Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

dovča
nika2411
| 7. 4. 2008 10:52
Jéé holky, já vás zahltila fotečkama . My jsme s mojím takový dobrodruzi a každý rok vyrážíme na dovolenou na vlastní pěst. 2 roky zpátky jsme projezdili Slovensko, minulá dovča to zase bylo Česko - Jižní Čechy, Velká Amerika, Praha, Hřensko, Liberecko, Náchodsko - Adršpachy. Za týden to bylo 1500km. Všude to prolezem křížem krážem a i nožičky dostanou pořádný záhul. Na Slovensku jsme se vydali na Slavkovský štít. Skončili jsme ve výšce 2000m.n.m. - protože už byl takový vichr, že jsem měla strach, že nás to shodí dolů. Navíc začalo sněžit a to bylo i na mě moc - navíc když bylo posledního srpna .
výšlap na Plechý
nika2411
| 7. 4. 2008 10:48
6.fotečka
nika2411
| 7. 4. 2008 10:46
Chatky byly rok nové - takže luxus. Měly i vytápění, všecko tam ještě vonělo novotou
chatičky
nika2411
| 7. 4. 2008 10:45
Zlatá Koruna
4.fotečka
nika2411
| 7. 4. 2008 10:44
...
mlsání
petrasan
| 7. 4. 2008 10:43
Peťulo,
to je fajn, když si budeš věřit a chtít to , podaří se. Jen bacha na mlsání, začala jsem to tu trochu víc sledovat, největší problém je to nekontrolované "požírání" a mlsání cukrovinek a bůhvíčeho. Je třeba nastavit návyky zejména v hlavě a nechci vás mentorovat, ale vycházím z osobních zkušeností. Vše je o psychice a tak i hubnutí, samozřejmě člověk na sebe musí být přísný. A tak nechoďte do KFC , cukráren apod. Když už chcete cukr, tak si raději něco upečte doma je spousta lepších sladidel než rafinovaný cukr. Pamatujte cukr je bílý zabíják. a bacha na alkohol, to jsou taky cukry .
3. fotečka
nika2411
| 7. 4. 2008 10:42
2. fotečka
nika2411
| 7. 4. 2008 10:42
opět Krumlov
1.fotečka
nika2411
| 7. 4. 2008 10:41
Takže první fotečka - ta je z Krumlova, je to prostě nádhera. Já tam byla poprvé a byla jsem z toho nadšená. Je to jako v pohádce
Niko
domasovanda
| 7. 4. 2008 10:33
nezoufej hlava určitě brzy přejde já jsem měla nějakou chřipajznu před 14dnya hlava mi bolela ještě asi 10dní po tom a bolest to byla fakt hrozná,taková tupá bolest na kterou nezabral,žádnej prášek,ale pak to samo přešlo a je zase dobře.Tak držím palečky ať bolest brzo ustoupí,nebo se na ni vrhneme a to by bylo aby jsme jí nevyhnaly,vždyť je nás tady hodně a společnýma silama ji určitě přemůžeme,nebo mám zalovit někde v deníčku a poslat zase nějaký dortík?
Ahojky
eleanorita
| 7. 4. 2008 10:33
Niky to je mi líto, žě tě hlavinka takhle stále trápí. Taky jsem měla takové problémy, ale já to měla od stresu. Zázrakem je, že když jsem byla na operaci vaječníků a od té doby stres vymizel a s ním i ty bolesti. Tak hlavně ať tě to brzy přejde.
Holky už jsem psala, že mám doma drobečka, malou čivavku. Já v pátek přišla domů z práce a co nevidím, v ložnici byl skoro srulovanej koberec. Tak jsem ho zase pěkně narovnala a koukám, že koberec je oškubanej, né-li sežranej. Ta potvůrka se nudila, tak se do něj pustila. No koberec je dva měsíce starej. Nejdřív jsem myslela, že jí roztrhnu, ale na tu šmudlu se nejde moc zlobit. Tak musím koupit novej, chjooo.
Bobiku ty jsi fakt kočka , a co koukám na fotečky tak tam máte nádherně. Hned bych se sbalila a jela taky do nějakého takového ráje. Akorát nevím co se tam dá takhle dělat, myslím jako práci, asi něco v cestovním ruchu mě napadá.
Holčiny, já sem vůbec nestíhám psát a reagovat na příspěvky tak si pak jen zavzpomínám a reaguji na to co jsem si zapamatovala. Tak snad tu nejsem pořád za cizince .
Ještě mi v hlavě utkvěly ty padající kalhoty, já když to včera četla, hned jsem letěla za přítelem a s vyvalenýma očima mu to říkam a hulákám, já chci taky padající kalhoty . Jinak samozřejmě moc gratuluju, muselo to hrozně moc potešit. Já bych šla hned pro nový kaťata.
A ten dortík s panenkou, úžasnej. To se poznají šikulky. To bych nezvládla ani náhodou.
Musím zase letět, možná ještě zaskočím. Tak ahoj Peťula
pochvala
nika2411
| 7. 4. 2008 10:27
Ilonko tebe musím moc pochválit - když už padají kalhoty ( jéžiš já málem napsala kalhotky - to by bylo blbé, kdyby padaly ), tak to už je fakt kus odvedené práce

Domasovando: Denisce přeji krásné narozeniny a hlavně spokojené lidičky kolem ní, na které se bude kdykoliv moct obrátit

Jandulko: tys mě tím kostlivcem tak pobavila, že mi vyhrkly i slzičky - ty jsi naše - my tě tu nemít......

Lucipajdo - tebe musím taky moc pochválit, 6 kileček dolů, no teda dolů.....

Sonísku: děkuju za hezkou zprávičku, od tebe mě vždycky potěší.

Kaylo: hlavičku vzhůru, potřebuješ se jen aklimatizovat na nové prostředí....za chvilinku zas bude dobře. Taky jsme s přítelem uvažovali, že bysme po třeťáku odjeli ven, ale i když mě to hodně láká, zároveň mám z toho velký strach.

Žanetko - vidíš, že jsi bojovnice - hořkou čokoládu ti schvaluju. A čím vyšší podíl kakaa, tím líp. Já nosím pořád sebou v tašce hořkou čokoládu - nikdy nevím, kdy se mi bude hodit. A když mě třeba přepadne strašlivá chuť na něco sladkého, dám si 1 čtvereček a zase je mi fajn. U mě hodně zabírá. Jo pokud bys chtěla nějaký ten prázdninový tip, tak můžu doporučit kemp Zlatá Koruna ( cca 5 km od Českého Krumlova ) - je tam moc hezky. Dá se spát v chatičce - pošlu nějaké fotky, v budě i ve stanu. Každý večer tam hrála živá hudba, kousek je to do Českého Krumlova - taky pošlu fotečky......Já ty Jižní Čechy fakt můžu. Ale kdybys chtěla zkusit Jižní Moravu ( moje bydliště a rodiště ), tak můžu doporučit Radějov
to je počasí:-(
nika2411
| 7. 4. 2008 10:10
Hojky Viktorky, to je ale škaredý den - u nás zase pro změnu prší - ach jo. Bobiku.....my si s holkama zamluvíme nějakou jachtu a pozítří sme u tebe, tak chystej občerstvení . Tady je to k nevydržení. Já už nevím co si mám pomalu oblékat. Zimní bundu už jsem vyprala, ale vidím, že ještě bude dobrá.
Já děvčátka měla suprový program. Kolem třetí pro mě dojel můj a já jsem navrhla, že bysme si mohli zajet na zámek do Milotic -je to kousek. Jezdíváme tam každý rok, už je to taková naše malá tradice. Tam jsme si prošli zámeckou zahradu, dali malou zmrzku ( já taky hřeším, jako každá )a pak vyrazili na prohlídku zámku. Všechno bylo super, ale byla tam kosa jak v márnici. Ještě že jsem měla na sobě tu zimní bundu. Pak jsme dojeli k mojému a prý že v 5 ještě někam vyrážíme. Samozřejmě jsem nevěděla kam. Celou cestu jsme si povídali a najednou vjíždíme do Brna....do Olympie. Říkám: ty nemáš co dělat s penízkama, že? 2 výlety v jeden den - musela jsem ho přece nějak poškádlit. A tak jsme asi hoďku chodili po Olympii - byla tam výstava Harleyek . Tak jsem si je všecky nafotila. A pak mě můj milý zatáhl do kina. Já že: kde jsi vzal lístky? A on: koupil, když jsi byla na záchodě. To je potvůrka .....ty chlapi jsou někdy prohnanější než ženské. Byli jsem na filmu 10 000 let př.n.l. - bylo to fakt super. Kolem půl 11 jsme dofrčeli domů.
Všecko bylo fajn až na ráno - já už nevím holky co s tou hlavou mám.....strašně moc mě bolí. Ale jen když se postavím. Když ležím, sedím, nebo jsem v klidu, tak mě nic nebolí. Ale když se zvednu, tak mi to připadá, jak kdyby mi někdo zabodával hřebíky do hlavy. Nedá se to vydržet. Někdy mi vyhrknou i bolestí slzy. Můj byl z toho chudáček špatný. Teď je v práci a já tu jsem sama. Jsem pořád jakási unavená a navíc to počasí - to mi na náladě nepřidá. Vůbec nic se mi nechce, vytratila se mi chuť na jídlo i pití...mám problém do sebe za den dostat půl litru!!! Prostě mi to nejde, a to už několikátý den ( a to běžně piju 2 - 3 litry bez problémů ). Nevím co to se mnou je
Dobré ránko!
Kibic
| 7. 4. 2008 09:38
Tak dneska ráno šok. Představte si, že nám tu zase chumelí (západ). Jsou jenom 3 stupně. Ta zima se nechce pustit a drží se, potvora. Už se mi to vůbec nelíbí. To dneska zase nevylezu ven, protože jak mi řezali tu nožku, tak obuju jenom lodičky. A to bych asi vypadala jako blázen. Tak já si jdu holt zacvičit. Mám co dohánět. Přes víkend jsem se vůbec nehýbala a i dost hřešila. Jsem pěkná ostuda. Já, jelikož nemám tolik co dělat, tak se vážím každý den. Mě se to osvědčilo. Takhle můžu rychle zareagovat a trochu to přes den omezit.
Tak ju, mějte se krásně .
Lilimi
Hibiscus
| 7. 4. 2008 08:49
Ahoj,
tak možná, že jsi opravdu měla té vody moc, Já pak po těch 6 jsem cvičila, až jsem šla na záchod, pak jsem jich vypila asi ještě 3 slané a 3 normální vodu, působilo to taky. Dělala jsem to v sobotu ráno, jedla jsem taky rýži s mrkví a máslem, pak talíř nudlí se sýrem a chleba a tvrdý sýr. Taky jsem moc věcí doma neměla. V neděli jsem už jedla normálně a dneska jsem byla ráno na WC normálně. Jediné co pociťuji je natažené svaly cvičením. A to jsem si myslela, že jsou to jednoduché cviky a já už mám dost vytrénované tělíčko, ale asi ne. Bolí mě svaly v pase a bocích. Jo pít jsem v sobotu pila jen vodu a bylinkové čajíčky. Tak nevím, to mě mrzí, že ti to činí problémy. Uvidíme, jestli to nezkoušel ještě někdo. Ahoj Laďka
Zanetko
bobik
| 7. 4. 2008 02:42
S tím potápěčem vím, že jsi to myslela ze srandy. To já tak reaguji už běžně, protože mi to všichni říkají, že je podvýživený. Tak se nezlob. Já to taky tak nemyslela. Je to prostě můj malý hubeňour.

Jinak jsi se tady ptala na místa na dovolenou v ČR. Tady ti posílám jeden kontakt :
Areál Fiola, Mohelno, 546 410 267
Byli tam loni naši a moc se jim to líbilo. Jsou tam bazény a různé atrakce pro děti. Dá se tam na spoustu procházek , na kola a taky po památkách. Je to v pěkné přírodě. Můžeš bydlet v nějaké budově nebo v chatkách a snad i pod stany. Říkali jsme si s tátou, že bychom tam mohli někdy s dětmi taky. Tak tam zkus zavolat. Mají určitě i webovky, ale nemám možnost je odtud teď zjistit.
Důležité je, že to nebylo ani moc drahé. To víš , důchodci jsou šetřiví. Tak to je můj typ.

Musím jít vykoupat děťátka a udělat jim nějakou baštu na večeři.
Už se docela těším až ti známí zítra odjedou, protože už třetí den jsem si nemohla zacvičit. Je nás tu plný byt. Mají taky dvě děti. Tak je to tu trošku divočina.

Mějte se mé Viktorky a zase zítra.

Jóooooo a abych nezapomněla. Tobě Ilonko gratuluji k těm spadnutým kalhotům. Je to bezva vás takhle číst. Samé úspěchy.

Tak dobrou noc Šípkové Růženky.
taky hřeším
bobik
| 7. 4. 2008 02:10
Zanetko nic si z toho nedělej. Hřešíme všechny a je to normální. To že jsme se rozhodli zhubnout a zdravě jíst , ještě neznamená, že už se nedotkneme ničeho, co máme rádi a co nám chutná, protože je to sladké.

Nám včera přijeli na ostrov známí. Večer jsme si otevřeli decánko a dali si brambůrky. Potom si zašli do Kentaky a nacpali se kuřátky. Nejdřív jsem měla děsné výčitky, ale pak jsem si řekla, že přeci jeden den si můžu dát vše na co mám chuť , když jsem se v poslední době tak hlídala. Co by to byl za život. A úplně spokojeně jsem usnula.
Zítra odjíždějí a já zase budu pěkně psát, co jsem zbaštila a mlsání odsunu na nějakou další příležitost. Žijeme přeci jenom jednou.

Tak se netrap. My jsme všichni s tebou a všichni tě chápeme a podpoříme.
Domašovanda a Jandula
bobik
| 7. 4. 2008 01:41
Dáši oslava musela být super a asi jste tam měli předortováno. Tak máš štěstí, že dorty moc nemusíš. To já bych té kráse tedy neodolala. A malá je tedy opravdu krasavice . Po kom asi ? Uročo po mamince.

Jandulko nic by mi neudělalo větší radost, jako to, kdybyste se tu ráno s Vojtulkou ukázali. A na ten jeho ekzemek by to tu byl hotový balzám.
Když jsme odjížděli s malou na podzim, tak mě strašili, že se jí rozjíždí astma. Nemohla dýchat a lítali jsme po špitálech po inhalacích. Po třech měsících tady byla vykulírovaná a já pevně doufám, že už se to nevrátí. Kdyby to bylo v mých silách, tak vás sem hnedle vezmu.
Slůňátka moje.
.
Ahojky všem Viktorkám:))
jandula76
| 7. 4. 2008 00:42
Zdravím všechny holčinky:)))
Ne neboj sonisku ze žehlení mě opravdujen jsem skončila v 1 ráno a už jsem neměla sílu, tady zasednout a dopisovat, tak jsem zalehla a spala jak , jojo akorát ten dudánek jsem vynechala:)))))
A jak jsi se měla ty o víkendu? Kromě pečení s vnučkou a házením vnučky z gauče:)) takhle jste holčenky vařily? mnamiky marmeláda:)))

Holčenky já to dostala sežrala bych i to je prostě děsný:((

Jinak jdu to popořadě zpracovávat:))

TAKŽE: Heladoma , posílám velkou psychickou podporu a přeji toho nejhezčího doktora, když už máš trpět, tak at má alespon hezký zadek, ne?
A at už pak nepajdáš a vše se krásně zahojí a ty jsi v létě :))))

Ilona: téda to jsi tedy pořádně pohubla, když ti jsou gatě tááááááááák veliké, srdečně gratuluji:)) Bomba pocit, vid? raduju se s tebou:))

Nikka: už tu nemoc někam zažen, a šup do sebe pořádný vývarky a masíčko a jogurtky a něco na sílu taky:))
Takhle by jsi za chvíli zmizela jak pára nad hrncem a co pak?Kdo by si tu s námi dopisoval? Asi duch vid?tak máš povolenou i nějakou malinkou mlsku, ju:))))

Žanetka: nebud smutná brouku
někdy to ujede i těm nejlepším:)))
Tak si nedělej výčitky nastrouhej zeleninku a uvidíš jak budeš freee:)))
Ono tě to pěkně protáhne a je to:))))
Uvidíš to půjde, to zatím vychytáváš mouchy a pak už si ani nevzpomeneš, na nějaký sladký:)))
Já ráno taky zbodla kus beránka(ale za a, opět tu není chleba, za b, byl poslední za c, už jsem si to odpustila)sice si ted připadám jako slon, ale co ono to do pátku půjde dolů žádný strachy:))))
Tak si taky udělej tlustou čáru a jedeme dál:))

Bobík: bože vy tam máte krásně, jsme my vůbec na stejné planetě???
já vždycky když vidím jak je tam nádherně a podívám se z okna tak prostě mi to hlava nebere:((
Ale nezávidím, strašně ti to přeju, fakt je to super, bomba, a vy si to umíte užívat a to je dobře, a ty tam mezi místními domorodci musíš být šíleně oblíbená takovou kočku tam moc často nevidí:)))

A potápěč je moc šikovný , budu muset přijet s tím Vojtěchem, do vody nechce, jen do vany, do bazenu nesmí(má atop. ekzém) ale moře mu dost prospíva, takže nás čekejtechacha přijedeme po vodě:))))))

A poslední moji oblíbenečci:

Domasovando:

Dovol abychom s Vojtíškem popřáli Denisce vše nejlepší k narozeninám, hlavně, štěstí zdravíčko a stále hodně lásky od svých nejbližších:)) ale ten tvůj dortík byl daleko krásnější a máš můj veliký obdiv, že jsi si nedala:))

tak já už taky valím spat papapapa Janachichi a malá provokace nakonec:)
Rendulina
Kayla
| 6. 4. 2008 21:57
Tak uz jsem v UK, ve svoji posteli a cesta to tedy dlouhaaaa a tak nejak se mi tady 'doma' dneska nelibi, zvlastni pocit.
Ja jsem tady taky 3 a pul roku a delam na stredni skole jako cover supervisor (to je ale spis jen oficialni nazev,spis jsem jen TA), ucim deti a asistuju pri vyuce, kdyz je treba. Bavi me to, jen pritel ma ted novou praci mimo UK tak je to slozitejsi s planovanim budoucnosti.

Ted musim vybalit, nachystat veci na rano a hup do postele.

Dobrou noc vsem Victorkam a preji uspesny tyden nejen v hubnuti, tohle uz totiz neni jen diskuze o hubnuti, a to je dobre.
tak
domasovanda
| 6. 4. 2008 21:54
se mějte a přeji hezkou dobrou noc a sladké sny.
a tady
domasovanda
| 6. 4. 2008 21:52
ode mě

Zbytek pošlu zítra jestli to teda stihnu
tak Vám ještě
domasovanda
| 6. 4. 2008 21:51
pošlu fotky dárečku,ale zatím jen od mamky(babičky)a ode mě,zbytek ještě nemám stáhnutej

Tak tady je od babičky
žju!
Lili6
| 6. 4. 2008 21:27
To jsou moc pěkné fotečky! Ta tvoje malá kočinda strčí do kapsy i větší slečny koukám, je kouzelná A ty housenky no to je věc, ty se taky povedli, idyž je vidět že zdučnější dortařky než tebe u vás není teda takový chutě mi dělat...
padání padání...
Lili6
| 6. 4. 2008 21:21
Jé Ilonko to musí být super pocit! Jsi šikulka, všechny tady víme, kolik se za takovýma spadnutýma kalhotama schovává práce, úsilí a pevných nervů, takže dovedem ocenit
Mám radost jak vám to jde a nemůžu se dočkat, až mi taky kalhoty spadnou, no to bude paráda! Jsem od minulého léta nosila jen strečové jeansy, takže se na mě pouze napínaly méně a méně, až mi byly volné, ale že by spadli to holt né Ale mohla jsem si koupit o dvě čísla menší jenže zas strečovky, cítím se v nich pohodlněji, takže než mi spadnou, to dřív budou sloni lítat Mam ve skříni schované jedny z léta, ty jsou klasické, nepružné. Tak mam zálusk na ně, že si je pro porovnání zkusím. Ale zatím si říkám - ještě vydrž, až bude dole ta desítka!
Což tohle vážení tedy nehrozí budu ráda, když doženu co jsem napáchala při poslední tabulce... ale skusím zabojovat, abych v té příští už slavila kulaté Tak snad!

Letím si připravit papkání na zítra tak dobou všem a pěkné vstávání do nového vážícího týdne pa čičinky zlaté!!!
a dortík
domasovanda
| 6. 4. 2008 21:20
od tety Matě a Nikolky.
a tady
domasovanda
| 6. 4. 2008 21:16
je Deniska s mojí setřenicí,je o rok starší jak Deniska i když na to nevypadá,je to takovej" zdechláček"
a tady bylo repete
domasovanda
| 6. 4. 2008 21:15
strejda byl pověřený fotit a nějak byla Deniska rychlejší tak musel fotit nanovo
tak tady Vám
domasovanda
| 6. 4. 2008 21:13
posílám fotky malé jak foukala svíčky na dortu
heladoma
domasovanda
| 6. 4. 2008 21:06
teda to s tou nožičkou je mi moc líto,a budu sržet palečky až půjdeš k panu doktorovi,aby Tě to moc nebolelo a aby už konečně se nožička zahojila a už jsi tam nemusela,já mám problém s kolenem,když cvičím na té naší posilovací věži,tak po 20minutách mě naskočí na pravé noze na koleně takové jelito a bolí to jako čert,tak nevím,přestala jsem na ní cvičit a koupím si švihadlo a budu skákat.Tak se drž a věř,že na tebe všechny myslíme

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
30. 6. 2025 07:23
14586
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
29. 6. 2025 15:37