Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

pečivo
domasovanda
| 7. 4. 2008 16:18
já taky snídám skoro každý den celozrný rohlík,takže mám 1 rohlík denně-maximálně 2-a to jen když jsme někde fuč a nestíhám si nachysta jídlo,tak zdlábnu rohlík,ale to je taky málo kdy,někdy si dám ještě na večeři tmavý chleba,ale to jen vyjímečně,spíše jím na véču zeleninku
Jandula
heladoma
| 7. 4. 2008 15:58
Ještě jsem zapoměla , doktor může mít sebe lepší zadek , ale to je mi prt platné, já to mám totiž pod kolenem ,takže celou dobu ležím na břiše a čučím do lehátka.Není to tedy Bret Pitt , ale je to simpaťák (když mi zrovna nebodá do nohy).
víkend
Lucisha
| 7. 4. 2008 15:54
Tak, holky, o víkendu jsem zase hřešila.. Jojo, ale vydržela jsem bez sladkého skoro týden! Dnes mě zas honila mlsná, tak jsem si do pusy radši strčila orbitku a chuť přešla. Takže se zase stavím proti mlsání.. snad to dlouho vydržím!
Přijela jsem brzo ze školy, ale protože jsem nebyla v posilce, dala jsem si cvíčo s Hankou 3.. Mám skoro všechny díly- až na první nemůžu ho sehnat.. a Pak mi chybí 5 od vaška..
Teda, řeknu Vám, byla jsem rudá jak rak Ale zacvičila jsem si pěkně..

Teď už se musím přemluvit a dopsat absolventskou práci- na konci dubna ji mám odevzdávat Mám co dělat... Už teď je mi z té představy zle...

A k tomu pečivu- já si ho dávám 1x denně, max.2x- jen výjmečně.. Každý den mám k snídani celozrnný rohlík. Nevím proč, ale mám takový pocit, že mně by na snídani ovoce nestačilo ani musli- prostě mě to tak neuspokojí.. a hlavně takhle snídám od mala.. Takže rohlíček, majinko másla, sýr nebo šunčička a zeleninka.. dobrota..

Zatím jsem vzorná a hodlám to držet dál! Cítím, že by mohl být na váze nějaký úbytek- po víc jak měsíci.. Nějak mi to teď nešlo, flákala jsem to, nebyla na to nálada.. Ale hlásím, že jsem zase do toho zapálená!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Papa, kočandy
Surina
heladoma
| 7. 4. 2008 15:49
To musel být úžasný výlet, manžel koukal se mnou na fotky z té lodi a prohlásil jestly ho tam také nechceme vyslat .
Jandula
heladoma
| 7. 4. 2008 15:42
Tedy u nás nepadá ten bílej hnus jak tomu říkáš , ale prozměnu

takže jsme také zalezlí doma a od rána Lukeš čučí na pohádky, má jich tolik ale dokola pouštíme jen tři a to auta ,madagaskar a dobu ledovou. Nevím co ty prcky na tom tak baví, už mi říká do předu co tam bude, jsou to prostě šmudlové malý.
Pečivo
Merci
| 7. 4. 2008 15:19
Já osobně jím rohlíky minimálně a když už si dám, tak půlku na snídani (obvykle se sýrem, nebo vajíčkem) a k tomu něco dobrého jako rajčátko, okurek, brokoličku atd. Ale opravdu mimořádně. U mne je to spíš chlebíček. Ale peču většinou žitné, nebo špaldové a pšeničné mouky minimálně. Kupované se u nás nějak neosvědčily.
Bolest hlavy
Merci
| 7. 4. 2008 15:16
Také mne poslední dobou bolí. A piju dost. Určitě přes tři litry dám. Snad je to tím tlakem. A navíc ty změny počasí určitě nepřispějí.
Já možná trošku i nervy bo mám zítra kontrolu z VZP, takže všechno dohromady. I když vím, že to bude v poho, protože jsme nic nezanedbali ani neporušili a paní znám, tak vždy to odnesou střeva a nálada. Jak říkal kamarád "stolice řídká až tekutá" a to jsem ani nezkoušela tu očistnou kůru.
Tak tedy opožděně
Merci
| 7. 4. 2008 15:13
vše nejlepší malé k narozeninám, protože jsem opravdu nepřála. Deniska je nádherná. Vždy když se dívám na fotečky takových rozkošných holčiček, tak lituju, že ji nemám. No už se to asi nepovede. Ono bych ji asi pěkně rozmazlila, protože bych jí snesla první a poslední a také to není dobré.
Dort byl nádherný. Já osobně je neumím, tak se ani nesnažím. Naposledy pekla od mého bývalého přítele maminka. Mimochodem úžasná ženská. Takovou tchýni bych přála každému.
Ono celkově dětičky jsou radost. Když čtu o malém od Janinky, tak se popadám za břicho. Takové kluky znám. Mám je doma ve dvojitém vydání - po roce za sebou. Když byli malí, tak jsem si přála ať už vyrostou a teď??? Kdyby to šlo vrátit aspoň na chvilku.
pečivo
Lili6
| 7. 4. 2008 15:00
Řekla bych, že když už rohlajs musí být, tak ke snídani a obědu je vhodný, jináč bych ho oželela. Když jsem si zvážíla celozrňák a dala na floru, bylo to něco přes 900kJ (což je dost), kornspiz je lepší (skoro 800) ale ani tak to neni nic moc. To třeba stejná váha brambor vychází něco přes 200 kJ. Takže bych byla pro, nahradit rohlíčky minimálně v odpoledních hodinách jinou přílohou, nebo takovými těmi plátky (kukuřičné, rýžové pufované, špaldové, knacanbroty...)
místo
domasovanda
| 7. 4. 2008 14:57
Merci
,jsem napsala Meggi,tak se omlouvám a zapoměla jsem na Lilimi
zlatíčka moje
domasovanda
| 7. 4. 2008 14:55
Sonísek,Jandulka,Lili6,Bobík,Nika2411,Tcpetula,Surina,Meggi,heladoma,hibiscus

Děkujeme Vám moc moc za krásná přáníčka k Denisčiným narozeninám a za pochvaly k dortíku,jste naše zlatíčka!!!!!!!!!!!Ale vy ostatní samozdřejmě taky.

Jinak u nás na Jižní Moravě vykukuje sluníčko,tak snad už bude pěkně,jdeme s Dendou chvilku ven,dokud se to zase nepokazí
pečivo
kristufek
| 7. 4. 2008 14:19
ahoj holky tak nejak to tedy zvladam to jidlo, alespon se opravdu snazim vsechno zdrave... jen by me zajimalo kolik tak tech celozr.rohliků můžu sníst max. za den??? Je to pečivo tak nevím? ...
Jandulko
domasovanda
| 7. 4. 2008 14:18
teda musím Ti říct,že Vojtulka to vystihl úplně přesně,já bych lepší slovíčko nenašla,pro ten bílej humus,u nás naštěstí jen pršelo a teď už na nás vykukuje sluníčko.
a máme tu pondělí
Lili6
| 7. 4. 2008 14:07
Zdravím všechny bojovné čičinky (i ty, co už mají vyhráno, že Bobiku ) !!!

Hibiscus - koukám že ty jsi to měla úplně v klídku tu očistu bříška, to je dobře! Svaly celého trupu mě tedy bolely taky, cítila jsem je ještě ve čtvrtek naplno, ale už jsem to rozhýbala a zase lehseduju jako o život Na tu očistu tedy nezanevřu a za dva tři měsíce to zkusím ještě jednou, tentokrát už si ovšem dny před budu hodně hlídat co papám a slupnu samé lehké a rychle stravitelné věci, aby mi to šlo pak také tak hladce, jako tobě Asi to bylo teď pro bříško skutečně šokující - napřed ho tolik zmrzačit mlsáním a přecpané ho pak ještě prohánět vodou Tak děkuji za report

Nikinko - zlatíčko jedno churavé snad už jsi se nám vykulírovala! Určitě zabral rozmazlovací den s miláčkem ne? No a ta hlavička, o té mi povídej, mám to úplně jak říkáš - jak vstanu, nedejbože vyběhnu do schodů, hlava se mi může rozletět Včera jsem se třeba tááák těšila na odpolední eliptikálkování, a sotva jsem se na něj vyhoupla, jak když dostanu kladivem do šešulky. No zatla jsem zuby a během cvičení to přešlo, ale děsně mi to otravuje dny, nechce to přestat. A to piju jako nezřízená - celý týden 3,5 a o víkendu 4 litry. Tak já nevím jak to Prý je to tlakem, možná jak se teď mele zima s jarem, teplá fronta se studenou, tak to taky ovlivňuje tělíčko... No snad se nám to brzy zlepší držím palečky
Jo a ty fotečky, ráj! Jak jsi psala o tom Hřensku, tam to miluju, jezdíme do českého švícarska na dovču, naprosto úžasná příroda a ten vzdoušek, síla! Už je to tam zas zamluvené na červen, děsně se těším Snad budu do té doby lepčejší do plavek S přítelem vám to ohromě sluší, pěkného jsi ulovila

Domašovando - takové pěkné dárečky! Nechceš mi taky nakombinovat nějaký modýlek do šatníku? Bezva narozky, andílek se musel mít!
Dovolená
Merci
| 7. 4. 2008 13:14
Rozebíráte tady dovolenou. Tak se zeptám také. Chceme jet s kamarádkou a dětmi (8,11,15,16,17) na kolech na dovolenku. Chtěly by jsme jet asi Lednice - Valtice - Mikulov. Takže sháním nějaké přijatelné ubytování v soukromí (nejlépe chata, chalupa, nebo rodinný domeček). Nevíte někdo o něčem??
Sonisku
Surina
| 7. 4. 2008 12:43
Díky, že na mě myslíš. Já jsem do poslední chvilky nevěděla jestli na ten výlet pojedu. A v pátek už nebyl čas napsat.
Tak papa
Surina
SONISEK
| 7. 4. 2008 12:35
Ahoooooj Suri,
konečně jsi se ozvala.Už jsem si dělala starosti,jestli jsi v pořádku.Není u Tebe zvykem se tak dlouho neozvat.A Ty jsi si zatím pěkně užívala výletu

paaaa
Jaj
Surina
| 7. 4. 2008 12:18
Zapomněla jsem přiložit foto
:-)
Surina
| 7. 4. 2008 12:17
Tady jsme bydleli
Ještě jedna fotečka
Surina
| 7. 4. 2008 12:16
Jo a holky nelekejte se, že jsem tak velká (nebo tlustá), to jsme měli speciální oblek. Byla zima. Na moři dost foukalo.
Ahojky
Surina
| 7. 4. 2008 12:10
Ahoj Viktorky. Vy jste se tedy přes víkend činily. Byla jsem od pátku na výletě, tak jsem to všechno přelouskávala včera v noci. Dnes jsem se krásně vyspinkala, teď jsem si dala výborné müsli na snídani a uvažuji o nějakém filmu, protože u nás SNĚŽÍ!!!! Jsem v šoku.
Ode dneška ale musím opravdu začít makat do školy. Mám kupu anglických článků, které musím přečíst a následně použít na vypracování závěrečné písemné práce. Mám ji mít na deset stran, to jsem zvědavá jak to zvládnu.
No ale teď k příjemnějšímu tématu: ten výlet byl božíííí. Jsem úplně nabitá energií. Celou dobu jsme rybařili ve fjordu na takových malých lodičkách a jednou i na velké. Sice jsem nic nechytla ale byl to tak úžasný zážitek. Ta příroda kolem, ticho, no super. Přiložím fotečku.
Dnes večer jdu ke kamarádovi ze školy. Půjčí mi kolo. Tak už nebudu muset do školy po svých. Je to fakt štreka.
Holky, vy jste tak šikovné. Padající kalhoty, opálená(ý) Bobík , dortík od Domašovandy, statečná Heladoma, pracovitá Jandula... No a i vy ostatní.... Verčo, tak jsem ráda, že jsi byla na výletě. To už je ti určitě líp. A ta hlavička asi opravdu potřebuje vodu. Zkus co nejvíce pít.
Fotečky z krás ČR jsou super. Já teď taky přemýšlím o létě. Zatím mám v plánu Slovensko a Ukrajinu - pochodit s kámoškou po horách, zpátky do Norska pořádně pocestovat - s kamarádem a dnes jsem narazila na webovky nějaké cestovní kanceláře a moc mě tam zaujal výlet do rumunských hor. Stojí to jen kolem čtyř tisíc. Je to s průvodcem, autobusový zájezd na 13 dní. To by se mi strašně líbilo. Asi pojedu. SIce se mi nechce samotné, ale co. Musím se někam podívat dokud jsem student. Pak to bude určitě složitější až budu mít rodinu... Kdybyste se chtěla některá připojit, tak piště
Já žádný dobrý tip na dovolenou v ČR pro rodinu s dětmi nemám. My jsme totiž vždy trávili léto s našima na vodě. Anebo na chatě u známých. Bylo tam vždy krásně. Rybaření, koupání v přehradě, sbírání hub. Moc ráda na to vzpomínám. Jestli naši letos pojedou možná se k nim připojím, třeba jen na víkend. Zavzpomínat na staré dobré časy . Na vodu jezdím pořád, ale už jen dvakrát za rok. Vždy na otvírání a zavírání, jen na víkend, ale je to úžasné. Vřele doporučuji
Tak já končím holky. Nějak jsem se rozjela. Určitě ještě napíšu. Tak zatím pááá
a něco pro pobavení:))
jandula76
| 7. 4. 2008 11:57
Víte jak Vojtulka říká ?

ČUAK- tak jsem si myslela, že už nebude sníh, takže to bude v poho a budu mít od tohohle slovíčka pokoj, ale kdeže:(

papapa Jana
To koukáte:))
jandula76
| 7. 4. 2008 11:54
To koukáte jak jsem tu dneska brzo, že?

Jojo, venku je to hnus humus asi nějak takhle takže jsem uvězněná doma a musím koukat na krtečka už asi tak po 4 a z toho mi trochu hrabe, tak jsem se dovolila odpojit a honem koukam co je nového:))))

Nikka : to je prostě neuvěřitelné já když koukám na ty fotky, tak vzpomínám,jaké to bylo prohlížet si takhle ty nádhery, já ted kukám pořád jen po vojtěchovi, takže nemám šanci zvednout hlavu, Krumlov je úžasný, taky jsme tam hodně jezdili:))
A jsem ráda, že jsi takový nadšenec do výletování po vlastech českých:)))
Tleskám:)))))

Jinak vám holky oznamuju, že jestli nepřestane okamžitě sněžit jdu se pověsit na nejbližší ostříhanou třešen:(((

Chudinky moje narcisky, jsou zasypaný pod sněhem a stále padá a stále padá a stále padá...
DEPKA NA MĚ PADÁ..... tak pěkné vánoce, všem.....

Bobíku jen co se vzbudíš pošli fotky moře a pláže já si budu představovat, jak se tam někde sluním...., no nic jdu hledat zimní boty a možná vytáhnu sánky, ne?papapa Jana a její krtečkové dítko
pitný režim
petrasan
| 7. 4. 2008 11:48
Pití je fakt zásadní, na jaře je ,dámy, taky dobré pít např. čaje z pampeliškové natě, pročišťuje to a to k hubnutí potřebujeme, ale nepředstavujte si průjmy, mám vyzkoušeno, je dobré si odvar udělat ráno, zabírá skvěle i proti únavě. Denně to jinak chce skoro 3 l, závisí na období a fyzické aktivitě. Zkoušela jsem také aloe, pěstuju si je i doma - úžasná rostlina, nápoj rovněž účinný. A je spousta dalších skvělých bylin.
Nika, bobik
Zanetka
| 7. 4. 2008 11:38
moc dík za vaše tipy ...Niko mě taky hodně bolívala hlava a je důležité hooodně pít ... mě teda pomohlo to pití ... tak pij a pij a pij.... snad ta hlavička tě přestane zlobit ... já se teď dala trošku zpátky do kupy a snažím se ... dneska bude kolonka prohřešky prázdá!!!! ... musím trošku zabrat, ať mám v pátek aspoň trošičku nějaký úbytek.

A jinač ty fotky jsou super ... vypadáte tam s tvým miláčkem moc hezky... sluší vám to.
nad Pravčickou bránou
nika2411
| 7. 4. 2008 11:05
malinko foukalo
Pravčická brána
nika2411
| 7. 4. 2008 11:04
výměna náplastí
Hřensko - Pravčická brána
nika2411
| 7. 4. 2008 11:03
pohled shora
Hřensko - soutězky
nika2411
| 7. 4. 2008 11:03
u lodiček
Žanetka
nika2411
| 7. 4. 2008 11:02
Žani teď mě napadlo ještě jedno místečko a to je Hřensko!!!! Můžu říct, že do té doby než jsem ho neviděla, jsem si myslela, že nic hezčího než Jižní Čechy není, ale po shlédnutí Hřenska jsem byla fakt nalomená. Jenže je tam menší problém s ubytováním. Chtělo by to zarezervovat předem. My jsme tam naštěstí bydleli u známých. Je to tam jak v ráji. Pošlu fotečky.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
29. 6. 2025 18:05
14585
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
29. 6. 2025 15:37