Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

holky
ilona
| 6. 4. 2008 20:29
moje!!! Děkuju vám všem,že tu radost máte semnou! Aspon si tady nic nezávidíme.Já když mám pokušení,tak taky rači dojdu sem k vám a hned se líp odolává. jen kdyby neexistovali uzeninky.Ty já tuze rááda. Já když tady čtu jak nevíte co se sladkym.To já vůbec nemusím.No hold každá sme jiná.... Tak pěkné sny!!!Té naší malé dračiči se dnes taky moc nechtělo do hajan.
berušky
Zanetka
| 6. 4. 2008 20:17
já vás tu nemít, tak už jsem asi určitě s hubnutím zkončila, protože vždy když takhle začnu znovu hřešit, tak nevím kdy přestat a já to pak vzám... slibuji, že teď vzdávat nic nebudu a budu se moooc snažit dál... jste tady všechny moc hodné..pááá jdu uspat malou.
ilona
SONISEK
| 6. 4. 2008 20:15
Jéééé,já chci taky,aby ze mě spadlo...ale na to si ještě budu muset počkat ,ale je fakt,že džíny už nemusím rozepínat stáhnu je zapnuté
držím palečky,aby to tak krásně šlo dál a všem ostatním.

VICTORKY,POZOR,BLÍŽÍ SE VÁŽENÍ....
PAPA
děkuji
Zanetka
| 6. 4. 2008 20:11
vám berušky, jste moc hodné, mě je mnohem líp, když vás tu všechny čtu .... dneska jsem se zatím držela, padly jen 2 kostičky hořké čokolády, tak to snad není tak hrozné... a jestli mě zase chytne večerní chuť na sladké, tak to tu hned vypnu a půjdu spát...

ilonko ...super jsi šikulka

heladoma... je mi to moc líto s tvvou nožičkou... já si řekla, že do toho půjdu na podzim ať teď nemusím chodit zafačovaná a taky kdo ví na kdy by mě objednali... ale teď po tom co píšeš, tak nevím .... jsi mě vyděsila.

a děkuji na tipy na ty chatky.
tak to je super!
lucipajda
| 6. 4. 2008 20:08
Taky moc gratuluju, mně už jsou kalhoty taky velké, dokonce jsem už oblékla i 2 roky staré džín, které mi byly malé. Minulý týden jsem si koupila nové, moc se mi líbí, tak asi bude škoda až mi nebudou, protože mám v plánu ještě zhubnout Ale co, tak si koupím menší. Teď jsem sice měsíc nehubla, ale konečně se mi pohla váha o půl kila dolů, tak mě to zase nastartovalo a vlilo nové odhodlání do žil Jsem v půlce, 6 mám dole a dalších 6 bych ještě potřebovala. No uvidíme. Tak hodně úspěchů v dalším týdnu přeji. a snažte se, v pátek se vážíme
ilonko
domasovanda
| 6. 4. 2008 19:47
gratuluji a ,to opravdu potěší.Mě jsou taky všechny kalohoty velké na jednu stranu mám hroznou radost,ale zase mě štve,že si nemám co oblíct,ale ta radost z toho úbytku je tak velká,že to zažehná.Tak držím palečky ať se Ti povede ještě těch 6kg a jinak jsi šikulka,mám radost s Tebou.
Ahoj
ilona
| 6. 4. 2008 19:10
holky moje!! Pěkny podvečer vám přeji.Musím se s vámi podělit o super zážitek.Tak já dnes vlezla do skříně,že si projdu jarní a letní garderobu.Plátáky,kratase atd.No a jedny kalhoty sem zapla a oni mě zaplé sjeli až ke kotníkům. Napřed sem se hrozně smála,ale pak sem si vlastně uvědomila,že sem opravdu zhubla.Ani nevíte,jak mě to nakoplo dál pokračovat!!Jěště bych potřebovala tak 6kg aspon a sem spokojená.Tak snad to zvládnem holky. Tak to sem se chtěla jen tak trošku pochválit!! Tak se zatím mějte a pa pa!
čtu vás pořád
lucipajda
| 6. 4. 2008 17:38
Ahoj holky, přes víkend jsem nic nenapsala, ale poctivě vás 2x denně čtu.
U mě nic nového, jakž takž se zatím držím, akorát se mi blíží deadline odevzdání bajalářky a já s tím 14 dní nepohla, mám asi tvůrčí krizi. Ach jo, tak já jdu zase tedy něco psát. tak pa a užijte si zbytk neděle. U nás je hnusně, prší.
Jo a typ na dovolenou - zkus se kouknout třeba na nějaký chatky na Lipně, tam je krásně a je tam i jiné vyžití než voda, protože je to už Šumava.
průplach :-D
Lili6
| 6. 4. 2008 16:26
A ještě jsem vám chtěla poreferovat o svých zkušenostech s tím "průplachem" očistným, jak se tady minulý týden probíral:

Skoušela jsem to minulou neděli. Šla jsem do toho s tím, že by mi to mohlo pomoct od toho rozbolavělého bříška povelikonočního. Nešla jsem předím 4 dny na velkou a i večer před tím jsem docela hřešila, sice zdravě (jáhlová kaše s jablíčkem a tak...) ale zato pozdě večer a ve velkém. Tak jsem se chtěla konečně zbavit těžkého bříška a začít "s čistým štítem" znovu se zeleninkou.

Ráno jsem pěkně vstala brzy, abych to stihla, než ostatní ospalci vylezou z postele a začnou do mě rýt, co to proboha vyvádím.

Prováděla jsem vše přesně podle toho plánu, jak bylo popsáno na netu. Jenže jak jsem měla to bříško moc ucpané, dlouho jsem nešla na záchod, byl ve mě pořádný špunt. Takže žádných šest sklenic slané vody a pak šup na záchod Nepomáhalo ani opakování cvičení. Musela jsem jich vypít 14 (asi 4 litry slané vody), než jsem byla poprvé na záchodě úspěšná

První doušek byl tedy takový chuťový šok, ale není to tak zlé, pak už jsem chlemtala jako o život, ovšem na konci už jsem sůl nechtěla ani vidět

Dál jsem prováděla cvičení a bumbání a chodila na záchod. Většinou jsem ale musela cvičit několikrát, než jsem si došla. Byla jsem asi opravdu totálně ucpaná a bříško bylo utahané.

Nakonec to šlo jako po másle, při cvičení jsem se musela i držet, abych neletěla na záchod něž tu sestavičku dodělám. Je to teda nezvyklí pocit, čůrat zadečkem

Jenže, to by nebyli naši, aby mi jakékoliv nezvyklé snažení nepřekazili Nestihla jsem to dokončit, než se vzbudili a přistihli mě. Vymlouvala jsem se tedy na tu zácpu, že mi to má pomoci od ní jako. Ovšem málem mi volali Chocholouška! Samozdřejmě jsem se úplně zbláznila, chci se otrávit, teplá voda škodí (jako bych jí nepila půl litru každé ráno, že) no prostě mi nedali pokoj Jsem věděla že to tak dopadne, když jsem u našich.

Takže jsem proces raději krátce na to ukončila. Měla jsem chuť vraždit teda! Neprotékala mnou ještě úplně čirá voda (jak psali na netu že to má ve výsledku být), ale už jsem k tomu daleko neměla. Tak jsem si říkala, že jsem se holt nepročistila na 100%, ale k něčemu to určo bude.

Následně jsem si udělala rozvařenou rejžičku s máslem (jak tam doporučovali) a byla mi hrozná zima, a šíleně mě ten proces vyčerpal, tak jsem se šla zachumlat do peřin, prospala jsem půl odpoledne.
Jinak celkem jsem vychlastala něco přes 12 litrů Bylo to tedy o mnoho sklenic víc, než psali na netu, ale myslím že je to tím, jak jsem měla plné bříško a taky nejsem jogýn, takže je můj organizmus jaksi v poněkud jiném stavu než jejich...

Protože jsem doma neměla žádný tvrdý sýr nebo tak (jen samá jídla co tam nedoporuovali v ten den konzumovat :o), tak jsem jsem pak do konce dne slupla pytel dětských piškotů postupně k čajíkům.

Další den jsem tedy jedla jako obvykle, po našem (od pondělka se zas držím).

Ale neumíte si představit jak mě bolel celý trup! Prováděla jsem ty cviky opravdu pečlivě a opakovala jsem hodněkrát, jak mi to nešlo. Takže jsem pak měla natažené snad všechny svaly od krku po pánev Celý proces mi totiž trval tak 4 hodinky, tak dlouho jsem tedy ještě na bříško nikdá necvičila

Co mě ale na tomhle celém nejvíc znepokojilo, byly "dny poté". Už v pondělí jsem se probudila s tvrdým bříškem. Na záchodě jsem byla prvně ve středu a to jen tak aby se neřeklo, skutečně na velkou jsem si došla až v pátek Bříško jsem měla jak meloun, hrozně tvrdé. A takhle nafouknutá jsem snad v životě nebyla, šílené větry mě trápily celý týden No děs teda!!!

Tak teď nevím - na "vyčištění" zažívací soustavy je to určitě účinné, ale na to zažívání a tak, to nevím jestli to má dobrý vliv, když jsem po tom měla takové stavy... Říkám si, že jsem si tím vlastně vypláchla všechny ty dobré bakterie ze střev, které pomáhají zažívat, tak to se pak nemůžu divit, že ve mě ta rozvařená rýže (která se tak jako tak tráví děsně dlouho) ležela tolik dní.

Napřed jsem si to měla v plánu za nějaký měsíc zopáknout a tentokrát se "vyčistit" úplně, dokud nebude voda čirá. Ale teď tedy nevím, jestli je to pro mé bříško dobré.

Byla bych moc ráda, kdybys mi sem Hisbiscus napsala, co si o tom myslíš a jaké jsou tvé zkušenosti se stavem bříška ve dnech po téhle pocedůře potřebovala bych cizí nároz, nevím co si o tom mám myslet, moc děkuji!!!!
Zanetka
SONISEK
| 6. 4. 2008 16:22
Zanetko ,Tebe jsem si nechala na konec.Že jsi zhřešila a nevydržela,se vůbec nedivím,protože jak píšeš něco Tě trápí ,jsi vnitřně nervozní a právě proto jsi to řešila sladkým.Je to vždy skvělý lék na sklidnění,to už zažila určitě každá z nás,tak není proč se za to stydět???Chtěla jsem Tě pochválit,že jsi z toho neměla výčitky,ale pak jsem se dočetla opak.Netrap se tím,to se zase pěkně srovná,hlavně se potřebuješ dát do klidu a zase bude s hubnutím dobře.Nemůžeme si přece za každý prohřešek dělat takové výčitky.Nebo si myslet,že už to celý život nebudeme moci ochutnat.
Zanetko a hlavně NEJSI ZTRACENÝ PŘÍPAD...Ty to dokážeš zvládnout,moc Ti držím palečky.

Drž se Victorko,jsme s Tebou
Jandula76
SONISEK
| 6. 4. 2008 15:52
JADULKO - OTROKU, vydržela jsi???? Nebo stále ještě

nebo Tě z toho museli
vím,že jsi holka šikovná a zvládla jsi to a zase nám zde

jak to s Tebou vypadá.
Třeba napíšeš,že Tě vystřídal a Ty teď ho z toho musíš
Tak čusíííík
veronikav
SONISEK
| 6. 4. 2008 15:27
Verunko, to neva,že to není fotka dětiček,však ty určitě také někdy přijdou a

opravdu krásný.A mluví???
heladoma
SONISEK
| 6. 4. 2008 15:18
HELÍKU, tak to jsi mě vůbec nepotěšila Tak jsem věřila,že už to utrpení nebudeš muset podstoupit.Nevěřila bych,že se to může stát.Tak Ti držím mooooc palečky,aby Tě to moc nebolelo a budu na Tebe vzpomínat a trpět s Tebou.
PAPA kočičko
nika2411
SONISEK
| 6. 4. 2008 15:10
Ahojík marode,
reaguji až dnes,včera jsem jen rychle pročítala a neměla čásek písnout.Měla jsem tu do večera vnučku Terezku,bylo to fajn,šli jsme chvíli ven,ale byla zima,tak jsme to brzo vzdali a doma hned usnula a spala tři hodiny,to stačila ještě spadnout při spaní ze sedačky,ale vstala a brala ho dál.Pak jsme šli upéct bábovku,kterou nedávno pekla s maminkou,tak mi radila a vysypávala a děěěěsně u toho byla důležitá. To je na těch dětičkách to krásné.
Jsem ráda,že je Ti už trochu lépe a můžeš i jíst.To víš,to tělo zeslábne a potřebuje dodat energii.Horší je to s tou hlavičkou,co.Snad to brzo také přestane.Tak koukej se pořádně vyležet a brzy se uzdrav.
Kayla
SONISEK
| 6. 4. 2008 14:54
LOUČENÍ
bývá vždycky těžké,obvzlášť s nejmilovanější osobou.A ty nervíky k tomu patří.Věřím,že bude vše v pořádku.Měj se tam pěkně a napiš ,jak to vše dopadlo.

papa
:o)
Lili6
| 6. 4. 2008 14:29
Jsem se celý týden tak snažila dostat se zpět do té správné bojovné formy, že mi to zabralo každou minutku volného času. Proto jsem se ani k vám nedostala, ikdyž jste mi moc chyběly ale času bylo málo a radši jsem šla krájet zeleninku a cvičit, než vysedávat u compíka. Ne a ne se prodrat všemi příspěvky. Uff to jsem ráda že se mi to dnes povedlo, a tak musím taky alespoň na nějaké zareagovat:

Bobiku - naprosto super postavička! Já si zatím o takových nožkách nechávám jen zdát ale pevně věřím, že se jimi budu moct v létě též pyšnit! Mě do nich chybí ještě 10 kileček (spíš přebývá teda), ale teď už to bude jen lepší - se sluníčkem přibudou pohybové aktivity a to pak půjde jedna báseň!
JInak jak se tu mluvilo o těch bílkovinách - já si vařím vejce natvrdo. Žloutek pak vyhodím a bílky nakrájím do salátku. Kaloricky je na tom bílek výborně (ze dvou vajec je ho asi za 150kJ) co se týče bílkovin tak v poměru s kuřecím jich má tedy na stejné množství o polovinu míň, ale taky je o půlku míň kaloričtější. Mimo to má více než třikrát méně tuku oproti masíčku. Takže tolik k mé bílkovinové alternativě :o)

Domasovando - k přání všeho nejlepšího tomu tvému andílkovi připojuji i gratulaci k úžasným 10 kilečkům dole! Jde ti to jako po másle, jsi má inspirace! Snad už nebudu tolik pozadu No a ten dort nádhera!

Sonisku - souhlasím plně s holka, ty tvé dvě dcerky se ti vážně vydařily! Ještě chvilku tady s ními budeš bojovat a bude z vás super kočičí trojka!

Lucisho - obdivuji tvůj boj se sladkostmi, jen tak dál, drž se!!!

Zanetko - jukni se na "Sloup v čechách" snad to někde na netu je. Já jsem tam tedy ještě nebyla, ale teta s rodinkou a ještě rodinou kamarádky tam jezdí už pravidelně, mají malé děti a nemohou si to tam vynachválit. Je tam prý pro ně dost hřišť, aktivit, příroda super a jsou to chatky. Co jsem viděla fotky tak bezva! Tak uvidíš, to jen typ ode mě

A chci se vás holky optat - co si myslíte o bujónech v kostce? Jak moc jsou vhodné? Mám divný pocit, když papkám polívku z kostky, jak je to slané a tak, že to není nic extra dobrého, ale dělat vývar domácí není čas Tak netvím, ráda bych vaše názory, díky!!!
zase zpátkyyyy!!!
Lili6
| 6. 4. 2008 14:00
Krásný nedělní (u nás sice uplakaný) den přeji!
Jéé kdyby jste věděly, jak já jsem ráda, že jsem zase s vámi!!! To má pak člověk daleko víc elánu a tak vůbec, nepřipadá si v tom sám, jste pro mě moc důležité kočinky

Měla jsem náročný minulý víkend a v týdnu jsem se pak jen snažila dohonit tu hromadu příspěvků, co se tady množí a množí (což je super!), ale marně. Na psaní nebyl čas vůbec, už se mi po vás děsně stýskalo!

Rozhodla jsem se do toho totiž zase pořádně opřít! A taky že se mi to konečně povedlo Během tohohle týdne jsem se snažila být co možná nejvzornější. A ikdyž skoro každý den nějaký ten malý hříšek padl - dvě kostičky čokolády, trocha zmrzlinky, gumoví medvídci, pistácie jsem taky mlsala... ale jen opravdu v malém množství, né večer, to spíš dopoledne a poctivě jsem si i tyhle poklesky zapisovala a započítávala do kcal. I s mlsáním se celý týden držím kolem 4000 kJ. A to mám talíře plné (na malé talířky bych se nevešla)
A včera jsem tedy neodolala, a vychutnala jsem si dvě lžíce zemlbáby co měli ostatní k obědu, užužlávala jsem si jakou dobu, hotový gurmánský zážitek... v době sváči, k syrovátce
Musím se ale přiznat, že nějaké extra výčitky nemám. Udělala jsem si tu kolonku "prohřešek" do papacího deníčku a přestože jsem ji ještě prázdnou neměla, jsem ráda, že každý den je tam pouze jedna drobnost. Lepší, než když bych pak "vybouchla" a slupla tu čokošku celou třeba.
Po těch velikonocích jstem totiž byla děsně rozmlsaná, nervíky jsem jednoduše zajídala, ale nehorázným způsobem! Samé sladké, večer, kdyby doma byla mlsků třeba celá bedna, byla bych jí zdlábla a stejně bych neměla dost. Dost spíš psychicky, fyzicky mě bolelo pořád bříško, pěkně protesovalo chudinka a já mu tak dávala, moc jsem se za to styděla

Nicméně už jsem to napravila, takže teď znovu do boje, tělíčko je zase spokojené ve starých kolejích! Opět se budím s placatým bříškem, takže zažívání se konečně srovnalo a šlape jako hodinky.
Teď o víkendu mám ze sebe konečně po takové době radost Vyjímečně je čas a klid zacvičit si jak dopoledne, tak odpoledne, takže včera jsem si dala 2x hoďku elipticálku a chvilku posilování a dnes si to zopáknu (ještě hodinka šlapání mě čeká, už se nemůžu dočkat). Zase si cvičení užívám!!! Taková úleva
A v přístím týdnu bych ráda viděla kolonku "prokřešek" prázdnou, ať můžu mít v pátek radost z úbytku v tabulce!
sluníčková neděle
nika2411
| 6. 4. 2008 10:47
Ahojenky viktorky. Tak výlet se dneska nekonal. Pojedem až 28.4. - museli jsme to odložit, protože mi pořád není nejlíp. Už je to trošičku lepší než včera, ale ta hlava se mi snad rozpadne na milion kousíčků. Ale narozdíl od včerejška už mám konečně hlad. Ani nevíte, jak ráda jsem po 3 dnech slyšela kručení v břiše . Když jsem si zkoušela ty poslední 2 dny přepočítat co jsem tak snědla, tak mi to jeden den vyšlo cca 2500kj a druhý - to už jsem se musela donutit jíst, protože jsem se motala jak kdybych vypila flašku rumu - 4300Kj. A to jsem papala samé ovesné kašičky, polívku a pila syrovátku - takže to byla vlastně taková malá očistná kúra. Jen ta hlava mě trápí. Bolí to, jako bych v ní měla střepy. Můj mi ale včera volal, že se pro mě staví a vytáhne mě někam ven. Potřebuju trošku na vzduch - v pelíšku mě to už nebaví a ten pohled do stropu už vůbec ne.

Žani, netrap se s tím sladkým. Holt někdy máme období, kdy to jinak nejde. Já jsem taky ten typ, který zajídá stres. Obdivuju ty lidi, co nedokážou pozřít ani sousto. To já když mám nervy, tak sežeru všechno. Uvidíš, že jak se vyřeší ty věcičky, co tě trápí, zase bude dobře. Protože jedině s čistou hlavou se hubne nejlíp. Věř mi. Třeba mamka to je úplně stejný případ. Za rok sundala 40 kg. Ale když ji náš tatin vytočí - a to je skoro každý den, tak je schopná sníst studentskou pečeť na posezení ( 200g). Přes vánoce se jí podařilo nabrat 5 kg. Teď zase přišlo klidnější období a dá se říct, že se drží. Už se sice nehlídá tak jako dřív, ale většina zdravých zásad jí vydržela. Když začínala s tou dietou co jí naordinoval doktor (6000KJ), tak jsem nevěřila, že to zvládne. Protože nebyl den, nebo spíš noc, kdy by doslova nevyluxovala ledničku. Já si tam třeba něco schovala na ráno, jenže ráno: kdo pozdě chodí, sám sobě škodí . Jak jsem mohla vědět, že si máma přivstane a můj pamlsek mi zabaví? Pak najednou ale přišel zlom a mamča mě fakt překvapila. Musím přiznat, že jsem ji podcenila. U snídaně jsem na ni civěla, když jsem viděla, že má na talířku snad o půlku míň než já a váží 2x víc než já . Říkala jsem si: to nevydrží.....a já jí to přitom tolik přála. A ejhle, maminka mě překvapila. Prostě zatla zuby a zvládla to. Teďka potvůrka tahá moje trička - to je opica. Dostala se na velikost 38-40. Super že? Jéžiš já se rozepsala - snad mě nepřekvapí moje drahá polovička - a já ještě nejsem ani nachystaná. Chudáček malý, ještě ze mě dostane infarkt. Musím to jít napravit. Tak papa holčiny. Mějte se moc hezky a užívejte si sluníčka.

Vaše Veruš
nica a bobík
heladoma
| 6. 4. 2008 10:30
Dík za podporu. Tu bolest člověk nějak zvládne, mě hlavně štve to ,že už tam půjdu po třetí, s tím jsem nějak nepočítala. Představovala jsem si to asi moc jednoduše, hlavně aby se to hezky zahojilo, šla jsem tam kvůli tomu abych se v létě nemusela stydět vzít sukni a ukázat nohy. No uvidíme ono to nějak dopadne.
Mějte se fajn
Zanetka
heladoma
| 6. 4. 2008 10:24
Úplně tě chápu s těmi sladkostmi, já se s tím také potýkám. Jak už jsem psala musela jsem dát všechny sladkosti manželovi do dílny , protože když to má člověk rád a je to po ruce tak je zle. Teď si nechávám doma dvě sůši pro děti tak to bych se musela stydět jim to sníst a když něco přinesou babičky co děti hned nesní, putuje to zase k manželovi. Prostě když to nemám po ruce tak to smějdění vzdám a jdu si raději vzít zeleninu.

Držím palce ať to zvládneš
jejda
domasovanda
| 6. 4. 2008 09:13
Megii promiň ty překlepy,sem tam mi nějaké písmenko někam uteklo,no hrůza,moc moc se
Zanetko
domasovanda
| 6. 4. 2008 09:11
já jsem taky měla ráda čokoládky-taková Milena,nebo Kofila hmmmm to jsem mohla,ale od toho ledna jsem jí neměla,vždycky když jsem na ni dostala chuť tak jsem si na ní přečetla kolik má KJ a pak jsem si to přepočetla na výdej energie a když jsem zjistila,že bych musela třeba 6 hodin hrabat zahradu,abych se zbavila jedné čokolády a to mě od ní odradilo,no a časem se stalo to,že mě prostě vůbec nechybí,a takhle do bylo třeba aji se špekem,občas když mamka donesla ještě *** z obchodu,tak jsem si slabej pláteček na tmavej chleba dala,ale teď když ho ucítím,tak je mě z něho zle a to ho nemusím ani jíst, takže jde jen o to mít pevnou vůli a tělíčko si časem zvykne a je to,pro tebe by bylo asi nejlepší všechny sladkosti rozdat a pokud máš dětičky tak jim to dát někam jinam(třeba jak psala tuším Heladoma,že to dala dětem k manželovi do dílny a když chtějí sladké tak jdou za tatínkem )a mít v zásobě ovoce a pořád hodně pij,já když mě třeba přepadne hlad mezi jídlem tak vypiju litr vody,nebo čaje a hlad je zažehnán,teda aspoň na mě to takhle funguje,ale každé tělo je jiné a má jiné potřeby a nároky,chce to jen vyzkoušet,tak Ti držím palce ať tento boj zvládneš,a když Ti bude ouvej tak napiš a uvidíš,naše parta je ze spousty skvělích holek a vždy Ti rády pomůžeme a podržíme.

Jen ještě dodám,že já už třeba ovoce nejím občas ráno,ale po obědě už vůbec,ale zeleniny sním každý den snad 1kg .Tak se holky mějte já jdu pracovat na tu zahradu a Vy piště ať mám co večer číst!!!!
Megii
domasovanda
| 6. 4. 2008 08:55
spoustu dobrých receptů najdeš na www.recepty.cz ve a tam ve vyhledávači si zadáš jen "hliva" a najde Ti jich to asi 7 na všechny moné způsoby
ještě
Megii
| 6. 4. 2008 08:14
Chtěla jsem se ještě zeptat, jestli neznáte někdo nějaký recept s hlívou ústřičnou. Tu snad můžeme taky ne? Pěstuji ji doma na slámě a už mě nenapadají co s ní. Tak kdybyste někdo znal dobrý recept tak písněte sem díky moc moc moc.
Krásnou neděli všem
Megii
| 6. 4. 2008 08:11
Tak jsem zase po dlouhé době tady.
Domasovando obdivuji tě, že jsi ani neochutnala ten skvělý dortík to já bych si dala alespoň malý kousek. Jsi dobrá že jsi odolala.
To já se musím přiznat, že jsem musela tomu mýmu upect nějakou buchtu. Nejrychlejší byl pro mě perník. No když on tak krásně voněl, že jsem si musela dát malý kosek. Já vím moc se stydím, ale asi jsem to potřebovala.
Dneska už od rána tady svítí sluníčko tak odpoledne vyrážíme na zahradu. Snad to počasí vydrží a nebude pršet. Na zahradě je tolik práce, že už se těším jak tam spálím nějaké ty kalorie, třeba z toho perníku .
Ať máte taky krásný slunečný den
hibiskus
Zanetka
| 6. 4. 2008 06:42
taky se chystám na tu očistnou kúru... ale sama budu pouze v sobotu a to budu mít své dny... tak nevím, jestli tu kúru můžu dělat.
bobiku
Zanetka
| 6. 4. 2008 06:39
já to s tím papkání tvého šikovného potápěče myslela ve srandě... vím, že někdo sní vše a je hubený... přesně jak jsi psala, je to dobře, že má dobré spalování aspoň z něj nebude tlustý chlap .
Domasovanda.... a nemáš tam někde fotečku dortu pejska... ta moje malá princezna ze všeho nejvíc má ráda pejsky... ale stejně nevím, jestli vlastně jde vyrobit.

Děvčátka mám k vám jednu velikou prosbičku. Jste tady z různých koutů naší země... a já mám teď za úkol sehnat dovču pro nás a známé... chtěli bychom nějaké chatky pokud možno v areálu, kde je koupaliště a nějaké to dětské vyžití.... jestli o něčem víte ve vašem okolí, napište mi prosím kde to je nebo jak se to jmenuje... já si to pak zkusím najít na netu a kouknout na to a nebo něco o čem víte, že je tam hezky a děti si to užijou.... mooooooc dík....

tak pááá berušky a přeji hezkou neděli
dík
Zanetka
| 6. 4. 2008 06:26
Niko a bobiku.... jste hodné, holky moje .... já včera slíbila, že už budu hodná, myslela jsem si, že už mám vše pod kontrolou, ale opak je pravdou.... nedávno jsem se vám přiznala, jaké jsem kdysi měla obžérství sladkostí.... a pochlubla se, že jsem šťastná, že už je to pryč.... holky víte co jsem včera provedla??? .... byla tu návštěva, přinesly plno čokolád co toho mají spoooustu od velikonoc a já večer snědla půl velké čokolády a ještě 2 zákusky tiramisu, které mi tu zbyly v ledničce a nikdo je už nechtěl a mě tam "zavázely" a moc se mi líbily a tak jsem si řekla, že jen ochutnám trošičku a snědla jsem oba ... když tu byla návštěva, tak jsem byla frajerka strašně vzorná, pochválily mě, že jsem zhubla a já jim řekla jak hezky zdravě papkám... no a večer toto... já nevím co to se mnou je .... asi jsem ztracený případ.... je fakt, že jsem teď pár dní vnitřně dost nervozní, něco mě tak trošku trápí a já si vždy stres léčím sladkým a taky to mám dostat..... ale nejhorší je, že když jsem to vše snědla neměla jsem vůbec výčitky svědomí a bylo mi dobře ... tak nějak mi to vše došlo až teď ráno a teď ty výčitky jsou pořádné a když vám tu teď píšu, tak mám slzy v očích... holky nezlobte se na mě, že si vám tady vylívám srdíčko.... já se potřebuji přiznat a nemám komu ... doma to nemám komu říct ... snědla jsem to tajně. . Asi by mě nikdo nepochopil. Dneska se budu snažit dostat se zpátky, ale vůbec nevím, jestli si věřím... někdo tu psal, že je úplněk... tak snad to zvládnu.
Ahoj Kaylo
Rendulina
| 6. 4. 2008 02:09
ja jsem v Newcastle upon Tyne takze ne uplne ve Skotsku ale nemam to tam moc daleko. Jinak ja uz jsem tady tri a pul roku. Prvni rok jsem tu akorat pracovala a studovala jsem si u toho jazyky, pak jsem nastoupila na vejsku a rok jenom studovala. potom v druhym a ted ve tretim rocniku to mam tak ze studuju a pracuju na plny uvazek takze toho mam nekdy az nad hlavu. nicmene v zari odevzdam disertacni praci a nekolik seminarek a mam hotovo ted uz jenom doufam ze budu mit dost sily a energie to vydrzet a dotahnout to na cerveny diplom .

Jak dlouho jsi v Anglii ty? studujes nebo pracujes a jak se ti tu libi?
:-))))))
domasovanda
| 5. 4. 2008 22:21
Holky moje já mám tááááááááááááááááááááááááááááááááááááááákovouhle radost,dneska jsme oslavili ty Dendiny narozeniny,nakonec se tady dneska sešli všichni gratulanti,tak to máme odbytý jedním vrzem)to je nejlepší,přímo nesnáším když se ***jí a já musím týden chystat pořád dokola chlebíčky).Ale musím se Vám pochlubit,že dortu máme půlku snězeného,ale já jsem ani nekoštla,ale prý byl dobrej.Akorát jsem snědla jeden chlebíček,ale dělám je na francouzké bagetě,tak byl maluškej a ještě jsem snědla hrst slaných preclíků,ale jinak jsem vše udržela na uzdě .Tak a zítra doufám,že bude pěkně svítit oskárek,chystám se řádit na zahradě,tak ať mě pěkně svítí,chci se trochu opálit,vím,že bobíka nedoženu,ale hnedky jak bude venku ***i tak už ho budu chytat a jak bude napuštěnej bazén,tak už jsem v něm a chytám bronz a pak už Mirku-100%doženu!!!!!!!!!!!! .Tak já pádím do hajan jsem utaháná jako,dopoledne jsem ještě řádila na terase a vedle domečku,tak papa zlatíčka moje

Niko:jsem řáda,že Ti můj dortík zlepšil náladu(teda doufám,že jsi to takhle nějak psala,mám jich nafocených víc,tak vždycky písni a já Ti vždy nějaký pošlu na uzdravení

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
30. 6. 2025 09:10
14592
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
30. 6. 2025 09:35