Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
nedá mi to a musím chválit
Lili6
| 24. 3. 2008 22:57
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
ale tak je to o lidech no, jinak bych proti oslavám jara nic neměla. Naštěstí letos to vyšlo pěkně, akorát kdybych neměla zrovna takový zápřah v práci, hrozně ráda peču, chtěla jsem dělat krom berana ještě nějaké perníčky a tak, vajíčka malovat, ale nedalo se to stihnout :o( tak příští rok no 

Budu si papání vážit, počítat, připravovat do krabiček, pít jak starej notor a snad se mi povede následujících 14 dní cvičit denně 
.... ty Vaše obrázky jsou super... už se těším až se na ně půjdu taky podívat... dík Sonisku za ty adresy....jo a ta básnička je super.... a dortík taky... jsi šikulka
a musím chválit dál..... koukla jsem d deníčku na ty tvé fotečky.... a teda musím říct, že opravdu tam rozdíl vidět je.... úplně jsi omládla a moc ti to sluší... já už se taky nechala vyfotit.... tak až já budu mít nějaké ty viditelné rozdíly, tak si do deníčku dám taky fotky na porovnání
... už jsem jim všem řekla, ať si to schovají nebo co nejdřív sní.... já musím ododlat, protože když si vezmu, tak neznám konec... já dokážu sníst i dvě čokolády na posezení.... to je moje droga.
koukej si dát
Já už hřeším od rána.Ráno sem posnídala beránka a ted už koštovala klobásky.No už ted mě není zrovna do
.