Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

nedá mi to a musím chválit
Lili6
| 24. 3. 2008 22:57
Teda holky a vy jste ale šikovné šikulky nejšikulkovaťoulinkatější! Bobikův netradiční neodolatelný beránek, Soniskova báseň neměla chybu, dort pro tchýni vypadal luxusně a teda nasmála jsem se nad fotečkou dívčího snu, co měla to potěšení spapkat Nika2411 vy mi dáváte kočky!
Jinak Sonisku změna je super, jen tak dál!

Kayla - to máš teda pravdu, že to letos letí jak ďas! Podle mě mi to extrémně utíká i díky téhle diskuzi. Týden za týdnem, tabulka za tabulkou, kilečko za kilečkem... ani jsem se nenadála a březen končí!
Tři měsíce za námi a já doufám, že se mi s tímhle čtvrtletním výročím podaří oslavit i prvních kulatých deset kilo dole (to si ale budu muset v týdnu ještě pěkně máknout, když jsem si to teď pokazila svátečním mlsáním ). Bojím se že do léta to uteče ještě rychleji, ta zima se přeci jen víc vleče...

Hibiscus - počasí je pěkná mrcha teďka, přesně jak jsi psala. Člověk se rozhodne pro výlet, procházku, my měli v plánu si vyšlápnout jeden vrch tady na severu, tešila jsem se na pohyb... ale počasí nemilosrdně řeklo NE a zůstali jsme zalezlí Už aby tyhle aprílové změny přešly, koukám z okna a svítí sluníčko a než se obleču, začne sněhová vánice.... a ještě je to o zdraví.
svátky za námi... ufff :o)
Lili6
| 24. 3. 2008 22:32
Já jak na vás nemůžu juknout, jsem celá nesvá a děsně zvědvá, co za příspěvky si budu moct zase počíst!

Co se týče Velikonoc, tak já souhlasím s těmi z vás, které se zmínily, že je moc nemusíte. Já bych se bez nich taky obešla, připadá mi to každý rok jako čím dál větší divadýlko... ale tak je to o lidech no, jinak bych proti oslavám jara nic neměla. Naštěstí letos to vyšlo pěkně, akorát kdybych neměla zrovna takový zápřah v práci, hrozně ráda peču, chtěla jsem dělat krom berana ještě nějaké perníčky a tak, vajíčka malovat, ale nedalo se to stihnout :o( tak příští rok no

Alespoň je to pro nás takový zlomový bod - snad se nám to sluníčko podařilo trochu nalákat veselou velikonoční výzdobou a brzy se dočkáme jara v plném proudu.
A to znamená nejen další příležitosti k vybití energie a kilíček, ale taky fakt, že za chvilinku odložíme postavu skrývající svršky, léto už je tu taky co by dup a tím pádem narůstá motivace - jen nepolevit, kdo pokulhává přidat, ať jsme si letos v plavkách jistější

Ty svátení lákadla mi daly též pěkně zabrat. Ano, přiznávám, zhřešila jsem... ale tak jako to v plánu máte i vy, od zítřka sekám zase latinu!!! Budu si papání vážit, počítat, připravovat do krabiček, pít jak starej notor a snad se mi povede následujících 14 dní cvičit denně A to by bylo, aby to neubývalo!

heladoma
Zanetka
| 24. 3. 2008 22:20
moc děkuji za zprávičky o těch nožičkách.... ještě by mě zajímalo, jestli se to platí... vím, že operace né... ale to jsi nebyla....a opichy myslím, že ano....aspoň jsem to někde slyšela... budu si muset na ty moje nožičky šetřit....dík...pááá
Ahoj Viktorky
Zanetka
| 24. 3. 2008 22:17
teda chvilku vás nečíst a pak nestíhám .... ty Vaše obrázky jsou super... už se těším až se na ně půjdu taky podívat... dík Sonisku za ty adresy....jo a ta básnička je super.... a dortík taky... jsi šikulka a musím chválit dál..... koukla jsem d deníčku na ty tvé fotečky.... a teda musím říct, že opravdu tam rozdíl vidět je.... úplně jsi omládla a moc ti to sluší... já už se taky nechala vyfotit.... tak až já budu mít nějaké ty viditelné rozdíly, tak si do deníčku dám taky fotky na porovnání .
Bobiku- teda ty jsi to krásně vyřešila s tím beránkem.... to by mě nenapadlo.

Já jsem dnes byla celý den u našich a přestože tam bylo moooc lákadel... holky já si nic nedala..... pěkně jsem poctivě papkala své zdravé papáníčko... nejlepší bylo, když nás u stolu při obědě sedělo 8 a všichni se cpali bramborovým salátkem a řízkama a já měla v misce salát z čínského zelí .... myslela jsem si, že budu posloucha řečičky, ale ale nějak to všichni vzali jako samozřejmost a nikdo nic nenamítal .... to mě potěšilo .... horší to ale bude teď, protože já klidně odolám všem řízkům, a svíčkové a atd... ale odolat čokoládě, to je tragédie....a teď po velikonocích máme doma vajíčka a zajíčky a já vím, že tady jsou a trpím... už jsem jim všem řekla, ať si to schovají nebo co nejdřív sní.... já musím ododlat, protože když si vezmu, tak neznám konec... já dokážu sníst i dvě čokolády na posezení.... to je moje droga.

No já si jdu raději hned umýt zoubky a spinkat, protože teˇna tu čokoládu zase pořád myslím.... tak pááááá a dobrou noc.
Iv1983
SONISEK
| 24. 3. 2008 21:46
Teda Vy jste na mě táááák hodný,že mi ty fotečky sem vkládáte
Koukám jaká jsi A tak dlouho jsi se nám schovávala
Sáááákra
Iv1983
| 24. 3. 2008 21:15
Sááákryš, tak tady je to moje foto.
Hlásím se...
Iv1983
| 24. 3. 2008 21:14
Ahoj holky,

hlásím se zas po pár dnech. Od středy jsem ležela se střevní chřipkou, dostala to i máti a přítel, všichni od mého tatínka. No co vám budu povídat, užívala jsem si teda náramně...Tak nějak nenásilně šly dolů 2 kila. Cítím se docela odlehčeně, jen to udržet

Protože už slibuju dost dlouho, konečně přikládám svou fotku. Tak se mějte krásně a pohodový start do pracovního týdne.
chut
Lilimi
| 24. 3. 2008 20:58
no sonisku takove lakadlo...jsi šikulka...jinak niky ten pohar je taky super lakadlo no valim do pelišku..i když ten muj prý zas nemá chut pane boze už fakt nevim jak na nejno nic valim na tv pojedou mi zoufale manzelky...ahojky holky moje
dortík
SONISEK
| 24. 3. 2008 19:51
A ještě Vám musím ukázat dort pro jakoby-tchýni,dal mi trošku zabrat,potahovala jsem poprvé,ale zvládla jsem to.Moc se líbil a to potěší
Kibic
SONISEK
| 24. 3. 2008 19:43
Dííííky za pochvalu
Sonisek
Kibic
| 24. 3. 2008 19:38
Tak to tedy koukám. Myslím ty fotky v deníčku. Opravdu je ten rozdíl vidět. Sluší ti to. Za chvíli po tobě budou chtít v kině občanku na nepřístupný film (ale to vlastně známe jenom my starší).
Porovnání
SONISEK
| 24. 3. 2008 19:19
Děvčata,kdo bude mít zájem,může kouknout do mého deníčku,mám tam foto porovnání před a po.A ještě jsem vložila ty moje zlatíčka,jak jsme u nich dneska byli na pomlázce.
KDE JSTE ...
SONISEK
| 24. 3. 2008 19:08
Kde se mi touláte???Alespoň občas už někdo nakoukne.

Nika2411:
Tak to je opravdu síla ten pohár.Jooo,holt dívčí sen...

Heladoma:
Tak svátky už končí a ty tady takové mňamky nabízíš ,tak to teda koukej si dát

vážení se blíží ,jo to asi dopadnem

Hibiscus:

Prosím o receptík na tu hlívu ústřičnou,přítel mi ji ukazoval v obchodě,ale nevím jak jí připravit.Jeho maminka prý to dělá s těstovinama.
to byl víkend
nika2411
| 24. 3. 2008 18:45
Čau holky. No a je to za náma. Hernajs to byl ale víkend - dneska ráno jsem byla ráda, že žiju . Včera jsme si udělali babskou jízdu - 5 ženských. Holky já se tááák ztřískala, to byl ráno bolehlav - půl litru červeného vínka a 7 vodek s džusem. No trošičku jsme slavili. Ráno jsem se objímala se záchodem . Ale nebyla jsem sama - dopadly jsme tak všecky kromě maminy . Takové Velikonoce jsem fakt ještě nezažila. Ale byla sranda, vůbec si nepamatuju, jak jsem dorazila domů, jen se mi ta cesta zdála jaksi moc dlouhá . Jo abych nezapomněla - posílám vám ten můj páteční pohár - dívčí sen.
já jsem pro
lucipajda
| 24. 3. 2008 18:27
Taky bych to klidně nechala až na 1. Teď jsem to měsíc flákala, ale od zítřka už zase začínám, je mi líto zahodit to úsilí a přeci jen jsem shodila už 5 klo, tak je přeci zase nepřiberu. Takže od zítřka zase začnu víc cvičit, aspoň tak nebude čas na chmurný myšlenky, a vzorně papkat. A hlavně si jídlo zase vážit, to mi přišlo jako nejůčinnější metoda.
Jsem ráda, že vás mám, ta podpora je strašně důležitá. Už kvůli vám to nechci vzdát
vážení
heladoma
| 24. 3. 2008 18:15
Jé holky vy chcete dělat vážení už teď v pátek, nechcete to nechat až na to úterý 1. Já mám pocit že teď po těch svátcích to nebude zrovna nejlepší. Co tady tak čtu tak si snad každý ,alespoň trošku zahřešil.
Ahojky
heladoma
| 24. 3. 2008 18:06
Zdravím holky , tak konečně máme ty velikonoce za sebou, to byla jedna velká hrůza, tedy co se týče jídla , včera jsme byli u našich a těch dobrot. A nechtějte vidět naši špajs. Těch čokolád sušenek, mám pocit, že dětem nebudu muset koupit sladkosti , alespoň půl roku. To mám , ale lákadel. Já se budu muset od zítra zase dát pěkně na zdravé papání , za ty dva dny jsem toho spucovala až hrůza. Vždyť to znáte samá lákadla.

Holky kdyby jste mě dnes viděly, svítilo sluníčko , tak jsem si řekla ,že toho musím využít a šla jsem s malým na procházku, jenže ten náš pacholek všude musí mít motorku takové to odstrkovadlo. Milej Lukášek na tom jezdí jak formule 1 a maminka s tou svojí zabandážovanou nohou nemůže dost dobře chodit. Jé holky na mě musel být pohled jak jsem tady za ním hopsala, potkala jsem se s kámoškou a ta se mohla počůrat smíchy když viděla jak tady naháním kluka tou mojí robotí chůzí.
svatky
Lilimi
| 24. 3. 2008 17:48
no navštěva babičky proběhla v pohodě...ještě že už je za mnou ne babička byla v poho jsem rada že jsem ji viděla...as je zas po svatcích chaoz je zas pryč..a já mužu v klidku žehlit
Ahojky
Blanch
| 24. 3. 2008 15:13
Ahojky Holky, zdravím po pěti dnech, kdy jsem tu nebyla, protože jsem byla v Brně a pak na plese a u svého! Jinak v Brně bylo super, pařili jsme oba dny, ale ples, to byla hrůza, mojemu se tam vůbec nechtělo, tak byl protivný až hrůza, vůbec se mnou nešel tancovat a celkově, jsem z toho plesu byla hodně otrávená, tak mi přišlo, že všechno snažení, je kolikrát k ničemu ! No a teď ty svátky, to je úplný atak na moji dijetu, ale zítra do toho zase skočím rovnýma nohama! Dneska, už to snad nějak doklepu! Jo a zítra mi má přijít ta nová váha, tak doufám, že se hned nezhrozim, nebo radši nechám vážení, až na ten pátek ! A jaké byly u Vás Velikonoce?
tak večer
domasovanda
| 24. 3. 2008 13:55
hmmmm
domasovanda
| 24. 3. 2008 13:49
tak na ty už se móóóc těším
ahoj kočky
domasovanda
| 24. 3. 2008 13:44
,to je krásná kočička,že jo a jak jste dneska dopadly?U nás už všichni byli,tak já už mám pohodu,ještě skočíme zachvilku na hřbitov zapálit svíčky a svátky jsou za náma.Tak se zatím mějte a večer sem kuknu,tak ať mám co číst!

To je borec,že!!!

Pohodička

kuk!
zlatíčka
teda
Lilimi
| 24. 3. 2008 12:54
SOnisku ty jsi ale éééro...jiank holky všem přeju krásne velikonoce...po nejake dobe mám zas volno a ted cekam na navštevu moji babicky...vše jsme stihla vygruntovat
konečně slunííííčko
SONISEK
| 24. 3. 2008 12:31
sluníčko se tu u nás ukázalo a hned je veseleji.Ráno sice počasí ještě nic moc,ale teď je to nádhera.Sníh už pomalu mizí,tak uvidíme jak to bude dál.
Jinak včera jsem četla u domasovandy v deníčku ty její zažitky s tou paní a tak jsem to nemohla nechat bez komentáře.Na zá věr jsem napsala toto:

S Victorkama se to hubne,
radost na nás pohledět,
ať nám necpou žádné prášky,
těžko u nás uspěje.
My hubneme krásně zdravě,
přidejte se také k nám,
ještě to všem ukážeme,
jak se správně hubnout má.
holky
ilona
| 24. 3. 2008 10:14
Ahoj!!! přejí krásnou mrskačku.Protože venku to vypadá teda hrozivě!!Je to tak Já už hřeším od rána.Ráno sem posnídala beránka a ted už koštovala klobásky.No už ted mě není zrovna do Do večera to bude ůděs. Tak od zítřka taky najíždím znova!!Asi tu ted nikoho nestihnu,tak večer juknu!!! Zatím pa!!
Ahoj
Hibiscus
| 24. 3. 2008 09:49
Holky, jak jsem tu včera psala, že pojedeme na výlet od aquaparku tak to padle, u nás je blázinec chumelí, vánoce by se nemusely stydět, na cestě je spousty sněhu a cestáři nikde, vánice jak v lednu. A přitom včera bylo nádherně byli jsme na 2-hodinové vycházce - úplně jarní a teď taková změna. Vypadá to, že budem sedět akorát u "bedny". pá A užijte si to. L.
dobré ránko
lucipajda
| 24. 3. 2008 09:29
Tak jsem před chvíli vylezla z postele,podívala se z okna a zase snéží, já už nechci!!!!
Bobiku, beránek je krásnej, jsi šikulka
Tak pěkný Velikonoce a snad to ve zdraví nějak přežijeme. papa
Sladký spánek
bobik
| 24. 3. 2008 04:20
Vy všechny spinkáte a já jsem právě docvičila. Dala jsem si pořádně do těla - 40 minut hezky svižně na orbitreku a potom ještě půlhodinku s Vaškem .
Máme tu půl desáté večír a já se jdu osprchovat a padnout do postele. Ještě bych se měla vzdělávat v jazyce anglickém, ale na to už mi nezbývá sil . Snad zítra.

Jinak od zítřka na sebe začínám být zase přísná. Opět si budu psát jídlo na floru a počítat kalorie, protože jsem polevila a takhle ty špeky neshodim .

Tak vzhůru do dalšího boje .
Už naposledy!
bobik
| 24. 3. 2008 00:56
A teď teprve ten beránek.

Mějte se Viktorky
Beránek
bobik
| 24. 3. 2008 00:55
Já zapomněla na ty obrázky.
Tady jsou vajíčka. Jen obyčejná, ale syna to moc bavilo. Čím je starší, tím se s ním dá dělat víc věcí což je fajn.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 07:17
14610
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Elka
3. 7. 2025 10:51