Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

klistýrek
Lili6
| 25. 3. 2008 21:34
No tak můj názor ohledně klistýru Může to být dobrá věc co se týče těch zácp a tak, asi jako je dobrá jarní detoxikace, týdení půst nebo takové ty třeba třídenní očistné kůry například když se pijí jen ovocné a zeleninové šťávy a podobné "léčivé" programy. Na něco to být lék určitě může a tělu to v některých ohledech může prospět, stejnějako ty ostatní věci co jsem zmínila
Ale co se týče hubnutí... jsem krapet skeptická. Přijde mi to takové drastické, šok krapet pro tělo Asi se po tom zhubne, ale řekla bych že asi tak jako každou šokovou metodou - zhubne se, ale za cenu jojo efektu. Když se proleju projímadlem, taky budu mít rázem o kilo, dvě méně Z hlediska dlouhodobého hubnutí a následného udržení si váhy bych do toho nešla. Asi leda když chce někdo aby mu lépe sedli plesovky nebo takhle při nějaké příležitosti krapet schudnout, tak si dát klistýrek, a pak se řádně a pomalu vyrovnat s jojem v posilce a se zeleninkou.
Každopádně velmi zajímavé téma Bobiku, moc jsem zvědavá co na to ostatní???
klystýr
lucipajda
| 25. 3. 2008 21:32
o tom už jsem tady taky četla, zaujalo mě to, ale asi bych se do toho sama bála jít. Moje ségra zjoušela něco podobného a myslím, že je to možná šetrnější. Pije se slaná voda a provádí se nějaký cviky a pořád se to opakuje několik kol. No a mezitím běháš na záchod. Potom si máš vlézt do tepla a po zbytek dne se být spíš v klidu. Ale nevím jak se tomu říká, kdyby jste to chtěly vědět, tak se jí zeptám.
Klystýr
domasovanda
| 25. 3. 2008 21:28
tak do toho bych nešla a už vůbec bych si ho nedělala doma,myslím,že si tím můžeš i ublížit,to si raději koupím "šaraticu" a překousnu tu její strašnou chuť,na jarní očistu je nejlepší kopřiva-čaj z čerstvé kopřivy a zaručeně to pročistí
Lili6
domasovanda
| 25. 3. 2008 21:24
nezoufej,to je tím počasím,mě už to taky leze na budku,od soboty má být zase sluníčko,a teploučko a zase bude fajn,tak se drž,papa
mizerné úterý
Lili6
| 25. 3. 2008 21:20
Teda kočky, já jsem z dneška nějaká znechucená
Tak krásně jsem to měla naplánováno, spočítáno, ale pak se objevilo pár čar přes rozpočet a zas je den v pytli!
Neměla jsem možnost papat ve srávný čas ani správné jídlo... když už jsem se dohrabala domů, vypadalo to, že nebudu moct cvičit, měli jsme návštěvu, ale museli jet kvůli mimču domu, tak jsem se s radostí převlíkala na cvičení, jenže mě přepadla taková bolest hlavy (asi od toho mého zoubku protivného) že jsem se div neplazila po podlaze, aby mi nepraskla, o žádném poskakování a cvíču nemohla být řeč ... chjo
Prostě je za mnou další marný den a mě je z toho na nic tak jsem se musela "vypsat" , promiňte, že sem zase vnášim svou blbou náladu, ale když mě to tak zamrzelo...
Zítra zatnu zuby a doufám že to zmáknu líp, s cvičením začnu už ráno a né že zaspím jako dnes!
Asi to znáte, jak se vstane zadečkem napřed, tak to už se pak všechno jenom sype... prostě když se daří tak se daří
Moc nám všem držím palečky, ať tohle vážení v klídku přežijem a příští už je veselejší!!!
Klystýr!!
bobik
| 25. 3. 2008 21:05
Děvčata, teď jsem tady studovala přímo na Viktorce nějaké články o detoxikaci těla. Když se blíží to jaro, že bych jako k tomu zdravému jídelníčku a cviční udělala nějakou očistnou kůru.

A nestačila jsem se divit. Našla jsem tam ohnivou diskusy na téma KLYSTÝR. Je tam návod jak to provádět, co si k tomu koupit a jak často a že je to pro tělo výborná věc. Kdo má potíže se zácpou, škaredou pleť, astma, různé vyrážky a taky kdo bojuje s nadváhou a pro lepší hubnutí, vřele doporučují. Jsou tam samozřejmě názory pro i proti, ale mě to tedy dost zaujalo. Pak tam ještě uvádějí, že kdo by neměl na to, si to provádět doma sám, tak existují už i centra, kde vám to provede nějaký snad asi zdravotník. To stojí okolo 500,- Kč.
Jinak ten přístroj na doma zakoupíte v lékárně nobo přes internet a jmenuje se to irigátor, stojí 200,- Kč.

Tak to tady hážu do placu. Třeba by to bylo řešení pro ty z nás , kterým se váha na nějaký čas zastavila a nejde s ní hnout. Nejdřív jsem na to koukala, ale jsem zvědavá , co na to řeknete vy?
Ahojda
domasovanda
| 25. 3. 2008 19:43
zlatíčka jdu Vás jen pozdravit,zítra jdu do školy,tak musím jít dám malou brzo spát,abych jí ráno vytáhla z postele.Tak pište ať mám zítra co číst.
antikoncepce
jannika
| 25. 3. 2008 19:04
mě je 29,brala sem ji asi od 16 do 20let pak sem vysadila a když sem se k ní vrátila,nebylo možný najít pilulky který by mi seděly,jako Tri regol co sem brala dřív.Co sem brala ty poslední tak sem po nich přibrala 2kg ani nevím jak,menses se mi objevil po 14dnech užívání a trval dalších 14dní,no hrůza a o tom jak mě bolely prsa nebudu ani mluvit,bylo utrpení sejít schody,jak mě bolelyted už neberu žádný,rádi by sme rodinu,tak doufám že se nám to brzo podaří
Pro dnešek se s váma holčiny moje loučím,dobrou noc a hezký sny ,mám vás
do boje :-)
jannika
| 25. 3. 2008 18:51
tak je konečně po svátcích a taky semhřešilastydím se moc moc moc,ale nepravím to,zase budu vzorná.Holky mě se rozbil trenažermám ho sotva 2měsíce a už stojí,asi sem mu dávala moc zabrat,tak servisák mi volal že příští týden by přijel a opravil ho,ten pohyb mi fakt chybíSonisek-nádhernej dortík,fakt moc,mnam mi tekly sliny
NIKA 2411-tak ten pohár,ten nemá chybu sem se zasmála,dívčí sen-fakt trefný ale stejně bych zakázala sem dávat jakýkoliv sladký,holky ani netušíte co ten pohled na ty dobrůtky dělá s mýma chutovýma bunkama
Velikonoce
Megii
| 25. 3. 2008 18:26
Zdravím všechny po těch hrozných velikonocích. Ještě že takové svátky nejsou vícekrát do roka. Taky jsem na tom jako většina z vás. Neobešlo se to bez těch dobrůtek, které mě tak lákaly. Takže to páteční vážení vidím dost špatně. Já jsem hřešila i mimo ty velikonoce, ale není divu to počasí, mám z něj úplnou depku. Snad už to počasí bude lepší a mě se zpraví nálada a já ten boj tady nevzdám. Budu se moc snažit. Tak všem krásný večer.
ZDRAVÍM VŠECHNY
romca
| 25. 3. 2008 18:11

Ahojky děvčátka!Omlouvám se ale nestíhám psát mam toho čím dál víc a když sem chci vlést tak tu stále někdo sedí.Začne to synem potom holkou a nakonec milovaným manžílkem.Zrovna je na treninku tak jsem to tu zasedla já.Koupila jsem si dom.pekárnu a dělám si domácí chlebiček, je to mńamka.Dokonce chutná i mé celé rodince.Je to super ,když vám dojde chleba tak za dvě hod´ky mate čers.Zatím pa děvčátka jdu dělat ukol ,synátor otravuje. MĚJTE SE KRÁSNĚ
zdravím po velikonočkách
eleanorita
| 25. 3. 2008 18:08
ahojda kočky .
Tak se tu hlásím po tom obrovském obžerství. Mám za sebou tu svatbu v rodině, no svatba se rovnala od rána do noci jen samé žrádýlko, bylo to vynikající, ani jsem všechno nestihla ochutnat. No a pak ještě ty velikonoce, no nějak moc jsem je neprožívala, v pondělí jsem byla v práci, takže ten svatební žravej víkend jsem trochu kompenzovala. JENŽE mám doma ještě výslužku.....dortíčky a tááák, a hřeším u nich, doufám, že to brzo sním nebo rozdám, abych jela zase jenom v tom zdravém papáníčku.

K HA. Já beru HA asi 5 let. Od roku 2005 jsem měla asi rok a půl problém najít HA, která mi nezpůsobuje potíže jako je nepřetržité 14 denní krvácení, které na týden skončí a těch 14 dní se opakuje. Prostě mi první HA už nefungovala a pak doktor nemohl najít tu pravou co bude OK. No po dost dlouhý době ji našel a já jí beru do teď, a je to v pohodě. V prosinci jsem musela vysadit, kvůli antibiotikům a lednové operaci vaječníků a menstruaci jsem měla v pořádku. Tak snad patřím k těm, kterým to neudělá takovou paseku, až ji nebudu chtít brát vůbec.
No snad jsem ta slovíčka nějak nezmotala a pochopíte co jsem chtěla napsat...pa
vánice
lucipajda
| 25. 3. 2008 16:39
ty jo holky, u nás je teď vánice, že je to jak bílá tma

já už chci jaro!!!!!!!!
spoušť po velikonočním obžerství
lucipajda
| 25. 3. 2008 16:14
Nic si z toho holky nedělejte, pokud se budete snažit, tak se váha zase vráti zpátky na to šup. já jsem odvážně na váhu vlezla amám pořád stejně, ale chci míň, takže až dopíšu, tak si na flore zadám dnešní papáníčku ať vím, kolik si můžu dovolit k večeři. cvičit ale asi dnes nebudu, zítra odevzdávám zase další část bakalářky, tak musím máknout. už mě od toho psaní na počítači bolí celej člověk. Mrzí mě, že si nemůžu pořídit ten eliptical, ale přítel ho nechce, máme malej byteček. Ale já ho spíš podezřívám, že má strach, abych na něm nenutila cvičit taky
HA
lucipajda
| 25. 3. 2008 16:11
jak už jsem psala, vysadila jsem ji v září, asi po 6 letech. dítě zatím neplánuji, ale tak nějak jsem měla pocit, že se to tělu nelíbí. Mám sice teď zase pupínky na zádech, který jsem s HA neměla, ale zase zmizely jiné obtíže. Je to individuální. Ale zatím neplánuju se k pilulkám vrátit.
Antikoncepce
heladoma
| 25. 3. 2008 15:49
Tak já to mám úplně přesně jako bobík před dětmi jsem ji brala , ale teď už uvažuji o jiných alternativách. Také jsem se ještě pevně pro nic nerozhodla.
Antikoncepce
bobik
| 25. 3. 2008 15:08
To je otázka, kterou v poslední době řeším taky. Když jsem byla mladší , tzn. bez stálého partnera a před dětmi, brala jsem ji taky. Pravidelně a dlouhodobě. Jak psala už Viktorka přede mnou výhody jsou jasné. Slabá a pravidelná menstruace a bezpečný *** co se týče početí.
Ale co se týče mě v této době, už bych ji brát nechtěla. Máme s manželem dvě děti a další už tedy nechceme. Nějakou ochranu bych potřebovala, ale hormony už se mi do sebe ládovat nechce. O tom , že by manžel používal kondom nemůže být ani řeč .
Ale pravdou je, že mám menstruaci cik cak - dva až pět dní dřív nebo později žádná míra a klidně i 10 dní , což je hrůza. Takže jsem se naposled domlouvala se svojí doktorkou, že si nechám zavést nějaké to tělísko. Dnes už je to zase o kus dál a prý je teď na trhu nějaká novinka. Tak až se vrátím do Čech chci si o tom získat podrobné informace a asi do toho půjdu. Jen se opravdu bojím těch hormonů kvůli rakovině a tak. Tak uvidíme.

Jinak já jsem Velikonoce v celku ustála, ale jestli mám taky něco navíc , to nezjistím , protože se tu nemám na čem vážit. Tak mi nezbývá nic jiného, než pěkně cvičit a vám všem držet palce. Ať jsou ty nabraná kilečka zase rychle dole.
Antikoncepce
Surina
| 25. 3. 2008 14:44
Ahoj Iv! Tak já beru HA skoro pět let. I když teď nemám už opravdu dost dlouho stálého přítele. Jsem spokojená. Vyhovuje mi, že mám pravidelnou menstruaci a taky že nemusím mít strach, zda jsem v tom či ne. Samozřejmě jsem uvažovala o vysazení, ale udělala jsem to jednou (asi na tři měsíce) a měla jsem problém s menstruací jako holky (injekce...). Pak jsem si zase našla chlapa a začla brát znova. Myslím, že to není dobré pro tělo, vysadit, začít, vysadit, začít... A tak ji beru, i když "nemusím". O vlivu na tělo: určitě to nějaký vliv má, ale nemyslím si, že je to nějak hrozné. Existují už přípravky s nižšími dávkami hormonů (na který jsem nedávno přešla). Takže já jsem jednoznačně PRO.
Zanetka
heladoma
| 25. 3. 2008 13:27
Dala jsem za to 800 plus doplatek za punčochy 60. Nevím kolik budeš platit u vás , skus se optat.
Ahojky
Blanch
| 25. 3. 2008 12:49
Tak dneska ráno to vypadalo, že bude venku krásně a teď tu zase sněží! Dneska jsem si šla pro tu váhu, tak jsem koumala jak funguje a už jsem myslela, že je to šmejd, že neváží, ale pak jsem na to konečně přišla . No ale ta váha, tak ta mě teda moc nepotěšíla a ten poměr tuk voda taky moc ne! Hold Velikonoce jsou na mě poznat!
Prosím o váš názor
Iv1983
| 25. 3. 2008 12:47
Ahoj holky,

toto je hlavně hubnoucí diskuze, ale já jsem se vás chtěla zeptat jaký máte názor na hormonální antikoncepci a její vliv na tělo. S nikou jsme to spolu řešily, nicméně co si o tom myslíte vy ostatní?
Děkuju za názor...
tak vidim, ze je nas vic
Kayla
| 25. 3. 2008 12:16
holky, mne se Velikonoce taky vymkly z rukou a ani dneska nic moc. Ale snazim se. Hubnuti zdar!
Velikonoce
Merci
| 25. 3. 2008 10:35
Tak konečně je máme za sebou. U nás to byla katastrofa Maminka báječně peče a vzhledem k tomu, že se nemůžu nechat zahanbit, tak jsem také přiložila ruku k dílu. (a nejen ruku). Stydím se stydím. Bylo to všechno tak dobré, že jsem neodolala ani chlebíčkům, ani sladkému. Zkrátka děs a hrůza.
Nakonec aby tomu trýznění nebyl konec jsem stoupla na váhu. A o kilo mám navíc. (Velebnosti to je hnus).
Takže jsem včera stoupla na eliptical a cvičila. Nešlo to děvčata nešlo. Vydržela jsem jenom 40 minut a měla jsem dost.
Dnes jsem si na snídani dala grahamový chlebíček s rajčetem, svačinka byla jenom jogurt.
A piju a piju, protože opravdu hlad je jenom převlečená žízeň. (A já furt proč jsem toho tolik zežrala). Mám v sobě už 2 litry a tři cesty na záchod.
Tak si říkám stálo mi to za to?? Teď se budu muset o to víc snažit a všechno napravit.
Zdravím po svátcích
SONISEK
| 25. 3. 2008 10:02
Tak jak píšete konečně vše za námi.Já to docela s jídlem zvládla,na váhu jsem sice dneska nešla,ale ne proto,že bych se bála.Jak tady čtu,každá jsme papala více než je pro nás zdrávo,ale děvčata,nědělejte si z toho takové výčitky. Myslím,že to není správné.Přece jen nějaký prohřešek nás nemůže rozházet.Vždy se to dá zase pevnou vůlí napravit.I paní doktorka ze STOB na tom DVD s Kynychovou o tom mluví,neodpírejte si na co má tělo chuť,jezte vše,ale v malém množství.
Jinak všem moooc děkuji za pochvalu,jen doufám,že nějaké to kilčo ještě půjde dolů.
Mám tento týden odpolední,tak si Vás pročtu vždycky večer,pak se to těžko dohání.
Mějte se krásně a žádné výčitky!!!!
Ahoj
ilona
| 25. 3. 2008 09:00
holky!!!Tak konečně jsou ty velikonoce za námi. Já dnes udělala pěknou kravinu a ráno se zvážila.No co mě to napadlo nevím.Tak já hlásím kilečko navíc.Ale doufám,že je to jen odraz toho mírného hřešení a zase to půjde dole.Jinak vítám Miru klidně kukej já na vás taky sem tam kuknu.Taky ste tam bezva parta. No a Sonísek taky super ůbytek.Pěkná fotečka. No a holky to páteční vážení veznem s rezervou né?Nebudem se přece nervovat.Tak zatím pa já zase kuknu!!!
Ahoj holky
Mona
| 25. 3. 2008 08:51
Moc se omlouvám, že jsem tady dlouho nebyla, ale mám toho hodně.No a konečně je po Velikonocích, takže bude zase trochu klidu.
Velikonoce jsme prožili docela v klidu, na dcerku přišlo pár kluků a na mě zase přišel soused.Asi všechny odradilo to počasí, protože u nás sněžilo a foukal studený vítr.
My jsme jenom jedli a leželi.Pustili jsme si 2 díly Sedmé roty..., zatopili jsme si v krbu a smáli jsme se.
Takže to vážení v pátek bude asi horší, zase budu nadávat.

Pro Lili: já si taky dělám masérský kurz v Brně.Není podmínkou být zdr. sestra, nás je ve třídě 18 a z toho 3 holky mají zdravku.Jinak jsou to účetní, holky po mateřské,....
Ten kurz je na 8 víkendů a stál mě 5 500,- Kč.Už mám půlku za sebou.Masírujeme se navzájem, už umíme skoro celé tělo, chybí jenom masáž hrudníku.
Je tady velká sranda. Člověk si aspoň odpočine po psychické stránce.

Tak se holky mějte hezky
Mona
Děvčata,
Mira
| 25. 3. 2008 08:30
jste úžasná. Zaskočila jsem k vám z rubriky Děvčata nad 55 a internet. Jsou tam bezva kámošky. Zjišťuji, že vy jste taky dobrá partička. Taky jsem viděla fotky Soníska, gratuluji. Potřebovala bych také nějaké to kilečko dolů, máte některá nějaký souhrn, kolikrát denně jíte a co, čemu se radši vyhnout., určitě hodně pohybu. Když jsem byla mladá, stačilo vynechat přílohy a bylo to. Teď už to tak nejde.Mám jednu výhodu, že nemusím moc sladké a když mám chuť nedělá mi potíže se tomu ubránit.
Tak jestli Vám to nebude vadit , budu nakukovat.
Ha ha ha!!
bobik
| 25. 3. 2008 03:04
Teda Niky takový pohár kdyby mi v hospodě přinesli, tak se neudržím a padnu pod stůl. Ale sbaštila bych přesně tak jak se od takového dívčího snu očekává. To by byla erotika .

Hibiskus já bych taky prosila o ten recept na ty houbičky. Máme je moc rádi a guláš taky. Zase by to byla novinka a zpestření jídelníčku .

Sonisku ta proměna je opravdu úžasná. Vypadáš opravdu šik a ten dort, to je jako od profesionální ukrářky. Jak jsi to prosím tě dokázala? Dávám ti za obojí jendičku s hvězdičkou .

Jinak i při všech těch dobrotách jsem tedy moc nezhřešila. Dala jsem si jen asi dva kousky toho beránka a dvě vajíčka. Slavnostní oběd jsem si taky dala jen na malý talířek, tak to snad nebude na váze taková pohroma.
Teď se ještě chystáme s manželem cvičit s Vášou.

Tak zase zítra. Pááááááááááá
a ještě dneska naposled...
Lili6
| 24. 3. 2008 23:58
Chtěla jsem se ještě optat Ozdinky - ten masérský kurz co jsi psala, že jsi si dělala, jaké jsou podmínky pro to, aby jsem si ho mohla taky udělat (musela bych být zdravotní sestra?) a kolik to stojí? Možná mi budeš moct poradit - nechci si tím vydělávat, ale v rodině máme častá bolavá záda a tak, ráda bych se to naučila tak nějak pro vlastní potřebu, když jsme někdo "porouchaný", abych uměla pomoct a nepáchala víc škody než užitku nějakou neodbornou masáží naučenou z knih třeba... Mod děkuju!!!

A co se týče vážení teď v pátek, tak já jsem pro! Ať to máme pěkně popořádku, stejně některé občas můžeme nahlásit váhu až jiný den, tak to tak nějak přes ten víkend zase navážíme, jako vždycky, ne?
Je pravda, že po velikonocích to nebude žádná sláva, ale do toho prvního to stejnak těžko stihnem vytrhnout a alespoň v pátek uvidíme, jak moc jsme se o svátkách rozšouply a co je třeba do dalšího vážení napravit - to bude motivačka Co myslíte?
Blanch
Lili6
| 24. 3. 2008 23:41
Ples a chlapy.... to je holt kapitola sama pro sebe
Když jsme byli s přítelem posledně (poprvé a naposledy asi taky ), skončilo to úplně stejně, jak píšeš ty.

Já jsem dva měsíce před tím byla jen o vodě a občasném jablku či jogurtu, jak jsem se zoufale (tenkrát já blbec blbá ještě naprosto špatně) snažila shodit. Samozdřejmě mnoho toho dolů nešlo, protože už jsem měla tělíčko těmahle hladovkama zmučené a úplně spomalené. O to jsem byla nešťastnější a lámala jsem si s tím hlavu... moc moc moc jsem mu nechtěla udělat ostudu. A toho lítání než jsem sehnala padnoucí šaty, boty, stovky vyhozený v kadeřnictví...
Děsně jsem se snažila a bylo to pro mě docela důležitý. A nakonec - on tam šel vyloženě otrávený a z donucení, nějak si to odtrpěl a já s ním, na tanec též nedošlo Jediný co jsem z toho všeho měla, byla deprese z mých tlustých plesových fotek a pocit velkého zklamání
No ale aspoň vím pro příště, že se na to mám rovnou vykašlat Teď jsem byla po dlouhé době zase na plese s kámoškou, ikdyž byl pro mě taky důležitý, žádný nervy, pěkně kalhoty a dlouhou halenu... bezvadně jsme si to užily a naprosto bez stresu

Tak nad tím nesmuť! Dala jsi se díky tomu na správnou cestu, jsi tu s námi a úspěšně bojuješ s posledními chybičkami tvé suprové siluety

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 07:17
14610
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Elka
3. 7. 2025 10:51