Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)
DiskuzePřidat názor
Iv1983
SONISEK
| 18. 3. 2008 12:21
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Napřed jsem s ním byla naprosto spokojená, půl roku jsem ho používala nárazově a teď od ledna jsem ho proháněla celé týdny - no a to už ale nějak nerozdejchal
Funguje, to jo. Ale při šlapání to v něm co chvíli začne bouchat (jako když ti loupou klouby) a kolikrát se to i zhoršuje na příšerné rachtání a hlasité bouchání. Jedu na něm dál a ono to třeba za chvilku zas přejde, ale je jen otázka několika minut, než to začne na novo
Cvičim na něm stále, ale je to hrozivá otrava, když ti to tak bouchá, to pak odpočítávám každou vteřinu. Skusili jsme ho opravit, ale tichý byl jen pár dní. Takže půjde brzy do reklamace a bůhví jak dlouho bez něj budu muset přežít. Chjo!

Lepší už to nebude, snad alespoň dlouhé procházky vyjdou místo eliptikálku, doufám že vydržím na návštěvách papat a pít jak se má a nezhřeším. Po velikonocích by měly být dny časově hubnutí víc nakloněny, až na ten stres z přijímaček na vejšku... Bude to pecka, ale věřím že příštího vážení vybojuju alespoň další kilíčko dolu - odhodlání by bylo
Všem mávám a odcházím k zubaři, ale pak se za odměnu stavím u nás v salátovce, mnamiky:)))
Tak se zatím mějte!!!!Já jěště kuknu.Pa!!