Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Iv1983
SONISEK
| 18. 3. 2008 12:21
Tak já se Ti také vyjádřím.Eliptical už mám asi tři roky,strašně jsem ho chtěla a nakonec za nějaký čas z toho byl ležák.Ale díky Vám jsem ho zase pěkně oprášila a šlapu.Je to při hubnutí opravdu znát i když časově na tom nedělám žádné rekordy,ale vidím,že to i tak pomáhá.Co se týče toho nákupu v Teleschoppingu,tam bych to asi neriskovala,neslyším na to zrovna moc chvály.Dcera si ho odemne vždy půjčovala,ale nyní se rozhodli si koupit svůj,protože ne vždy je počasí na sport venku.Koupili ho na internetu,zrovna byl v akci za 3990kč,nyní je o tisíc více.Jsou s ním zatím velice spokojeni.Rotoped byl dříve dosti IN,ale dnes bych raději volila eliptical.
Lili6
Iv1983
| 18. 3. 2008 11:39
Ahoj Lili

díky za souborné informace. Jak už jsi napsala, já mám doma právě ten rotoped a odrazuje mě to bolení zadečku - respektive je až otlačenej, to mě totálně odrazuje... Teta má eliptical z Teleshoppingu, jenže nevím jak moc jezdí, zatím drží pohromadě, ale fakt neznám intenzitu jejího cvíča. Kettler je asi kvalitní, jenže ta pálka za něj taky... no uvidím, zas si říkám, bude už jaro, má to teď smysl...no zvážím to.

Heladoma... četla jsem tvůj deníček a je mi to moc líto. Přemýšlím, co ti říct aby ti bylo líp. Já mám za sebou docela smutné období kdy zemřela náhle přítelova babička a taky bratr mého dědy...ale tohle je trochu něco jiného... Zkus si říct, že to hubnutí děláš pro bráchy, on tě tam shora určitě vidí a fandí ti... Člověk se asi musí v takovéto situaci do něčeho kousnout aby nemyslel jen na to smutné. Přeju ti hodně sil a drž se...
eliptical
Lili6
| 18. 3. 2008 10:33
Jo a padl tu dotaz na eliptical, tak tady můj názor:

Rozhodně je to naprosto super věc a můžu vřele doporučit!
Aerobní pohyb je při hubnutí hooodně důležitý. Ne každý ale má podmínky na to, aby si mohl doma zahupkat sestavy aerobiku, chodit běhat, nebo na nějaké skupinové cvičení, ať už z jakýchkoliv důvodů. Takže pořídit si eliptical nebo rotoped je rozhodně fajn. Eliptical má navíc spoustu výhod - opoti klasickému běhu či aerobiku na něm šetšíš klouby, protože nehrozí tvrdé dopady. Hodinka cvičení na něm uteče daleko rychleji než na rotopedu a nemáš ze začátku otlacenej zadek ze sedačky :o) A bezva je, že procvičíš i horní polovinu těla!

Já jsem si ho naprosto oblíbila, neni větší relax, než pustit si nějaké fajn nakopávací písničky a "proletět" se na elipticalu (či orbitrek se tomu taky říká) krásně si při tom čučení do zdi či z okna (nebo se zavřenýma očičkama) v klídku domova srovnám myšlenyk a vyčistím hlavu

No a co se týče stroje - tak já mam z finančních důvodu od firmy Olpran a pořídila jsem ho v kauflandu za 3500 Napřed jsem s ním byla naprosto spokojená, půl roku jsem ho používala nárazově a teď od ledna jsem ho proháněla celé týdny - no a to už ale nějak nerozdejchal Funguje, to jo. Ale při šlapání to v něm co chvíli začne bouchat (jako když ti loupou klouby) a kolikrát se to i zhoršuje na příšerné rachtání a hlasité bouchání. Jedu na něm dál a ono to třeba za chvilku zas přejde, ale je jen otázka několika minut, než to začne na novo Cvičim na něm stále, ale je to hrozivá otrava, když ti to tak bouchá, to pak odpočítávám každou vteřinu. Skusili jsme ho opravit, ale tichý byl jen pár dní. Takže půjde brzy do reklamace a bůhví jak dlouho bez něj budu muset přežít. Chjo!

Četla jsem, že výborné stroje jsou od firmy Kettler. Stojí teda pěkné peníze (myslím, že nejlevnější modely se pohybují kolem 7tisíc), ale zase je na ně samá chvála a tak se ta investice vyplatí, je to kvalita. Kdybych ty peníze měla, neváhala bych a pořídila bych si ten. Teď vydělávám do zásoby na živobytí až budu na vejšce, hned jak budu mít naspoříno na tohle, začnu šetřit na Kettlera, protože z elipticalu se stala má závislost
Ahoj holky
heladoma
| 18. 3. 2008 09:57
Děkuji holky za podporu, snad to nějak zvládnu, založila jsem si deníček, tak jsem si tam rovnou vylila srdíčko, doufám že to pomohlo.

Mějte se moc fajn
snííííh :-D
Lili6
| 18. 3. 2008 09:56
Bobiku ty jsi ale šikulka, takové pěkné dortíky! Sliny se mi zbíhají...

Tak zubák mě dnes čeká taky, a vůbec se netěším, bude mě vrtat kazík a ještě se tam pár hodin načekám brrrr

No a sníh mě tedy dostal! A to jsem předevčírem koukala po krámech na nějaké pěkné jarní botky, že v těch zimních už je mě hic, tak zas nic
Na jednu stranu si přeju jarno a sluníčko a teplíčko aby se dalo víc využít venkovních aktivit, ale na druhou se zas děsím okamžiku, kdy sundám kabátek a dlouhé tuniky a svetry, co mi teď přes zimu milosrdně maskujou ten můj velkej zadek a silný stehna
Když mě jdou ty moje kejtičky dolu až jako poslední a děsně pomalu Ale teď se vrhám do boje zase s plnou polní, ať do toho jarního vysvlékání ještě něco vylepším!
Dnes to jde, držet se naprosto vzorně, ale od zítřka zase přituhne v práci, navíc nebudu moc doma zbytek týdne, takže cvíčo bude velmi chabé, no a ještě slavení velikonoc pak Lepší už to nebude, snad alespoň dlouhé procházky vyjdou místo eliptikálku, doufám že vydržím na návštěvách papat a pít jak se má a nezhřeším. Po velikonocích by měly být dny časově hubnutí víc nakloněny, až na ten stres z přijímaček na vejšku... Bude to pecka, ale věřím že příštího vážení vybojuju alespoň další kilíčko dolu - odhodlání by bylo
Ahojky
jandula76
| 18. 3. 2008 09:18
Všem mávám a odcházím k zubaři, ale pak se za odměnu stavím u nás v salátovce, mnamiky:)))
Alespon si ten salát nemusím dělat pořád sama:))

papapa Jana

p.s. taky jsme pod sněhem, děsný, prý má sněžit celý týden, tak zase jarní botičky uklidím a opět vytáhnu zimní bagančata.((
ahoj
ilona
| 18. 3. 2008 09:12
holky!!!! Tak to počasí se fakt asi zbláznilo.To není ani možné.Nehodí se ani na tu procházku s malou ven. Bobik tak já ten ovocny den zvládla,ale večer už sem se na to ovoce nemohla ani podívat,tak sem měla červenou řepu.Tu já mám tůůůůze ráda.Jinak k těm gelům.Mě se zdá bezva taky ten roll-on zlaty od Garnier. dnes k obědu dělám kapustu.Mnamka.Tu máme tůůůze rádi.Už se na ni těším.Tak se zatím mějte!!!!Já jěště kuknu.Pa!!
hlášení váhy
vladi
| 18. 3. 2008 08:32
Moc vás všechny zdravím, v neděli jsem se vrátila z Alp,byla to nádhera, pohybu bylo dost ale jídla taky, váha tomu odpovídá 75,2 kg ale ještě že to není horší. V práci nestíhám, budu vás muset dočíst později. tak hubnutí zdar!!!!!
Váha do tabulky
Mona
| 18. 3. 2008 08:04
Ahoj holky,
omlouvám se , že se ozývám až dnes, ale mám toho hodně.
Hlásím váhu do tabulky:62 kilo.
Trochu jsem zhubla, to bude tím, že nic nestíhám.Přes týden jsem v práci a doma uklízím a o víkendu jezdím na ten masérský kurz.Tam jím málo a vydám dost energie, takže ten úbytek bude asi v tom.

Já se tady zase podívám, ale až budu mít trochu klid v práci.Chystám daně a doma ještě společné zdanění manželů.
Tak se zatím mějte
Mona
...
Iv1983
| 18. 3. 2008 07:27
Ahoj holky,
moc díky za vaše ohlasy ohledně těch masážních gelů a krémů, hlavně tobě LILI6 za souborné informace Musím souhlasit, nečekám od toho žádné zázraky, ale tak jako podpůrnou pomoc a navíc promazat a promasírovat tělíčko je určitě záslužná činnost, takže ještě jednou moc díky.

Musím říct, že v Brně se počasí dočista zbláznilo. Chodím do práce na 7 a najednou koukám z busu a vánice s chumelenicí dohromady...to je prosím 18.3. a v lednu jsem tu neviděla ani jedinou sněhovou vločku, fakt jako mazec. Nicméně počasí se teď umoudřilo, tak snad nám tady taky vysvitne sluníčko.

Co se týká výstavy Titanik, já se na to určitě chystám a i ty kačky obětuju. Je to výstava, co přišla z Maďarska, pak pocestuje do Prahy. Navíc já byla z Titaniku vždycky přímo unešená a nemyslím teď jen ten film.

Jinak holky, mám teď docela fofry ve škole, píšu seminárky (jenže rozsah je tak na bakalářku, zvlášť teď do PR), v pátek mám první zkoušku a pak to půjde každý pátek jedna...no snad to nějak dám.

Ještě jedna taková otázka, hodně přemýšlím taky nad pořízením eliptikalu, ale zas v rozumné ceně. Vím, že se to tady už dřív řešilo, ale vážně nemám čas to hledat, mohly byste poradit?

Moc všem děkuji a přeji úspěšné úterý. Jo a v nejbližších dnech už fakt dám nějakou svou fotku, ať máte o mě taky představu.
Druhý dortík
bobik
| 18. 3. 2008 02:08
A tady je ještě ten druhý dortík. Dva obrázky na jednou se tam opravdu vložit nedají.

Tu postavu Sonisku jsem si taky zkoušela a je to legrace. Jen jsem si ji zapomněla uložit. Jen nevím jak se ti tam podařilo dát tvuj obličej. Jestli jsi to tedy byla ty?
prokousala jsem se příspěvky
bobik
| 18. 3. 2008 02:05
Souhlasím s Jandulkou. Teď to přeci Heladomko nevzdáš. Jsme všechny s tebou , tak se do toho zkus zase opřít. Je to přesně tak. Jednou překonáš to že se ti nechce, podruhé už to půjde snáz a nakonec do toho zase naskočíš a povalíš.

Žanetko ten dort je prostě nádherný. Taky svým dětem peču a přikládám obrázky. To jsem pekla své malé k narozeninám a mému synovci. Ty marcipánové motýlky jsi dělala sama nebo je máš koupené? Ale opravdu nádhera .

Já jsem si dnes naordinovala ten ovocný den, ale úplně jsem ho nedodržela. Udělala jsem na oběd výbornou omáčku s masem a rýží. Ale dojedla jsem jen asi 4 lžičky po dětech. A teď večer jsem si dala jogurt s cornflaky, protože už jsem byla přeovocovaná. Tak jsem se dneska držela vzorně i když ne úplně ovocně. Teď ještě vlítnu na cvičení až zaženu děti na kutě.

Já používám Enju od Drmacolu na to masírování ¨bříška, zadečku a stehen a výsledky jsou viditelné. Takže doporučuji. A cena je docela slušná.

Moc vám všem přeji , aby se to počasí v Čechách umoudřilo a už konečně začalo svítit sluníčko. To počasí má určitě na psychyku velký vliv a člověk se cítí pod psa. Tak to děvčata vydržte a nevzdávejte. My tady na Roatanu máme nádherné počasí a sluníčko. Jak jsem psala hned bych vám ho trošku poslala i tam k vám.

Jsem s vámi a myslím na vás Viktorky!!!
modelky
jandula76
| 18. 3. 2008 00:26
Holky já jen rychle nakukuju, jste všechny moc krásné modelky, taky se do toho pustím, ted už nějak nemám sílu..

Dneska jsem byla cvičit dopolko s dítkem a odpolko s sebou, takže jsem totálně country, ale pak jsme s holkama ze cvíča museli ještě do hospůdky, tak jsem si dala salátek:))

A zítra mě čeká zubař držte mi palce já se ho tak bojím, ale jednou za rok tam prostě musím:(((

A holky žádné deprese a vzdávání se!!!!!!
To by jste nám přeci nemohli udělat, že ne?
Všichni se tu super snaží, tak šupy honem do toho:)))
Měla jsem taky takovou krizi, ale myslím, že jakmile se vylepší počasí je tu opět kopanec k většímu úsilí(odložíme mikinky a svetry a ty zimní bundy) a všichni budou koukat, moje rada zní:

Začít právě ted v tomhle okamžiku, nečekat na ráno odpoledne, svačinu, či co?
Ted se vzepřít nutkání a jak se ti podaří odolat jednou přeci si to podruhé nezkazíš, potřetí to půjde už samo a pak už si ani nevzpomeneš:))
A s cvičením, je to taky tak, prostě tam jednou jdeš z musu, podruhé protože musíš, potřetí už chceš a potom už jedeš:))))

Držím moc palečky...........

Pro maminku holčinky po úraze, (holky sorry, ale já si vás nepamatuju:)), hlavně že to dobře dopadlo, že se malá v pořádku vrátila z nemocnice, takže ted už se bude vše vracet do normálu a ty se do toho můžeš znovu opřít:)))))

Holky hlavu vzhůru, vyleze sluníčko, bude lépe, i když tady momentálně sněží...:))

Já jdu spinkat, protože zítra musím být fit na toho mého zubaře

papapapa a na všechny budu myslet, jak jim to zase pěkně šlape:))
Jana
a ještě jednou
lucipajda
| 17. 3. 2008 23:38
a dnes už končím, jdu spát. Dobrou
taky se přidávám
lucipajda
| 17. 3. 2008 23:37
já jako simpson
Modelka
Blanch
| 17. 3. 2008 23:26
Tak už se mi to taky povedlo a přidávám svůj obrázek
udělejte si ze sebe simpsona
lucipajda
| 17. 3. 2008 23:21
Když se vám líbily modelky, tak třeba i tohle:
http://simpsonizeme.com/
lucipajdo
Lili6
| 17. 3. 2008 23:02
Napřed mě vůbec nehřál, nechápala jsem, taky jsem masírovala, ale nic Možná si kůže zvykla, nebo jsem předtim dělala někde chybinku, ale teď hřeje. Nikterak závratně teda, ale tak po čtvrt - půl hodince cvičení na epilticalu to docela cítím, jako když tě pálí svaly při veliké námaze.
Teď to dělám takhle - dám si sprchu a při ní si kůži prokrvím masáží abrazivní houbičkou, přidala jsem trochu prostřídání teplé a studené vody taky, pak se mažu skořicákem (nešetřím jím teda) a vmasírovávám ho plastovým ježečkem z drogerky (no ruce mi můžou upadnout ), pak šup do tepláčků (něco sice vsáknou, ale co se dá dělat) a na eliptical.
Jak je mi u cvičení vedro, tak to hřání navíc nijak moc nepociťuju, ale jak třeba zafouká z okna, tak poznám, jak mam bříško a nožky rozpálené.

Ale neboj, já myslím, že ikdyž ten zápal necítíš, gelík účinkuje - nevzávala bych to s ním a počkala, jestli se výsledky dostaví držím palce!!!
Lili6
lucipajda
| 17. 3. 2008 22:45
Hele Liliž a hřeje tě ten topvet? mně totiž vůbec. Poprvé jsme se tím jen namazala, podruhé jsem zkusila i masáž a fólii v kombinaci s cvičením a potom i masáž pomocí takovýho "masírovadla" z drogerie, ale furt nic..... Asi mám hroší kůži
pěkné pěkné
Lili6
| 17. 3. 2008 22:31
Překrásný dort - člověk se namlsá očičkama a je mu hned veseleji!
Jdu se skusit taky nechat "vymodelovat", tak jsem zvědavá

Jinak jak tu padli dotazy na zpevňující kosmetiku, tak tady mé zkušenosti:

- Oriflame gel na břicho s kofeinovými kapslemi - nepozorovala jsem žádnou změnu, takže nic moc.
- Avon tvarující zpevňující fialový spray - na nohy mi byl teda nepříjemný, nechává divný film a výsledky po smytí neznatelné.
- Garnier žlutá řada - nejraději mám roll-on s kuličkou, který se mi osvědčil na super zpevění povolené horní části paží, ale i jinde, výsledky jsou viditelné, a pak oba gely v tubě (ten s kafrem je lepší na léto, fakt hodně chladí). Celá řada svěže citrusově voní a účinkuje ;o)
- Skořicový gel od Topvet - super, viditelné výsledky. Mažu si ho na nohy, zadek a bříško vždy před "velkým" cvičením. Má při cvíču hřát a proto se musí při aplikaci pořááádně vmasírovat, nejlíp použít nějaký masážní kartáček. A holky si tady dělají i ty zábaly (větší vrstvu natřít a zabalit portavinářskou fólií), ty se vyzkoušet teprv chystám.

Dostala jsem balíček Enja od dermacolu, až dojde co teď používám, taky vyzkouším a pak poreferuju.

Z toho co jsem zatím zkoušela, tak ten skořicák je asi nejlepší poměr cena/výsledky. Stojí nějakých 75,- a sežene se v lékárně. Sama jsem nikdy tolik neinvestovala, abych si koupila nějaký Vichy, Trilaser avon, nebo tak něco za pár stovek, ale co jsem slyšela zkušenosti, tak zázraky se rozhodně nědějí ani za takové prachy, takže myslím, že je to zbytečné utrácení - zlatej Topvet

Tolik zkušenosti z mých experimentů
stres je děs
Lili6
| 17. 3. 2008 21:58
Kočinky Heladoma a spol. - moc držím palečky, ať se z toho stresu co nejdřív vymotáte a do shazování kileček se zase pooořádně můžete opřít
Sama to znám moc dobře a peru se s tím vždycky co to dá, ale když ono mě to stejně nakonec dostane a musim počkat, až se vzduch vyčistí, věci strovnají a zase půjde všechno v klídku - holt když se to s* tak se to s* a všechno najednou nejlépe, že?
Vydržte, neptrapte se, bude líp a váha půjde zase dolů Jste všechny kolky šikovné a my tady nenecháme nikoho ve štychu Tak hlavu vzhůru a hooodně pevné nervičky přeju!!!
hahaha
nika2411
| 17. 3. 2008 21:49
Tak to jsem prý já
příšerné pondělí :-D
Lili6
| 17. 3. 2008 21:38
Holky, tak jsem si slibovala jak budu vzorňačka dnes že? Ale nestihla jsem si připravit papání, takže snídaně a sváča byla improvizovaná a chabá, navíc ani pití jsem si nevzala s sebou a ta voda co máme v barelu se nedá pít.... No dorazila jsem domů utahaná, naprosto zmožená a navíc vyprahlá a hladová Takže jsem s prominutím sežrala na co jsem přišla a teď je mi z toho pěkně těžko

Od středy to jde se mnou tedy jen z kopce, ale dneska to byla poslední kapka - jdu si nakrájet salátky na zítra a doufám, že i přes odpolední návštevu zubáka (pár hodin si tam obvykle posedím v čekárně) zbude večer ještě energie a čas na pořádné cvíčo. Už se nemůžu dočkat eliptikálka, dneska jsem byla fakt schopná tak akortá pohybu z talíře do úst Jenže mě ten můj stroj zase děěěsivě bouchá, chvíli ne chvíli jo, ale je to o nervy na tom cvičit a to mam sluchadla na plné pecky ještě to s nim musim chvilku vydržet než se víc oteplí, já nemam teplé hadříky na lítání venku teď, tak snad pak začnu běhat a kolovat a eliptikal půjde do servisu, to domácí seřizování je jen na chvilku.
Hibiscus
adel
| 17. 3. 2008 21:33
Prosím, prosím, nech mě v tabulce, nevím, kdy se zase ozvu, mám fofr.Ale určitě to nevzdám a do září snad ještě na tu svou váhu stačím spadnout.
váha
adel
| 17. 3. 2008 21:29
Ahoj Viktorky,všem, které zhubly blahopřeju, těm, které stojí na váze NEvzdávejte to! Já hlásím váhu bohužel stejnou jako před dvěma týdny.A musím se přiznat, že má veškerá dobrá předsevzetí vzala za své.Jsem totiž ten typ, který tlousne při stresu.A protože malá měla úraz a byla v nemocnici, jedla jsem hrozně, třeba celý den v nemocnici nic a večer něco rychle bez rozmyslu a pitný režim vůbec.Ale teď už je malá doma, tak doufám, že už bude O.K. a já se možná proberu i všemi těmi vašimi příspěvky. Přeju vám krásné následující dny a výdrž.
dortík
nika2411
| 17. 3. 2008 21:20
Žani, ten dort je nádherný!!! Jsi šikulka
najednou mi to nešlo
Zanetka
| 17. 3. 2008 19:16
tak tady je ta druhá
SONISEK
Zanetka
| 17. 3. 2008 19:15
a rozhodla jsem se ještě pro dvě fotečky.... na jedné je dortík co jsem sama vyráběla a zdobila pro svou dcerku k osmým narozeninám a na druhé jsme od našeho taťky dostaly k vánocům stejná pyžamka
heladoma
Zanetka
| 17. 3. 2008 19:08
zkus to nevzdát... budu ti moc držet palečky, byla by to škoda, kdyby jsi to vše nabrala zpátky... vím, že se to píše snadno a hůř s tím něco dělá... taky se bojím toho, že to příjde a že to nezvládnu, ale budu se snažit a snad mě podpoří i to, že v tom nejsem sama a že jste tady všechny... myslím, že ti tady všechny viktorky budou držet palečky a brzy se budeš zase radovat nad shozeným kilečkem... kilečky!!!! Já občas když jsem ve stresu jím jak pominutá... páté přes deváté a pak z toho ještě brečím, že jsem hnusná a nemožná....
Tak to nevzdávej...jsi šikulka!!!!!!!
SONISEK
Zanetka
| 17. 3. 2008 18:59
to oblékání jsem taky zkusila, je to dobré, pěkně se s tím hraje... akorát, že když jsem tam vše zadala, tak se mi ukázala postavička a moje dcerka mi řekla... mami takhle nevypadáš... ta paní je mnohem hubenější než ty... ty máš větší břicho, tlustější nohy a větší zadek ... tak mě teda "potěšila" a taky posílám moji fotečku... pak si nějaké dám do mého deníčku....páááá a jsem ráda, že mamince už je dobře, že ji pustili.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
4. 7. 2025 08:29
14613
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
3. 7. 2025 18:01