Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Nestíhám číst!
bobik
| 16. 3. 2008 01:36
Já to holky opravdu nestíhám číst. Dnes už u toho sedím dobrou hodinu a konečně jsem to přelouskala zpět až kde jsem psala naposledky já. Tak vás vezmu po pořadě .

Domašovandičko - tobě jsem psala , že ti děkuji za ten kontakt na ten kurz, ale asi jsi to nečetla. Tak ještě jednou. Poslala jsem tam přihlášku i test, ale paní mi s politování oznámila, že mají beznadějně obsazeno. Ale že si mě tam přeci jen nechá, kdyby někdo vypadnul. Tak uvidíme. Ale nezoufám. Mám ještě rok čas než budu řešit co po mateřské. Ale i tak díky za typ.

Jinak tebe i Jandulu76 chápu, že to chcete nandat místním pomlouvačkám. Držím pěsti ať se to povede nejen vám, ale nám všem .

Já už taky zapsala první velký úspěch. Než jsme odjížděli zpátky na Roatan, tak jsem si byla koupit nějaké letní oblečení a už nekupuji číslo 40 ale 38 . A jednu sukni mám dokonce číslo 36 - to jsem byla dokonale šťastná .
A jak tu psala Blanch myslím si, že je to vším dohromady. Já teď třeba moc necvičím, protože můj stroj ještě pořád není spravený. Občas si zacvičím s Vaškem, ale o to víc se snažím masírovat. Koupila jsem si takovou režnou rukavici. Každé ráno a večer se natřu gelíkem a pak tou rukavicí masíruju a masíruju. A to otužování tomu také přispívá. Já už mám tedy celulitidu úplně pryč a všechny kalhoty , které jsem si tu kopovala a byly mi těsné jsou mi teď v pase hodně volné.

Jen ty svoje stehna bych chtěla ještě vylepšit a trochu to bříško a ta pneumatika ještě taky celá nezmizela i když je poloviční. Ale to se mi snad do toho léta u nás ještě podaří.
Lili6
bobik
| 16. 3. 2008 01:06
Lili naprosto chápu tvoje pocity. Já zažívám dnes a denně to samé. Jen ne na plese nebo kde jsi to byla, ale na pláži u moře. Prohání se tam krásně opálené Italky v bikinkách a já jim taky jen tiše závidím. Ale nic si z toho nedělej.
To je právě ten nejlepší motor, abych odolala sladké čokoládě nebo vydatnému obědu. Vždycky si představím ty štihlundy a hlavně kolik úsilí už mě stálo těch 6kg dole . Tak to teď přeci v žádném případě nevzdáme. A věřím , že do roka a do dne budeme taky hvězdami na place.
Tak si z toho nic nedělej. Jsme určitě všechny s tebou a na tvé straně.
princezny
Lili6
| 16. 3. 2008 00:14
Holky a je to tu zas, proč já se vždycky nechám tak rozhodit, jsem zas celá smutná místo abych se radovala z dalších víceméně úspěšných čtrnácti dní Už na tom plese mě rozdrtily všechny ty princezny v krásných šatech a minišatech a ještě kratších a odvážnějších kouskách...
Přesto že jsem se tentokrát za sebe alespoň tolik nestyděla a užívala jsem si zábavy bez obvyklích pocitů, že se musim schovat někam do kanálu... pukala jsem pěrmanentně závistí Já ci též nožky jak vysoustružené, moct nosit takové úžasné róby...
No a na dovršení všeho dneska vyhlašujou miss a já na to blbec koukám Asi neni nic depresivnějšího než koukat na nejkrásnější barbie světa a čr v plném lesku a pak shlédnout ty své kejty a škaredou čumičku No já si půjdu hodit mašli asi Taky bych chtěla být tomu mému ozdobou, a ne koulí na noze. Užít si hadříků a nesvazovat se nulovým sebevědomím... Doufám že v už za pár měsíců se budu se svou vysněnou váhou cítit líp a přestanu slintat závistí nad kdekerou hubenou kozou

Tak jsem si zase vylila srdíčko, omlouvám se, ale když mě se vždycky uleví
Přeju hodně pevné vůle a nervů všem, ať už máme po trápení kočky!!!
hibiscus
Lili6
| 15. 3. 2008 23:33
Zlatíčko omlouvám se, ale tentokrát můžu nahlást váhu až ve středu nemám se teď kde zvážit.

Ale odhaduji, že snad alespoň nějaký úbytek zase bude, tak jsem napnutá jak struna co mi váha ukáže. Zrcadlo je sice stále velmi skeptické, ale podle oblečení mám snad naději, že mě tabulka potěší.

Musela jsem pořídit nové ryfle chtě nechtě, protože staré už se definitivné rozhodly mě opustit. Doufala jsem, že si je koupím až ve vel. 38. Ta už mi sice je, ale jak který střih. někeré mi jsou ještě hoodně festově. Tak jsem si pořídila nakonec 40 (alespoň nějaký pokrok) a už se těším, jak mi začnou za pár týdnů padat a koupím nějaké hezčejší a menší
hříšný víkend
Lili6
| 15. 3. 2008 23:17
Tak se mi vás zase povedlo po pár dnech přelouskat!
Domašovandi z těch vajíček na mě přímo dýchla jarní kytičková atmoška, už aby bylo jaro v plném proudu, mohly jsme si užívat rozkvetlých slunečných dnů a neotravoval nás neustále nějaký vichr a déšť...
To pak půjdou ty kilečka dolů samotinké, jak počasí dovolí dlouhé procházky, kolo, brusle... těším se těším!
Sonisku jsem moc ráda, že to bude s maminkou zas ok, držela jsem palečky
Nikinko problémy v rodině, to je peklo, člověka to tak rozhodí a navíc krize s blízkými nejvíc zabolí u nás je to teď pěkně napjaté, čekám další bouři každým dnem... Ale musíme to ustát, bude dobře, uvidíš a gratuluju k výročí, hodně štěstíčka i nadále
A kočičky vy které jste smutné, že se váha zastavila, nepropadejte panice mě se to přihodilo též, a už je to zase v pořádku, to prostě dříve nebo později asi přijít musí. Nemyslete tak na to, dejte si třeba na týden, 14 dní oddech trochu a netrapte se, skuste se zaměřit na něco jiného, ale s hřešením v papání to nepřehánějte ať zbytečně nepřiberete, a pak se do toho zase obujte poctivě jako na začátku - mě to pomohlo a kilečka zase klesají

Tenhle víkend mám ale pekelně hříšnej, fuj fuj stydím se moc, ale je to zcela vyjímečně, tak si s tím nebudu dělat hlavu a od ponděla budu sekat zase latinu Už od středy nestíhám papat a bumbat jak se má, v pátek jsme měli sraz na plese s bývalou střední, lítala jsem kvůli tomu před tím po včech čertech, hadříky a tak sehnat... padl nějaký ten panáček, takže kalorické bombardování tělíčka až do rána, ale zase jsem toho dooost vytancovala, jednou za rok jsem si to nemohla neužít no. Zato dneska jsem vstávala ve dvě a jak mě ten včerejšek zmohl, tak jsem si cpala bříško (byť převážně zravým papáním) celé odpoledne Měli jsme rodinné slavení a tak na cvíčo nebyla ani síla ani čas. A zítra to bude v bledě modrém totéž rodinný obídek z přítelovi strany tentokrát a návštěva, žádné cvičení... Nemá cenu to lámat přes koleno, holt do pondělka mam hubnoucí "volno", pak ale zase pěkně do latě
hádky a stres
SONISEK
| 15. 3. 2008 21:40
Milá Veruško,vím,že to zabolí,ale mysli raději na krásný večer se svým přítelem a přeji vše nej... k Vašemu výročí,ať se Vám ta večeře vydaří
Jandula76
SONISEK
| 15. 3. 2008 20:11
Jani,ne ve špatném,ale tam bych to už viděla,za těma dětičkama jsi byla docela schovaná,ale tam jsi určitě už hubenější než na těch fotkách co jsi vložila,ale i tak jsi

papa Soňa
Kibic
SONISEK
| 15. 3. 2008 20:02
Jéééé ,to snad není ani možné,že jsi z Tachova .Tam jezdím do práce a jinak bydlím ve Starém Sedle,jestli Ti to něco říká,kousek od Boru,směr na Hor.Týn.Tak to je opravdu milé překvapení

HURÁÁÁÁ
v pondeli
Stefani
| 15. 3. 2008 19:01
ahoooj holky tak vám vech gratuluju k ubytku,ja bohuzelo nahlasim vahu az v pondeli
pěkný víkend
nika2411
| 15. 3. 2008 17:07
Zdravím vás moje milé Viktorky. Já jsem dneska jakási smutná.Nevím co se mnou je. Ráno jsem byla na brigádě a teď mě všecičko bolí. Včera jsem cvičila podle DVD s Vaškem a bylo to fakt parádní. Dneska přemýšlím, že si zacvičím tu powerjógu na odreagování. Jen co dojedu domů, pořád samé hádky a stres. Už toho mám plné zuby, je mi z toho nanic. Ať dělám, co dělám, všecko je špatně.

Zítra slavím s miláčkem 3 roky výročí. Dostala jsem pozvání na večeři. Mohla jsem si vybrat kam chci jít, tak jsem si poručila rybářskou baštu. Byly jsme tam už jednou - na 2 leté výročí a moc dobře tam vaří. Takže se už moc těším. Jen nevím co se hodí k rybě za přílohu. Možná si dám jen kotel zeleniny, protože já už nejsem na smažené vůbec zvyklá a myslím, že bych si akorát tak pokazila večer.

Přeju vám všem moc hezký víkend plný sluníčka a radostných chvilek se svými nejbližšími........to já už pomalu ani neznám

pápá, vaše Veruška
Ahojda lidičky
Didi
| 15. 3. 2008 17:05
Poctivě čtu vaše přízpěvky,jsem líná psát.Čtrnát dní poctivě šlapu na orbitreku,posiluji,ale váha pořád stejná takže 58kg,nevím kde je zakopanej pes,ale až ho najdu tak mu dám co proto!!!.Jídlo také v pohodě,na pár hříšků,tak nevím jsem z toho pěkně rozhozená.zatím pa.
Ahojda holčiny
Surina
| 15. 3. 2008 16:11
Sleduju, že jste opět šikulky! To se o mně úplně říct nedá, jsem zvědavá, jestli tady nakonec ještě nepřiberu, haha. Ne, vím, že to není vtipné! Ale až dojedu domů, tak dám určitě kilům na frak! Už vím, jak se správně stravovat, tak to určitě půjde jako po másle! Tady mám problém, že jsou neustále samé párty - tedy alkohol a jídlo, které vidím poprvé - takže samo musím všecko vyzkoušet! Strašně se mi tu začalo líbit a vůůůůbec se mi nechce domů. Dnes jsem nějaká ospalá, je tady pošmourno. Ale večer určitě zase někam vyrazím. Teď si dám jogurtík a budu se snažit dělat něco do školy, ale nevím nevím! Tak páááá a krásný víkend
hlásím
eleanorita
| 15. 3. 2008 15:57
váha 57 kg, no nelíbí se mi, ale co, do příště s tím musím něco provést, měsíc se mi váha nehla.

Jinak zdravím v krásném sluníčkovém dni - teda alespoň u nás je nádherně.
Sonisek
Kibic
| 15. 3. 2008 15:26
Ahojky! Tak jsem se dočetla, že jsi z Tachovska. Konečně někdo blízko . Já jsem přímo z Tachova. A ty? Tedy jestli to není tajemství. Jsme asi jediné západočešky .
Dneska je docela hezky, tak vyrazím na vand r. Přeji všem pohodový a sportovní víkend.
váha
Hibiscus
| 15. 3. 2008 08:33
Tak já taky hlásím dnešní váhu, no nic moc 61,8 úbytek 0,5, ale aspoň něco. Taky jsem nebyla moc vzorná...
Jo chci vám sdělit, že jsem ráno dostala smsku od Evičky (to je ta co žila kdysi s mým synem) a psala, že se ji dneska v 4:44 narodila malá Eliška, váží 2,60 a měří 47 cm. Tak jsem něco jako náhradní babička. Určitě je půjdu později navštívit. Zatím pá.
po dlouhém týdne
lucipajda
| 15. 3. 2008 08:23
Ahoj holky, tak jsem tu po týdnu, ale ve čtení jsem se dostala teprve na záložku 302, víc zatím nestihnu, protože jdu do města. Máme dnes spřítelem výročí - 6 let, tak mu chci koupit něco pěknýho. Toje hrůůůůza jak to letí, začali jsme spolu chodit v mých sedmnáct a najednou je to taková doba.
Psali jste, že pondělí 10.3. byl pro většinu z vás černý den. K tomou se nemůžu než přidat, v pondělí ráno mi totiž umřel děda. Takže žádná dietka a cvičení se moc nekonalo, nebyla energie. Ale tak to tady na tom světě prostě chodí, co můžeme dělat? Říkám si, že měl dlouhej snad i spokojenej život a musíme se s tím nějak vyrovnat.
Až si večer dočtu vaše příspěvky, tak napíšu víc.
pa a hezkou sobotu, tady na jihu je krásně.
tabulka
taisha
| 14. 3. 2008 22:30
Počáteční Váha mého hubnutí byla 76.6kg a dneska 70,6kg. Chci pod sedmdesat. Priste
sonisek
jandula76
| 14. 3. 2008 22:25
Ty jo já žádnou nemám, to byla z BLR z dovči, moje nejtlustší období:((
Tak ještě jedna z BLR, tam jsem taky moooc pěkná, jinak to je moje rodinka, Vojtíšek co se prostě nechce fotit a tatka co se fotit sice taky nechce ale musí

papapa Jana
sonisek
jandula76
| 14. 3. 2008 22:22
Představ si, že mi to říkají všichni, já taky nechápu. kde je mám, ale rozhodně o nich vím:((

Bane, já je vidím, mám je na břiše a v bocích, ale při 182cm, se ti to rozloží a je to jakoby maskovaný, dokud se někde neodhalím, ale děkuju, najdu nějakou foto celé postavy, ale nespadni ze židle
Jandula76
SONISEK
| 14. 3. 2008 21:53
Tak Ti holka nevím,ale pokaždé když kouknu na Tvoji fotku,stále hledám kde máš na sobě ty kilča co máš v tabulce.A hlavně při Tvé výšce,bych to do Tebe vůbec neřekla.Myslím to vážně.Ty budeš asi ten typ jako já.Když se postavím vedle nějaké silnější holky než já a zvážíme se,budu mít víc než ona.Tak to je se mnou už od mládí.Tak tady Ti posílám něco pro štěstí k vysněné váze

papapa
TABULKA
romca
| 14. 3. 2008 21:45
Zdravím všechny děvčata.Jsem ostuda nemám čas se dostat k PC.Jinak má váha je 73kg. už mám i v bocích o 5cm méně a stehna 2cm.Doufám že bude zítra lepší počasí.Přeji všem krasnou sobotu a neděli.Jdu brzo zítra jedu se synem na hokej tak doufám že vyhrajou.Zatím pa pa a držte se děvčatka
domasovanda
heladoma
| 14. 3. 2008 21:01
Jé jestly chceš tchýni , tak já tu mojí supr tchýni klidně přenechám. To byla sranda takovou bych ti určitě nepřála, no vlastně nikomu. Když tchýni ,tak jedině jako Laďka.

Tak přeji dobrou noc
zlatíčka
domasovanda
| 14. 3. 2008 20:52
takové

krásné kočky budeme,tak se držte a hlavně vydržte
Já bych taky chtěla
domasovanda
| 14. 3. 2008 20:43
tchýni,já tu moji skoro tchýni viděla jen 2krát a to jsem ještě nebyla ani těhotná,od té doby jsem ji neviděla a když jsem jí psala,že ji ráda kdykoliv pošlu fotky malé tak se nikdy neozvala,a protože nemám ve zvyku nikomu lézt do zadku,tak jsem to vícekrát nezkoušela,ale je před náma víkend tak Vám ho nebudu kazit.Mějte se krásně a doufám,že už se na nás zase usměje sluníčko,já nevím proč,ale když je takhle tak mě vždycky bolí hlava a nezabere na to nic,tak ať už to počasí přestane bláznit já chci

Jůůů právě jsem narazila na hezkej obrázek,to nejde neposlat
do tabulky
Suzi
| 14. 3. 2008 20:42
Ahoj děvčata. Omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala, ale neměla jsem vůbec čas. A nedostala jsem se k poči. Hlásim dnešní váhu 67,2kg. Tak aspoň něco. Všechny moc a moc pozdravuju a přeju pěkný víkend.Papapa
ahoj adoptivní snacho (Bobík)
Hibiscus
| 14. 3. 2008 20:14
Máš pravdu, že se tvoje tchýně ošizuje o krásné zážitky s vnoučaty a i s vámi. Ona si myslí, že tím ublíží vám, ale ubližuje sobě. Pak i kdyby chtěla, tak k ní vnoučata už cestičku nenajdou - citové vazby se tak lehce nenavazují.
Jí vím, že se s tím člověk smíří, ale mrzí to, určitě to není manželovi jedno i kdyby se tak tvářil. Já si nedovedu představit, kdyby se synové rozhodli přerušit se mnou kontakt.
Ale hlavu vzhůru, hlavně, že to klape vám a jste šťastní, držím vám palečky Tvoje tchýně na dálku.
P.S. Tebe ve svém albumu fotek nemám, že bych tě přehlídla a nebo jsi neposlala fotku?
pusinky ahoj!
Hibiscus
| 14. 3. 2008 20:06
Konečně jsem vás přelouskala, včera jsem nebyla na počítači a teď jsem se vrátila ze strazu, který organizuji z bývalými koleginěmi s práci. Dělaly jsem v zahradnictví, které je již 9 roků zrušeno, ale scházíme se 2x ročně, objednám v hospodě salónek (je nás asi 15 ) pošlu SMSky a mám radost jak jsou holky (ony už jsou to sice ženy mezi 45-65) šťastné, že se zase sejdou a pokecají. Každý si dá jídlo a pití na co má chuť - já si dala pstruha na roštu a šopák a vínko. Bylo to bezva, vážit se budu zítra, ale jak dopadnu - velkou iluzi si nedělám, ale sraz není tak často. Tak si to pro tentokrát omluvím.
Je fo super nápad, že až nebudeme mít co hubnout - tak založíme jiné téma - jak si udržet váhu,zdraví, chlapa, dobrou náladu nebo něco podobného....
Zítra se ozvu, zatím přeji krásnou dobrou noc. Laďka
váha
ilona
| 14. 3. 2008 20:00
Ahoja holky!! Tak já taky hlásím svou váhu. Mám ten dojem,že mám stále stejně.Ale zase aspon sem nepřibrala.Takže má váha 68,5kg. hrůůůůůůůůůza. Taky se do toho cvičení nemožu dokopat.Jak je člověk pořád na dvorku.No snad to příště bude lepší!Jinak holky nějak mě tu chybí poslední dobou nějaké receptíky.Co pořád vařit no ne? Tak zatím pa pa!!!!!!!!!!
do tabulky
jannika
| 14. 3. 2008 20:00
Zdravím vás viktorky
moje váha do tabulky je 66kg.Jste šikulky,jak vám kilečka mizí,do léta z nás budou kočkyuž se na to mooooc těším.Jinak na mě něco leze,bolí mě hlava a oči,tak půjdu zase do pelíšku.Přeji krásný víkend
váha
bibinka
| 14. 3. 2008 18:54
Ahoj holky,tak píšu váhu nic moc 65,9.Musím se polepšit.Nestíhám vůbec číst Vaše příspěvky začala jsem dělat autoškolu tak se jen učim a učim.Jste šikulky .Tak se mějte hezky

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
4. 7. 2025 08:29
14613
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
4. 7. 2025 16:18