Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

heladoma
SONISEK
| 17. 3. 2008 18:49
Myslím si,že hlavně to u Tebe dělá ten stres.Říká se,že někdo to řeší jídlem a někdo jako já,zase nemůžu nic sníst.Musíš se dát,zlatíčko hlavně psychycky dohromady(já vím,že je to někdy těžké,když se to vše navalí,viď)ale pokud člověk není v pohodě,nedaří se nic.Hlavně to nevzdávej,určitě se to dá do pořádku,my Ti pomůžeme,od toho jsme tady,i když jen slovama.Sama jsem teď poznala jaké to je,když jste mi byli velkou oporou.Bya by velká škoda to nabrat zpátky,TO NEDOPUSŤ!!!!
Hlavně nám o vše piš,to hrozně pomáhá,když to ze sebe dostaneš,vlastní zkušenost.
Držím palečky,Ty to zvládněš
ahojky viktorky
Zanetka
| 17. 3. 2008 18:36
všechny vás zdravím a chtěla jsem se zeptat co je to "šmakoun" .. někde dávno jsem to tu četla, ale už nevím na kterých stránkách to bylo.... a taky na ten skořicový gel... ten máte odkud... z drogérky nebo z lékárny anebo přes nějakou dealerku jako je třeba avon a oriflame??... a kolik asi tak stojí ... já jsem sice strašně líná na sebe něco patlat... ale asi bych měla... hodně se tu o něm zmiňujete, tak je asi účinný...

jinak já se docela snažím.... sama jsem překvapená, že se mi to po týdnu nechtělo vzdát... vždy jsem vydržela tak týden dva a konec... pak jsem se jen cpala a jojo efekt byl hned jasný.... teď to snad s váma tady vydržím co nejdýl.

Dneska jsem si dala na oběd tuňáka ve vlastní šťávě k tomu rýži natural a zeleninku...rajčátko, jarní cibulku, ledový salátek... od všeho trošičku a dohromady toho bylo hooodně, že jsem to nemohla sníst...a moc dobré

tak zatím pa děvčátka.
Kibic
SONISEK
| 17. 3. 2008 18:25
Určitě se někdy domluvíme na to kafčo,přijedu tam ráda.
Jinak ve středu si už jedu pro maminku Budu s ní muset ještě po doktorech,ale hlavně,že už to bude snad v pořádku.
Titanic
domasovanda
| 17. 3. 2008 18:24
jjá jsem s ena tu výstavu chtěla jít podívat s malou,ale nešly jsme vstupenka stojí 250,-/osoba v týdnu,260,nebo 280,-/os so+ne+svátky,sice Ti tam vytisknou palubní lístek s číslem a dokonce i kdo se pod tímto číslem na Titanicu plavil,a jestli přežil,nebo né,ale to vstupný se mi zdá docela dost.ale určitě je to strašně zajímavé,tak nám to pak popíšeš,jo
Blanch
SONISEK
| 17. 3. 2008 18:23
Ahojky,koukni na můj příspěvek a odkaz,tam to máš popsané jak na to,pokud umíš anglicky,nebude to problém,jinak je tam popsáno jak na to.Zadáš tam výšku,váhu,pak si vyber obličej,vlasy,barvu a měla by se Ti proměnit.Pravým na myši si uložíš kam chceš.Pokud by Ti to pořád nešlo,zadej mi váhu a výšku a já Ti to udělám,včera jsem to dělala dvěma Victorkám.PA
Titanic
nika2411
| 17. 3. 2008 17:34
Jo přesně tu myslím. Včera mi o ní říkal můj. Myslím, že by to mohlo být o hodně víc zajímavější než banda ožralců
Ahoj holky
lucipajda
| 17. 3. 2008 16:40
konečně jsem doma z práce a dala jsem si k svačince zeleninový vývar co mi zbyl od víkendu. koupila jsem si gumičky na cvičení, tak konečně budu moct vyzkoušet to dvd s hankou, tak jsem zvědavá jaký to bude. Taky jsem si dnes pořídila DVD Pipi dlouhá punčocha, vyšlo v edici Aha za 42 Kč, jako malá jsem to milovala
Večer mě čeká psaní bakalářky, už se musím konečnš přemoct a máknout na tom, mám už 20 stránek, takže jsem zhruba v půlce... Jsem doma sama, přítel jel pracovně na dva dny pryč, takže na to budu mít klídek.
Tak hezký večer holčiny
Kibic
Blanch
| 17. 3. 2008 16:39
Prosím Tě, jak sis zkusila tu modelku?
iv1983
lucipajda
| 17. 3. 2008 16:33
Ahoj, holky si tu chválily skořicový gel od Topvet. Měl by tě po natření hřát (ale u mně to tak není, mám doma 2 balení, tak uvidím, jak to funguje až načnu to druhé...) nejlepší je se tím napatlat, zabalit se do potravinové folie a potom dotyčné partie procvičit. Tak to zkus. Taky není špatná ta žlutá řada od Granier. Tak to zkus
Holky pomoc
heladoma
| 17. 3. 2008 16:07
Já nevím co to se mnou je jestly je to tím počasím, nebo tím stresem co teď posledních pár dní mám.
Zdravá strava je ta tam jím jako čunče a nevidržím ani ty dvě hodky mezi jídly . Prostě jím pořád a blbosti už jsem ze sebe znechucené a cvičení to ani nemluvím sice jdu s malým na procházku, ale to je vše. Jak jsem byla natěšená na cvičení a teď se nemůžu dokopat k ničemu

Cejtím se pořád přeplácaná a stejně něco užobávám, jsem podrážďěná a celkově se citím nanic. Potřebovala bych zase pořádně nakopnout , aby mi to šlo tak krásně jako ze začátku.

To je děs doufám, že to brzy přejde nebo ty pracně shozený kilča zase naberu a to bych opravdu moc nerada.

Dneska ráno jsem si říkala , že dnes už se musím dát do latě , výsledek byl takový že už u snídaně jsem dojedla po malým perník co víc dodat jsem prostě hrozná.
manekýna
Kibic
| 17. 3. 2008 15:59
Tak jsem si, Sonisku, taky zkusila tu modelku. Výsledek přikládám. Asi tak nějak to je. Ten pas moc nemám, ani jsem ho nikdy neměla.
Jo, a když děláš v Tachově, tak se můžeme někdy sejít na kafíčko.
Váha
Blanch
| 17. 3. 2008 13:11
Ahojky Holky, vůbec nestíhám dočítat po víkendu, byly jste zase pilné! Váhu vůbec nevím jakou nahlásit, protože mi v průběhu dne kolísá i víc jak dvě kila , mám od 55 do 57! ach jo! tak tam asi Ladi napiš střed, takže pořád stejně 56 ! Tady je dneska tak ošklivo a to musím za chvilku ven
Při pondělku...
Iv1983
| 17. 3. 2008 13:07
Ahoj kočky,

zdravím vás v novém týdnu. Já jsem byla v pátek a sobotu podpořit náš hokejovej manšaft - Kometu při zápase s Mladou Boleslaví...bylo to úplně super, skvělá atmosféra, stadion vyprodanej, no zkrátka zážitek. V neděli bylo v Brně pošmourno a zataženo, tak jsem se věnovala školičce a večer mě vzal miláček do kina...

Niki, co má být v Brně za zajímavou výstavu? Myslíš ten Titanik? My se na to určitě chystáme, už se těším.

Jinak mi konečně došly DVDčka z MF Dnes s Hankou Kynychovou tak se těším, až si dám do těla.

Ještě jsem se chtěla znovu zeptat na ty zeštíhlovací a celulidový gely či krémy, holky máte něco osvědčenýho a vyzkoušenýho??? Moc díky za info.
to je ale uplakané počasí
nika2411
| 17. 3. 2008 11:38
Zdravím vás moje viktorky!!! Jak se máte? Taky je u vás tak škaredě? Tady pořád přeprchá a už mě to počasí nebaví - je to celé uplakané a smutné. Včera jsme byli s miláčkem na té večeři. No řeknu vám, že tak už jsem si hodně dlouho nepošmákla. To byla dobrota! Dala jsem si pstruha v medovém dresinku( červené víno, med, rozinky, plátky mandlí ), k tomu poloviční porci opekáných brambor a oblohu. To byla taková mňamka! Já bych rybičky mohla každý den.

Dneska mám volno, do školy jedu až zítra. Ale povinností mám až nad hlavu. O víkendu se mi nic moc nechtělo, byla jsem v práci, tak si to všecko musím dodělat dneska. Ve středu píšem zápočtovou písemku z práva, tak ji musím nějak dobře napsat, protože v průběhu semestru píšem jen 2. Ještě dneska musím zpracovat 30 otázek do logistiky, takže si užiju. Učitel se asi pomátl. A jak se těšíte na velikonoce? Budete doma nebo někam pojedete? Já ještě nevím. Buď zajedu domů, můj stejně bude chodit mrskat holky, nebo si prý společně zajedem na výlet - v Brně prý bude zajímavá výstava. Tak ještě nevím.

Soniskovi a Lili bych chtěla moc poděkovat za podporu v mých slabých chvilkách....ještě že vás holky mám.. Je mi hned líp, když mi někdo napíše tak hezkou zprávičku, která pohladí dušičku.
váha
Mullik
| 17. 3. 2008 11:32
Ahojte, dlouho sem tu nic nepřidala, tak aspon váhu do tabulky...mám 71,8 Kg, na stehnech jsem se smrskla o 4 cm a v pase o 8 cm!!!! Mám radost, už obleču i rifle co jsem si koupila po vánocích, ale ještě knoflíček mc nejde zapnout, každopádně vím, že jsem na dobré cestě. Ostatním jholkám přeji taky mnoho úspěchů, už se těším, až se vyfotím a srovnám fotky z lonska. Ahojte
prace
Lilimi
| 17. 3. 2008 06:27
No mně by zajimalo jak to dělate když jste v praci já mám 12tky a tak to hold jim jen tři jidla denně rano než jdu do prace, kolem 112 první přestávka a kolem 5 druhá a to vesmes pak doma už nemám hlad....no jak to máte v praci vy?
Ovocný den!!
bobik
| 17. 3. 2008 03:43
Jóó - Ilonka psala, že bude mít zítra ovocný den.
Tak to budeme dvě. Tak si pak napíšem, zda jsme to obě vydrželi.

Já se tedy docela těším, protože mám v lednici slaďoučký meloun a na parapetu dozrálá 4 manga a spoustu banánů a taky hrušky. Tak to snad vydržím.
Parádička!!
bobik
| 17. 3. 2008 03:40
Dnes jsme s manželem a dětmi zajeli pro ten můj orbitrek. Ten chlápek co jsme mu ho dali na spravení , se na něj za ten měsíc a půl ani nepodíval. Naložili jsme ho tedy na auto a odvezli zase domů. Manžel mi to trochu pošteloval a tak jsem dnes konečně po skoro tří týdení pauze šlápla do pedálů. To byla parádička. Už mi to hrozně chybělo. A potom ještě cvičeníčko s Vaškem.
V týdnu se mi na ten můj stroj pak podívá pořádně a zkusí sehnat náhradní díly.

A taky mi moje drahá polovička dnes oznámila, že už mám ten pěkně vytvarovaný zadeček zase trošku povislý . Dovedete si představit jak mě tím nažhavil.
Tak ode dneška zase poctivě makám, protože to na sobě opravdu cítím, že jsem polevila. A to by mě opravdu mrzelo. Hlavně si dovedu představit ty kamarádky, jak by hned říkaly - no vidíš a máš to zase zpátky. Tak to ne ne ne. A stejně jak už tu někdo víš psal, si zítra ordinuji ovocný den.

No a teď už valím na kutě, protože jsem za dnešek zbytá jako kotě.
Dobrou noc
SONISEK
| 16. 3. 2008 20:37
Děvčata,já Vás jdu jen pozdravit a mastím na noční,ach jo,vůbec se mi tam nechce,tak si na Vás v noci vzpomenu jak krásně a já makám Jsem ráda,že mám Vaše fotečky uložené,už si Vás hodně pamatuji a koho ještě ne,tak se stačí podívat,je to fajn,když vím kdo tam píše.Škoda,že je sem nedali všechny.Třeba ještě vloží,co Vy na to holky?Tak zítra
joo
ilona
| 16. 3. 2008 18:31
Sonísek! Ten odkaz super!! To oblékání,mě bavilo.A ta baba jak sem zadala míru a váhu je skoro jako já.Zase něco jiného!!!
ahoj
ilona
| 16. 3. 2008 18:28
Holky! Tak tady teda dnes taky pěkně hnusně.Jinak já dnes byla na oslavě.Tatík slavil svátek.Bylo to i s obědem.No sice koláčky,rolády.atd.sem si nevzala ani kousíček,ale měla sem 2chlebíčky a nějaké jednohubky a ted mě není vůbec dobře.Asi už to tělíčko taky protestuje.no dobře mě tak.Takže zítra si dám ovocny den!Snad se to srovná.
:-)
Rakkra
| 16. 3. 2008 17:07
Ahoj viktorky,
tak vůbec ze sebe nemám radost, žádnej posun na váze nemám, můj úbytek je 0. Fakt mě to štve. Je pravda, že jsem zas tak nemakala a to je asi ta chyba.
Včera a předevčírem jsem se osobně zůčastnila zabíjačky, jako výpomoc. Naštěstí tyhle věci moc nemusim, ale trošku jsem libový měla, v podstatě jsem musela, k obědu se nic jiného nedělalo a měla jsem hlad.
Ne že bych se přejídala, to asi ne, ale připadám si taková těžká a jako oteklá, nemožná...
Ach jo .... tak já budu končit a doufám, že příště sem přijdu s lepší náladou. papa
ahojky
heladoma
| 16. 3. 2008 13:35
Holky to bylo včera krásně, dnes tedy nic moc, ale stejně vyrazíme ven.

Musím se podělit o radost dneska mi spal Lukášek poprvé celou noc. Holky já se po dvou letech a skoro třech měsících vyspala, myslela jsem že se toho ani nedočkám jupí já jsem šťastná jak blecha , hlavně aby mu to vydrželo

Přeji hezkou neděli mějte se ještě večer juknu
no...
Lilimi
| 16. 3. 2008 12:47
no nějak mi to nejde...ale nevadí jninak jsem dneska nějaká vyfluslá asi tím počasím...

Go to navigationAnimace-Disney9.6.2007 16:21 | Váš Cvrček | Animace-Glittery

< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>< td>
Už se na to neda koukat....už aby svitilo sluničko
ještě z boku
SONISEK
| 16. 3. 2008 12:00
tak to mě fakt dostalo tak vůbec nevypadám,ale alespoň jsem se zasmála
pro zasmání
SONISEK
| 16. 3. 2008 11:54
tak ještě něco pro zasmání,já jsem se určitě zasmála,když jsem se viděla,jak vypadám,vyzkoušejte a vložtesem,abych taky viděla jak jste dopadli,já si tam připadám pěkná tlustoška je to anglicky,což já neumím,ale vložím návod pro ty co neumí,jak mi to popsala dcera:

na tom odkazu,když se to otevře tak se dá GO SHOPPING pak si vybereš nějakou značku třeba ADIDAS a tam otevřeš PERSONALIZE a tam už na to přijdeš co to asi znamená.Možná to jde otevřít jednoduššeji,ale neumíme anglicky tak to dělám takto
http://www.mvm.com/brandme.php?…

a tak jsem dopadla já zadáte výšku a váhu
recepty
SONISEK
| 16. 3. 2008 11:40
Ahoj holky,už několikrát se tu chtěli nějaké dietní recepty,tak Vám posílám odkaz na stránku mojí dcery,která se dala na hubnutí(i když to neměla zrovna za potřebí) a začala zdravě vařit,tak třeba pro Vás nějaká malá inspirace,ne vše je tam dietní,ale jsou to naše vyzkoušené recepty,tak pro Vaši rodinku možná chutné.

http://www.mimibazar.cz/recepty.php?…

http://www.mimibazar.cz/recept.php?… pro toho kdo je na sladké a nechce mít výčitky
Mirko
domasovanda
| 16. 3. 2008 08:21
já jsem to četla,jen jsem asi zapoměla odepsat,mě neunikne zádný příspěvek,jen občas nemám čas odepsat.Však uvidíš jesli to nakonec vyjde budu jenom ráda a budu držet palce,protože je to skvělá příležitostTak se měj a užívej sluníčka,tady to dneska není nic moc to počasí
váha
lucipajda
| 16. 3. 2008 07:33
Ahoj, tak u mě žádná změna už měsíc, stále 59,5. Ale jsem ráda, že se držím pod šedesátkou.
Holky aby toho nebyo málo, tak mi včera sanitka odvezla i druhýho dědu. Leží na JIP a víkend ukáže, stavje kritický. To není možný, proč se vždycy musí všechno s odpuštěním "podělat" najednou?
Jinak včera jsem byla na extradlouhé procházce a teď se chystám natřít skořicovým gelem a zacvičit si podle nějakého dvd, ale ještě nevím které si vyberu.
Tak hezký víkend a hodně sil.
PAPA
Moje náhradní tchýně Hibiskus!
bobik
| 16. 3. 2008 01:54
Moje milá Hibiskus. Moc ti děkuji, že bys mě přibrala jako svoji další dceru.

Máš pravdu v tom, že nás to samozřejmě mrzelo a manžel z toho byl zpočátku opravdu moc smutný. Jenže když někoho neustále přemlouváš, aby tě vzal na milost, tak tě to po tak dlouhé době přestane bavit. A hlavně jsem si řekla, proč já bych se měla doprošovat někoho, kdo o mě evidentně nestojí . Tímhle jsem to bohužel letos už definitivně uzavřela a poprosila jsem muže ať už svoji maminku nepřemlouvá, že o to už s dětmi nestojíme. Ho to samozřejmě mrzí, ale on je navštěvuje dál, jen bohužel bez nás .

Taky máš pravdu v tom, že děti ji neznají a tak když u nás i jednou byla, ji odmítly. Bylo to pro obě strany dosti stresující.
O to víc mě těší, že někde to může fungovat i jinak a krásně. Gratuluji k tomu miminku co se narodilo.

Jinak moji váhu zatím piš prosím tě pořád dokola tu stejnou, protože se tu až do května nebudu mít zase na čem vážit. Ale vzdát to nechci a ani při jít o vaši podporu. Tak mě z tabulky prosím nevyhazuj .

A taky jsem našla jednu svoji fotku. Jsem tam s manželem a dcerkou Janičkou a dole pod námi čupí syn Jiřík, ale toho není moc dobře vidět.

Mějte se krásně Viktorky a přeji krásný zbytek víkendu .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
4. 7. 2025 08:29
14613
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
4. 7. 2025 16:18