Diskuze

Zpět na výpis diskuze

dnes zacinam

Diskuze

vitame novacka
bonyla
| 7. 11. 2007 23:09
Zdravim Petrusu, novy clanek nasi velky akce Tak jak dneska? holky, taky si muzu dat jednicku I kdyz vysledky po 2 dnech tezko budou viditelny, ja i ty dva dny na sobe citim- spis vnitrne. Malino, super stranky, diky! Koukala jsem na ne a je fakt, ze hodne pomuzou- u spousty jidla se vzdycky jenom tak domnivam, kolik muze mit, ale nevim to na stopro. Co vlastne presne delas v tom supermarketu? Ja vzdycky chodila akorat na nejaky inventury a to jsme ( nastesti!) meli zakazany si cokoliv brat.Martac, bud v patek silna- jsme s tebou a s kazdym pomyslenim na to ochutnat dalsi a dalsi hubku si uvedom, ze se vzdalujes od svyho cile.Ja miluju lyzeVubec nezalezi, jestli bezky nebo sjezdy, je to zabava, cely den na vzduchu, v parte a hlavne delas neco pro sebe. Kam vlastne jezdite?
Tak zas zitra
novacek
Petrusa
| 7. 11. 2007 17:56
Ahoj... Tak jsem tu novacek.. Rada bych se k vam pridala.. Taky se snazim trochu srazit svou vahu... Mam predstavu tak sest kilo, pomalu a trvale, tak snad se zadari.. Musim rict, ze jsem si to tady tak ruzne vsechno procitala a dost se mi to libi...... Uz se snazim tyden, omezila jsem jidlo, jim pravidelne a zadny sladky. uff.. Je to narocny, ale pomalu si zacinam zvykat.... Drzim palecky. Urcite to pujde podle nasich predstav!!!
HOLKYYYYY SUPER VĚC!!!
Malina
| 7. 11. 2007 14:57
Teda vy to možná znáte, ale já ne. Takže takhle - nejsem schopná si sama počítat jouly a kalorie, protože jsem na to líná a nebaví mě to. Ale dneska jsem náhodou narazila na stránky Flory (jj, je to ten margarín) a tam je e-kalkulačka. Celkem jednoduše se tam dá spočítat energetická hodnota toho co jste snědly (nebo se chystáte sníst), bere se ohled i na to jestli to byl oběd nebo snídaně.. atd atd. Samozřejmě nejsem odborník, ale snad se jim dá trochu věřit.
www.flora.cz - vlevo dole tam je odkaz na "e-kalkulačka"
druhý den;-)
Malina
| 7. 11. 2007 10:56
Ahojte!
Tak druhý den taky v pohodě, protože jak jsem předpokládala, na jídlo nebyl skoro čas. Sice jsem si dala menší porci normálního oběda (květákový mozeček či co to bylo), ale pak na odpoledne už jen jablka a k večeri o půl šestý takový ty knuspi plátky se sýrem. A když jsem pak přijela o půl desátý večer domů, tak už jsem zalezla honem do postele, aby mě ta lednička nelákala
Jo a zjistila jsem že kámen úrazu nebude v nejbližší budoucnosti ani tak jídlo u přítele, jako to že jsem teď na brigádě v hypermarketu, nemám toho zas tolik na práci a kolem je spoooooousta dobrot.. tak musím odolat - ode dneška do pátku.
Ahoj vsichni
Micha
| 7. 11. 2007 09:56
Takze moje prvni dny byly takovy nejisty... ALe musim rict, ze cokolady jsem se ani nedotkla Je to tezky a verim, ze to dlouho nevydrzim, ale nejak jsdem si rekla, ze cokoladu si budu moct dat jenom o vikendu tak to mozna vydrzim . Jinak myslim, ze vsechno o.k. Taky se budu vazit po tydnu a vychazi mi to na sobotu, tak vam napisu jak to dopadlo, spokojena budu s pul kilem dole , ale to nevim...uvidime. A to ochutnavani je taky muj problem, ale snazim se to omezovat. Tak doufam, ze to zvladneme!!!! Jo a dnes u nas cely den prsi, tak musim byt cely den doma a to je velka zkouska, abych z nudy nesnedla vsechno co vidim Mejte se fajn
Druhý den
martac
| 7. 11. 2007 09:03
Ahojky, musím s radostí sdělit, že i druhý den jsem zvládla na jedničku. Ale už vím, že se nesmím moc radovat, protože potom mi první úspěchy stoupnou do hlavy a okamžitě se jdu najíst. Taky se nehodlám vážit každý den, ale jen jednou týdně, páč ta digitální váha vůbec není mým přítelem, každé deko je vidět. Já na běžky taky nejsem, i když jsem si před měsícem pořídila orbitrek a ten pohyb na nich mi je strašně připomíná, tedy ty ruce.My jezdíme na sjezdovky a mohu doporučit. V partě dobrá zábava a skvěle strávený týden. Jezdí nás tak 17 i s dětmi, no už se těším a jestli ještě shodím těch cca 10 kg, tak to bude bezva. Nevím proč, ale když začnu hubnout, tak mám hroznou potřebu vařit a péct. Každému to cpu a dělá mi dobře, když vidím jak papají a já ne. Asi úchylka.Jo a to nejhorší nakonec, v pátek máme rodinnou oslavu, takže zákusky, dortíky, jednohubky, obložené apod. Tak jestli zvládnu pátek tak už vydržím všechno. Tak Malino drž se a ne že se u přítele nacpeš, jasný. Doufám, že se brzy ozveš. Držím palce tobě i všem hubnoucím
muj 1. den
bonyla
| 7. 11. 2007 01:42
Tak muj prvni den zacal chlebem s nutelou...Ale jeste bych nad sebou tak uplne hul nelamala. Rekla jsem si, ze sladky omezim (nedokazu si ho uplne odrict). A tak je lepsi si vzit trosku rano, kdyz mam pred sebou cely den. Pak uz byl den ok. Jedla jsem naposledy v 18h, tak se mi snad bude i lip usinat s nenacpanym pupikem. Vy to dokazete si uplne odeprit sladky? Nemate nejaky tip, jak bych mohla presvedcit i sama sebe???Jinak vam obema gratuluju ke skvelymu zacatku a hura do dalsiho dne
první den
Malina
| 6. 11. 2007 10:43
Vyskákaný chocholouš? Takže jako moc hubená? Já jsem to předtím pochopila jako že sis připadala i tak moc silná. No tak první den docela ušel, sice by nad polívkou ve školním bufetu dietoložka asi zaplakala, ale měla jsem poloviční porci a jinak celozrný pečivo, ovoce, zelenina.. a s jídlem jsem skončila v pět, což je taky velkej úspěch. Dneska mi to vyjde taky, protože v šest klušu na vlak a až ve čtvrt na deset dojedu domů, tak už se asi cpát ničím nebudu, že
Jo a ten sníh, ten mě teda dostal!!! Jsem byla tak nadšená tou novou cyklostezkou, že jsem plánovala jak budu jezdit ráno před brigádou ještě kousek na bruslích a ono si klidně nasněží. Jsem z východních čech a přítel mi ráno volal že už to u nás je na sněhuláky.. a na běžky já teda moc nejsem
Teď nejsem obézní, ale taková oplácaná a mohutná, a vím že kdybych se dostala na těch 65, tak to bude paráda. Ne moc vychrtlý ale akorát.
Micha,Malina,bonyla
martac
| 6. 11. 2007 10:08
Čauky ženský, tak jak vám to jde?U nás dneska padá sníh, tak je to takový pošmurný, ale v lednu vyrážíme s partou na hory a přece nebudu ta nejsilnější. Takže vám s radostí sděluji, že jsem první den opravdu zvládla na jedničku. Opravdu vím, že drasticky hubnout nemá cenu, ale já se potřebuji nastartovat a vidět jak jdou kila dolů. Přeci jenom jich mám víc než vy, tak abyste mi moc neutekly. Potom zvolím určitě 5x denně malé porce i tuto teorii znám. Nevím jak vy, ale já jsem síly pro tento nový začátek hubnutí opravdu sbírala strašně dlouho a nejde mi jen o nějaké to kilčo. A cítím, že to dokážu, jinak se budu opravdu už považovat za velkého sraba.
A k těm 65 kg při 182 cm, taky si teď říkám co bych za to dala, ale tenkrát jsem opravdu vypadala, tak jak mě nazvala má teta: "vyskákaný chocholouš". A když jsem tenkrát vyrazila někam s manželem, tehdy ještě přítelem, tak si mě pletli s klukem. Mě by stačilo mít 74-75, to jsem měla tvary tak akorát. Nevím jaký je váš ideál, ale ty vychrtliny se mi nelíbí.Prostě tak akorát. A tepláky proto, že jsem sportovní typ, tak neumím doma chodit v riflích, to opravdu ne. Tak ňák ke mě patří.Tak hurá do dalšího dne. A pište, pište vidím jak to zabírá. PAPA
vsem spolubojovnicim
bonyla
| 6. 11. 2007 02:19
Ahoj holky, nejak jsem se tu k tomu ted nedostala, tak pisu uz ted. Zacinam teda az od zitrka, ale doufam, ze vas dohonim. Taky si myslim, ze drasticky to nikam nevede- uz jsem si to taky vyzkousela-drzela jsem o uplnkach pusty a nasledujici rano jsem byla ta nejstastnejsi, kdyz jsem se podivala na vahu. Pak jsem zacala jist zas normalne a nejenom, ze se to vyrovnalo, ale mela jsem 2 kilca extra. Fakt si mylim, ze tudy cesta nevede a zda se mi nejrozumnejsi (i kdyz je to pomalejsi cesta,jak shodit faldy) aky omezit porce a hlidat si hlavne nebastit vecer. Taky je nejhorsi takovy to uzobavani behem dne. Delam to porad- nekdy si ani nedam normalni jidlo, kdyz jsem v zachvatu drzeni nejaky diety, ale kdybych nekdy secetla vsechno to, co behem dne jenom tak "ochutnam", dalo by to dohromady mozna 3 normalni jidla ...Taaakze super, zacaly jsme novy tyden a brzy bude nova image- holky nejdulezitejsi je si fakt verit, ze to dokazeme! Je super, ze do toho jdeme takhle hromadne a muzeme si navzajem sdelovat, jak s tim bojujeme. Takze cekam na prvni reakce prvnich dnu :) Doufam, ze se ted dostanu castejs na net, protoze jsem zvedava, jak nam to spolecne pujde
vsem spolubojovnicim
bonyla
| 6. 11. 2007 02:19
Ahoj holky, nejak jsem se tu k tomu ted nedostala, tak pisu uz ted. Zacinam teda az od zitrka, ale doufam, ze vas dohonim. Taky si myslim, ze drasticky to nikam nevede- uz jsem si to taky vyzkousela-drzela jsem o uplnkach pusty a nasledujici rano jsem byla ta nejstastnejsi, kdyz jsem se podivala na vahu. Pak jsem zacala jist zas normalne a nejenom, ze se to vyrovnalo, ale mela jsem 2 kilca extra. Fakt si mylim, ze tudy cesta nevede a zda se mi nejrozumnejsi (i kdyz je to pomalejsi cesta,jak shodit faldy) aky omezit porce a hlidat si hlavne nebastit vecer. Taky je nejhorsi takovy to uzobavani behem dne. Delam to porad- nekdy si ani nedam normalni jidlo, kdyz jsem v zachvatu drzeni nejaky diety, ale kdybych nekdy secetla vsechno to, co behem dne jenom tak "ochutnam", dalo by to dohromady mozna 3 normalni jidla ...Taaakze super, zacaly jsme novy tyden a brzy bude nova image- holky nejdulezitejsi je si fakt verit, ze to dokazeme! Je super, ze do toho jdeme takhle hromadne a muzeme si navzajem sdelovat, jak s tim bojujeme. Takze cekam na prvni reakce prvnich dnu :) Doufam, ze se ted dostanu castejs na net, protoze jsem zvedava, jak nam to spolecne pujde
Micha a Martac
Malina
| 5. 11. 2007 16:07
To je přeci jedno z kolika se hubne ne? Těch prvních deset můžeš přeci zhubnout s námi a pak už těch dalších deset půjde samo Já vím že při výšce 179 cm vypadám pod 70 kg dost přijatelně, jen se tam nějak nemůžu dokopat 65 by byl ideál, nechápu že se ti to při výšce 182 nezdálo!! Co bych za to dala. Jo a ještě ty tepláky - to je náhodou docela kumšt vybrat. Doma chodím běžně ve starých potrhaných džínách a když jsem si jednou chtěla aktivně koupit pěkný domácí tepláky, tak jsem se v nich nemohla ani vidět
Mám právě strach, že když na to půjdu drasticky, tak zhubnu za chvilku pár kilo, ale takhle stravovat se dlouho nevydržím a zas to poletí fofrem nahoru. Takže já potřebuju opravdu dlouhodobě změnit stravovací návyky a k tomu se mi zdá nejschůdnější zmenšit porce. Přes týden se v pohodě živím saláty, jen jogurty a čokoládu by mi měli zakázat.. Zakázat málo, spíš mi je pod trestem zmrskání nesmět prodávat
pro Malinu a Michu
martac
| 5. 11. 2007 11:13
Čauky, to jsem ráda, že jste mě přijaly. Ale jak tak čtu vaše příspěvky, tak jsem zjistila, že úplně patřím do jiné váhové kategorie. 76 kg jsem měla, když jsem se vdávala a 3 roky před svatbou i 65 kg, při výšce 182 se mi to zdála docela hrůza, ale teď lituji, že jsem kdy povolila uzdu.Jenže jak jsem už psala, realita je tvrdá mám 20 kg nahoře. Tudíž 96 kg (děsná váha) a stále se s ní nemůžu smířit, ale moje pevná vůle je na bodě mrazu. A nejhorší je, že nenabývám celá, ale jen v oblasti zadku a boků. Odstěhovali jsme se na malou ves, tak do města se dostanu pouze za rodiči, někdy povinnostmi a v pátek na nákup a to jsem zjistila, že mi bohatě stačí pěkné tepláky. Ale taková rodičosvká schůzka ve školce to je terno, když se rvu do riflí. Nepřeji vám to zažít, Ale čím víc se snažím shodit, tím méně mi to jde. Tak a dost litování, jdeme na to. Jinak dobrou snídaní je 40 g cornflakes a 50 g mléka. Teorii já znám za ty roky už docela dobře, jen vydržet. Tak se držte a pište. Já prozatím volím drastičtější dietu, protože potřebuji vidět úbytek a pak zpomalím, pokud vydržím. Jo a manželství mám opravdu šťastné a děti krásné a zdravé. Opravdu mi k dokonalému štěstí stačí už jen shodit těch 20 kg a není co řešit. Tak se držte a pište. Papa zítra se ozvu jestli jsem zvládla první den.
Pro Malinu
Micha
| 5. 11. 2007 10:51
Ahojky, promin ze odpovidam tak pozde, ale nejak jsem se k tomu nedostala, tak aspon ted. S hlavnimi jidly to delam tak, ze nejim vubec prilohy, nekdy si je dam, ale tak 3krat do mesice. Vcera jsem mela zrovna prirodni kureci rizek s celerovym pyre a spenatovym pyre, bylo to vynikajici... A kdyz budes u pritelovych rodicu, tak si proste prilohu taky nedej nebo jak jsi psala, tak zmenci porce na polovinu. Jak jsi to resila do ted?
pro vsechny
Micha
| 5. 11. 2007 10:47
Tak jdeme do toho!!!!!! Ja bych chtela zhubnout tak 8-9 kilo, kdyby 10, tak to by bylo super . Takze jak zacneme??? Ja jsem si to naplanovala tak, ze budu jist kazde dve hodiny, male porce a zadne sladkosti!!! Jen holky nevim co mam jist na snidani ??? Snazim se omezovat pecivo a davat si ho jen o vikendu k snidani, ale ted nevim co mam jist k snidani v tydnu. Tak se drzte a piste!!! Jsem rada, ze jsem nasla tyhle stranky
martac
Malina
| 5. 11. 2007 10:26
Tak tě vítám!
Sice za sebou nemám dvě děti a pár let spokojeného manželství, ale "vypapala" jsem se během pár let nepravidelného a hlavně asi nezdravého stravování na SŠ a teď VŠ. Taky jsem vysoká, takže s padesáti kily nepočítám (to bych asi vypadala ), ale teď mám plus mínus 76 a kdybych shodila deset kilo tak by to bylo super. Hlavně se chci pokusit nějak postupně, ne že najednou nasadím drastickou dietu, zhubnu 10 kilo a pak patnáct naberu tím jak se vrátím k normální stravě. Spíš se naučit nepřecpávat, nejíst z nudy, u televize atd. Jo a zjistila jsem že když vařím nebo peču osobně, tak už pak nemám tolik chuť to jíst - asi jsem "načuchaná". Tak to asi začnu praktikovat, přítel bude mít radost nejen že vařím, ale že mu i víc zbyde
opravdu začínám
martac
| 4. 11. 2007 23:30
Dobrý večer (den) dámy. Konečně jsem se, asi po měsíci pročítání těchto různých diskusí, odhodlala přihlásit a pokusit se bojovat s nadváhou. Dohadoval se zde termín začátku hubnutí, tak já bych se dovolila připojit, protože doufám, že toto je moje poslední šance. Jsem vysoké postavy, tudíž nemůžu vážit 50 kg, ale s váhou nikdy problém nebyl, jelikož jsem 14 let závodně sportovala. Poté přišla svatba a první těhotenství (s 20 kg) a sportu jsem musela dát sbohem. Po porodu se vše srovnalo,ale po třech letech klidného domácího prostředí jsem si vypapala 10 kg navrch. Pak přišlo druhé těhotenství, naštěstí poslední. A od té doby(už je to dva a čtvrt roku) jsem zjistila, že mám dalších 10 kg. Miluji jídlo a hlavně sladkosti. Pro děti a manžela neustále musím něco péct a samozřejmě vyvařovat a to je pořád samé pokušení pro takového mlsouna jako jsem já. Diet jsem držela už spousty, ale od zítra tedy 5.11. začínám s vámi a doufám v dobrý výsledek, když se budeme podporovat. Doufám, že jsem vás moc neunavila, ale trošku jsem se vykecala a bude se mi určitě líp spát. A taky spoléhám na to, že hodláte shodit alespoň 10 kg, jinak jsem tady asi na špatné adrese. Papa a dobrou noc či den.
Fixní datum
Malina
| 3. 11. 2007 11:31
Ahojte spolubojovnice
Když tedy trváte na fixním datu a přitom nechcete začít hned, tak co od pondělí 5. 11.? Budete se na to moct přes zítřek psychicky připravit a navíc se třeba bude líp začínat - nové pondělí, nový týden, nový začátek. Ale měly bysme se už dohodnout, protože přeci nebudeme týden dohadovat datum, když už na tom můžeme pracovat No já jsem se rozhodla už ve středu a snažím se omezovat jídlo a přidávat pohyb. Takže jsem se včera vydala na rodinnou návštěvu pěšky (4 km tam a 4 zpět) a teď jsem vybalila kolečkové brusle z krabice a jdu otestovat cyklostezku. Sice není moc hezky, ale neprší - a když budu sedět doma tak budu mít chuť se cpát
Good luck
Bonyla
Anye
| 2. 11. 2007 14:10
Ahoj, já bych byla pro fixní datum. Taky si vždycky řeknu, že už konečně začnu, ale stejně to pak nevydržím. Prostě nemám vůli. Vždycky jím celý den super a večer mě přepadnou hrozné chuťě a nevím co s nima. Nic nezabere No jestli chceš, tak bysme si mohly psát maily...můj je anye@email.cz, takže jestli máš zájem (nebo kdokoliv jiný), budu jen ráda.
Přeju hezký den
začít čím dřív to jde
Malina
| 2. 11. 2007 08:24
Ahoj,
já jsem se pokusila začít včera. Ne nějakým drastickým počítáním, protože nevím jestli bych to dala, ale hlídala jsem si co jím a jestli mám opravdu hlad. To je totiž u mě asi největší problém. Sedím třeba celý odpoledne u počítače, nebaví mě to, a tak si dojdu pro něco dobrýho.. takže jím vlastně z nudy. Asi si pro takovýhle případy budu muset nakoupit mrkev Takže jestli chceš datum, tak začínáme.......TEĎ!!! Jestli zvládnu víkend, tak mám dobře nakročeno..
Micho, Malino,Mono,...
bonyla
| 2. 11. 2007 00:31
Cau holky, ja uz tyhle stranky trochu znam, ale v tyhle rubrice jsem poprvy. Kdyz jsem tak cetla ty vase prispevky, byla jsem fakt rada, ze nejsem sama a ze se tu o tu muzeme pekne podelit. Cokolada a vubec vsechno sladky je neuveritelna droga..Mam rada sport, ale i presto jsem za posledni rok hodne nabrala (predtim to slo aspon postupne).Snazim si rict kazdy den, ze "UZ DNESKA ZACINAM", ale jsem ten nejvetsi zbabelec, kdyz mi nekdo nabidneMam jednu zkusenost, ktera mi fakt hodne pomohla. Sly jsme do toho tehdy s kamaradkou spolecne, takze motivace byla silnejsi. Jedly jsme docela pestre a dokonce jsem si i dovolila jednu nejakou malou sladkost denne, ale po 17h uz vubec nic nebo max. ovoce. Behem dne jsme pocitaly vsechno, co jsme snedly a nesmelo to presahnout vic jak 5000KJ. Slo to super. Ale kamaradka se odstehovala a ja do toho zas spadla. Co si zkusit rict proste fixni datum, kdy do toho praskneme vsechny najednou a budeme si sem psat uspechy a neuspechy? I to by mohla byt trochu motivace. Budu se totiz stydet vam sem vzdycky vecer napsat, ze jsem prave dojedla jednu tabulku, tak si ji radsi nedam Co vy na to?
to Micha
Malina
| 1. 11. 2007 09:47
Ahojky, a jak to děláš třeba s hlavními jídly? Jsem přes týden ve škole, tže není problém stravovat se zeleninou (naštěstí k ní mám hodně kladný vztah) ale víkendy trávím s přítelem a to už bude zabíračka. Jeho maminka si dost zakládá na tom jak vaří a hlavně peče.. Ty buchty jsem si už zakázala, a jinak prostě zmenším porce. Protože kdybych tam odmítala jíst tak si zadělám jen na problémy..
U mě to opravdu musí spočívat hlavně v omezení sladkého a v přidání pohybu. Skoro nic nedělám..
Hubnutí
Mona
| 1. 11. 2007 09:44
Holky, já bych vám poradila, ale sama mám takové problémy.Včera večer jsem potila krev u cvičení u videa, potom jsem si dala sklenku červeného vína a říkala jsem si, že už nebudu večer jíst.Ale děti zase vytáhly čokoládku a já jsem si dala taky.
Tak a bylo po hubnutí.
Já mám váhu pořád stejnou, ale zdá se mi, že mě ubývají cm okolo stehen a boků.
Jsem s vámi
Mona
Pro Malinu
Micha
| 1. 11. 2007 08:41
Ahoj, jsem rada, ze tu nejsem sama ' zacatecnik ' JA jsem zacala tim , ze si den predem napisu do sesitu co a v kolik budu jist. Naplanovala jsem si to po dvou hodinach a celkem se mi to dari plnit, az na nejake vyjimky, ze si treba jako svacinu napisu banan, a pak mam chut na jablko, tak si to dam misto toho. Uplne jsme vynechala sladkosti, ale vim, ze si je stejne nebudu upirat porad, tak jsem si rekla, ze si dopreju malou sladkost 4 krat do tydne, a tak si to na tento tyden nechavam na vikend. A co ty? Jak se chystas zacit ? A co vy ostatni, nechcete nam zacatecnikum poradit??
pro Michu
Malina
| 31. 10. 2007 20:18
Ahojky, já jsem to tu objevila dnes a jsem všema deseti pro vzájemnou podporu Nějak nevím kde začít, ale u mě bude určitě problém hlavně se sladkostmi - potřebuju si zvyknout na to že bych je měla nahrazovat něčím zdravým, moc to nezvládám. Čokoláda je čokoláda. Chtěla bych nějak rozumně zhubnout tak 8-10 kg, a budu ráda když v tom nebudu sama
Zacatecnik
Micha
| 30. 10. 2007 13:36
Teprve pred tydnem jsem objevila tyhle super stranky!! Jeste jsem si nestihla precist vsechny prispevky a rady, ale snazim se . Jsem na tom stejne jako vy!! CHCI ZHUBNOUT!!! Ale moc se mi to nedari, jsem na to sama, a tak doufam, ze ted uz ne . Chtela bych zhubnout tak 7-8kg. Nemam problemy se cvicenim, sport me bavi-ted uz asi mesic a pul chodim pravidelne 4krat do tydne cvicit. Ale kila nejdou porad dolu! Horsi to je ale s mou chuti na sladke!!!! Miluju sladkosti!!! Ale ted jsem se rozhodla, ze s tim neco udelam!! Zacnu tak, ze sladkost si budu moci vzit jen 4 krat do tydne!! Budu rada, kdyz me bude nekdo podporovat a ja zase taky nekoho!! Takze hubnuti zdar
vázne to tu!!
slipup
| 30. 10. 2007 08:21
Holky a děvčata,
nějak nám to tu vázne!Teda,styďtě se!!!!!!!Okamžitě tu chci vidět nějaké příspěvky s vašimi úspěchy a nebo i neúspěchy...ať vás můžeme podpořit.Na to to tu je,no ne?
ok,ok:)
slipup
| 19. 10. 2007 08:58
Ahojky,
to by bylo super:) potřebuju nějakou zvedlou ruku nad tím, co dělám...Ale to asi každý Třeba včera jsme se totálně neovládla a hrozně se stydím jen pomyslet, co jsem všechno snědla. Tak by bylo super si třeba psát, co jíme a co nejíme-jako, čeho se vyvarujem,protože ač to tak nevypadá, je v tom hodně tuku nebo cukru apod. Ještě s tím nemám moc zkušeností, snažím se totiž zhubnout stylem nejez tučný smažený jídla, sladký cukroví,oplatk apod. a jez hlavně zeleninu,ovoce,mléčné výrobky atmavé pečivo, maso na vodě a sem tam místo zeleninové přílohy i brambor nebo rýži.)
A mám taky cíl do Vánoc shodit těch 5kilo a pak dalších 5 do března tak s emi ozvi auvidíme,co s tím
Popis běhu
Miky
| 18. 10. 2007 09:55
Jestli byl ten dotaz na mne, tak už určitě víš odpovědi z mého deníčku.
Běhám takovou trasu, je to polní cesta asi 1,5 km dlouhá a pak běžím ještě z kopce po silnici asi 1 km, pak zpátky jdu až zase k té cestě a opět běžím ten 1,5 km do výchozí pozice. Celkem je to asi 37 minut i s tou chůzí. Vyloženě běh mám asi 9 min ten kilák a půl a pak 6 min z toho kopce, takže asi 15 minut běžím vkuse. Chůze je cca 10 min a pak zase běh zpátky cca 12 min. Pak mi to trvá dýl, protože už nemůžu Zaím se mi váha drží na stejném místě nebo trochu přiberu. Štve mě to, ale je to asi normální, než zase začnu ubírat.
tak na to mrknu
Spacek
| 17. 10. 2007 13:16
jdu se juknout na Tvoje zkušenosti s běháním, to mě zajímá, já teda nějakou dietu nedržím, ale začínám omezovat některá jídla a přemýšlet o tom co si dám k jídlu, míň tuků a víc vlákniny a tak, třeba to něco ukáže, ale potřebuju ten pohyb, dřív jsem hodně sportovala a teď nic a tak jsem přibrala....ale fuj vadí mi to. Na jak dlouho chodíš běhat?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 7. 2025 12:44
14682
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 7. 2025 12:45