Diskuze

Zpět na výpis diskuze

dnes zacinam

Diskuze

Počítám KJ a běhám.
Miky
| 16. 10. 2007 19:05
Ahoj holky. Já hubnu od 21. srpna. Zatím mám dole tak nějak 5 kg, ale občas to ještě skočí na 72 kg. Na začátku jsem vážila tedy 75 kg na výšku 162 cm. Jako postavu celkově nemám špatnou, pořád mám tvary, jsem taková plnější, ale není to ještě ošklivý. Spíš mám problémy s horní polovinou těla. Bříško, to je jasný a pak paže, trochu záda.
Zadek je ok, stehna taky, teda až na vnitřky, to taky není moc dobrý.
Počítám si kalorie na flora.cz a to mi pomohlo nejvíc. Zadala jsem nejdřív normální stravu, kterou jsem jedla nečastěji a podle množství KJ jsem potom příjem snížila o 1000 KJ. Šlo to od prvního dne dolů, pak nic , pak zase kilčo. Jde mi to hodně pomalu, ale já jsem ráda, protože potom nevzniká jojo efekt.Občas si taky řeknu, že furt nic moc nevidím, ale pak se změřím a hned je to třeba 2 cm a tak. Ono se to na ta kila zase tak brát nedá. Navíc běhám a hmotu nabírám každým sportem docela rychle.

Holky, já běhám od 21.8 a začátky jsou fakt děsný. Našla jsem si tady na Viky kamarádku, která běhá a radila jsem se s ní a něco jsem si našla i na netu, mám to tady v deníčku. Teď už uběhnu i 3 km najednou. Předtím jsem vydržela asi 2 minuty a byla jsem ráda, že aspon něco. Chce to fakt pomalu, abyste si neublížily a tělo si bude nějakou dobu zvykat. Pokud si o tom chcete popovídat napište mi klidně na vzkazník, ráda to proberu. Nebo na icq, myslím, že ho mám v profilu. Ahojky Miky.
no že bych to již poněkolikáté taky zkusilá?
Spacek
| 16. 10. 2007 12:14
Ahoj slipup!
já mám pocit že začínám pořád to je jako s učením angličtiny ...to taky pořád začínám, teď se tomu věnuju denně už týden, tak jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží. Ale tam mám motivaci. V tom hubnutí si to pořád nějak omlouvám. Manžel by sice bral hubenější holku ale miluje mě takovou jaká jsem a je fakt, že tohle musim chtít hlavně já sama a nějak jsem se na sebe vykašlala a koukám, kde je ta fajn sportovní holka? Potřebuju shodit 8-10kg tak pojď budeme se podporovat, třeba nám to pomůže. Začínám na 83kg a byla bych moc šťastná za 75kg. Stihnem to do Vánoc?
opět krize?!
slipup
| 13. 10. 2007 19:50
Je to ani ne týden a já už mám krizi... 6.jsem ještě byla nadšená z mého úspěšného snažení a teď se mi zdá, že je váha a vlastně uplně všechno proti mně

Nějak propadám panice a říkám si: měsíc snažení a nikde to není vidět? ..a přesně to je ten čas, kdy většinou se svou misí praštím...najím se a velice rychle naberu shozená kila(+něco navíc jako bonus) zpět..Takže žádný takový...Musím se naučit jíst dravě už nafurt a hlavně: SPORT....Nejlepčí je prý běh, jenže ty začátky jsou fakt děsný..byla jsem jednou- cca před týdnem a připadala jsem si jako zdechlina...někde jsem ale četla, že to trvá i tři měsíce než se dostanete do formy:// No,musím to zkusit a vydržet..tentokrát..Dělám to přeci pro sebe!
Dost by mi pomohlo, kdyby jste mi napsaly svý úspěchy:)To vždycky nakopne vpřed...a taky jaký máte zkušenosti s běháním,..teda jako hlavně,jak to vydržet zezačátku
Držím pěsti!!
Hezká těla
Mona
| 10. 10. 2007 10:54
Ahoj holky, dívaly jste se v pátek večer na Miss Aerobic na Primě?To byly figurky, já jim můžu jenom tiše závidět.
Mona
taky zacinam.....
varanka
| 8. 10. 2007 07:42
Me to taky moc nejde...se sportem problem nemam. Rada sportuji. Problem je v jidelnicku. Nekdy jim normalne, ze se nijak nepreziram, ale to by nevadilo. Ale posledni mesice se vyslovene preziram. Posledni dobe jsem byla hodne ve stresu a to me totalne rozhodilo jidelnicek. Takze jsem zacala od patku, ale nebylo to nejlepsi, ale aspon nejaky pokrok nez nic. asi si zacnu psat denicek, co jsem kazdy den jedla...
:-)
Rakkra
| 7. 10. 2007 12:15
Tak jak to jde? mě teda vůbec nemám vůli na to všechno, teda prve mě to chytlo a cvičila jsem asi hodku pilates.... tak snad mě to konečně nastartuje, protože už dlouho jsem nic necvičila,,, jak jsem psala, že chci tu kalanetiku, tak na to taky nedošlo... včera jsem dokonce ani nešla na zábavku, a to jenom proto, že jsem si hodinu zkoušela něco na sebe, ale nemohla jsem se na sebe dívat... ach jo... už mi to hrozně ovlivnuje můj soukromej život tak jsem si řekla dost, protože tohle je už moc... tak ještě dneska plánuju dlouhou procházku a pak si udělám zábal pěkně do igelitu a potit s krémíčkem na ty ošklivý dolíky (krátery???) na zadnici takže DNES OPRAVDU ZAČÍNÁM ač je neděle a já vždycky řikala "až od pondělka" přeji krásný den papa
držte se:)
slipup
| 6. 10. 2007 11:57
ahojte děfčata,
musím se pochlubit, že se blížím k mé pomezní hranici 70kil a nemůžu se dočkat až ji překonám, i kdyby to měl být další měsíc práce. Stojí to opravdu za to I když to jde pomalu díky mé nedostatečné fyzické aktivitě..tak se cítím den ode dne líp a pokaždé, když je na váze menší číslo než při minulém vážení,))
Nesmím se zaseknout na těch 70 jako vždy a už se těším,jak si jednoho dne zapíšu do deníčku váha : 65kg
mějte se a hodně zdaru!!!!
Hubnutí
Mona
| 3. 10. 2007 11:07
Ahoj holky,
u mě žádná změna nenastala, zatím.V neděli byla u nás pouť, zakže jsem neodolala bramb.salátu a řízku a buchtám a chlebíčkům, atd.
Na váhu jsem raději ani nelezla.Dneska jdu zase cvičit tae bo, tak si dám aspoň trochu do těla.
No, uvidíme .Gratuluju všem, kterým se podařilo zhubnout a tiše vám závidím.
Mona
taky začínám
simik
| 2. 10. 2007 17:41
Ahojky, jako kdyby si mi mluvila z duše, je mi taky 23 let a taky hubnu od základky. Celý dva měsíce jsem se bála stoupnout si na váhu, protože jsem se bála co tam uvidím. Na konec jsem odhodlala a teď jsem na 70 kg při 173 cm. Ale už jsem se do toho hubnutí zase pustila a hezky symbolicky od 1. října. Taky si vedu bloček www.simmik.blog.cz kde si píšu jídelníček a tak. Chci hubnout zdravě a pomalu, už opravdu žádné jojo a k tomu chci přidávat sport, protože jinak to opravdu nejde. Tak půjdeme spolu do toho?
pár kilo dolů
bibinka
| 2. 10. 2007 13:33
Ahoj holky.tak jsem se rozhodla že už mě ty kila nebaví nosit chtěla bych dát dolů tak 10 kg.Kdyby se našla dobrá duše která do toho půjde semnou byla bych velmi ráda.Výměna rad a zkušeností neuškodí.Po dětech to jde velmi pomalu
Díky
já už začala a výsledky se dostavují...a jaké!!!
Korneliana
| 1. 10. 2007 16:59
Ahoji přátelé. Už se tu dlouho nic neděje, tak to musíme rozproudit!!! Já se vám musím pochlubit. Sice jsem v sobotu psala do deníčku, že mám 62,5kg ale není to až tak pravda. Bylo to nějak tak 62,3 a já to zaokrouhlila nahoru, ale v neděli VEČER jsem hupsla na váhu, abych se navnadila, jak jsem hezky zhubla. Čekala jsem něco pod 62,5, ale ukázalo se 62!!! a skoro ještě nějaké to deko pod!!!!! Já válím oči! Dneska mám díky tomu nádherný den a je mě skvěle.

Už mám dole cca 6 kilíček. Jsem asi tak v půlce trati. Ještě mě jich aspoň 5 čeká, ale mám ze sebe radost.

Běžte se podívat na můj deníček a můžete mě povzbudit. Vždyť až jsem se odhodlala vám to tu psát, se mi (po 4rokách hubnutí) povedlo něco shodit!!!!
taky začínám
Rakkra
| 1. 10. 2007 14:50
Ahojky všichni, jak to tady tak pročítám, tak mi nezbývá nic jiného, než Vám pogratulovat ... hrozně se mi líbí, jak se tu podporujete a hlavně, že se opravdu donutíte něco dělat.... mě je 23let a hubnu už asi od základky, jde to pořád do kola, zhubnu, pak vidim, že je to dobrý, tak si řeknu "ale co bych si nedala" a pak mi stačí pár dní a je to zase děs. Měřím asi jen 158cm a naposledy jsem se vážila asi před týdnem, kdy jsem měla 61kg, ale ted se nějak nemůžu odvážit na váhu znovu hupsnout. Hlavně mi vadí, že když si zapnu kalhoty, tak se mi ten špek na břiše "přeštípne" a vyvalí nad kalhotama a to se fakt hloupě maskuje... takže dneska bych chtěla začít s kalanetikou, kterou jsem našla taky tady, tak uvidíme... zatim paček
taky začínám
simik
| 30. 9. 2007 17:46
Ahoj holky, tak nám to tady nějako zamrzlo. Musím se přiznat, e i moje hubnutí nějako zamrzlo (bohužel jsem na 70 kg). Ale pouštím se do toho znovu. Snad do léta zvládnu. Tak se do toho zase pustíme, ne? Jo a taky jsem si založila blog simmik.blog. zatím pápa a doufám, že to tady zase rozjedeme.
hubnutí
Mona
| 13. 9. 2007 09:06
Ahoj holky,takže já jsem byla včera po dlouhé době zase na tae bo, dneska se nemůžu ani pohnout.
Jinak mám 2 kila dolů, ale to jenom díky tomu, že mám po menses a spalskla jsem .Já vždycky před "tím" mám 2 kila navíc a po "tom" mám zase o 2 kila míň.
Ve škole nám říkali, že to si tělo dělá zásobu tekutin , když ho čeká výdej.Taky otéká trochu mozek, proto ty bolesti hlavy před nebo při menses.
No jo, nemáme to lehké.
Mona
POCHVALA
svedka
| 12. 9. 2007 20:54
Gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já už začala a výsledky fungují
Korneliana
| 11. 9. 2007 18:27
Ahoj děvčata. Já bych se Vám teda taky "pochlubila" Snažím se už 2týdny a mám dole cca 2-3kg (přesněji to budu vědět, až vlezu na digitál.
to jsem ráda...............
svedka
| 11. 9. 2007 11:27
To jsem ráda, že jsem tady nezůstala sama!!!!!!!
Poslušně hlásím,tento týden žádná změna, naopak jsem ráda,že jsem nepřibrala(jenom trošku). Dnes je novoluní- a to já jím jenom rýži.,po dvou hodinách menší porci. (Je to hlavně na očistu organizmu). A od zítra zase začínám trochu hlídat kalorie, trochu cvičit a pokud možno žádné stresy.!!!!!!!!
novinky
Mona
| 11. 9. 2007 09:27
Ahoj holky, takže já poslušně hlásím, že se u mě nic nezměnilo.Váha i míry jsou stejné, zatím. Ale od zítřka začínám chodit na tae bo, tak snad se dočkám.
Jinak dietu teď nedržím, protože se to nedá vydržet.Byli jsme na oslavě, tam jsme papali řízečky s brambor.salátem a potom nějaké ty chlebíčky atd.Vždyť to asi znáte.
Mona
taky začínám
simik
| 11. 9. 2007 08:49
Ahoj holky. Tak já hlásím, že vážím 67,2 kg. No potom jak jsem se poslední dobou rozpapala, tak jsem čekala něco horšího. A to jsem měla ještě fakt supr chřipku, kdy jsem měla chuť jen na sladkosti a mastnosti ( topinka s česnekem, brambůrky atd..) No , ale teď jsem už zase při síle a pouštím se do hubnutí dále. Koupila jsem si od Ortisu tu jejich pitnou kúru MethodDraine Slim a melounové Psyllium. No, ale vzhledem k tomu, že jsem si koupila dva kostýmky na pracovní pohovory velikosti 38 ( mimo jednoho saka to byla 40 protože jsem to nedopla přes prsa) tak jsem spokojená a odhodlaná dát si po novm roce (dofám) kostýmky zúžit.
Taky jsem si všimla, že to tady nějako usíná, tak já se taky začnu snažit přidávat sem svoje tipy a rady ( do deníčku) A taky jsem si založila svůj blog
http://simmik.blog.cz/ ale proím omluvte nedokonalosti, protože s ním tepve začínám a učím se.
Kelly Osbourne
slipup
| 10. 9. 2007 14:34
Ahojte děvčata!

Nějak dlouho se tu nic moc neděje, jakto? Já se "držím" už druhý týden a váha sice nestoupla, ale ani nějak neklesla za poslední týden Je fakt , že v tomto počasí se nedá moc nic dělat než klepat kosu,ale snad to půjde sice pomale ale půjde Jinak-jako vzor nám může posloužit například Kelly Osbourne-byla to taková černá husička a teď je z ní krásná labuť. Sice měla osobního trenéra či poradce na výživu, ale i bez nich se to dá zmáknout. Určo se mrkněte na její fotky na netu před/po...je to dost radikální změna...! a tu my chceme přece taky, hlavně když je k lepšímu
dieta....
svedka
| 5. 9. 2007 21:05
Janap2, teď jsem 2 hodiny brouzdala na netu a je tam tolik návodů. Důležité je jíst 5x denně, abysi nedostala vlčí hlad, trochu si hlídat kalorie, trochu cvičit, a hlavně nemít stresy.
Snad příště poradím líp. Držím palce.
počasí.........
svedka
| 5. 9. 2007 19:23
Mono,máš recht, při takovém počasí si musíme nervičky zaobalit např. čokoládkou.(Dnes jsem dostala od tatínka oříškovou-kdo by oddolal? ) Jsme přece krásné,takové jaké jsme,ale nevzdáme to. Počkáme si na sluníčko,hlavně ať nejsou záplavy a vichřice,jak nám slibují meteorologové.
Míry
Mona
| 5. 9. 2007 09:10
Ahoj holky, včera jsem se nedostala na internet, tak posílám míry dneska, ale nesmějte se mě!!
Výška 165
Váha 62kg (zase mám o 2 kila víc, protože mám před menses ,a to já vždycka ty 2 kila přiberu a potom zase "splasknu")
Prsa 92cm
Pas 79cm
Boky 98cm
Stehna 52cm (doufám, že měří obě stejně, měřila jsem jenom jedno )

No, modelka ze mě není a nikdy nebude, ale zase to není nejhorší, co?

Uvidíme, co bude příští týden.Při takovém počasí se to bude asi zhoršovat, protože se nedá skoro nic dělat.
Mona
taky začínám
simik
| 5. 9. 2007 08:18
Ahoj holky! Ja dneska váhu přidávat nebudu , protože se neodvážím vlézt na váhu, protože bylo u nás posvícení a další rodinný oslavy, ale dneska zase začínám. Zatim papa
anyein blog
janap2
| 5. 9. 2007 08:05
Dekuji za tip,ale nic jsem v tom blogu nenasla.Bud tam nic neni,nebo to neumim hledat,jsem tu u vas dnes podruhe.Ale kdyz te jeste neco napadne tak dej vedet.DEKUJI JANA
JÍDELNÍČEK.....
svedka
| 4. 9. 2007 19:24
Mrkni se na Anyein blog. Třeba Ti její jídelníček bude vyhovovat.
dietka
janap2
| 4. 9. 2007 17:23
Ahojky všichni,potřebovala bych zhubnout 15-20kg,ale o DĚL.STR. nevim vubec nic.Mohl by mi nekdo prosim sestavit jídelníček ,aspon na nejakou dobu.DIK MOC Jana PROSIM,PROSIM
zpověď...
svedka
| 4. 9. 2007 07:56
Takže děvčata, jako první se hlásím ke zpovědi:
míry z minulého týdne 59 kg , boky 93 , pas 75, prsa 93
nové míry 58kg , boky 92, pas 74, prsa 92

Tento týden bude perný,protože je zima, a já mám ráda sluníčko. Už se vidím,jak ležím u telky a cpu se vším možným.
Máte to taky tak???? Doufám,že jsem tu nezústala sama
a navzájem se podpoříme,pochválíme,poradíme
Míry
Mona
| 31. 8. 2007 09:28
Včera jsem vám slíbila, že dodám své míry, ale nemohla jsem najít krejčovský metr a takovým tím kovovým nebo plechovým metrem, co používají chlapi, mě bylo blbé se měřit.Tak snad příští týden.
Mona
Pravidla....
svedka
| 31. 8. 2007 09:18
Mono, já jsem se přidala nedávno,ale myslím si,že žádné pravila tady nejsou. Dřív jsem lítala od tématu k tématu ,až jsem zakotvila tady.Kdo chce, tak v úterý napíše své míry(staré i nové-pro posouzení) Přihodí nějakou svúj fígl a poznatky.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 7. 2025 12:44
14682
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 7. 2025 12:45