Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Mirko SUPER
Kobliha
| 4. 5. 2009 11:43
Ahojky upřímě ti gratuluji,na to dvouciferné číslo se jistě kouká lépe. Jen tak dál,to budeš za chvíli jako čubajs . Tak hezký den,ikdyž je venku snad doba ledová,nebo co .
pro Mirku72
Gabriela
| 4. 5. 2009 10:21
Ahoj Miruš !!

Jak se děvče máš ? Kotníky mám už skoro dobré, hojí se docela pomalu. Jinak žravka mě už snad přešla. je toho na mne poslední dobou moc. Exmanžel prudí, nějak se nemohu vzpamatovat z rozchodu a tak se u mne střídají dobré dny se špatnýma. Nevěra mě pořád bolí. Taky se mi vrátila po dvou letech vážná nemoc, ale budu se s tím muset poprat, sice nemám dnes partnera o kterého by se člověk opřel, ale i tak to musím vzládnout. Nějak se mi život poslední dobou s.e.r.e. a to je slabé slovo. Věřím, že bude líp. Život je někdy krutej, ale my jsme holky šikovný a všechno zvládnem s přehledem. Nyní budu čekat na potvrzení výsledků a pak děj se vůle boží.
Ale na veselou notičku, děcka jsou už snad zdravé a tak jen co přestane to škaredé počasí, tak vyrazíme někam va výlet a za zábavou.
Všem přeji příjemné hubnutí a hodně zdaru s kilama. Mirko, měj se moc krásně, jsi prima baba. Zdraví Gabča
Pondělni vážení
Mirka72
| 4. 5. 2009 08:32
Ahojky tak dnes váha ukázala po 8 týdnu užívání 98.5kg což je krásných 10.5 kg pryč .Tak to jdu oslavit domácími pracemi Pa Mirka
Sportující a fandící Kobliha
Mirka72
| 4. 5. 2009 08:26
Čusíčky ,tak to gratuluji synovi k vítězstvíTo Ti roste doma nový Lendl nebo Agasi!! A těch 15 km to smekám ,tady na to nejsou cesty.Já když chci jezdit tak musím vzít koště a nejdřív si zaméct silnici abych neházela masky.Tak zatím čusíčky a hezký i když už nesluneční den Mirka
Z jiného soudku
Kobliha
| 3. 5. 2009 23:13
hele ženský, vy jste samá sranda a já vám úplně zapoměla napsat,že jsem včera byla na bruslích a ujela jsem 15 km a k tomu dneska kluk vyhrál turnaj v tenise.Tak ,ikdyž se ta moje váha teď moc nehýbe,z těchto věcí mám opravdu radost.Tak pa pa a hubnutí zdar!!!!!!!!!!!!!!
čubina,kdysi byla bublina
Kobliha
| 3. 5. 2009 23:06
nazdáááááááreček čubíííí ,děkuji ti za pochvalu,ale musím říci,že co se týče mé poezie je to tak,že mě prostě napadne,nějaká blbost a musí to ven.Jak jsi si všimla všechny jsme tu v údivu jaká je z tebe modelka a to je také můj tip na nové zaměstnání. Takže to je zatím tak akorát,neumím lhát a jdu spát.Dobrou a hezké hajánkování .
Mirka -- dobrá rada
Kobliha
| 3. 5. 2009 22:51
Ahojky,tak ti moc děkuji zaradu ,ale,když už jsem se rozhodla nakonec pro čtyřlístek ,napadlo mě,že by mi to asi nikdo nesežral,mít zde kreslenou fotku a tak budu pátrat dál a něco určo najdu,slibuju na Kobliží čest. Tak pa pa .Jo a ještě něco,na té fotce myslíš, že budeš jedna z té drůbeže,nebo ta postarší pastýřka slepic? Díky za vysvětlení jsem trochu pomalejší Pa pa pa pa pa a dobrou nocinku.
klikni na přílohu
Mirka72
| 3. 5. 2009 22:21
Tak takhle dopadnu !!! Mám taky dva slípkany na podzim mi kuna vyřádkovala 8 a jen 2 holky to přežili. Tak tahhle budu vypadat tak za 30 let To je slušná perspektiva né???? pa Mirka
Gabča
Mirka72
| 3. 5. 2009 22:16
Ahojky tak Tě srdečně zdravím zpátky Kotníky se zahojili a zase je fajn co? Tak piš jak pokračuješ a pa Mirka
Bylo mi smutno !!
Gabriela
| 3. 5. 2009 22:12
Ahoj všem !!!!!

Nějakou dobu jsem tu nebyla, měla jsem porouchaný počítač. Musím se přiznat, že mi Vaše veselé příhody chyběly. Tak jak jste na tom ?
Mně už polevila žravka, ale na váze je to znát, co nadělat ? Hřešení bylo fajn, ale zase mne to nakoplo znova, poslední dobou jsem totiž polevovala.
Taky jsem někde četla, že hladovka při úplňku není dobrá. Taky jsem dostala od lékařky rady na lepší hubnutí a ráda se s Váma o ně podělím. Ráno sacharydy, během dne pestrou stravu a večer bílkoviny. Toto se má dodržovat i při hubnutí s Meridií. Dobré je i popíjet vodu s citronem a ledem, zkusila jsem to a musím potvrdit, že člověk nemá hlad a hlavně chutě.
Přeji hezký večer všem. Gabča
Koblížek na cestách
Mirka72
| 3. 5. 2009 21:45
Čusíky tak jsi sehnala nějaký ten časopis? Ale Playboy no holka nevim ,jestli tam najdeš nějakou fotku,kde jsou oblečený!!! Od tamtud bych fotku určitě nepoužila . Co třeba časopis Myslivecký rok nebo Kačer Donald!!!!! Tak páček schledáček Mirka
Čubík
Mirka72
| 3. 5. 2009 21:32
Čusíky Já si na foto ještě netroufám a já mám snad fotky jen ze svadby a z vítání občánků.Když vidim foták tak prchám.Já se nerada fotim víš? Jsem ráda,že se Vám moje perla s čápem líbila. Tak čusíky pa Mirka
Sydonie
jirinka
| 3. 5. 2009 19:40
Ahojky Syduš! To je fajn, že budeš pravá Meridiačka, ještě lepší je, že tě chlap sponzoruje....Hlavně aby tě taky podporoval! S tim stravováním je to jednoduché...Nemusíš se extrémně omezovat nebo dokonce hladovět. Musíš jíst tak 5-6 jídel denně a menší porce než jsi zvyklá. Zapoj zeleninu na ovoce a půjde to samo. Taky to chce trošku pohybu, ale žádná ženská se doma asi neválí na gauči, takže i domácí práce jsou dobré - hlavně luxování, u toho se prý také dobře spaluje. Je taky dost možné, že nebudeš mít chutě k jídlu, ale zkus se přemoci, aby ti třeba nebylo zle, stačí ovoce. To se mi to radí co?! Sama jsem totiž skoro nic nědělala, jen jsem papala ( a ještě papam ) prášky, ale i tak je skoro 8 kilo pryč. Já totiž patřim mezi lenochy a naprosto postrádám vůli......Každopádně držim palce!!!
nazdárek všichni
Sydonie
| 3. 5. 2009 19:05
Ahoj Jirinko, a všichni. Bedlivě pozoruji každé slovo co pustíte do éteru. Nnn, ešče neberu, ale zítra si pro ni jedu..
Jinak jsem se chtěla zeptat, jak se mám vlastně stravovat až tu meridii budu baštit? Předem díky všem za radu .
No, a zítra si jedu do Brna pro korálky. To zas bude nákup za 500,- Mladýho jsem teď vyštvala k bankomatu a zítra bude chudák dělat sponzora Zase si říkám, když chlap do něčeho investuje, tak si toho pak víc váží tak to mi trošku vypere to moje špinavý svědomí... ješišmarjá, já mám vlastně v pračce prádlo! Mažu to pověsit, tak čusky
oprava
jirinka
| 3. 5. 2009 15:05
Omlouvám se za tu Cubinad - samozřejmě, že to má být Cubina. Také mě napadlo, že se připojím a odkryju svou fasádu, tak co nevidět se vám tu zhmotním...Doufám, že mě ale pro mou vizáž nezavrhnete.....
cubinad
jirinka
| 3. 5. 2009 15:02
Teda Cubino ja cumim jako puk! Vůbec nevypadáš na svůj věk a už vůbec neni poznat, že bys potřebovala hubnout. Sic je to fotografie jen hlavičky, ale vypadáš fakt dobře.... Já jsem se tu předevčírem mordovala s takovou dlouhou zprávičkou pro všechny a dnes koukám - ona tu není, tak jsem to asi nevložila a rovnou jsem to tu opustila...moje blbost. Taky vítám nováčka a doufám, že nám o sobě brzy sdělí více informací. Taky jestli se nepletu, tak má Sydonie už Meridii že?! Pokud už jí konzumuješ, tak blahopřeji a piš úspěchy...Zatim pa Jiřina
všem všem všem
cubina
| 3. 5. 2009 14:31
Holčičky kočičky meridiičky moje přeji Vám dnes nádherný prosluněný,provoněný a energií nabyťánkový dníček papíček čubíček a opět se těšíček
pirozičce
cubina
| 3. 5. 2009 14:27
zase motanice jsem já ale popletenice ,to patřilo tobě Kobli s těma rýmovačkama,ale já vím že ty to víš a jsme rády,že to všichni víme a taky se nikdy neztratíme meme
playboy to jistí
cubina
| 3. 5. 2009 14:24
koukej si udělat taky foto ať se na tě mohu juknouti ju ju ju? a co se týče té tvé schopnosti vytvářet výborné rýmovačky jsi jednička krásný den dníček deniňáček
pravé foto
cubina
| 3. 5. 2009 14:19
Čůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůs Mirinko,já jsem se dnes s váma opět zařechtala ,vy mi dáváte taky trochu té energie,pokaždé,když se připojim je to vodvázek ty jsi fakt bobma ženská...... i KoblížekVás musim vidět snad nebo co?jinak to foto je opravdu reál,ale akorát se změnou vlásků víš víš?každopádně s tim focenim buď v klidu a pokus se o to a foukni nám téže něco do étérečku ne? a pak ten hovňousík,jejejeje,měla jsem podobné story,ale po ulici v centru města a to ti řikám trapáseček ale štěstí no nevim nevim,ale budem si to myslet ne?ať si ho přivoláme kurnik šopa
kukuč na všechny
cubina
| 3. 5. 2009 14:09
Nazdáreček Kobli tzv.piroho ty volenko to je bžunda,jsem se teď fakt nasmála jak sviňucha svinutá hip hip čubina to je ale kočinato je velká paráda to čubina slyšela ráda?!hele to víš,že to jsem já jen mám trochu jinak vlásečky vlásečky....a vybírat si chlapečky chlapečky....,dnes je to dost těžké težké že že?
meridia
zabral
| 3. 5. 2009 12:51
Tady opět Zabralka.Vážím 101kg,hnus,co?Měřím asi165cm.Potřebuju dá dolů co nejvíce kil.Zatím,zase se ozvu
připisuji--reakce na trus
Kobliha
| 2. 5. 2009 22:35
tak to je pechco na to říct,snad jen,že budeš mít štěstí (nesmysl,nikdy jsem ho neměla,nevím kterej trubec to vymyslel),ale snažím se tuto hovní nepříjemnost sdílet s tebou. Malinko poezie.: Milí čápi buďte sbohem , neotravujte s tím hov....em. Mirka o to nestojí,když si jeden uleví.Takže mažte pryč,nebo veme klíč a pak to bude mazec,básničky je konec. nic moc,ale snaha byla. pa pa
největší humorista Mirka
Kobliha
| 2. 5. 2009 22:17
Tak musím říct,že jsem momentálně prodělala záchvat smíchu z toho,co jsi sem zase vypustila .Ty troubo.....mobil nemůže prasknout,dělají je kvalitní a z dálky se fotí jenom sloni!!!!! To jsi nevěděla???? Nicméně já sem fotku dávat nemůžu,jelikož jsem si ještě žádnou nevybrala .Zítra si jdu koupit PLAYBOE a snad už tam něco najdu.A pak to teda budete čučet .Takže pomalinku půjdu hajánkovat,ráno brzo vstáváme a razíme do pryč.Tak pa pa pa pa a dorou,klidnou noc.Kobliha (budoucí piroha)
zase perla
Mirka72
| 2. 5. 2009 22:16
Tak si dneska věším ráno prádlo a slyším takový divný šustění.Kouknu nad sebe a tam letěli dva čápi. No a co se stalo?Čáp si káknul a tak jsem to zchvístaný prádlo zase sundala hodila zpátky do pračky a šla se převlíknout.To se může stát jenom mě!Normálně mě ***! Mirka
Kobliha
Mirka72
| 2. 5. 2009 21:59
No vidíš to???Pořád je Čubík někde v luftu,samý mejdany,konzerty. Pak jsem lupne foto a je to!!!Ale kus co ?to se musí nechat.Já se vyfotit tak mi praskne displej na mobilu,nebo bych se musela fotit hodně z dálky aby to pobral .Tak zatim čusáček chrápáček pa Mirka
Čubina kusanec
Mirka72
| 2. 5. 2009 21:50
Čusáky tak jsem stejně jako Kobliha protřela zrak kopřivou a koukám jako blázen .Ta fotka je Tvoje nebo si jí obšlehla z nějakého časopisu? Pořád nic a nic a ted tohle!!!No můžu Ti říct Ty jsi samé překvapení.Ale je vidět,že jsi nabytá energií,úplně to z těch řádků sálá. Tak se opatruj a čusáčky dáblíku Mirka
zabral
Kobliha
| 2. 5. 2009 21:41
Zdravím tě zabralko ,nebo jak to mám skloňovat.Vítám tě tady na opravdu pestré diskuzi.Ta chuť k jídlu se může ještě změnit,tak vyčkej a nech pracovat trpělivost!!!! No a dej nám vědět jak pokračuješ,nebo i něco víc,kolik vážíš,kolik chceš srazit atd. Tak hodně úspěchů,ať se daří.Pa
čubina--odhalená identita
Kobliha
| 2. 5. 2009 21:34
Nazdáááreček,to teda čumim ,už žádná anonimita? Ještě stačí číslo mobilu,velikost bot a kdy jsi naposledy byla u zubaře a máme to všechno .Teda čubajs,seš kus baby o tom žádná a jestli ještě nemáš žádnýho kolíka,tak asi máš z čeho vybírat.Jo a nebumbej tolik,anebo jo ,pak ti vychází nová slova,alespoň je pak bžunda.Táááákže měj se zatím báječně pa pa pa ,la la la ,hip hip čubina to je ale kočina.( to je zase blbost)
tele
cubina
| 2. 5. 2009 17:28
holky oprava,jsem ale to motanice mívají je s měkym ne s trďákem....to mám z toho vína

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34