Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
Jiřince
Kobliha
| 9. 4. 2009 22:22
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Do práce si vemu jablko,nebo activii a jelikož nemám pocit hladu,tak na to jednoduše zapomenu
.Nejvíc mě ničí myšlenka,že si vědomě škodím a nedávám tělu co potřebuje.Jinak jsem ráda,že si můžeme psát a mohu to někde říci.Okolí mě totiž moc nechápe natož,aby mě podporovalo.Raději už nic neříkám.Tak zatím papa
Kobliha
dle mého názoru je to super výkon.6,5 kg paráda
.Jaký je vlastně tvůj cíl? Na aerobic chodím také,sice jsem chtěla chodit s někým,ale každý se jen vymlouval,tak jsem začala chodit sama a na konec mi to vůbec nevadí.Jinak dnes jsem měla náročný den,takže jídlu jsem moc nedala,zítra to snad bude lepší.Zatím pa pa
.Bydlím v Táboře.A vidíš 3 platíčka to je ještě super,tak neházej flintu do žita,to tě kilčo ještě nějaký opustí.Jinak mám dnes po tom měsíci 6.5kg pryč a je mi skvěle
,je pěkný počasí. Přeji všem krásný sluníčkový den
Čusíky Mirka
jsem na tom podobně no uvidíme a budem se informovat dobrou a nikým nerušenou
někdy to tak prostě dopadne,hlavně,že nám není špatně!pokusim se tedy též se víc najíst a víc pít a ty se také o to pokus hubnutí zdar nazdar
papinky
a všem držím palečky.Mám trochu problém s pravidelnou stravou a někdy mám i problém něco do sebe dostat.Máte někdo podobnou zkušenost, popř. radu co s tím?Díky předem za každý vzkaz,nebo radu.Mějte se fajn pa pa Kobliha
. Já mám okolo sebe samé hubenˇoury, takže mi nikdo neporadí. Moc dík za tip.