Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Mirka
pipina
| 9. 1. 2010 11:56
Nazdárek Miru,
povánočně jsem si dodávala odvahy a vlezla na váhu a protože jsem čuně, tak skoro 2 kila nahoře jsou Můžu si nafackovat sobě,páč vím jak jsem k nim přišla Ale to by bylo aby nebylo.....najela jsem zase do svého stereotypního režimu a začínají se ukazovat výsledky......jen mě překvapilo,že nabrat kilča jde lehce ale sundat je dřina
Takže jsem moc ráda,že svátky jsou za náma,ale připojuji se k vaší malé a napíšu ježíškovi taky s předstihem
Měj se krásně Pipina
veverka
pipina
| 9. 1. 2010 09:47
Ahojky Veverko,
tak tady jako asi všude napadlo spousty sněhu.....není to slibovaných 0,5 metru,ale vytáhnout hrablo ze stodoly budem muset
Na ruce je mi zima pořád.....rukavice nerukavice, a to jsem si nechala nehty odstranit......až skončí zima a vyleze sluníčko, možná se zase nechám udělat krásnou
No a ježíšek se činil a přinesl mi domácí pekárnu.....mám moc ráda různé semínkové a tmavé chleby, takže peču o 106 Housky jsem od vánoc rodince koupila jednou a stejně zůstaly pro králíky.....domácí chleba je lepší
Tak já jdu hledat recept na tresku k obědu.......aby byla chutná a zajímavá.......
Měj se krásně sněhově Pipina
:-)
pajdasek
| 8. 1. 2010 15:50
tak já jí mám od 5.1. takže 4 dny a mě to jen tak zajímalo.

Díky vám za rady
pajdásek
Kobliha
| 8. 1. 2010 15:12
Ahoj Petro
já jsem meridii na sobě pocítila během prvního týdne,kdy jsem po týdnu zaznamenala asi 3 kg dole,
ale vydrž,každá máme jiný organismus,
nevím jak dlouho baštíš,trochu jsem se tady stratila
tak hodně úspěchu a trpělivosti papa kobliha
pajdasek
Mirka72
| 8. 1. 2010 15:05
Ahojky Petro! To¨je u každého jinak,záleží na tom jak se tělo s Meridí zžije. Já za první měsíc -6 kilo tak papa Mirka
:-)
pajdasek
| 8. 1. 2010 13:36
Holky prosim vas kdy nastoupi účinek té meridie Po kolika dnech se ty kila "hnou" směrem dolu??

diky moc za informaci Petra
Mirka
Kobliha
| 8. 1. 2010 13:15
Ahoj Míro
jasně,že žiju,sice né jak křepelka,ale dělám co můžu
docela jsem koukala jakýho mají u Veverků velkýho ptáka takového teda my nemáme
jdu hrabat sníh,od rána pořád padá a padá a padá........
tak papa Koblík
veverča
Kobliha
| 8. 1. 2010 13:08
Ahoj Verčo
na novej rok jsou vždycky zmatky,ale ono se to uklidní a zase si zajedeš sistém.
mě trápily záda,ale né od zablokování,ale od ledvin a bylo to teda něco.............nikomu bych to nepřála,
moc dobře jsem teda ten novej rok nezačala,ale snad to není pravda "jak na novej rok,tak po celej rok"
tak se drž v práci,já jdu makat až od pondělka
zatím papa Kobliha
Meridia
IrenaM
| 8. 1. 2010 00:15
Dobrý den, nabízím velmi silnou verzi tablet na hubnutí . Vyzkoušela jsem je na sobě a po všech marných pokusech je to konečně něco co naprosto zablokuje chuť k jídlu a spaluje tuky bez trápení se hladem.
Ráda se podělím o své zkušenosti , popřípadě poradím s vyváženým jídelníčkem či tělesnou aktivitou.
Kontaktujte mě pouze na email irenamatalova@centrum.cz
veverka
Mirka72
| 7. 1. 2010 22:00
Jééé ten má ale ........ krocana Foto s ptákem perfektní. To měli myslivci zájezd do zoologický né? Mi co byli na plese tak zase měli hodně balíčků z daňka a jelení , bažanty a hlavní výhra srnka a 2. malýho divočáka.
veverka
Mirka72
| 7. 1. 2010 21:54
Tééééda to je pták tak to jsem nikdy neviděla a ani nejedla Já tak bažanta a z něj svíčkovou a zvěřinu móóóc málo. Ještě že je internet s informacema co? Já jela v úterý pro manžela do hospody a pod autem mi proběhnul zajíc brzdit jsem nechtěla,silnice jako sklo,tak jsem troubila a on blbec ještě přidal do běhu. Nepřejela jsem ho, utek a kdybych ho zajela tak nevim ,asi bych ho vzala ,ale psovi,ted všude slyšíš o tularémii a za to by to nestáloJinak u nás sníh je tak 4cm a přemrzlej,ale je umydleno,ale posypáno,tak i jezdím autem. Tak at vám ptáková chutná a napiš jaký to bylo papa Mirka
mirka
veverka123
| 7. 1. 2010 21:46
krocan podruhé
mirka
veverka123
| 7. 1. 2010 21:40
ahoj Miruš,také tě zdravím v novém roce a přeji jen to nejlepší,ať se daří.
Tak jak je po vánocích,ještě vám do jižních Čech nedorazil sníh?Tady zatím nic,ale zítra možná už to začne.
Musím povyprávět veselou historku novoroční.Na nový rok dopoledne vstanu a jdu do kuchyně,tam na baru leží obrovskej pták(v peří).Vypadalo to jak tetřev a byl docela těžkej.Tak to bylo moje novoroční probuzení.Jitka pak,když se probrali ze Silvestra říkala,že ho vyhráli v tombole a je to krocan divokej,naštěstí jen krocanová,má skoro šest kilo.Ani jsem netušila,že nějakej divokej krocan existuje,prý se to má nechat uležet v peří jako bažant,tak zatím visí,v pátek mladí přijedpu,tak si ho oškubou a vyvrhnou,nedeělám to ráda,bažanty škube Vláďa.Už si toho divokýho krocana někdy dělala?Našla jsem nějaký recepty na netu,udělám ho na portským víně,prý to je výborná zvěřina.Posílám foto.
Už jsem psala koblížkovi,že v práci jsem nějak mimo,udělala jsem za ten týden víc blbostí než loni za celý rok,tak snad se to zlepší.Tak zatím ahojky.Jo a co váha,dobrý?Já jo,ještě jsem dokonce o půl kila zhubla,což je mi skoro záhadou,protože toho pohybu tolik nebylo,alejídlo jsem zase trochu zredukovala.
Veverka
Mirka72
| 7. 1. 2010 21:40
Ahojky Veveruško! tak hrablo jó?V dubnu koště a bude to Jó taky tady čekáme sníh vloni jsme ho měli 70 cm na dvoře HRŮZA Měla jsem depky jenom z toho, když jsem viděla jak se sype. Vstávala jsem s manželem ve 2 hodiny v noci a pak hodinu prohrnovali ,aby se dostal ze stodoly na silnici. FUJ tady ted lehoučce poletuje. Tak papa a namasti si svaly můžem si potom postavit huhuláka a iglů Mirka
Kobliha
Mirka72
| 7. 1. 2010 21:32
Sláva Kobliha žije jóó fíkus,ten mám leta a takhle jsem ho postupně osřihala až je z něj stromek A jéžíška(nebo že by Santu ) mám za tři pětky z Baumaxu z výprodeje.Má na rukou a nohou magnetky,tak skvěle drží Tak záda ti nezávidím jinak papa Mirka
kobliha
veverka123
| 7. 1. 2010 21:27
ahoj Koblížku,zdravím v novém roce a ať se daří.Tak tys ty svátky promarodila místo,aby sis je užila.No snad už si to vybralo vše a budeš v pohodě.
Já v pondělí naběhla do práce a děs a hrůza,ještě jsem se nevzpamatovala,blázinec.Kromě toho,že jsem musela udělat všechny faktury,což dělám na vedlejšák,tak se nahrnulo plno věcí,nabíhá nová výroba a řeší se plno problémů s tím spojených,že mi z toho hučí v hlavě ještě teď.Taky už jsem stačila nadělat spousty kravin,tak doufám,že to nebude pokračovat a bude se to zlepšovat.
Taky má dorazit sníh,tak z toho mám taky radost,ještě,že jsem si pořídila nový hrablo.A co ti hezkého dovezl Ježíšek?Já měla největší radost z odšťavňovače,již někoolikrát jsem si ho chtěla koupit,ale nějak jsem to pokaždé odložila.Tak zatím ahoj a ať už tě nic nebolí.
Renci
veverka123
| 7. 1. 2010 21:16
ahoj Renčo,vítám tě mezi námi Tovíš,že ti pomůžeme,vzájemně si tady všichni pomáháme a hecujeme a hned je vše veselejší.Já brala meridii 3 měsíce a zhubla jsem o 10 kg,ccož jsem si vytyčila za cíl.Teď už jsem 2 měsíce bez a zatím vše v pohodě.Ani o vánocích jsem nepřibrala.Jím pravidelně až 6krát denně,snažím se o vyváženou stravu s dostatečným množstvím sacharidů a bílkovin,ovoce a zeleniny neomezeně.Jezdím na kole,teď v zimě tady jen na cyklotrenažeru,cvičím na posilovací lavici,dodržuji pitný režim.To j snad v kostce vše.Kdybys něco chtěla vědět konkrétně,zeptej se.Zatím pa.
meridia -proč nabírám????
amiiga
| 7. 1. 2010 19:35
Ahoj, já jsme na tom podobně, mám 167 cm a 68 kg - tedy začala jsem meridi brát 1.1 a to jsem měla 66,6..nechápu to, prosím tě jak si hubla? já tedy jím méně, ale nedržím dietu, chodím 3x týdně cvičit,,,díky za info Petra
Zdravím všechny
Kobliha
| 7. 1. 2010 12:51
Ahoj holky
všem posílám pozdrav a vítám nové tváře
postupně se tady musím rozkoukat,trochu jsem ztratila přehled
trápily mě záda a ledviny,ale už snad bude klid.
nováčkům přeji hodně zdaru v hubnutí
a všem hezký den
pa pa Kobliha
Mirka
Kobliha
| 7. 1. 2010 12:46
Kde jsi prosím tě sehnala,tak krásnej vánoční fíkus??
Ahojky
Renci
| 7. 1. 2010 11:50
Ahoj holky,
moc děkuji, že jste se mi ozvali. Mám 168cm a 90kg hezké že jo? Fuuuuj...
V červnu jdu na zmenšení prsou tak musím zhubnout. S manželem už chodíme cvičit, ale ještě musím prekopat jídelníček. Poradíte mi?
naty
pajdasek
| 7. 1. 2010 11:45
takt o je super Jen tak dál.

Já jsem o sobě moc toho nenapsala takže teď něco málo. Je mě 28 let mám dvě holčičky po první šla všechna kila dolů zůstalo jen břicho ale po té druhé mě zůstalo nahoře 12kg. 6kg jsem zhubla bez pomoci léků i přestože mě je lékařka nabízela. Takže sem začínala na 86kc ted mám 80kg a 160cm takže nadváha jako hrom. Chtěla bych mít svých 65kg a budu spokojená
natyna
Marbulka
| 7. 1. 2010 10:55
Tak to máš taky hezký start
Mirka
Marbulka
| 7. 1. 2010 10:54
Já vypiju za den tak 3 litry. Z toho je litr bylynkový čaj, jedno malinké kafíčko bez cukru s mlíkem a zbytek minerálka nebo voda
Jinak taky jím tak 5x - 6x denně malinké porce, na svačiny třeba musli tyčinku, nebo banán a mandarinku apod. Včera jsem povečeřela půlku menšího pomela. a kupovdivu nehladovím
Dnes si dojdu k obědu pro nějakou tmavou housku a k tomu asi jen salátek ze zeleniny
Pozdrav
natyna
| 7. 1. 2010 09:52
Ahoj holky,tak já jsem také nevydržela a vlezla na váhu o den dřív.Začala jsem 1.1 s váhou 95 kg a dnes 91.6.Taky je mi jasný,že je to hlavně voda,ale opravdu jím poctivě každé 3 hodiny a každé jídlo si zapisuju.Můj denní příjem je tak 5500 kj a opravdu mi to stačí.Večer chodím spát kolem 21.00,protože to už cítím hlad,tak to jdu radši zaspat.Jinak nemám vůbec žádné vedlejší účinky.Mám strašnou výhodu,že semnou drží dietu i můj přítel i dcera,tak mi odpadá vaření navíc.
.....
Mirka72
| 7. 1. 2010 09:39
Ahojky holky!Taky jsem měla krásný vánoční fíkus papa
Marbulka
Mirka72
| 7. 1. 2010 09:35
Ahojky Marbulko! Tak vítej mezi námi je jasný ,že se tělo odvodnilo,ale to je vždycky. Já měla prvních 14 dní flašku nalepenou u pusy snad i v noci . 4 litry tekutin žádný problém. První měsíc jsem měla o 6 kilo méně.Byla jsem jak velbloud a zároven křepelka Cestu do města jsem měla naplánovanou podle veřejných záchodů pak to pominulo ,ale pít jsem nepřestala.Tak ti držím móóóóc palce at se ti podaří schodit. Pa MIrka
vedlejší účinky
Marbulka
| 7. 1. 2010 08:38
Jinak nějaké vedlejší účinky už vůbec nepociťuju. Ani sucho v puse. Jen mi tak z 90% úplně zmizela mlsná a chutě na dobroty. manža předevčírem přede mnou snšdl celou čokošku a mě to nechalo chladnou
Takže se cítím skvěle, hlad skoro nemám, ale ani úplné nechutenství ne. Spíš mě protě nehoní mlsná, což je super.
Renci
Marbulka
| 7. 1. 2010 08:36
Ahojky a vítej
pokroky
Marbulka
| 7. 1. 2010 08:35
Tak ač jsem se chtěla vážit po týdnu, neodolala jsem a chtěla jsem trochu motivace. Sice cítím, že jsem taková splasklá, vyfouklé břicho, ale potřebovala jsem čísla . Tak jsem ráno vlezla na váhu a za dva dny se sibutraminem + změněným jídelníčkem mám dole 1,4kg
Jasně že je to určo hlavně voda, ale jako motivace dobrý

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda