Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

pajdasek a natyna
Mirka72
| 30. 12. 2009 22:01
Ahojky děvčata tak vás chci přivítat tady mezi námi na diskuzy a držím palce ,at se vám s pomocí Meridie hubne a nadbytečná kila at mizí. Tak pa a Mirka
Veverčánek
Kobliha
| 30. 12. 2009 20:57
Ahojky Verčo
moc moc gratulujůůůůůůůůů
hlavně,že jsou holky v pořádku
mě to ti nějak dojalo,až se mi zaleskly oči,ale to víš my Kozorozi.............
takže teta Koblíková přeje hodně zdravíčka a štěstíčka Elišce i mamince a koukejte holčinu pořádně zapít,aby řádně a ve zdraví rostla
měj se zatím Verčo a papa

P.S. záda jsou trochu lepší,ale musím si dávat bacha co dělám,takže se nemůžu zatím moc trhat s řetězu
další do clubu
pajdasek
| 30. 12. 2009 20:27
takže sem mluvila s doktorkou a 4.1. mám dorazit a prý mě jí napíše. Tak sem zvědavá jak to teda s tím lékem půjde.

Naty držím palečky
Další hubnoucí
natyna
| 30. 12. 2009 19:43
Moc Vás zdravím a chci se k Vám nahlásit!1.1.2010 k vám nastoupí další hubnoucí pomocí meridie.Už se moc těším....Naty
prosim radu
pajdasek
| 30. 12. 2009 15:00
Ahojik jdu se poradit.

mám redukční jídelníček a při začátku mého snažení o zhubnutí mě lékařka nabídla meridii já jí odmítla protože to hubnutí šlo dolu. Bohužel začínám nabírat zpět protože ten jídelníček "flákám" při dvou dětěch to jde hůř. Přemýšlím že si o meridii lékařce řeknu.

jak moc jste zhubli? Vrátila se vám kila?? Prosím napiště vše pro i proti při používání meridie při hubnutí.

Díky Petra
veverka
Mirka72
| 30. 12. 2009 12:37
Ahojky Veveruško !Tak ted jen pořádně zapít at Éliška roste jako z vody. Přeji jí do života všechno nejlepší,hlavně zdraví a at Vám dělá jen radost Mirka
Veverka
Mirka72
| 30. 12. 2009 12:32
Eliška se narodila tak gratulujůůůůůůůůůů Mirka
mirka a kobliha
veverka123
| 30. 12. 2009 12:23
Včera večer se narodila Eliška 3,10kg a 50cm,obě jsou v pořádku
kobliha
veverka123
| 29. 12. 2009 19:58
ahoj Koblížku,tak co bolavá záda,už je to dobré?Před hodinou kouknu z okna a ono sněží a sněží,už jsou tu nějaký 4cm.Tak Eliška se možná narodí do zasněžené noci,už jsou v porodnici,odpoledne jeli,zatím Pavel nevolal,tak asi ještě nic.
Dělala jsem dneska kančí guláš a knedlíky z celozrnný mouky,našla jsem nějaký recepty na netu i na nějaký koláč,tak jsem vyzkoušela zatím ty knedle.Jsou docela dobrý,sice to chutná jinak,připomíná mi to trochu celozrnný toustový chleba z Lidlu,ale k tomu guláši to bylo dobrý,Vláďovi to taky chutnalo.Tak příště vyzkouším ještě ten koláč,má být ze špaldový mouky,tak ji musím koupit,minule,když jsme v tom obchodu byli,tak ji neměli.
Byla jsem dopoledne ve městě,jsou docela velký výprodeje až 70%,tak jsem si nakoupila nějaký oblečení,bundu,svetr,tepláky,nějaký spodní prádlo něco pro Elišku a botky.Táhla jsem tašku jako hrom,naštěstí byl soused na nádraží pro ženu,tak mii vzali domů a nemusela jsem to táhnout 2 kilometry pěšky.
Taky budeme mít v létě svatbu,to jsme se dozvěděli pod stromečkem,Jitka s Vaškem usoudili,že by se mohli vzít.Naštěstí chtějí jenom malou svatbu pro rodinu a pár známých na zámku v Blatné.
Tak zatím pa,zdravím také Mirku,určitě si to přečte.
hočiny moje
Mirka72
| 28. 12. 2009 22:55
Ahojky ! tak já to vemu jedním vrzem na čisto Koblížku kulatý moc mě mrzí ,že tě potrápily záda přes svátky,ale určitě máš super rodinu ,která ti pomáhá a tatka ,který tě na rukou nosí Veveruško neboj Eliška se určitě narodípřece si to na poslední chvíly nerozmyslí,je to ženská ,tak se nikam nehrne a takový datum 1.1.2010 by bylo pro nový život krásný co řikáš? A Veverískovi i já dneska hupla na váhu a 0.5 kila nahoře pohyb veškerý žádný už aby se cvičilo a kila půjdou dolů tak holčiny moje pápá Mirka
ahojky
weverisek
| 28. 12. 2009 21:07
Ahojky
Tak i já se přidávám k diskuzi.Vánoce jsem přežili ve zdraví akorát jsem vlezla na váhu a mám kilčo nahoře ach jo tak zase najíždim dietku.
Koblížku s těma zádama tě lituju já už trpim třetí týden.Sice mě povolil kříž ale šlo mi to vše do jedné nohy.Zítra mě čeká návštěva doktora tak sjem zvědavá co se novýho dovím.
Verča
:-)
Amanka
| 28. 12. 2009 20:44
Ahoj holky,tak vás všechny po delší odmlce zdravím
Koblížku,tak to je pech ty záda takhle Tě potrápit na vánoce,to si si fakt nezasloužila.Přeji Ti,aby se Ti brzy uleviloJinak u nás vánoce proběhli také v klidu,holčičky byly z dárečků nadšené,tak jsme měli z toho radost,že jsme vše správně vybrali.Já jsem trochu zlobila s jídlem,nějak jsem nevydržela ten nápor dobrot a tak...byli jsme i hodně po návštěvách u rodičů apod.tak jsem dost ujížděla,docela jsem na sebe naštvaná,abych pravdu řekla udělalo se mi i z jídla špatně,jak jsem tláskala!!Ale slíbila jsem si,že vše napravím a znovu zaberu. Teď nás ještě čeká silvestr u známých na Moravě,kde pobydeme asi 4 dny,tak doufám,že to přežuju.Abych to shrnula tak po 14 dní s meridkou jsem dala dolů asi 4,2 kg a teď mám asi kilčo zpátky díky svojí neukázněností!Tak jsem se vám musela holky zlatý svěřit!Mějte se všechny moc krásně.Zdraví Ivana
veverča
Kobliha
| 28. 12. 2009 19:48
Ahoj Verčo,
také jsem ráda,že už je po vánocích,byl to nápor a navíc jsem si to stejně moc neužila.
Injekce pomalu zabírá,tak snad už bude dobře
za to udržení váhy ti tleskám a chválím
Eliška si dává na čas a to do pěkného čísla 2010
tak přeji hodně štěstí a hlavně,aby byly holky v pořádku.
zatím papa Koblík
Kobliha
veverka123
| 28. 12. 2009 15:14
ahoj Koblížku,to je mi tě líto,záda jsou pěkný svinstvo,tak snad ti ta injekce pomůže.
Jinak vánoce u nás proběhly v pohodě,žádná katastrofa,jsem ale ráda,že je po nich.Váha taky dobrá,vlezla jsem včera na váhu a žádný přírůstek,tak jsem ráda.S tím jídlem si dávám bacha,ale s pohybem je to horší,jsem líná,tak jen to kolo a jinak nic.Na jídlo nemám ani chuť,spíš jím míň než obvykle.
Eliška se ještě nenarodila,ta si holka dává na čas,tak možná bude novoroční,Lenka byla ve středu u doktorky,tak jí říkala,že to vypadá až na ten nový rok.
kde jste kdo?
Kobliha
| 28. 12. 2009 13:58
Ahoj holky,tak se nám tady trochu zbrzila diskuze co?
A jaké byly vánoce?
já jsem svátky doslova proválela s bolestmi zad a dnes jsem dokonce vyfasovala injekci a rehabilitace
vánoce tedy jako zlý sen

váhu jsem si nejspíše udržela,dnes jsem lezla přible s bolestí do kalhot a vklouzla jsem do nich bez násilí,
tak snad dobrý,ale na váhu zatím nemám náladu
mějte zatím pěně......hlavně líp než já
a zatím papa Koblík
meridia
verunkaT
| 26. 12. 2009 11:27
Ahojky, určitě se zajdu zeptat.. Přemýšlela jsem i o nějakých diuretikách.. měla jsem od doktora rhefluin ( k práškům na tlak) ale ted mi je nenapsal a přijde mi že se mi tim váha zastavila. (a tich 14dní braní 15mg zvýšila) Tak se optam v lékárně. :) A dam vědět
verunka T
Mirka72
| 26. 12. 2009 11:19
Ahojky verunkoT ! 8 kilo není zase tak špatnýZáleží na metabolismu a na tom jak se s tím tělo popere.A ta 15 ti asi opravdu nedělá dobře to by stálo se poradit s doktorem a co zkusit brát ob den a k tomu nějaké laktobacily na obnovení střevní mikroflóry. Někdy umí poradit i magistra v lékárně. Tak zatím papa a napiš jak pokračuješ Mirka
Meridia
verunkaT
| 26. 12. 2009 10:52
Ahoj holky, mám takovej menší dotaz. Jedla jsem 3měísce meridii 10mg a zbuhla jsem ,,jen,, 8kg i přesto že jsem dodržovala jídelníček a cvičila. Ted mi doktor napsal 15mg s tim že i těch 8kg je dobrjech a po 14dnech užívání 15mg sem začla přibírat Poradte mi holky co s tim už jsem zoufalá.. Nemluvě o tom že jsem nemohla tich 14dní na velkou a ani gutalax, activie nepomáhaj.. Díky za rady..
svátky
Kacafa
| 26. 12. 2009 10:42
Zdrávím všechny hubnoucí. Musím se pochlubyt. Měla jsem velky strach ze svátku,že něco naberu,ale omyl ještě jsem 0,5kg zhubla takže -10kg. Jsem dnes s hrůzou v očích hupla na váhu a čubrněla jsem. mám velkou radost . A vam přeji taky úspěch . Pá
pipina
Mirka72
| 24. 12. 2009 22:50
Ahojky Pipiníno ! To já kapra ,králíka a slepici klidně picnu kachnu jsem nemohla,koukla na mě a já ji neměla sílu zabít tak musela tchýně. Jo kapr já dostala takovýho dorostence a pěkně čilýho. Pro obveselení dětí jsem ho pustila do vany a po 3 hodinách jsem mu vodu vypustila a čekala až se zklidní. Tak chvilku bylo slyšet takový to plácání o život a pak ticho, tak jdu do koupelny a kapr ve vaně nebyl. Tak jsem zpozorněla a pak slyším plácání z pračkyJá mám vedle vany automatku s horním plněním a on blbec v zápalu boje o život vyskočil a zaplul do otevřený pračky tak jsem se ho naposled zeptala jestli mi splní ty 3 přání a když mlčel, tak jsem ho klepla tak to bylo moje včerejší story s kaprem tak papa Mirka
všem
veverka123
| 24. 12. 2009 20:54
Holky přeji vám všem krásné a pohodové vánoce,hodně dárků a ještě víc lásky
Míra
pipina
| 24. 12. 2009 10:05
Ahojky Míro, tak hlásím,že jsem salát včera dělala taky s jogurtem a trochou majolky (oni by to tady poznali a držkovali ) Řízky připravený k obalení a to kuřecí a ryba.....ta měla včera mimochodem pěkně tuhý kořínek....manžel jí sice klepnul ale jak odjel,tak do půl hoďky ožila.....musela jsem si nalít pořádnýho panáka,abych jí pomohla dokončit co se už začalo
...vykuchat všechno,ale zabít nemůžu ani kuře....
Takže stromek oháknutej, dárky obalený a říkám každým rokem,že si lehnu a budu koukat na pohádky.....tak letos snad....
Měj se krásně svátečně a pohodově....snad se ti to tak zadaří pa pa Pipina
Koblík
pipina
| 24. 12. 2009 09:51
Téda Koblíku posílám 1* a . Takovou krásnou vánočku.....radost pohledět. A přesně po takových ňaminkách já tloustnu, takže jsem ráda,že jí vidím jen na obrázku a ty sbíhající se sliny jen polknu
A také se připojuji blahopřáním k narozeninám..... uměla sis vybrat takhle kolem vánoc
Tak se měj krásně a hezky to oslav...pa pa Pipina
přání
pipina
| 24. 12. 2009 09:47
I já všem hubňulím přeji hřejivé a ničím nerušené vánoční svátky, pevnou vůli u talíře se sladkým a jinými dobrotami ale hlavně pohodičku a klídeček

Mějte se všechny úžasně vaše Pipina
Krásné vánoce
ajaja
| 24. 12. 2009 08:44
Krásné prožití Vánočních svátků, pod stromečkem

kupu dárků, do Nového roku zdraví, štěstí , lásku , klid prostě vše, tak jak má být.

Přeje Aja
vánočka
Kobliha
| 23. 12. 2009 23:43
tak ještě posílám výsledek a jdu spát
dnes toho bylo požehnaně,
tak se mějte fajn a pa pa
Koblík
Vánoce
Kobliha
| 23. 12. 2009 23:27
všem přeji krásné vánoce
hodně štěstí
bohatého ježíška
a prostě pohodový,krásný štědrý den
tak papa holky Koblížek
Okno
Mirka72
| 23. 12. 2009 23:18
Okno je zamrzlé,venku bílá záplava,doma u krbu teplo je ,panuje zábava.Vánoce přichází - tak hodně štěstěny a v novém roce at jsou vaše sny splněny. Krásné svátky všem přeje Mirka
Mirka
Kobliha
| 23. 12. 2009 23:13
Ahojky Míro
tak jsem se tady do něčeho zabrala až jsem tu naší óbr vánočku málem spálila,ale dopadlo to dobře a zítra bude super snídaně.

Koblížek ti přeje tak též krásné vánoce,
hodně štěstí,pohodičku,klídeček a zdravíčko
celé rodině bohatého Ježíška
a duben platí,to je jasná věc !!!!
Díky za přáníčko k narozkám sice až za dva 2 dny,ale to je raz dva.
Tak si pěkně užijte štědrý den a moc moc pozdravů posílá
Koblížek kulatý , na másle smažený
pá pá
Kobliha
Mirka72
| 23. 12. 2009 22:59
Čusánečky Koblížku kulatý ! Květina je nádherná pomalu jako svatební Je vidět ,že má manžel vkus I já to ted zapíchla a mám toho až nad hlavuDobalovala jsem dárky a namáčela ještě krupky a houby na kubu.Leze na mě nějaká melancholie.Strom je nazdobený ,ale foto dodám,mám vybitý do mrtě mobil.Děti už se těší a měli i radost ,že roztál sníh na střešních oknech,to aby k nám Ježíšek trefil Tak papa a vánočku máš krásnou a voní až sem na jih Čech Tak zatím papa a Veselé Vánoční svátky,hodně zdraví,štěstí a lásky ,ale také spokojenosti a radosti i když třeba jen z maličkostí. Taktéž vše nej nej nej nej nej k narozeninám Do nového roku 2010 přeji celé tvojí rodině co nejvíc splněných přání a zdraví a radosti. A v dubnu se sejdem pod vocasem Tak papa Mirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34