Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Ivculík
Mirka72
| 12. 10. 2009 22:34
No o 10 kg snad né!!! ale ve finále i kachna je dietní ,když si jí dáš bez přílohy
Ivculík
Mirka72
| 12. 10. 2009 22:30
Já zapoměla ,že na zeleninu moc nejsi což si tak vzít s sebou rotoped nebo DVD se cvičením? Mohla by jsi jim třeba předcvičovat - na návsi
Mirka72
ivculik
| 12. 10. 2009 22:27
Ono to tam, kam jedeme není vůbec jednoduché... Máme v rodině dost nemocí (halvně rakovinu....),
tak si dokážeš představit, jak protestuji s mrkví a prohlašuji cosi o zdravé výživě .... Naštěstí je to cca 3x do roka a pouze na pár hodin, tak snad nepřijedu o 10kg těžší...
Mirka72
ivculik
| 12. 10. 2009 22:24
Ahoj Míro, mrkví mohu dráždit tak maximálně tchyni, nebo bosou nohou hada...
PETY1
ivculik
| 12. 10. 2009 22:22
už jsem tady ten názor slyšela a rozhodně ho zdílím... chci mít zdravé miminko a normální porod bez komplikací, i proto chci radikálně zhubnout, abych už se nevyšplhala do výšin, kde jsem se nalézala na začátku.... Nehledě na to, že těhotenství s druhým děckem už takový válení asi nebude možné.... Z mého prvního těhotenství doktoři taky nebyli právě unešení a myslím, že pokud by to věděli s předstihem... asi by mi první beztak doporučili zhubnout... Tím bych ukončila tento samohovor. :) Ale ulevilo se mi, že jsem se mohla vykecat.....
Ivculík
Mirka72
| 12. 10. 2009 22:18
Jé taky jsem našla pěknou fotečku tak posílám do éteru Mirka
PETY1
ivculik
| 12. 10. 2009 22:17
Ještě k tomu stravovaní, ani před tím jsem zase tolik nežrala... občas jsem splácala kde co, ale bič byly sladkosti.... Než pořádné jídlo, dala jsem si dvě tatranky, kousek čokolády, hrst ořechů apod...
Prostě kalorický bomby a hlavně špatný cukry, do toho jsem se více méně válela a z předchozího rotopedu měla němého sluhu... s postavou jsem měla vždycky problémy, ale než jsem se vdala držela jsem to na hranici, samozřejmě kvůli chlapum... :) Jenže manželství a pak i těhotenství mně celkem slušně od lidí izolovalo a nikdo mi neříkal: hele, nepřibrala jsi?
Prostě včas, abych s tím něco začala dělat...
Až když jsem měla slušný problém vyšplhat pár schodů a kolena trvale odrovnala, vlezla na váhu a zjistila, kam jsem se za pár let dopracovala... otevřelo mi to oči a výsledek už vidíš... :) máme jen jednu dceru, chceme ještějedno dítě, ale bylo by nerozumné jít do toho jako král obéza první....
Ivculík
Mirka72
| 12. 10. 2009 22:14
Ahojky Culíku! Tak si dej mrkev do kapsy a nebo si s sebou vem jídlo do jídlonosiče ty by koukali co?Mirka
PETY1
ivculik
| 12. 10. 2009 22:07
Ahojky Peťko, to mi povídej... v sobotu jedeme k blízkým příbuzným+ještě ke známým, každé je v jiném městě, ale na obouch místech mají posvícení, a tam bude spoustu dobrot a hlavně nějaká zdravá strava je opravdu nezajímá...
Naštěstí se vážim v pátek den před a pak budu mít celý týden na to, dát vše do pořádku.... Pa pa.Iv.
ivculik
pety1
| 12. 10. 2009 21:22
Ahoj ,

Tak vidím ,že žádne velké drsťárny jsi nepraktikovala, ale přesto pro mnoho lidí by tohle bylo tvrdé.Znáš český národ a naší dobrou českou kuchyni a když příjde nejaká oslava , tak to je velké odříkáni.
Ale vzhuru do hubnutí my se nevzdáme
papa a děkuji za odpověď.....přeji hodně dalších úspěchu
veverka123
pety1
| 12. 10. 2009 21:05
Ahoj Veverko ,

Zatím jsem se nevážila , ale dlouho už to nevydržím a na váhu skočím. Ale hodně jsem, změnila jídelniček a vyhovuje mi to více ,cítím se tak skvěle.Dodržují i pravidelnost v jídle co týká přestávek mezi jednotlivými jidly.
Uvidíme , jaké výsledky se dostaví.Důležité je vydržet.
Budu informovat papa.
pety
veverka123
| 12. 10. 2009 20:23
ahoj,tak jak se ti daří?Já mám dneska nějakej blbej den,už jsem to psala Evině.Hubnu teď po půl kile týdně,ale to mi celkem nevadí,je to lepší než nic.Ty už ses vážila?Snad se ta zima neusadí už natrvalo a ještě bude líp,ale moc tomu nevěřím.Zatím papa.
Evíík
veverka123
| 12. 10. 2009 20:18
ahojky Evčo,zima větší než v Rusku,v práci trochu větší blázinec než obvykle,šla jsem na masáž a holčina,co mi maže měla děsnou migrénu,tak jsem jí řekla,ať se na to vykašle a jde to zaspat a šla jsem zase domů.Naštěstí bydlí jen kousek ode mě.Takže den jako vyšitejVzpomínala jsem na tebe u seperstar a on se ti rozbil stroj,ono o taky houby vydrží.Já mám cyklotrenažer,jezdí se mi na něm líp než na tom rotopedu,koupili mi ho loni mladí k vánocům.Když tak mluvím o vánocích,ono jsou tu za chvíli,to je taky strašný,nemám je vůbec ráda.No tak se tak jedině můžu těšit na to,že pak přijde jaro. Jak jsi psala o té tvé kámošce,já mám taky jednu takovou,ta bere měsíc meridii a zhubne o 6kg e v podstatě pro to nemusí dělat nic moc,jen se nepřežírá.Jenomže můj problém je v tom,že já se nikdy moc nepřežírala a hubnu děsně pomalu a bez pohybu bych hubla ještě pomaleji.No co nadělám,na druhou stranu pohyb je zdravej a naučit se jíst lépe a zdravěji asi do budoucna taky není k zahození.Vidím okolo sebe docela dost mladých lidí,kteří díky obezitě mají zdravotní problémy.Můj kolega v práci,kterému je 33let měl loni mozkovou mrtvici.Vážil okolo 100kg,měl vysoky tlak a cholesterol.Naštěstí se z toho dostal bez následků,ale začal držet dietu a víc se hýbat.Měl štěstí,že jeho manželka je zdravotnice a hned poznala,o co jde a dostal se do nemocnice včas.
Jinak jak jsi psala,že by měl být k jídlu vyvážený poměr sacharidů a bílkovin,také jsem na to byla upozorněna.Většinou si přílohu k masu dávám,ne velkou,ale trochu ano rýži,těstoviny nebo brambory.Tak zatím ahoj,jdu připravit nějaké jídlo na zítra,abych o něm jen nekecala.Budu dělat kuřecí prsa s brokolicí a rýží.Můj mužskej je naprosto spokojenej,že má zdravý jídlo,on má docela rád sladký,je štíhlej,ale nechce ho moc jíst,protože má taky vyšší cholesterol.Tak jsem ráda.Samozdřejmě toho sní větší porci než já,ale chutná mu to.
PETY1
ivculik
| 12. 10. 2009 20:06
AHOJ PETY, nejsem PRÁVĚ zeleninový typ, takže velký přísun zeleniny mi vydržel asi první měsíc.... Myslím tím studenou... saláty apod.
Jinak jim různě...
Šmakouna, Pan***, mr.zel s taveňÁKEM, krabí tyčinky, sýry do 30%, kuřecí a krůtí maso, fazole, ředkvičky s eidamem, nízkotučné ovocné kefíry, velké jogurty se zrním z Lídlu, pečivo nejím žádné, kupuju si jen takový lisovaný zrníčkový tmavý, těžký (na váhu) chleba, mají ho všude, tchýně říka, že je kyselej, ale já ho mám ráda. :) dám si s ním skoro vše, takže těstoviny, rýži a brambory jen vyjímečně....
Jinak se moc neomezuji a ani ten pohyb není nic přehnaného, jen rotoped.... :) 90-105km TÝDNĚ !!
Piju čistou vodu, čaj a asi 3 kafča denně... :)
Jak říkám, moc se neomezuji.... :)
TAK FUNGUJI UŽ SKORO 4 MĚSÍCE... :) PA.IV.
ivculik
pety1
| 12. 10. 2009 18:50
Ahoj Ivculiku ,

Ale stále jsi mi nenapsala co jsi kromě toho , že bereš meridku 4 měsíce dělala.Mám na mysli jestli jsi nějak moc cvičila , nebo jak jsi jedla atd.
Opravdu Tě obdivuju.Jsi skvělá.
Dík papapa
Eviik
Iva79
| 12. 10. 2009 11:01
Ahoj Evi
tak než zapomenu- s tím cvičením to není tak žhavé 2x týdně nejvíc 30min. a to je buď Jonášek u babičky nebo v jesličkách, kam chodí 1x týdně na dopoledne, aby byl mezi dětmi a je tam rád. Ale on se teď zamilovat do pohádek, takže udržet ho hodinu v klidu není takový problém už je mu líp, tak jsem ráda, ale ven zatím nemůžeme, tak je to náročné. Ještě že Olinka je OK a mohla do školky Jonášovi se furt nechce mluvit, furt žvatla svojí "čínštinou",Olča začala brzo,ale ty jako zkušená matka....myslíš, že už mám mít obavy nebo je na kluka ještě čas?
Jinak s tím rotopedem jsi měla smůlu-po odhodlání tě zradil stroj,ale tak na to vlítneš jindy
I já slyšela od pár lidí, že zas tak jídelníček při Meridce neřešili a stejně dost zhubli, což jsou potěšující zprávy mně dělá nej problém sladký a občas si musím něco zobnout, ale říkám si, že si ho tak odpírat nemůžu, že bych z toho byla nervní a když chci takhle jíst celej život, bez sladkýho to nedokážu....ne,že bych slupla celou Milku,ale sem tam si něco zobnu
Já dnes vůbec nevím, co budu dělat k obědu, teda pro sebe.....mám tu plno zeleniny, ale dnes nemám jaksi na nic chuť, možná na mě trochu něco leze
Tak se, Evíku, držme a je dobře, že tě takhle tvoje kamarádka uklidnila a dodala elán do dalšího snažení
Měj se hezky a papa
Jóóó, a k Superstar-já jsem paf z Chodúra a pak se mi libí z holek ta mladá, jak včera zpívala od Pehy Spomal´. Teď si nevzpomenu jak se jmenuje. Jinak holky jsou 100ˇ%-ne lepší než kluci
Mirka72
Eviik
| 12. 10. 2009 01:30
Ahoj Miru,
papáš ňamky, které i mně moc chutnají. Na tu přílohu jsem se ptala proto, že mi na Merilince řekli, že musím při každém jídle dodržovat poměr bílkovin a sacharidů. Když jsem jí řekla, že jím rybu jen s duš. zeleninou, řekla mi paní, že musím k tomu bezpodmínečně mít i brambor, nebo jinou přílohu a stejně tak u snídaně, když prý mám chleba s medem, chybí mi bílkovina....
Ale jak je vidět, snad to až tak bezpodmínečně nutné není - tvá odhozená kilča jsou toho důkazem...
tak díky za rady a papa
Iva79
Eviik
| 12. 10. 2009 01:20
Ahoj Ivííí ,
na Superstar jsem koukala a holky byly jedničky . Si říkám, že je to nespravedlivý, že musí vypadnout 2 holky a 2 kluci, protože kluci (tedy až na Chodúra a Bendiga) na holky absolutně nemají. Teda, to je můj názor
A s tím rotopedem ? Člověk míní - život mění
Nejdřív jsem si vše pracně poštelovala (výšku a sedačku - prostě, aby bylo pohodlíčko) a když jsem šlápla do pedálů a opřela se o řídítka - málem jsem přepadla na čumák, bo řídítka se se mnou zhoupla, jak byla povolená. A i když se mi to snažil mužskej všelijak utáhnout, konstatoval, že je to materiál na ho... a že je to nějaký vochozený a bude to muset vzít do práce , aby mu to tam chlapi dali do kupy. Takže z ježdění nebylo zatím nic.
Ale náladu už mám o něco lepší, dnes jsem telefonovala se svojí spolužačkou ze střední, která mě do Meridky nakopla. Co jí znám, byla vždy oplácaná, občas i pořádně tlustá. Ještě na škole vždy vypadaly jak Lauer a Hardy (jo, já byla ta hubená ) - chroupe už od dubna a má dole 18 kilo(začínala na 98 kg,). Snad prvně v životě váží méně než já . Když jsem jí líčila svoje trable, děsně se divila, že to tak žeru, že ona žádný speciální jídelníček nedodržovala a jedla co jí napadlo, na co měla chuť a většinou to, co jedla celá rodina, jen prý v malém množství, protože po Meridce prý nedokázala jíst velké porce. Jen omezila bílé pečivo, knedlíky a sladkosti) Podotýkám, že před hubnutím byla schopna spořádat 6 rohlíků s máslem, nebo sprasit za jeden den celou sklenici Nutelly . Ke sportu má odpor a vůbec necvičí. Takže prý mám vydržet, jíst každé 2-3 hodinky malé porce výsledek se prý dostaví. . To také potvrzuje tvá slova, že: "... je to běh na dlouhou trať..."
Tak mě napadá, když cvičíš ráno - co Jonášek ? To si vydrží tak dlouho hrát sám? - jestli se nepletu, psala jsi, že mu jsou 2 roky.
Tak pa a zase napiš
Eviik
Mirka72
| 11. 10. 2009 22:03
ahojky Evííků! Tak tu zeleninu jen takhle jak je bez brambor. Když vezmeš že je cca 250g zeleniny ,tak už je to porce pěkná A ani k pangasovi nic,jen ten salát z rajčat a cottage. Někdy si k němu hodim podusit tu zeleninu a posypnu strouhaným sýrem nebo udusím a přeliju bílím jogurtem s trochou koření "caciky " . tak papa Mirka
Martina
MartinaWint
| 11. 10. 2009 20:37
Ahoj, já jsem prášky zkoušela, ale na doporučení lékaře jsem toho radši nechala, jelikož mi to začalo huntovat játra. Ale sestra si zkusila nechat vytvořit jídelníček na doporučení jedné známé a docela jí to zabralo. Je to myslim na www.stylzivota.com a tak si myslim, že nějaké prášky jsou na prd, že to chce jen dobře jíst...a když už nic jiného, tak jsou na tom webu alespoň články o tucích a cukrech. Ale já bych asi neměla na dodržování jídelníčku vůli, možná tak za dalších 10 kg
Eviik
Iva79
| 11. 10. 2009 20:02
Ahoj Evi
ten rotoped je dobrá volba. Já se taky nutím,ale já spíš ráno, takhle večer už nedokážu nic a ráno mě to trochu nabudí, že mám pak energii navíc
Neboj, váha půjde dolů. Já dnes nejedla nic moc dobře, ach jo, ale snad za týden bude zase o kilčo míň-ten víkend je pro mě složitější, protože jak jsem všichni doma, víc to táhne mlsat a tak.....Musím si furt říkat, že je to běh na dlouhou trať a že nemůžu chtít,abych byla jak laň za týden i když by to ylo skvělý,že?
Jdu taky koukat na Superstar, trochu se odreagovat a doufám, že holkám to bude zpívat
Hezký večer a zítra zase s chutí do toho a napiš, jak sis zajezdila papa
veverka123
Eviik
| 11. 10. 2009 19:54
Ahoj Veveruško ,
dík za slova útěchy a povzbuzení - je to fajn, že tu holky jste. . Rotoped jsem dnes odpoledne vytáhla do obýváku, ometla z něj pavučiny a slíbila si, že prošlapu "Superstar" .Celou tedy určitě ne, ale jdu na TO !!!
Pa a měj se hezky
Eviik
Kacafa
| 11. 10. 2009 19:01
Děkuji za útěchu ještě,že tu jste. A stím pohybem se snážím tento týden jsem stihla rotoped 3krát . V praci se to trošku rozjelo tak honím hodiny abych měla nějaké penízky navíc když se blíží vánoce,ale příjdu domů tak utahaná a už se mi moc nechce. Tento týden mám ranní a nehodlám tam být ani vteřinu dýl a budu víc cvičit. Jen bych potřebovala víc energie ta mi schází.
kacafa
veverka123
| 11. 10. 2009 18:44
ahojky,já myslím,že hubneš dobře a samozdřejmě ti vblahopřeji.Já hubnu tak kilo týdně a teď jen 0,5kg.Zpočátku to vypadá,že to je málo,ale když se to pak nasčítá,je to dobrý.Rychlé hubnutí není moc zdravé a hlavně není trvalé.Tak papa a hodně dalších úspěchů.
Evíík
veverka123
| 11. 10. 2009 18:39
ahoj Evčo,nebuď smutná ,když jeden týden nezhubneš,nic se neděje,pokud máš depku,bude se hubnout hůř,tak to přejdi a pokračuj dál.Zkus přidat nějaký ten pohyb,opraš ten rotoped a uvidíš,že to půjde Nejsme přece žádný bačkory,aby nás zlomil menší neúspěch.Já bych bez toho pohybu asi taky moc nehubla a jestli máš metabolismus rozhozený od různých diet,tak chvilku trvá,než se srovná.
meridie
momona
| 11. 10. 2009 12:49
holky je to,ale trápení co?já mám doma orbitrek,snažím se na něj dostat,ale moc mi to nevychází a to jsem si říkala,že budu alespoň obden 30min.,to mám v práci jen do 12hod.,ale pak letím na nákup,domů něco do sebe hodím k obědu,ale pak se to začne slejzat domů a pořád po mě něco chtějí a když bych se dostala na orbitrek,tak je čas sváči a to taky pak nejde na to hned hupsnout pak je zas co dělat a když je čas na orb.tak zas večeře nevím jak to vymyslet.pro mě za mě já na ten orb.vlezu hned po jídle,ale prý se to nemá.no a jak už jsem psala meridie mi zatím nic nedělá a chutě mám stále,žrala bych pořád.mám sice "jen"77,7kg na 164 cm,ale připadám si na 120kg.holky a hlavně jsem se vsadila s manžílkem a musím do března sundat min.10kg je sázka,ale já chci víc aspoň 15kg .sázka co kg to 1000kč.no nevím zda to zhubnu a teprv,kde na to vemu.v hlavě mám celou dietní knížku jak na to,ale praxe!!!!neba mě vážení potravin a nevím jak složit jídelníček,jak si spočítat ty kj,když něco uvařím.teď jsme dojedli a já bych si dala kafe s nějakou súšou,to jsem hubňule co?tak dík za každou radu a jste některá z prahy??
Kacafa
Eviik
| 11. 10. 2009 11:41
Ahoj ,
já myslím, že za 3 týdny jsou 4,5 kila úplně super . Když budeš hubnou týdně 0,5 - 1 kg , je velká pravděpodobnost, že se ti kila nevrátí, když to přeženeš a poletíš rychle dolů, zase přibereš. Myslím, že hubneš ukázkově .Já měla po týdnu dole -2 kila, byla jsem nadšená a teď po druhém týdnu ani "Ň" Jsem z toho smutná. Já vím, že jsi psala, že pracuješ na směny a že jsi toho měla poslední dobou hodně. A stíháš také cvičit ?
Měj se hezky pa pa Evík
3tyden
Kacafa
| 11. 10. 2009 11:24
Ahojky všem. Tak je tu další hlášení po třech týdnech -4,5kg tento tyden jen -0,5kg,ale mám menzes tak jsem ráda alespoň za půl kila. připadám si jako balon nafoukla,ale jinak je to v pohodě. Jak jsem tu četla tak někdo při menzes přibere tak to naštěstí jsem nepřibrala. Nevím jestly se mi to zdá,ale připadne mi že ty kilča jdou dolů pomalu. Co myslíte? Je to tak v pořádku? Budu moc ráda když mi některá napíšete. Jinak všem gratuluji v uspěšném huubnutí.
Mirka72
Eviik
| 11. 10. 2009 11:05
Jo a ta kinderčokoláda - to byla taková ta malá tyčinka - snad jsem to moc nepo ....
A k tomu pangasovi a rajčatům budeš mít i brambor, nebo jenom tak ? Dík Eva
Iva79
Eviik
| 11. 10. 2009 11:03
Ahoj Iví ,
dík za povzbuzení, snad to zvládnu. Ještě, že vás holky mám - moc mi to pomáhá, že na to nejsem sama.Dík Asi bych fakt na tu váhu neměla lézt tak často .
A co Jonášek ? jak se mu vede ?
Já dnes snídala bílý jogurt s müsli na svačinu jigurt. mléko , k obědu dám duš, zeleninku a dál zatím nevím, nemám moc z čeho vybírat - jsme tu jak u vyjedeného krámu . Musím zajet do města nakoupit .
Zatím se nevzdávám, ale poslední dny mě to hubnutí netěší - musím vidět výsledky - věřím, že bude líp.
Snad je u vás lepší počasí, tady leje a je zima - pa a hezkou neděli

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 6. 2025 20:13
14505
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka