Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Mirka72
Eviik
| 11. 10. 2009 10:54
Ahoj Miru ,

já taky kupuji od Family zeleninu a to brokolicovou směs, tak zkusím juknout i na tu tvou zeleninku.
A ještě mi poraď s čím tu zeleninu jíš, když jí máš třeba na oběd - máš k tomu vždycky nějaký maso?
U nás je dnes příšerný počasí, zima a ještě k tomu prší - psa bys nevyhnala ven. No, ještě, že nám pod okny nedupou ježci !!! .
Aspoň, že nemusím dnes vařit oběd - Kačenku mám v Praze na závodech v aerobicu, Kuba má v Chomutově zápas v hokeji a mužskej s nejstarším synátorem se prý spokojí s pizzou
pa pa
ivculik
Eviik
| 11. 10. 2009 10:43
Ahoj a dík za podporu
Jo a na tý fotce pro Míru ti to vážně sekne , seš tam úplná číča .
pa
iva
Mirka72
| 11. 10. 2009 10:13
Ahojky Tak to já budu mít dneska pan*** a rajčata v cottage sýru a odpoledne ještě nevim, asi vyrazím na zelený když teda přestane pršet. Tak papa jdu vařit rodině. Knedlíčkovou polévku a sekanou s bramborem a děti chtějí bram. kaši. tento týden již po třetí!!! Tak papa a hezkou neděli nejen tobě ale i všem ostatním. Papa Mirka
Iva 79
Mirka72
| 11. 10. 2009 10:06
Ahojky Ivuš! Já teda jsem ted brala ant. jen na 3 dny a dotóre povídala ,že tyhle zrovna se s Meridií můžou.Ale jak to funguje s těma ostatníma nevim. Kobliha mám takový dojem ,že vysazovala při ant. To se potom musíš doktora zeptat. Tak papa Mirka
Evíík
Mirka72
| 11. 10. 2009 09:58
Ahoj Evííků! nic si s toho nedělej někdy prostě to tělo odfrkuje a nebo neblíží se ti menzes? To mě leze váha i 1.5 kila nahoru Taky je to třeba důsledek toho ,že se málo pije a tělo si to bere ze zásob. A to kinderčokoláda byla malá nebo velká? Příště šahni po hořký a bude to O.K. třeba po týhle na foto. Tak papa Mirka
Eviik
Iva79
| 11. 10. 2009 09:58
Ahoj Evíku
neplač a buď trpělivá. Já jsem měla taky dny, kdy mi šlo kilčo nahoru a týden, kdy jsem nezhubla vůbec nic nezoufej a pokračuj a netrestej se sladkým musí tě to nakopnout a chtít pokračovat....uvidíš za týden to bude lepší, zkus pár dní odložit ty sušený švestky, je tam přece jen hodně cukru a nahraď je nějakým čerstvým ovocem no, to mě tak jedině napadá....já dnes vstávala kupodivu pozdě, takže jsem snídala až v půl10, dala jsem si tm.housku s light taveňákem a paprikou, k tomu nízkotučné jahod.kefírové mlíko, k obídku pečené kuřátko s okurkovým salátem a jogurtem a večer salát z krabích tyčinek s ananasem....mňam
Včera jsem měla krizový den, s Jonášem běhala po pohotovosti, kašlal, špatně dýchal,tak jsem měla strach, má atb a dnes už ale lítá jakoby mu včera nic nebylo a pak se v tom vyznej
Evíku, fakt nic si z těch kil nedělej, hlavu vzhůru a počkej za pár dní, budeš zase o kilčo lehčí
TRPĚLIVOST
papa a hezký den Iv.
Mirka
Iva79
| 11. 10. 2009 09:50
Ahoj Mirko,
ta zelenina vypadá moc krásně a už dle tvého doporučení z dřívějška jsem si jí dělala a je to fakt mňamka a myslím, že je to jedno jakou zeleninu podusím, asi zrovna jakou najdu.....já mám dnes pečený kuřátko a okurkový salát s bílým jogurtem a večer salát z krabích tyčinek s ananasem-to je taky moc dobrý, tentokrát bez rohlíku, aby toho nebylo moc
Mirko, může se brát Meridka i při nachlazení? Já jen, že mladej je nastydlej, na atb, taky kdyby to skočilo na mě, zda můžu pokračovat..... díky a hezký den, Iva
pety
Mirka72
| 11. 10. 2009 09:47
Ahoj Pety! připomen mi na kolika jsi začínala! Já už nějak ztrácím přehled dík Mirka
Eviik
Mirka72
| 11. 10. 2009 09:43
Ahojky Evíííků! Ta zelenina je od žlutého autíčka Family Mají jí různé druhy v 1kg balení a cena od 89kč za 1kg. Tak že 4-5 porcí a tavenák? Jakýkoliv ,já mám ráda s nivou.Ale jinak jaký zrovna je.Posílám foto před vmýcháním sýra. A recept : zeleninu podliju vodou a dusím (neškrtím ) a když je zelenina udušená a je tam ještě trochu vody, tak vmýchám tavenák a pak už jen chrochtám jak je to dobrý.Tak papa Mirka
bramborka
pety1
| 11. 10. 2009 09:38
Ahoj bramborko ,

Já beru Meridku asi 10 tý den a cítím se skvělé.Samozřejmě po konzultaci s lékařem jinakbych ani dotoho nešla.Nehazarduji ze svým zdravím.
Kolik jsem zatím dala dolů to nevím , ale určitě něco šlo , protože to na sobě cítím.Nechávám se překvapit a potom písnu kolik to dělá .
Dnes večer jedu na spinning , tak tam se zase pořádně vypotím .
Zatím se měj a držím palce v hubnutí.
Mimochodem já chci dát dole celkem 30 kg , takže mám před sebou delší cestu než ty.
Papapa
ivculík
Mirka72
| 11. 10. 2009 09:34

tak to jsem se nasmála Máš 100bodů k dobru To je opravdu po Meridii? Tak to jsi první,kdo má takový vedlejší účinek Mirka
Mirka72
ivculik
| 10. 10. 2009 23:56
Eviik
ivculik
| 10. 10. 2009 23:49
Ahojky Evčo, já to mám takový celý poblbaný...
Chodím spát pozdě - hodně pozdě...
Takže, když jezdím večer mezi desátou a jedenáctou na rotopedu, klidně pak ještě jím.... :)
Jinak, nejsem moc zeleninový typ, takže velký přísun zeleniny mi vydržel asi první měsíc.... Myslím tím studenou... saláty apod.
Jinak jim různě...
Šmakouna, Pan***, mr.zel s taveňákem, krabí tyčinky, sýry do 30%, kuřecí a krůtí maso, fazole, ředkvičky s eidamem, nízkotučné ovocné kefíry, velké jogurty se zrním z Lídlu, pečivo nejím žádné, kupuju si jen takový lisovaný zrníčkový tmavý, těžký (na váhu) chleba, mají ho všude, tchýně říka, že je kyselej, ale já ho mám ráda. :) dám si s ním skoro vše, takže těstoviny, rýži a brambory jen vyjímečně....
Jinak se moc neomezuji a ani ten pohyb není nic přehnaného, jen rotoped.... :) 90-105km TÝDNĚ !!
Piju čistou vodu, čaj a asi 3 kafča denně... :)
Jak říkám, moc se neomezuji.... :)
NEBUĎ SMUTNÁ, VŠAK ONO SE TO ROZEBĚHNE !!
ivculik
Eviik
| 10. 10. 2009 23:27
Ahoj Ivčo,
už jsem ti gratulovala včera - jsi šikulka .
za to mě to nějak nevychází. Napíšeš mi co např. přes den jíš? Snad přijdu na to, co dělám špatně, že mi to nejde dolů.
Dík
Mirka72
Eviik
| 10. 10. 2009 23:24
Ahoj Miru
Ta tvoje zeleninka vypadá vážně skvěle!
A to je mražená ? Vypadá hezky.
A co receptík, přidáš taky ? Vím, žer už jsi tu zmiňovala duš. zeleninku s taveňákem - ale co je to vlastně za sýr ?
Dík Evík
Mirka72
ivculik
| 10. 10. 2009 23:21
Ahoj Míro, já se stydim...
veverka123
Eviik
| 10. 10. 2009 23:16
Ahoj ,
jestli jsi četla příspěvky nad tímto - víš, proč jsem smutná.
Váha se nepohnula - tedy směrem dolů ne - spíš jsem od středy 0,5 kila přibrala. Tzn. za 14 dní jen 2 kila a to jsem měla po prvním týdnu takovou radost !
Nevím, co mámzměnit, aby se ti hlo.
pa
Iva79
Eviik
| 10. 10. 2009 23:12
Ahoj Ivíííku
pláču viz. příspěvěk váše pro Jiřinku.
Tento týden ani "ň"
Je mi z toho tak smutno, že jsem dnes večer sbaštila Kinderčokoládu
Něco dělám blbě
pa pa
jirinka
Eviik
| 10. 10. 2009 23:09
Gratuluji Jiři

Já mám depku, dnes po 14 dnech, jen 2 kila dole . Jsem z toho špatná, protože to znamená, že jsem tento týden nic neshodila. A to jsem už měla i o 0,5 kila méně ve středu.. Asi dělám něco špatně. Ale nevím co. Snad jen to, že necvičím
Poraď Jiři, jak vypadá tvůj jídelníček ?
Dík Evík
.......
Mirka72
| 10. 10. 2009 22:40
Ahojky !Tak jsem nafotila dušenou zeleninu s taveným sýrem. Já tohle prostě můžu Mirka
ivculík
Mirka72
| 10. 10. 2009 22:35
Ahojky Culíku! Co fotečka? bude? Mirka
Méda Béda
Mirka72
| 10. 10. 2009 22:32
Ahoj Bédíku! Jo jo je to tak jak řikášKobliha se taky nějak nemůže z nachlazení vyhrabat,vrátilo se jí to.Tohle počasí tomu taky nepřidá.Zima na krku a sádlo co odešlo nehřeje.Mě ti tedko bývá zima a ruce mám jako z mrazáku .Spím ve fuseklích už od srpna a když si je nevemu ,tak se mi zase špatně spí,protože nemám teplo od nohou holt to něco obnáší Tak papa Mirka
pety
bramborka
| 10. 10. 2009 22:28
Ahojky,nenašla jsem to ,ale kolik jsi už zhubla za 4měsíce braní meridie??Potřeuji aspoň 20kg a budu spokojená.Já teprve 7den a zatím krom jedné silné migrény a večerní zimy žádný negativní účinky.,což je super .
Eviik
Mirka72
| 10. 10. 2009 22:25
Ahojky Evíííků! Ty co mě štvou,tak rovnou topím mám pod hrází hrníčky s pokličkama a už jich tam mám slušnou sbírku. No to by byla tak čtvrtka vesnice. Sousedka nebyla doma,tak jsem ježka poponesla blíž k poli a jen doufám,že jsi už vyhlídne jinou zahradu a bude otravovat zase někoho jinýho Na mě vlezly chutě včera,dala jsem si buchty s mákem a pak jsem si nadávala. Mám to ve středu dostat a už se to ohlašuje a tělo si žádá cukry tak zatim papa Mirka
pety1
ivculik
| 10. 10. 2009 22:22
Ahojky Pety, moc děkuji za gratulaci. Meridku beru skoro 4 měsíce, ale pravda je, že moje představa je zhubnout asi ještě jednou tolik... I tak je to ale zatím nejvíc, co jsem kdy za takovou dobu zhubla, i když je pravda, že jsem taky neměla nikdy tak vysokou váhu, s kterou jsem v půlce června začínala .... papa Iv.
Ahoj Anděli...taky ostatní
Bedriska
| 10. 10. 2009 22:17
Ahoj Anděli , je mi líto, jak dopadla tvá snaha zhubnout a mimo jiné se v podstatě zbavit jiných zdravotních potíží s nadváhou spojených. Jelikož jsem 20 let zdravotník,tak můj názor je,že to byla kombinace se vším dohromady, opakovaně ATB, vymlácená mikroflora, celková únava, snížená imunita ...zkrátka, vyčerpaný organismus podpořený braním Meridie..Přeju ti, brzské
uzdravení a díky za varování, myslím,že budeme zodpovědnější a budeme víc hlídat nejenom stravu,ale taky kondilci. Měj se hezky a drž se Béďa
černý anděl
Mirka72
| 10. 10. 2009 22:11
Anděli!!! To teda koukám jako blázen na to psaní od tebe A je mi to líto ,že ti to takhle dopadloale neloučíš se s náma ,že ne? Tak papa opatruj se ,dávej na sebe pozor a někdy se sem za náma koukni. Tak pápá
Mirka, Kobliha a další :)
blackangel18
| 10. 10. 2009 20:53
Ahojky holky, tak píšu zas po delší době A nemám dobré zprávy. Poslední měsíc mam dost krušnej.. nejdřív sem se nemohla zbavit angíny (dostala sem 2x za sebou penicilin) a když už to vypadalo že je angína na ústupu, tak jsem zkolabovala a ležela sem 10dní v nemocnici s kapačkou v ruce. Musela jsem snad na všechny vyšetření co jsou možný aby se zjistilo od čeho to mam. Nakonec mi bylo řečeno že mi to udělala Meridia takže tímto pro mě hubnutí končí a já místo meridie ted zobam 2x denně prášky na tlak (když jsem brala Meridii tak sem ho měla vyšší a v nemocnici dokonce 180/100 a nemluvě o tepu 112) a snad všechny vitaminy co existujou.. Takže holky dávejte na sebe pozor. Jinak těm co zhubli gratuluju ( já mam dole 9kg, kterýma to pro mě končí). Mějte se krásně a popřemýšlejte jestli vám dietka stojí za maléry jaký mam ted já
ivculik
pety1
| 10. 10. 2009 20:43
Ahoj Ivculiku ,

17kg dole?????????????????????????????????????????????????
To není možné , za jak dlouhou dobu se Ti to podařilo?Já chci dole dát skoro 30KG.Takže chápeš , že rada i pomoc by mi docela přišla vhod.A budu za ně moc vděčná.Jsi opravdu jednička
Jsem z toho normálně v šoku a moc Ti to přeju a ani se Ti nedivím , že Tě to i přes Tvé potíže těší.To by těšilo asi každého.Nezbýva mi nic jiného než Ti ještě jednou z celého srdce říct BLAHOPŘEJI
momona
pety1
| 10. 10. 2009 20:34
Ahojky ,

Já také užívám meridii krátce po konzultaci s lékařem a zatím jsem v očekávání.
Ale pravdou je , že opravdu nemám chuť na sladké a vůbec mám pocit , že se mi přeorientovaly chuťe.Také chodím pořád čůrat a docela mi to připomíná období , kdy jsem byla těhotná , protože to jse byla na VC pořád.Lítám i v noci a to se mi někdy opravdu nechce vůbec vztávat.
Snažím se jíst 6krát denně a zapojit i pohyb , ale s pohybem jsem neměla problím nikdy.
Zatím se vážením nestresují .........půjdu , tam až za pár dni a uvidíme.Nemá smysl se stresovat.Ale cítim to na břiše , že něco mám dole.A kdyby ne , tak se nevzdám , prostě to dotánu až do konce.Nejsem předce žádné BÉČKA ,NO NÉ??????????
Zatím pá a hodně úspěchu.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 6. 2025 11:20
14506
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka