Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Iva79
Eviik
| 8. 10. 2009 21:13
Ahojky ,
to jsem ti teda fakt frnkla před nosem . Myslím, že s tím vývarem jsi nic nepokazila. To já dnes měla obrovské pokušení - dělala jsem pro rodinku k večeři halušky se zelím a slaninkou. nooo snědla jsem asi 2 lžíce a odolala jsem, ale když jsem krájela slaninku - jeden libový kousek jsem slupla. Já si dala k véče knackebrot a 20% cihlu a fazolky, co mi zbyly od oběda. Teď si dám ještě skleničku podmáslí - mňam - dříve bych vypila celý litr .
Už vím, co dám zítra na oběd. Udělám si takové trošku lečo. Podusím papriky a rajčata a lupnu do toho vejce. K tomu brambor a kousek krůtího masa. Možná i to maso nakrájím jako základ do leča. Uvidím , jak to budu stíhat. Zítra jdeme s Barunkou do bazénu. Chodíme na plavání pro kojence už od jejího půl roku a ona to moc miluje. Zato já si tam v těch plavkách připadám jak velryba
Měj se hezky a pěkně pokračuj - jde ti to móóóc skvěle
Laurasuper
Eviik
| 8. 10. 2009 20:55
Ahoj Lauro ,
já chroupu Meridku teprve chvilku, takže osobně nemám moc zkušeností. Ještě jsem tu nezaznamenala nikoho s podobným problémem. Myslím ale, že kdyby to trvalo déle jak 5 dní, měla bys vyhledat lékaře. Když máš mravenčení,asi není něco v pořádku s tvým krevním oběhovým systémem - ale to je můj názor, jsem laik.
Tak držím paleček, ať tě to přejde a pěkně zhubni
brnění - mravenčení končetin
Laurasuper
| 8. 10. 2009 18:47
Holky od 1. října jsem začala brát Meridii. Měla jsem dva měsíce pauzu. Nikdy jsem z Meridií nějak exta nezhubla. 4 kila a ty jsem stihla zase po tom jakmile jsem s Merii přestala nabrat.
Teď jsem se chtěla do toho pořádně obout. Přihlásila jsem se na spinning. Tam jsem byla v sobotu a od úterý mě začaly mravenčit ruce i nohy. Napřed jsem si říkala, že jsem to napoprvé přehnala. Dnes už je to třetí den a jsem z toho pořádně na nervy. Myslíte, že to může být nežádoucí účinek Meridie? Předtím jsem nic takového nepociťovala. Já už se děsím roztroušené sklerózy a teď mě napadlo, že by to mohlo být v souvislosti s Meridii. Mluvil tady někdo o takovém nežádoucím účinku?
Eviik
Iva79
| 8. 10. 2009 15:56
Budu si muset taky najít nějakou laskominu čím bych se ukojila jako ty máš švestky a para ořechy
já snědla sběračku kuřecího vývaru se zeleninou a asi 5lžic dušenýho zelí-no, docela vydatná svačinka. K večeři si dám Hollandia jogurt s borůvkama a pak ty rajčata
Eviik
Iva79
| 8. 10. 2009 15:53
Ahoj, tak se mi zdá, že zeleně svítíš, ale než to dopíšu, jistě zmizíš
No, tu mozzarellu mají snad všude, i v takových menších obchůdkách. Je to modro zelený pytlík a má jen 15%tuku. Já jí mám ráda, stojí kolem 15Kč.
No, Jonášek (2roky) začal trochu kýchat a venku je škaredě, tak už jsme teď odpol.nikam nešli. Jonáš kouká na telku, Olinka (4roky)je u babičky, tak tu lezu a honí mě opět mlsná,ale dnes je to spíš hlad. Mít tu něco dobrého, asi je to ve mně naštěstí není.....
Sušený švěstky mám moc ráda, ale nejsem na ně tak ujetá jak ty známá je na Vánoce plní mandlema a obaluje čokoládou a je to strašná dobrota
Tak hezký den a už se těším až půjdu spát a snad dnešek přečkám bez hříšného pokušení na jídlo
papa
Iva79
Eviik
| 8. 10. 2009 15:52
Sice svítíš, ale asi brouzdáš někde jinde. ... právě jsem posvačila bílý jogurt a 4 para ořechy - to jsem ti vlastně nepsala, že si je dávám docela pravidelně po obědě - tak 2-3 ks místo sladký tečky, na kterou jsem byla zvyklá
Iva79
Eviik
| 8. 10. 2009 15:48
Baf , jsi tu ? svítíš mi zeleně
Iva79
Eviik
| 8. 10. 2009 14:03
Jejda , než jsem to napsala, už jsi pryč

tak příště ...
pa
Iva79
Eviik
| 8. 10. 2009 14:02
Bafiky Baf ,
svítíš mi zeleně, ještě tu jsi?
3,5 kila jsou skvělý výkon !!!! - gratuluji

Já jsem zjistila, že mi chuť na sladké nejlépe zaženou sušené švestky, ale nesmí to být takový ty tvrdý podrážky, co se kupujou v průhledným igel.pytlíčku v Kauflandu. Musí to být takový ty měkoučký, šťavňaťoučký kousky. Já je kupuju v německu, ale i u nás je mají, jen jsou trošku dražší.
Snídaně: tm.chléb s medem a 1/2 kelímku tvarohu, svačina jablko (a ještě jsem dojídala po Barunce mix.banán s jablkem a oves.vločkami), oběd krůtí plátek (jen tak na vodě v mikrovlnce), brambory, rajče a dušené zelené fazolky. No a zrovna před chvílí jsem slupla 4 sušené švestky. K večeři se dnes asi odbudu knackebrotem, sýrem, popř, kefír, nebo bílý jogurt.
česká mozzarella a dietnější ? A kde ji kupuješ ?
pa, měj se krásně
pipina
Eviik
| 8. 10. 2009 13:51
Ahoj, neboj, já tě chápu,
není to tak dávno (než jsem otěhotněla) co jsem vážila 76 kilo a štvalo mě, že jsem přibrala. Chtěla jsem zpět svých 68 .
No a teď po dvou letech jsem se vyšplhala na neuvěřitelných 89 kilo . S Meridkou jsem začala na 86 a až se dostanu zpět na 76 - budu ráda.
Přeji úspěšné hubnutí
Eviik
Iva79
| 8. 10. 2009 13:33
Ahoj Evíku
díky, žes napsala, potěšilo mě to už je vše zase lepší. To nebyla taková ta klasicka depka, jen podrážděnost a vzteklost. Já jako Beran jsem tím známá, ale vždycky jsem se krásně nadlábla a bylo mi líp a teď jsem věděla, že nemůžu, tak jsem to hůř zvládala. Snědla jsem pytlík medvídků ne najednou, asi na 3x,ale ulevilo se mi a zase to snad není tak hrozný. Diastabil mi moc nepomáhá, už jsem si ho párkrát vzala. Lepší je se rychle něčím zaměstnat a nemít doma nic zakázaného
Ráno jsem vlezla na váhu, tak mám o 3,5kg míň za 23dní. Tak to mě potěšilo
jinak jsem se musela smát, že chodíš i víckrát denně na váhu!!! To já znám. Teď je zázrak, když nejdu denně, to už musím mít ráno kalup, že to nestihnu, zapomenu a pak už nejdu , neboť se bojím, že by mohlo být víc, když už jsem něco snědla, vypila, tak si počkám do 2.dne!
No, určitě je to chyba, ale to je ta naše netrpělivost a člověk by nejradši viděl,aby ty čísílka letěla dolů jak splašená, ale ony by pak takhle splašeně letěly i nahoru
A co jsi jedla? Ať mám inspiraci.....já brzo ráno cornflakes s mlíkem, ke sváče tm.rohlík se šunkou, k obědu špenát zahuštěný strouhaným bramborem a trochu brambor a dál nevím.....na večer mám ale rajčata a mozzarellu, tu českou, je málo tučná-zase rada od diabetoložky
Tak se měj hezky, držme se a určitě to půjde.....
papa Iva
Eviik
pipina
| 8. 10. 2009 10:19
Ahoj Eviiku
Já vím a měla bych se možná malinko stydět že třeba ta moje váha není zas takový horor....myslím že všechny hubneme pro náš hezký pocit sama ze sebe a ten já prostě nemám....
Začala jsem brát meridku proto, že jsem sice zhubla po porodu už před pár měsíci,ale dál už to nejde...dokonce mám pocit,že se nějaké to kilčo chce zpátky na mě přilepit
Takže to zkusím a tak trochu si s tebou a ostatníma šikulkama zvednu sebevědomía nejen já
Tak páčko a už jdu fakt něco pokuchtit
měj se krásně ....,pipina
Eviikovi
pipina
| 8. 10. 2009 10:08
Tak tedy celou stránku nééé......ale máááálem se mi to povedlo
všem
pipina
| 8. 10. 2009 10:06
A tak bych taky mohla popsat celou stránku
Koukala jsem, kdy naposledy jsem sem psala a už je to tak dávno,že bych se měla trochu přestavit
Je mi 33, váhu a výšku jsem tu už psala a páč na ni nejsem pyšná,tak už ji opakovat nebudu Mám dvě děti .....dceru skoro v pubertě (11) a malýho klučíka (1,5 ) Krom pohybu kolem nich, mám pohyb na velikánský zahradě......(začnu na jednom konci, na druhým skončím a můžu zase nanovo.....tak tak velká je )
A protože musím jít vařit, tak romám dopíšu jindy
Tak páčko kočičky .......váš nabuzenej pipiňák
pipina
Eviik
| 8. 10. 2009 10:02
Ahoj
Tak ať ti to tedy hubne - držím paleček
Ale jinak se směju od ucha k uchu - už bych si přála mít 75 kilo čistý jateční váhy - začínáš tam, kde by většina z nás chtěla zkončit .
tak si z těch tvejch kil nedělej velkou hlavu - tak děsný to s tebou určitě nebude
měj se Evík
Iva79
Eviik
| 8. 10. 2009 09:56
Ahoj Ivi ,
tak co nálada? Je to lepší? Včrea bylo krásně a na mě to děsně zabírá, takže mi bylo celkem fajn. Jinak možná ta špatná nálada a deprese jsou zčásti i vedlejšími účinky Meridie - bo lidi, co s tím mají problémy, Meridii nesmí. Já také miluju teplo, sluníčko - zima je pro mě za trest .
Popravdě - zatím chuť na sladké nemám, ale měla jsem předevčírem děsnou chuť se něčím sprasit - tak, jak jsem to dělala dřív, sladký, slaný, kyselý, prostě splácat všechno dohromady a děsně se přežrat - ale zvládla jsem to, protože jsem si uvědomila, že to byl jen důsledek mojí špatný nálady. Já to tak měla vždycky, že když mě někdo naštval, nebo děti rozčílili a byla jsem ze všeho otrávená - tak jsem to zajídala - ale pak mi bylo ještě hůř, bo jsem měla výčitky svědomí . Prostě začarovaný kruh. Musíme být silné a poprat se i se zimou a špatným počasím - když zhubneme - budeme se cítit celkově lépe a přežijeme snáz i tu zimu - co myslíš ?
A když jsi měla tu chuť na sladký, dala sis kousek ? snad by ti to pomohlo. Já mám v rezervě ten Diastabil, ale zatím ho nebylo potřeba.
Ani mě kilča dolů neletí nijak závratně - po prvním týdnu jsem se asi moc namlsala - ale doufám, že do konce týdne to bude alespoň to kilčo - vlastně by to tak mělo být ideální. Mám ale problém ten, že na váhu lezu denně, někdy i vícekrát - vím, že je to blbost, ale nemůžu si pomoci.
Tak ti držím palečky - uvidíš, zvládneme to !! Je skvělý, že na to nejsme sami a můžeme se alespoň na dálku podporovat.
pa pa a hubnutí zvesela ZDAR !!! NAZDAR
A zase mi napiš
Koblížek
pipina
| 8. 10. 2009 09:49
Ahojky Koblížku..
držím palečky v tvojí rvačce s bacilama....nandej jim pořádně do kožichu ať si už nevyskakujou
Tak páčko a vítězství zdar..
čubík
pipina
| 8. 10. 2009 09:39
Zdar čubíku bubíku .....pojď mezi nás a napiš co nového u tebe jest kočičko
Já už tu budu častěji...začala jsem brát, tak se taky budu dělit o zááážitky
Tak papá
Mirda
pipina
| 8. 10. 2009 09:24
Teda Mirdo......ty seš ale kujón takhle odhazovat kila v běhu.........
Veliká gratulace a
taky taky taky-))
pipina
| 8. 10. 2009 09:21
Ahoj všem, tak jsem se jakš takš dostala z nachlazení a konečně dnešním dnem chroupla první váleček. Doktorka mi napsala na jeden měsíc a to 15 mg. Doufám,že to bude mít účinek, páč se tu hodně psalo, že lepší je 10 mg.....no uvidíme
Jináč začínám na 170 cm a 75 kg čistý jateční váhy Jak už jsem psala.....po porodu jsem sundala 7 kilo ale dál už ani ťuk a fakt mě dostává do depek, když čučím do skříně plný hadrů,který jsem dřív nosila a teď je to tabu
Jo a co se týče účinků....potím se jako vrata od chlíva, žízeň nevím, páč víc piju normálně....

Takže vám všem držím palečky v odhazování kileček.....a pomalu se šinu za vámi
Pety1
Luccin
| 8. 10. 2009 07:45
Ahoj Pety, ted jsem četla Tvůj příspěvek a chtěla jsem Ti říci, že já to vidim stejně. Taky bych chtěla časem - za rok třeba prcka a také chci jeste nejaké to kilo schodit, protože s prvním jsem též přibrala 20kg a to se človek pak už fakt nehne. Sice jsem to vse asi do 3 mesíců schodila, ale bylo to krutý. No a kila jsem nabrala až pak, časem. Meridii už jsem brala na jaře, 4 balení a schodila jsem 13kg. Ted jsem 2mesíce nebrala a v ut jsem zase začala, mám bal. na 3 mesíce,tak jsem zvedavá, zda se to hne. Mě dr. řikala, že braní Meridie případné těhotenství neovlivnuje, že se to pouze nesmí brat v tehotenství, což je jasné...ale když jsem se ptala jak dlouho před otehotnením přestat brat, tak rikala, že tohle se nijak neurčuje.Tak držím palečky a dej vedet, jak to jde?
Mirka72
ivculik
| 7. 10. 2009 23:04
Ahojky Míro, to je teda nářez ta tvoje váha....
Myslím samozřejmě shozená kilča. :)
Není to tak dlouho, co si psala -20kg a už je zase kilo dole.
Vzhledem k tomu, že stíhám číst tak max. nové příspěvky, netuším, jaký úbytek týdně zhruba máš... ale počítam tak půl kila až kilčo, né?
Já se vážím v pátek, ale skoro celý týden jsem na migrénových práškách, tak to vidím bledě...
Nezbývá, než ti clampclampclampa to celkem 21x !!!!! papa.Iv.
veverka123
pety1
| 7. 10. 2009 21:07
Ahoj veverko ,

Od dietoložky zatím nic nemám.Jsem objednaná do poradny koncem měsíce , tak nevím co se tam semnou bude dít.Jsem moc zvědavá a pak dám určitě vědět.
Ano svaly vypracované mám , protože kdysi jsem i trochu posilovala a nyní se spiningem jsem to jen ožívila.Nohy mám pevné i zadek , ale stejně potřebuji shubnout na tom se nic nemění.
Na ten gulášek si vzpomínám to bylo zrovna , jak tam byla René.....to je éro .Měla jsem ji ve vyvolených ráda líbil se mi její smích a byla docela dost cákla......prostě si na nic nehrála a byla sama sebou.To se mi na ni líbilo.Dokonce i v tom pořadu pobavila , jak paní doktorku tak i Havlíčka a konec koncu i diváky.
Zase mi písni až se Ti bude chtít.
Děkuji jinak za Tvou odpověď.
Ppapapapa
pety
veverka123
| 7. 10. 2009 20:36
ahoj Pety,já myslím,že je dobře,že chceš před tím,než otěhotníš zhubnout,kdybys nabrala i jen 10 kg navíc,schazovalo by se to hůř.A možná,že si zvykneš na jinou životosprávu a břibereš pak méně.Ty máš od dietoložky udělaný stravovací program?A spinning je skvělý pohyb.Ono možná taky vážíš v kg tolik proto,že máš díky sportování dostatek svalové hmoty.Kamarádka mojí dcery dělá atletiku,váží víc než já a při tom má skvělou postavu.Ono to není jen o kilech,ale i o podílu tuků a svalové hmoty.Nedělala ti doktorka nějaké měření.Mně moje doktorka slíbila,že mi pošle k nějaké známé,která má tem bodystat.Docela mi to zajímá.Na pořad Jste to,co jíte také občas kouknu,když mi to vyjde.Moc mi chutná guláš ala Petr Havlíček zahuštěný rajčaty i mýmu mužskýmu.Už jsem ho několikrát dělala.Tak držím palce,až se ti hubnutí daří a ozvi se,jak se ti daří.
Jiřinka
veverka123
| 7. 10. 2009 20:27
ahoj Jiřinko,půjde to uvidíš,už teď víš,co od toho můžeš čekat a kdybys zhubla to co minule,určitě by ti to udělalo radost taky.Hlavně se nestresuj,ono i psychický blok brání tomu,aby člověk hubnul.Důležité je,cítit se dobře a mít radost z maličkostí a ti tvoji kluci ti určitě radost dělají.Já docela hodně cvičím,protože bez pohybu bych moc nezhubla a vyplatilo se.Tak z toho taky mám radost,zvlášť,když si někdo všimne a pochválí.Tak zatím papa.
Iva
veverka123
| 7. 10. 2009 20:19
ahoj Ivuš,hlavu vzhůru a pryč s depkami.Podzim je sice takové to depresivnější období,ale musíme to nějak zvládnout.Tak jsem si ještě dneska užívala sluníčka a tepla.Já naštěstí chutě na sladké moc nemívám,zase jsem ho tolik nejedla,tak mi moc nechybí.Jen před menstruací,ale to skoro každá z nás.Tak si vezmu kousek kvalitní hořké čokolády,můj mužskej má vždy nějakou v zásobě,má čokolády rád.Nebo to zkus zahnat ovocem a nějakým sportem.Sport mi docela pomáhá,hodně mi nakopne a mívám pak lepší náladu.Tak papa a bude líp a kila půjdou dolů,uvidíš
kobliha
veverka123
| 7. 10. 2009 20:08
ahoj koblížku,jak je?Já si dneska užívala pěkného počasí a hodně sportovala,byla jsem na bruslích a na kole.Teď zrovna poslouchám počasí a koncem týdne se má citelně ochladit.Fuj!To budu mít zase z toho blbou náladu.Zítra si tepla moc neužiju,budu zase v práci,bohužel.Uvařila jsem na zítra,protože když přijdu večer,už se mi nic moc nechce.Dělala jsem těstoviny s krůtím masem a špěnátem.Můj mužskej jí bez problémů se mnou,tak nemusím vařit na dvakrát.Tak tazím pa a šetři se ještě!
Mirka
veverka123
| 7. 10. 2009 20:00
ahoj Mirko,blahopřeji!Jen ať kilo mizí!Já taky dneska měla příjemnej pocit,tři lidi nezávisle na sobě miřekli,jak jsem zhubla a jak mi to sluší.To udělá vždycky radost.Tak asi je to poznat.No vejdu se do kalhot svojí dcery a můžu v nich jít i mezi lidi,to není špatný.No a k tomu všemu bylo krásný počasí,teplo a sluníčko,tak jsem si mšla zabruslit a Ještě na kolo.Já bych byla ráda,kdyby počasí vydrželo mještě co nejdéle,nemám ráda zimu.Tak zatím ahoj!
Eviik
Iva79
| 7. 10. 2009 17:22
Ahoj Evi
já jsem taky nějak nenaladěná a projevuje se to, že mám neskutečné chutě na sladký což je strašný snažím se to vydržet, ale člověk pak nemyslí na nic jiného a odnáší to okolí a i on sám tak jsem si něco zobla, ale potřebovala bych zase nějak nakopnout aby šlo nějaký kilčo dolů a pak se to hned hubne líp.....no,ale musím být trpělivá
Dnes bylo krásně, ale jsem pak z té změny počasí jak zlámaná a otrávená, protože je jasný, že je to jeden z posledních dnů.
A o té snídani jsem to taky slyšela, jak už jsem napsala do předchozího příspěvku, tak to zkus
Tak se měj hezky a papa Iva
Mirka a Eviik
Iva79
| 7. 10. 2009 17:17
Mirko ,
to je úúúúúžasný výkon úplně to zní nevěřícně , ale gratuluju a přeju ti to.
Já jsem nějak rozhašená psychicky, tak jsem i trochu neukázněná a na váze je to vidět, nehla se nikam, ale alespoň, že stojí
S tím kafem je to určitě pravda. Zažila jsem to u sebe. Zapila Meridii kafem a měla tep 100
Taky jsem četla, že nejdelé do hodiny po probuzení se má člověk nasnídat, aby tělo po noci dál nehladovělo a zní to i logicky
Holky, držme se a Mirko, tobě moc gratuluju
papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 6. 2025 20:05
14509
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518