Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Míra
Kobliha
| 5. 10. 2009 22:24
Ahojky Míro,tak nejenom,že jsem nakazila tebe,ale nejspíš kazím sama sebe,jelikož mi zase není dobře,akorát dopíjím čajdu a jdu spát...........opět zábal na krku a panadol to jistí.............nechápu to ,tak zatím papa hypochondr Kobliha
veverka123
hrabenka
| 5. 10. 2009 22:21
Ahoj. Mě ta práce kolem zvířat moc baví (mým snem je soukromá farma - asi jsem cvok), ale mám docela malé děti 6 a 2,5 a s nimi je to docela honička. Zvlášť s tou malou, kterou nemůžu nechat chvilku z dohledu, protože je to horolezec. Naposledy jsem jí sundávala z drátěného plotu, kde zůstala nahoře viset za mikinu. A když zrovna neleze po výškách, tak její největší zálibou je otevírání dvířek králíkům a nebo sbírání vajec, ze kterých donese domů vcelku tak jedno nebo dvě. Když jsem v létě sušila seno, vůbec jí to se mnou nebavilo a neustále mi někam utíkala. Už se docela těším až budou holky větší a ohlídají se sami. Ale to zase asi budu trnout hrůzou z jiných důvodů .
Jinak gratuluju ke shozeným kilům a určitě se zase ozvu. Člověk má hned lepší pocit když ví, že v tom není sám.
oprava
Mirka72
| 5. 10. 2009 22:19
Kobliho promin Mě trubce obecný se zase vloudilo písmenko navíc tak že : Koblihóóóóó a né Koblilhóóó Tak se omlouvám to se našemu ústavu stává tak minimálně 3 krát za 10 let. tak pápá Mirka
Koblilhóóó
Mirka72
| 5. 10. 2009 22:13
´Čusáky Koblížku! Ty jsi určitě poprskala monitor a napájecí šnůru a poslala mi bacilíky po drátě v sobotu mi začalo bolet v krku a to tak že velmi že jsem dvě noci spala úplně na h.... a ještě ke všemu ten úplněk. Paní Dr. mi napsala antibiotika na 3 dny a už mi to i polevilo. Já netrpím na horečky ,ale když vylezou ,tak to stojí za to Jo jdu na kutě snad to s tím spaním bude dneska už lepší. Tak pápá Mirka
koblížek
veverka123
| 5. 10. 2009 21:42
ahoj Koblížku,jak se daří?Bacily zničeny?Naše Jitka s Vénou se tu povalovali v neděli,oba chrchlali jak v sanatoriu,Jitka už je na tom lépe,ale Vénu zřejmě nakazila.To má ještě dneska i zítra službu denní,tak já vím,že jak na potvoru budou mít jeden výjezd za druhým.Zajezdila jsem si dneska na kole a pak jsem šla na masáž,tak tam jsem si docela odpočinula a zregenerovala.Teď jsem uvařila na zítra brokolici s krůtím mase a těstovinami a tím asi veškerá moje činnost skončila.Zítra budu v práci do večera,musím udělat faktury a je jich tam požehnaně.Vůbec se mi do toho nechce.Vstávám ráno ve čtyři a to je hrůza,nikdy si na to nezvyknu,spánek patří mezi moje oblíbené činnosti,ale bohužel si ho moc neužiju.Tak zatím papa
hraběnka
veverka123
| 5. 10. 2009 21:34
ahoj hraběnko,vítám tě mezi námi a bolely mě ruce a nohy,jen když jsem si přečetla,co všechno doma děláš.Já jsem taky z vesnice a mívali jsme kdysi hospodářství,takže vím,co ta práce obnáší,ale dělat už bych to nechtěla. Přehodnotila jsem během života spousty věcí a teď už nějakou dobu se snažím si života užívat,když to jen trochu jde a věnovat se sobě a svým zálibám.Ale nemám už malé děěti,takže je to trochu o něčem jiném.Jinak,co se meridie týče,jsem spokojená,vedlejší účinky žádné,za 7 týdnů jsem zhubla 7,5kg,jím zdravě a hlavně pravidelně,to byl můj docela velký problém a naučila jsem se hodně pít.Jinak dost cvičím.Zatím se nám skoro všem daří docela hubnout,tak uvidíš,že ti to půjde taky.Moc ti budu držet palce a ozvi se.
evík
veverka123
| 5. 10. 2009 21:16
ahoj Evčo,blahopřeji ke dvěma kilčům,která zmizela v nenávratnuJá myslím,že to je super a každý kilo stojí za to,aby měl z něho člověk radost a taky je lepší hubnout pomalu,abychom zůstaly pěkné napořád!!.Já tento týden jen půl kila,ale i tak mám radost,ono už to teď u mě nepůjde asi nikterak rychle.Koupili jsme si s tím mým mužským posilovací lavici,protože do mté posilovny to ne vždy časově vyjde.Bydlíme na vesnici,tady samozdřejmě nic není a do Plzně,i když tam děláme,se to vždy nehodí.Tak můžeme cvičit i doma.Co ty,už si oprášila rotoped?
pety
veverka123
| 5. 10. 2009 21:03
ahoj Pety,tady veverka,posílám návod k použití:buď klikneš na příspěvek ,na který chceš odepsat na:odpovědět a nebo na:nový příspěvek v záhlaví a do kolonkytématu napíšeš jméno toho,komu chceš napsatTak se ozvi,aby sis tu nevedla monolog,my bychom si s tebou taky rády pokecaly.
POMOOOOC
pety1
| 5. 10. 2009 18:30
Ahojte všichni....,
Potřebuji poradit a pomoct.Jak to tady vlastně funguje , když chcete někomu odpovědět a nebo si chcete od někoho přečíst správu.
Já už totíž dvakrát někomu odpovídala a nakonec se to na stránkách oběvilo , jako , že si povídám sama ze sebou.Na email mi přišla správa , že na můj dotaz reagovala VEVERKA 123 a já nikde nic nenašla.Takže VEVERKO123 promin , ale jsem tady z toho vela aka zmetenáTakže volám o pomoc , ale není přátele jisté , že se k Vaším odpovědím dostanu.Možná , že mi opět příjde email , že mám odpověď a kde nic tu nic.
To mi potom nebude nic jiného zbývat než si pokec sama ze sebou.Ale i tak na světě je přece krásně , že jo.
Děkuji za radu.
Eviik
Iva79
| 5. 10. 2009 12:20
Ahoj Evi
nějak nestíhám. Včera tady bylo tak nádherně, že jsme vyrazili na chalupu, alespoň na den. V noci by nám už tam byla zima a topit se nám nechtělo
Jinak už jsem se 2dny nevážila úspěch a mám v plánu až koncem týdne, aby má případná radost byla o to větší.
Včera jsem byla na vážkách jak dál protože se mi oproti normálnímu průběhu o 3dny prodloužil menzes. V příbaláku Meridky taky píšou,že to může nastat, tak jsem z toho byla nesvá v jiných diskuzích na netu jsem si i přečetla, že holkám menzes vynechával a dělal bordel. To bych fakt moc nerada tak počkám do příštího měsíce co to udělá a uvidím...... je to nepříjemný
Jinak dnes ráno cornflakes s mlíkem, ke sváče půlka tmavý housky a půlka jablka, k obědu houby s těstovinama a vejcem (včera jsme trochu hub našli), rajče a odpo ještě nevím a co jíš ty? Abych měla nějakou inspiraci
Měj se fajn a ať to hubnutí zvládáme všichni a tvé 2kila za týden jsou supr
papa
Buďte krásní, štíhlí a štastní
Therezka
| 5. 10. 2009 11:27
Jsme výživová poradna Bio-Life. Zabýváme se poradenstvím:
stravování a výživa; pitný režim; jídelníčky sestavené na míru (redukce
nebo zvýšení hmotnosti; dle zdravotního stavu, děti, dospělí, těhotné a
kojící, pracující), zdravá příprava pokrmů, poradenství k jednotlivým
složkám potravin,tvarování postavy s cílem hubnutí, sportovní výživa,
čištění a regenerace.

Pracujeme jako tým!
Společně Vám navrhneme terapii, sestavíme jídelníček a doporučíme
vhodné sportovní aktivity. Zohledníme váš věk, výšku, váhu a zdravotní
stav. Klademe důraz na důvěru poradce a klienta, a proto osobní
konzultace povedeme tak, aby jste se uvolnili a cítili se s námi co
nejlépe.

K dispozici máme měřící přístroj OMRON, kterým měříme % tuku v těle.

Schůzky a konzultace je možno provést osobně v Praze, přes email, icq, skype.

www.bio-life.cz

Pište na thielova@bio-life.cz, volejte na 737784326
pro: Ivetoun
Vunrida
| 5. 10. 2009 08:27
Dobrý den, o Meridii, kterou nabízíte bych měla zájem. Můžete mi prosím napsat na email Vunrida@seznam.cz ? Děkuji Vám mnohokrát.
koupím
Vunrida
| 5. 10. 2009 08:25
Dobrý den, o Meridii bych měla zájem..pište prosím na Vunrida@seznam.cz
Děkuji Vám.
hrabenka
Eviik
| 5. 10. 2009 07:28
Ahoj a vítej mezi námi
Je mi 37, hubnu také druhý týden a lecos máme společné .... U nás babičky také nefungují a mužskej do večera v práci. Místo hospodářství mám 4 dětičky (16,13,9 a 1 rok) a asi jsem někde udělala chybu ve výchově - bo mi občas někdo připomene, že jim dělám vola. . Bydlíme mimo město a taxikaření je mým dalším zaměstnáním, nepočítám-li, že jsem tu za kuchařku, uklizečku, pradlenu, služku a zahradnici. Naštěstí povolání "kojné" bylo pouze dočasné a prac. smlouva mi vypršela před 2 měsíci .
Hubnout jsem začala s 89 kily, ale s Meridkou jsem měla na začátku 86 kg.
Vedlejší účinky nemám asi žádné - sucho v puse vítám - alespoň mi připomíná, že musím hodně pít .
Hlad nepociťuji, snažím se jíst každé 2-3 hodiny. Změnila skladbu jídelníčku a vynechala koláče, buchty, sušenky, čokoládičky a chleby s máslem - to totiž byly hlavní složky mého dosavadního jídelníčku
Držím ti palečky v úspěšném hubnutí, drž se a napiš, jak si vedeš
Kacafa
Eviik
| 5. 10. 2009 07:11
Ahojky ,
už jsem si říkala, že ses dlouho neukázala ....
Kilčo dole ? To je super, ne ? Přece bys nechtěla letět každý týden o 3 níž - to by se to mooooc rychle zase vrátilo . Já se přiznám, že navzdory svému předsevzetí zatím necvičím - nestíhám . Jinak po prvním týdnu -2 kg.
pa pa a neupracuj se nám
Evík
prodej
Ivetoun
| 4. 10. 2009 21:32
Ahoj holky, slečny a paní...meridii jsem brala, asi měsíc, ale jelikož mám teď zrdravotní problémy, musim toho nechat...proto bych jí chtěla prodat...mám 70 tabletek Meridie15, a prodala bych je nejspíše za 800...mám k tomu krabičku i příbalové letáky, takže se nemusíte bát o podraz...vím, že tady skoro všichni berete, ale třeba se někdo najde...pište, budu ráda...
pety1
pety1
| 4. 10. 2009 20:02
Ahoj ,
Máme skoro stejný problém.Dvě děti kila zůstaly a MERIDII jsem začala brát před tčemi dny na doporučení lékaře.
Jelikož chodím od února na spinig a výsledky nikde.Potřebuji dát dole cekem 30kg.
Chci to zvládnout do května.Máš nějakou radu či zkušenost?
Budu ráda , když mi poradí kdokoliv z vás.
Děkuji ....
hubnutí
pety1
| 4. 10. 2009 19:37
Ahoj ,
já jsem tady nová a ráda bych se podělila a rady a zkušenosti.Předevšim blahopřejí ke snížene váze.Máš nějaké zkušnosti s MERIDII?předepsal mi ji lékař.Jakým způsobem se daří tobě hubnout.Bereš něco?Já chodím od února dvakrát týdně na spining a výsledky nikde , proto jsem už navštívia lékaře.Třeba se tady dozvím něo nového možna i poučného.Děkuji
2týden
Kacafa
| 4. 10. 2009 19:13
Ahojky všem.
Po dvou týdnech mám -4kg. Tento týden jsem flákala cvičení a tak trochu i jídlo. Byla jsem v práci 12hodin přišla domů o půl sedmé večer sprcha a spat a zas na novo a v pátek ještě noční. Tak víken sem se dala dohromady a nastává opět pravidelnost jak v jídle tak ve cvičení abych dala úspěšně nějaké kilčo zas dolů.
Jinak všem ostatním k odhozeným kilům.
Zdravím všechny
hrabenka
| 4. 10. 2009 17:53
Ahoj všem. Po přečtení diskuse jsem se rozhodla že se k Vám taky přidám a napíšu svoje zkušenosti. Ve svých 35 letech jsem se při výšce 168 cm dopracovala ke "krásné" váze 100 kilo . Byla to moje váha před druhým porodem a pak to prostě nešlo dolů. Cvičení nebo jiný pohyb prostě nestíhám, protože mám hospodářství a starám se o slepice, králíky, psy, kočky, dojím kozu, vyrábím domácí kozí sýr a k tomu denně vozím děti do školy, do školky, do kroužků. No a jsem bez babiček a manžel je od rána do večera v práci. Ráno vstávám po šesté a večer v devět padám únavou (občas usnu u večerníčku). Meridii beru už druhý týden a poprvé v životě nemám hlad, což je pro mne fakt překvapení. Jiné vedlejší účinky, než je nechuť k jídlu nějak nestíhám sledovat. Asi se víc potím a taky mám sucho v ústech. Jo a nechutná mi kafe, na které jsem předtím docela fungovala. Zatím jsem zhubla asi tři kila, nevím to přesně, protože když jsem chtěla po dlouhé době vlézt na váhu, tak jsem zjistila že jsou vybité baterky . No dost dlouho jsem neměla odvahu se zvážit. Až koupím baterky tak dám určitě vědět jak na to jsem. Do ničeho se totiž nevejdu a jsou mi jenom těhotenské kalhoty, což je dost strašný. Budu ráda když mi napíšete svoje zkušenosti. Zatím ahojky všem.
Kobliha
Eviik
| 4. 10. 2009 14:44
Ahoj Koblí ,
psala jsem asi předevčírem tento vzkaz, ale zřejmě ti to uniklo:

Když jsem pročítala diskusi zpět, moc mě zaujal příběh Sydonie - děsně jsem jí držela palce a ten její deníček - to byla nádhera. Jenže pak se mi tam najednou ztratila a já vůbec nevím, jak dopadla ...
Vydržela a zhubla?
papa
Evík
Kobliha
| 4. 10. 2009 11:08
Ahojky Evíku,zima v Rusku je slabé slovo,přidala bych ještě k tomu Aljašku a Sibiř............navíc tady fičí uragán,nebo tornádo (nepoznám to ),takže fakt báječný den................za ty krásný 2 kilínka ti moc a přeju další úspěch .............já zatím na váhu nelezu,nějak se bojím,protože necvičím,tak si ještě týden počkám,abych nebyla zklamaná.............tak hezkou studenou.....větrnou...... brrr...... neděli...........pá pá Koblík
všechny :-)
Eviik
| 4. 10. 2009 10:52
Halo, halóóó !!!
Kde jste kdo? Venku zima jako v Rusku, vítr fičí, že bys ani psa nevyhnal.... Tak jak je možné, tu nikdo tak dlouho nebyl ?

Já mám za sebou první týden - 2 kilíčka dole téměř bez námahy ). Pravda, je to jen zlomeček toho, co chci zhubnout, ale snažím se mít z toho radost , abych měla motivaci dál . Mojí největší motivací jste ale vy "chroupalky", co tu odhazujete kila po desítkách !!!
A tak pište, pište, těším se na každou zprávičku.
Přeji krásnou, i když studenou neděli, papa
veverka123
Eviik
| 3. 10. 2009 19:13
JEJDA 2X !!!!
A BYLO TO ZROVNA TAK DLOUHÝ !!!
ZABÍRÁM MOC MÍSTA
veverka123
Eviik
| 3. 10. 2009 19:10
Ahoj veverko
toho času na sport - to ti fakt závidím . Já sport přímo miluju, dřív to byla moje droga. Mým sportem č.1 je volejbal, dodnes (tedy do otěhotnění) plácám okresní přebor , dále aerobic, posilovna, kick-box, brusle, in-lajny, lyže, kolo, vlastně cokoliv - ale co jsem otěhotněla a mám Barunku, nedělám vůbec nic. Dětí hodně, času málo. Mužskej mi moc fandí v hubnutí, ale je denně do večera v práci, takže je to těžký. Dokonce sliboval, že se bude snažit 2x týdně přijet dřív, abych mohla cvičit, ale zatím je jen u slibů . Jinak se stydím, protože mi v pracovně stojí rotoped a slouží spíš jako věšák všeho možného. Co jsem začala brát Meridku, slíbila jsem si, že ho opráším a začnu šlapat (teda na tom rotopedu ).
Dětičky mám fakticky 4: Robíka 16 let, Kačenku 13, Kubíka 9 a Barunku 1 rok .
Jo a máš skvělýho přítele, když s tebou papká zdravě a neremcá - já si teda taky nestěžuji, ale vím, že spousta holek s tím bojuje.
Já musím vařit separátně hlavně kvůli dětem, to víš, jsou ve vývinu, potřebují vydatnou stravu. Trochu se trápím s tím nejstarším, odmítá skoro každou zeleninu.
Měj se moc hezky a ať ti to dál takhle krásně hubne
pa pa
veverka123
Eviik
| 3. 10. 2009 19:10
Ahoj veverko
toho času na sport - to ti fakt závidím . Já sport přímo miluju, dřív to byla moje droga. Mým sportem č.1 je volejbal, dodnes (tedy do otěhotnění) plácám okresní přebor , dále aerobic, posilovna, kick-box, brusle, in-lajny, lyže, kolo, vlastně cokoliv - ale co jsem otěhotněla a mám Barunku, nedělám vůbec nic. Dětí hodně, času málo. Mužskej mi moc fandí v hubnutí, ale je denně do večera v práci, takže je to těžký. Dokonce sliboval, že se bude snažit 2x týdně přijet dřív, abych mohla cvičit, ale zatím je jen u slibů . Jinak se stydím, protože mi v pracovně stojí rotoped a slouží spíš jako věšák všeho možného. Co jsem začala brát Meridku, slíbila jsem si, že ho opráším a začnu šlapat (teda na tom rotopedu ).
Dětičky mám fakticky 4: Robíka 16 let, Kačenku 13, Kubíka 9 a Barunku 1 rok .
Jo a máš skvělýho přítele, když s tebou papká zdravě a neremcá - já si teda taky nestěžuji, ale vím, že spousta holek s tím bojuje.
Já musím vařit separátně hlavně kvůli dětem, to víš, jsou ve vývinu, potřebují vydatnou stravu. Trochu se trápím s tím nejstarším, odmítá skoro každou zeleninu.
Měj se moc hezky a ať ti to dál takhle krásně hubne
pa pa
Iva79
Eviik
| 3. 10. 2009 18:38
Ahoj Ivko ,
nakonec to stím spánkem nebylo až tak slavné. PC jsem sice vypnula včas, ale než jsem se dostala do postele, byla zase skoro půlnoc . Navíc Barunce rostou zoubky, takže jsme měli od půl třetí do čtyřech manévry - pořád jsem k ní vstávala ( už třetí noc!). No a ráno jsem musela vstávat v 7.15, Kačka jela na závody v aerobicu. Navíc jsem v půl čtvrté dostala hlad, tak jsem si dala půlku jablka a když jsem ráno vstala, vypadalo to, že hlady nedojdu ani do kuchyně . Tak jsem do sebe hned nalupala černý chléb s medem a půl vaničky tvarohu, 1/2 jablka, ale ono mi to nestačilo .... tak pak ještě jogurt Dobrá máma a kukuřičné lupínky. Snídaně vskutku vydatná, co ?
Po desáté jsme jeli s Kubou na zápas v hokeji, tam jsem svačila jen jablko a rajče a k obědu (to bylo až v půl třetí) kuřecí polévka PHO u číňanů - mňam mňam . Když jsem přijeli po páté domů, cítila jsem se nějak děsně blbě, bolela mě hlava a já si uvědomila, že jsem dnes mizerně pila - tak to doháním - už mám v sobě 3/4 litru vody .
Koukala jsem, že "veverka" už komentovala tvé večerní hladovění a mylím, že má naprostou pravdu. Na Merilince mi řekli, že když chodím spát kolem půlnoci, tak si mám ještě v půl desáté dát třeba bílý jogurt, nebo 2dcl podmáslí, nebo cottage. Protože prý máme jíst 2 - 2,5 hodiny před spaním, aby tělo nehladovělo. Já to tak dodržuji a hubnu.
Diastabil jsem si hned dnes koupila v lékárně a budu ho mít jako záchranu, kdyby mě snad napadlo zase přejít na sladkosti .
Také jsem měla ráno o půl kila méně
Zatím pa pa a tu fazolovou paštičku - tu taky asi průbnu .
ivculik
Eviik
| 3. 10. 2009 18:05
Ahoj Ivčo, tak jsem dnes v lékárně koupila Diastabil a opravdu stál asi 70,- Kč. Budu ho mít v zásobě, kdyby dvoubarevná nestačila krotit moje chutě na sladké . Tak ještě jednou dílk pa pa Evík
Meridia
Paavla
| 3. 10. 2009 14:37
Pokud chceš užívat Meridii, nesmíš otěhotnět, je to uvedeno i v příbalovém letáku, lék totiž může mít teratogenní účinky, takže si vyber, buď Meridie nebo těhotenství, obojí bohužel nejde.
Mirka
veverka123
| 3. 10. 2009 13:41
ahoj Mirčo,já už taky pověsila dvě pračky,teď je pěkně sluníčko,tak je třeba toho využít.Jsem teď sama doma,přítel jel k svýmu synovi,pomoct na barák,dcera je někde v Plzni s kamarádkoum na pokecu a mladej slouží na záchrance,tak mám ojedinělou příležitost dostat se o víkendu na počítač.Udělala jsem si k obědu rizoto se žampiony a zeleninou,ujela 22km na kole,umyla lednici a vytřela celý barák,takže jsem byla docela aktivní.Teď si dám kafe a zaleju kytky.Tak zatím ahoj a hezky si užívej víkend

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 6. 2025 20:05
14509
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
milica
15. 6. 2025 22:26