Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Mirka72
Eviik
| 7. 10. 2009 16:03

gratuluji a tleskám !!!!!
SUPER VÝKON !!!! Musíš vypadat úúúúžasně!!!

Jinak s tou snídaní díky za info. Kafe nemusím a tak piji zelený čaj, ale to vyjde asi nastejno - také povzbuzuje.
Měj se hezky
Evík
Mlada
Eviik
| 7. 10. 2009 15:58
Ahoj ,
jak jsem psala, sama mám se snídaní problémy a byla jsem dosud zvyklá jíst až kolem devátě, ačkoliv vstávám v 6,30. Je to informace, která se ke mně dostala nyní, ale nemám ji vůbec ověřenou. Proto jsem to pustila do éteru,abych si vyslechla názor ostatních. Proto ti asi přesně nevysvětlím proč a z jakého důvodu, ale prý proto, abychom hned po ránu nastartovali metabolismus a po dlouhé pauze v noci, kdy nejíme, nehladověli. Zní to logicky ne ?
A tak vás holky všechny vyzývám - hlavně ty, co už tak krásně zhubly - jak to máte se snídaní ?
ahoj
.......
Mirka72
| 7. 10. 2009 13:40
Ahojky Tak hlásím dnes váha popolezla směrem dolů na 88kg To je -21kilo tak papa a přeji hezký den všem Mirka
Mlada
Mirka72
| 7. 10. 2009 13:26
Ahoj tady na diskuzi! Tak s tou hodinou je to tak,jak jsem psala Evikovi. Meridie a kafe HODINA odstup. Tak papa Mirka
Eviik
Mirka72
| 7. 10. 2009 13:22
Ahojky Evíííku! Tak já měla antibiotika jen na 3 dny tak dnes chroupu poslední ve 14 hod.A bolesti polevili. Co se týče té snídaně. Já vstávám každý den v půl 7,před 7 chroupnu Meridii a snídám tak kolem 8 hodiny a někdy i dýlejc. Jinak by si měla chroupat Meridii hodinu před kafem,ho máš k snídani!!! V kafi je kofein a Meridie obsahuje nabuzovací látky a pak se stává, když Meridii zapiješ kafem tak je to pro srdce záhul a pak je to to bouchání srdce,protože se zrychlí srdeční frekvence. Jinak papa a hezký den Mirka
Eviiku
Mlada
| 7. 10. 2009 12:18
ikdyž sem nechodím, ale váha, to je můj celoživotní úděl. Chci se zeptat, nevíš proč hodina po probuzení? Má to nějaký důvod?
Kobliha + Mirka72
Eviik
| 7. 10. 2009 12:10
Ahoj marodi ,
jak válčíte s bacilama ? Koblíku, tebe už to teda drží dlouho, co?
Chtěla bych se vás zeptat, jak to máte se snídaní. Slyšela jsem, že se musím nasnídat do hodiny po probuzení - mám s tím trochu problém a musím se do snídaně nutit. Vyhovovalo by mi snídat až tak 2,5 hoďky po probuzení . Protože jste z těch, co už odhodily spoustu kil, chtěla jsem vědět, jak rychle po probuzení a co snídáde vy - díky za radu.
Syduška se neozvala - asi neslyšela.
Mějte se fajn Evík
hraběnka
Eviik
| 7. 10. 2009 10:31
Ahoj ,
tak jak ti jde zapisování si jídelníčku ? Také jsem se dřív cpala chleby s máslem - je to dooost rychlý vaření pro zaměsnané matky, viď? Škoda jen, že se po tom nehubne .
Já poslední dny vůbec nestíhám, mám doma děsně práce, navíc je hnusný počasí a to mi nedělá dobře. Dnes vykukuje sluníčko a dost se oteplilo, tak snad bude líp .
Moc moc držím palečky a ať ti ta kilča už letí dolů .
pa pa Evík
Iva79
Eviik
| 7. 10. 2009 10:24
Ahoj Ivíku ,
nějak poslední dny vůbec nestíhám. Měla jsem teď 2 dny depku, to asi to studený a zamračený počasí - děsně to na mě působí. Horší je, že jsem se vyloženě musela nutit něco sníst, pila jsem jogurt. mléko, kefír - jedla jsem nepravidelně, skoro žádnou zeleninu a proto jsem nezhubla ani deko - moc mi to na náladě nepřidalo. Dnes jsem se přemohla a už zase snídala tmavý chléba, med a tvaroh, na sváču 4 sušený švestky. k obídku dám rybičku se zeleninou a bramborem - snad bude líp .
Mám tu děsnej binec - utíkám uklízet , pa pa
ahojky
bramborka
| 7. 10. 2009 10:14
Ahoj HOLKY,tak jsme konečně doma zapojím se zas do diskuze.Od po.papám taky meridii,ale zatím krom pocení nemám žádné negativní účinky,jen jsem zjistila,že mi vadí káva "turek".Tak uvidíme,určitě až se za týden zvážím napíšu,ale tady s tou podporou a radami mi to určo půjde .Tak zatím ahojky a večer
veverka123
jirinka
| 7. 10. 2009 09:36
Děkuji. že mi fandíš. Myslíš, že mi to tedˇ půjde opravdu lépe? No uvidíme, zatim se to nehlo, ale tentokrát jsem trpělivější a odhodlanější těm práškům pomoci. Takže...................HUBNUTÍ ZDAR!!!!!
Nemocná Kobliha
veverka123
| 6. 10. 2009 21:45
ahoj marode,to je mi tě líto,že tě ty blbý bacily pořád okupujou,asis to pořádně nedoléčila,někdy se to vrátí.Ale snad už to bude lepší,musíš je vzít na lopatu a vyhodit z okna,mrchy jedny.Zrovna je docela pěkný počasí,sice nesvítí slunce,ale je teplo.Dneska jsem doma neudělala nic,podle předpokladu jsem přijela až večer.Zítra to snad bude lepší a přijedu včas,mělo by být 24 stupňů,tak bych si ráda užila brusle.Zatím zdar a bacilům zmar!
hraběnka
veverka123
| 6. 10. 2009 21:38
ahoj hospodářko,jak jde život nebo spíš jaké máš poznatky z meridií?Doufám,že v pohodě.Zase máš výhodu,že z těch domácích produktů můžeš uvařit spousty zdravého jídla.Takový králík je maso hodně dietní pokud zrovna není upečený s bůčkem.On i kozí sýr piješ i mléko kozí?Ještě nikdy jsem ho neochutnala,ale sýr ano.
Věřím ti,že s malými dětmi je to honička,zvlášť,když je dcerka hodně neposedná.Mám s tím bohaté zkušenosti.Ta moje byla divoká od mala a nijak se to věkem nelepšilo.Ale na druhou stranu,děti jsou radost Pracovala jsem 10 let ve školství a moc mi ta práce bavila.Tak zatím ahoj a mnoho úspěchů v hubnutí i na farmě.
jiřinka
veverka123
| 6. 10. 2009 21:28
ahoj Jiřinko,teď se ti bude určitě hubnout lépe než poprvé,já taky začínala s meridii na 70kg a po sedmi týdnech jsem zhubla 7,5kg a jsem za ně moc ráda.Ty seš na tý fotce takový sluníčko,určitě musí doma být rádi,že mají takovou milou maminu.Hlavně piš,jak je a nelámej to přes koleno,i když to poleze pomaleji.Papa
pety
veverka123
| 6. 10. 2009 20:11
ahojky,to jsem ráda,že jsme navázaly spojení,i s počítačem jem někdy problém stejně jako s přebytečnými kg.Ale tak něco o zkušenostech s meridií.Beru ji osmý týden ,zhubla jsem 7,5kg a jsem docela v pohodě.Vedlejší účinky žádné,jen pocit sucha v ústech,ale to mě naučilo pořádně pít.Radikálně jsem změnila jídelníček,ne,že bych se dřív přežírala,ale jedla jsem dost blbě,třeba dvakrát denně.Teď jím 5-6 jídel denně,podle toho,kdy jdu spát.Jenom takový příklad dnešního dne.Snídaně-bílý jogurt s kouskem nakrájeného ananasu,ovesné vločky,ořechy,svačina celozrnný rohlík se šunkou/vybírej takovou,která má kolem 95%masa/ a jablko,oběd,krůtí plátek s na zelenině s rýží natural,svačina tmavý plátek chleba s nízkotučným sýrem,rajčata a paprika,večeře vařená brokolice posypaná sýrem s kousky krůtího masa.Vypiju tak 3 litra tekutiny,zhruba polovinu čaje-zelený a ovocný a polovinu vody s citronovou nebo pomerančovou šťávou z čerstvého ovoce.Hodně cvičím,tak čtyřikrát týdně kolo 40-60 minut podle času,občas posilovna,ta mi většinou vyjde jen jednou týdně a nějaké bruslení,spíš o víkendu,víc už bych asi nestihla,ale cvičení mi hodně baví a pomáhá,teď jsem si koupila posilovací lavici.Tak nevím,co bys ještě chtěla vědět,napiš.Zatím papa a přeji hodně úspěchů.
veverka123
pety1
| 6. 10. 2009 20:11
Ahoj Veverko123 ,

Tak taď jsem konečně našla i ten první vzkaz od tebe.
Můj cíl??????Chci dát dole 25 -30kg.
Po dětech mi zůstalo skoro še a to můj starší syn má už 13 let.A tak dlouho bojuji doslova ze svou váhou.
Od února chodím s kamarádem na spinning a dole šlo jen pár kilo , ale jakmile si moje tělo na to zvyklo , tak se vše tastavilo a pomalu se váha vrátila zpět.
Byla jem vždy zvykla sportovat a nebránim se tmu ani dnes.Chodíme na výšlapy občás kolo a ten spinning.
Teď mi už došla trpělivost , tak jsem navštívila svou doktorku a zdělila ji svůj problém.Udělal mi vyšetření , krev atd. a jsem objednána v potradně pro obézni.Toto , když jsem řekla kámošce , tak se mi začala smát a říká .....TY , ŽE JSI OBÍZNI.........????? Možná na to nevypadám , ale moje váha ukazuje tolik , že mi to ani doma nevěřili .Mám asi těžké kosti , ale to nic nemění na to kolik mi váha ukazuje a co chci dát dole.Chci i z toho důvodu , protože by jsme chtěli ještě dítě a představa ta ,že bych opět přibrala 20kg mě děsí.Proto se chci spravit a pak chci otěhotnět.
možná si někdo řekne jestli nejsem ťapla, ale nejsem.
Věřím ,že mi v poradně poradí a třeba tolik ani nenaberu potom v těhotenství.
O stravování toho vím docela dost a docela dost jsem toho už i vyzkoušela.O tom bych mohla normálně napsat knihu.Inspiruji se i pořadem jste to co jíte.
Je to fajn , že se ti podařilo dát dole tolik.To blahopřeji.Snad se to podaři i mi Po tak dlouhém snažení bych si to už i já zasloužila no néééééééééééé
Jinak děkuji , že jsi mi napsala.
Pěkný večer.
veverka123
pety1
| 6. 10. 2009 19:47
Ahoj veverko123,
Už jsem ani nedoufala , ža mi někdo poradi.Nejsem zas , tak hloupá , ale tady mě to nějak neposlouchalo.
Nyní by to snad mělo být už ok .
Tak , že teď už vesele můžeme debatovat.
Zeptám se ještě jednou ,,,máš nějakou zkušenost s Meridii?
Budu ráda za jakoukoliv radu či pomoc , abych konečně úspěch přišel na řadu.
Kobli
Luccin
| 6. 10. 2009 17:05
Tedy KOBLI, ty zase marodíš, tak přeji brzké uzdravení
Evík
Kobliha
| 6. 10. 2009 12:49
Ahoj Evíku .........já o Sydušče nic nevím,prostě se už neozvala a hlavně je to celkem dost dlouho...............tenkrát psala každý den,pak občas pauza no a už dlouho nic,.........třeba nás teď slyší a přihlásí se..........tak zatím papa Koblík
Jiřinka
Kobliha
| 6. 10. 2009 12:45
Ahojky Jiří ,tak jako u Lucíka jsem ráda,že jsi tady a posílám ti gratulaci k dalšímu úspěchu s meridií.......a víš jak jsme si to říkaly ? ......hlavně trpělivost a nevzdávat to ..........tak se měj zatím pěkně a já mažu do postele,ať se rychle zbavím toho neřáda.............pa pa Koblík
Luccík
Kobliha
| 6. 10. 2009 12:40
Ahojky Luíku ,to je dobře,že jsi zase s námi a přeju ti,ať se zadaří při dalším baštění meridie.............já teď zase marodim,nějak se z toho nemůžu dostat už delší dobu a asi mám pro změnu chřipku,sama se v tom už nevyznám...............ale jinak moje váha je stále stejná a to 16 kg dole a baštím pořád,ikdyž mi válečky zbývají už jen na pár týdnů.................jdu si lehnout,nejsem to já,tak pa pa a zase napiš ahojky Koblík
upřesnění
Luccin
| 6. 10. 2009 10:31
Jen pro upřesnění začínám tedy na váze 68,5kg a výšla je 161 cm.
Jiřinka i ostatní
Luccin
| 6. 10. 2009 10:30
Ahoj Jiřinko, zdravím My jsme se tu dříve taky hodně potkávaly Já od července-srpna nebrala a dneska jsem se rozhodla a zašla si k dr. a mám zas balení na 3 mesíce 15ku,tak jsem zvědavá.Taky ty prášky miluju Přetím jsem schodila 13kg a ted nabrala tak 1,5-2kg. Tak Meridce zdar
já já já
jirinka
| 6. 10. 2009 09:09
No tak jsem opět tu a zase se neorientuju....Já to vůbec nestíhám číst!Udělalo mi ale radost, že jste rády, že jsem se vrátiláááááááá! Začínala jsem před 5 dni na 71,5 kg a dnes mám 70,3. Nic mocx, ale za 4 dny nemůžu víc čekat. Samozřejmě chci shodit co nejvíc, ale jestli shodím opět 8 kilo, tak budu spokojená. Po dvou dětech už stejně nebudu jako modelka....Kluci rostou šíleně. Pepan už chodí do školky a Jirka v sobotu slavil 1 rok! Strašně to utíká. Ještě jsem chtěla holku, ale manžel už nechce - alesponˇ ty kila můžu udržovat. Když jsem Meridku přestala brát, tak jsem nabrala necelý dvě kila, ale jinak se to nehlo - naštěstí...Já ty prášky prostě MILUJU!!!
Ahoj ženský :-)
Luccin
| 6. 10. 2009 07:02
Zdravím všechny, co berou kamarádku Meridku Musím se přiznat, že tuhle debatu už nejaký pátek nestíhám a tak v tom prostě lítám. Já dobrala Meridii na konci července a ted to zkouším co to udelá dál..Je pravda, že mám v poslední době hrozny chutě na jídlo a mám strach, že schozený kila přiberu. Schodila jsem asi 13kg a ted mám dole 11,5-12kg. Ale mám z toho hrůzu. Chtela jsem se zeptat,jak jste na tom vy? Třeba Koblížek a Mirka, to byli takový držáciJestě berete tabletky? A co kilečka?Napadlo mi, že bych si pro tabletky zase zašla, ale já nevím, zase se tím cpát. Před tím jsem brala 15ku, 4 mesíce...a m,usím říci, že výsledek byl super Díky a mějte se moc fajn, vsem drzím palečky
Dobrou noc
Mirka72
| 5. 10. 2009 22:46
Ahojky všem svítícím zeleně a dobrou ničím a nikým nerušenou noc .Hezké sníky chrápáníky Mirka
Kobliha
Mirka72
| 5. 10. 2009 22:31
Ahojky Koblíku! Tak to mi řekni ,čím to je!!! Taky jsem se dočetla ,že antibiotika už nezabírají tak jako dřív! Jóó holt budeš nechat zplesnivět rohlík a pak jen tu plísen olizovat v syrovém stavu! Ale to je hrozná představa co?Nic není jako dřív, nic není jak bejvávalo,bohužel, bohudík ,to se nám to mívávalo..... tak papa a placatku do postele s sebou ,a plnou tak papa Mirka
Veverča
Kobliha
| 5. 10. 2009 22:29
Aojky i tobě Verčo a ani se mi moc nechce psát,to,že je mi zase na nic.............krk zase zlobí,začíná rýma a celkově stav únavy........nejspíš jsem začala moc brzo pracovat a pořádně jsem se nedoléčila,nebo nevím..........tak jdu spát a ty se trochu šetři,ať tě taky neskolí nějakej neřád...........zatím papa Kobliha
Eviik
hrabenka
| 5. 10. 2009 22:24
Ahoj Evi, bydlíme taky mimo město a už jsem uvažovala že bych se klidně mohla taxikařením živit . Já mám dvě holčičky 6 a 2,5 a přestala jsem kojit před měsícem. Kamarádky mi důvěrně říkají dlouhokojka.
Zatím se o změnu skladby jídelníčku snažím, dneska jsem se rozhodla, že
si budu psát v kolik jsem co snědla, abych si v tom jídle udělala
trochu pořádek. Když jsem o tom tak uvažovala vlastně jsem celé dny nic
pořádnýho nejedla (až na občasný chleba s máslem) a začala jsem jíst
okolo devátý večer, když bylo podojeno a všechno zvířectvo nakrmeno
(včetně dětí a manžela).
Doufám že vydržím, děkuji za podporu a také přeji hodně úspěchů.
Koblíku
Mirka72
| 5. 10. 2009 22:24
Svítí sluníčko svítí a každý to cítí a má to rád a ty svítíš zeleně Já si počkám,až tě najdu v davu ,počkám a pak ztratím hlavu ......atd Mirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 6. 2025 20:05
14509
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Remi - Mirka
15. 6. 2025 20:23