Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
Meridia 15mg (1 - 2 měsíce)
Vunrida
| 3. 10. 2009 13:26
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
..............tak ti moc přeji ty odhozený kilečka a už jsi mě pěkně dohnala...............
hodně dalších úspěchů v odhazování
a zatím pa pa Koblík
,už se mi to také stalo,ale v době kdy jsem meridii nebrala..................no samozřejmě,kdyby tě to víc zlobilo,tak to raději nadhoď u MUDr
............zatím pa pa Koblík
Tak papa Mirka
To jsem se ale nějak rozepsala.Jo ještě jsem ti chtěla napsat,že ta moje známá gynekoložka,co mi napsala meridii mi slíbila,že mi pošle k nějaké své známé na změření tuku a svalové hmoty,tak jsem docela zvědavá,jak na tom jsem.Svalová hmota mi určitě přibyla,to je už vidět,ještě potřebuji zamakat na břiše,to je moje nejproblémovější partie.,ale v cm jsem přes břicho zhubla o 10cm,ztoho má hodně velkou radost
co myslíte?
s Meridkou to zatím jde. Ráno jsem vstávala s parádním kručením v břiše, naposledy jsem jedla v 17,45h.a šla spát o půlnoci, tak to bylo znát. Naštěstí mě včera večer děti dost zaměstnaly, tak nebyly chutě 
- to byl můj největší problém. Jsem doma na mateřské, oběd jsem si dřív neuvařila a když přišel hlad, tak jsem se krmila chleby, sušenkami, čokoládičkami a přiznám se, že i instntními polévkami
I když je pravda, že váha se jen jednou zastavila, jinak jde pořád po krůčcích dolů...