Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

veverka123
Eviik
| 2. 10. 2009 02:57
jejda
už to vidím - sedmý týden -7 kg! to je super !

Takže někdy začátkem srpna jsi začínala.. a kolik jsi měla kg?

Obdivuji tvůj cvičební plán - cvičíš hodně a to je dobře.
mně nějak nevybývá čas (to víš, 4 děti ) - musím se polepšit

A kolik ti vlastně je ? A dětičky máš ?
Jestli jsem moc zvědavá, tak mě utni

pa
veverka123
Eviik
| 2. 10. 2009 01:06
Ahoj ,

už jsem párkrát v životě zhubla a znám ten krásný pocit, když ti to každý na potkání připomíná - gratuluji - super

Hodně mi to splývá ( je nás tu hromada bab ) - jak dlouho chroupeš a kolik už jsi odhodila kilíček ? A výchozí váha ?

Zpět k mé snídani: dík za názor a ještě mi poraď, které potraviny obsahují pomalé sacharidy ? Knackebrot asi ne. co ?
papa
Kobliha
Mirka72
| 1. 10. 2009 21:47
Ahojky Koblíku. Dneska jdu hajat,padaj mi klapkytak dobrou noc Mirka
Ivculík
Mirka72
| 1. 10. 2009 21:39
Ahojky Ivculíku! Ale doženeš,nemám strach Jde ti to moc dobře papa Mirka
Jiřinka
Mirka72
| 1. 10. 2009 21:37
Ahojky Jiřinko! Tak vítej ovečko zatoulaná Jak se pořád máš a taky písni na kolika kg začínáš a tak dyt to znáš,co ti budu povídat Papa Mirka
jiřinka
veverka123
| 1. 10. 2009 21:36
ahoj Jiřinko,vítám tě zpětKdyž jsem si poprvé četla tyto stránky,ještě,než jsem začala s meridkou,tak mi tě tě bylo líto,jak moc ses trápila.Teď to třeba bude lepší.Tak se ozvi,jak se máš a s kolika kg začínáš.Já beru sedmý týden a zhubla jsem 7kg,jsem spokojená.Zatím papa.
evíík
veverka123
| 1. 10. 2009 21:32
ahoj Evíku,já myslím,že k snídani si můžeš dopřát knekebrotky třeba i čtyři,snídaně by měla být bohatá a měla by obsahovat i pomalé sacharidy,které ti dodávají energii po celé dopoledne a nasrartují metabolismus.No a jak ti to jde,dobrý?Už sisurčitě vytvořila nějaký stravovací režim a za chvíli to bude určitě poznat i na postavě.Já jsem zase dneska měla dobrej pocit,potkala jsem kámošku,co mě nějakou dobu neviděla a hned sim všimla,že jsem zhubla.Tak to je člověku lépe na duši.Zatím ahoj.
Zdravím...
Bedriska
| 1. 10. 2009 20:48
Zdravím známé a i ty neznámé šikulenky!
Dlouho jsem tu nebyla, ne že bych nechtěla, ale jaksi se na mně všechno navalilo. Měla jsem narozky (už 39.) do toho chlapci jaksi bruslí v angličtině, kterou bohužel neovládám,tak se zkouším vzdělávat s nima.
Taky nám ve středu odešel náš první mazlík - křeček, jmenoval se Prdíček. Nešla jsem ani cvičit, řvala jsem jak malá a kluci jakby smet.Díky všem okolnostem po posledním vážení stále úbytek 12 kilo, vůbec se to nehlo posledních 14 dnů,ale nevzdávám to . Brzo se zase ozvu, mějte se všechny moc fajn a nezapomeňte, nic se nemá přehánět...takže opatrně v pohodě a spohybem, vše půjde hladce. Pa,pa,pa Béďa
jirinka
ivculik
| 1. 10. 2009 20:36
Ahojky Jiřinko,
to je super, že jsi se vrátila...
Byla si jedním ze základních kamenů této diskuze...
Když jsem se do toho pustila i já, tak jsi zase zmizela...
Napiš něco víc, jak to šlo dál s Meridií a zda nešla pak po vysazení váha nahoru... Ahoj Iv.
Mirka72
ivculik
| 1. 10. 2009 20:30
Ahojky Míro,
Teda, ty si šikulka, já tě snad nikdy nedohoním...
Moc ti ten úbytek přeji, jen tak dál. :)
Já se vážím zítra, tak dám vědět, pokud bude CO. Pa Iv.
Eviik
grejsi
| 1. 10. 2009 17:21
Mam jen jednoho syna 13 let. chtela bych jeste aspon jedno.Ted si ale dodelavam maturitu a az ji budu mit hotovou a budu hubena tak to zkusim.4 deti to je docela narocny a zaroven asi i naplnujisi ze.drzim pale
všechny :-)
Eviik
| 1. 10. 2009 17:18
Holky,
kolik mohu sníst k snídani knackebrotů, když jeden váží 9,3 gramů ?

Dnes jsem si dala 3 ks a na ně jsem rozdělila 2 plátky šunky a 2 plátky eidamu a hromadu ředkviček k tomu.

Byla jsem tak děsně nacpaná, že jsem si říkala, jestli jsem to nepřehnala s tím množstvím.

Do svačiny jsem se musela nutit.

Díky za radu

Evík
grejsi
Eviik
| 1. 10. 2009 17:13
Téééta, o tom odkyselení to zní zajímavě, už jsem něco podobného také někdy zaslechla.
Večer, až bude čas juknu na ty stránky. Jinak o tom nevím vůbec nic, ale dík
pa
grejsi
Eviik
| 1. 10. 2009 17:09
Ahoj ,
mluvíš mi z duše - také jsem těch diet už vyzkoušela opravdu hodně a žádná z nich se nedá vydržet moc dlouho.
Tak, jak jím posledních 5 dní mi vyhovuje a chutná a jestliže po tom i zhubnu ..... snad nebudu mít důvod začít se znovu nezřízeně přežírat .

Jak je starý synátor ? A kolik máš vlastně dětí ?

Já už jsem tu psala, že mám 4 kousky: Robík 16, Kačenka 13, Kubík 9 a Barunka 1 rok

pa
Jiřinka
Kobliha
| 1. 10. 2009 13:07
No ahóóój Jiří .............ty jsi tu tedy dlouho nebyla a jak jsi na tom teď? Zase začínáš s meridkou a kolik chceš srazit? A vůbec nechtěla by jsi se víc rozepsat ............třeba jak se máš co dětičky a pod. ............tady je celkem nával,není to jako na začátku,kdy jsme tady byly asi 4 baby..........tak dej vědět a měj se hezky papa Kobliha
Mirka
Kobliha
| 1. 10. 2009 13:03
Čusík Míro,tak dnes je to o facku lepší a tak se zdá,že bacil prohrává (momentálně vedu 2:1 ) ..............k obědu jsem měla polévku,domácí vývar,sváču zatím nevím a k večeři bude čočka...............venku je pěknej hnus a asi už líp nebude..........tak jdu něco dělat,mám toho ještě dost,ale večír budu on-line ...........zatím papa Koblík
Všem hubnoucím
grejsi
| 1. 10. 2009 10:40
Ahojky,
Včera jsem šla na přednášku o vzniku nemocí. Paní která přednášela začala mnuvit o nadváze a obezitě a tak jsem nastrčila ucho a poslouchala. Říkala něco o tom že zakyselený organismus musíme nejdříve odkyselit, no moc jsem to vážně nebrala. Dneska jsem si sedla k netu a hledala informace a asi má pravdu. Pravd
ě
podobn
ě
nejznám
ě
jším objevem doktora Younga je teorie o skutečné příčin
ě
nadváhy. Zjistil, že tuk je vlastn
ě
důsledkem zvýšené kyselosti vnitřního prostředí. Co to znamená? V organismu vznikají tukové bu
ň
ky, aby přenesly kyseliny od životn
ě
důležitých orgánů, protože jinak by kyselé látky vnitřní orgány přímo rozebraly. Tuky nám zachra
ň
ují život. Tuk není ničím jiným než odpov
ě
dí organismu na překyselení. Řešení? Alkalizace - dodat organismu zásadité látk
Mrkněte třeba na www.odkyseleni.cz tam píše pán že ani zhubnout nechtěl jen chtěl odkyselit organismus a za 4 týdny měl 10 kg dolů. Četla jsem i jiné stránky a asi na tom něco bude. Máte někdo skušenosti????
návrat
jirinka
| 1. 10. 2009 08:34
Ahooooooooooj! Tak jsem holky zpátky. Vůbec jsem si to tady nepročetla, protože je tu toho moc, ale doufám, že mě staré známé poznají. Dala jsem si pauzu, ale dnes jsem snídala Meridku!!! Doufám, že tentokrát za 3 měsíce shodim víc než minule...Tak pa pa a co nevidět pisnu zas....Jiřina
Koblížek
Mirka72
| 1. 10. 2009 08:21
ČusánkyKoblíku! Tak jak ti dnes je? Já si dala k snídani Selský jogurt s černým rybízemod Hollan...má tu probotickou kulturu bifi a ve 200g 176 kcal (742kJ) a k němu 2 plátečky tmavýho chleba a kafe s mlíkem. Ke sváče vidim ,že to dnes bude jablíčko k obědu pangas v bretanské zelenině samosdřejmě dušený a odpoledne se uvidí. Tady je mlha,že by se dala krájet a možná ještě dál je rybníček Brčálník. Ve dne je docela obyčejný ,ale večer když ho přikrije černo černá tma,začnou se tam dít podivuhodné věci Jóó Tam se někdy pod hrází v létě dějou věci A ne jenom žabí koncerty Mirka
Eviik
grejsi
| 1. 10. 2009 07:44
Máš pravdu, mělo by se hubnout s rozumem pomalu, pro mě je důležitější si přivlastnit ten stravovací režim aby byl trvalej a né jen po dobu diety.......vždycky jsem se totiž těšila až dieta skončí...a ...pak......hrůza.
Teď bych chtěla změnit vše, večer nekoukat na televizi, ale zaměstnat se tak abych nejedla. ( žehlaní , učení - v ložnici- tam by mě nenapadlo vzít si jídlo)
Syn mi říká, že se trápím na špatné straně vah- prý se mám soustředit na sport která by mě bavil- každý den něco. Říká že to potřebuje rozhýbat.
Mirka72
grejsi
| 1. 10. 2009 07:32
Ahoj Mirko,
to pití je u mě fakt dlouhodobý problém, já si vlastně ani nepamatuju, kdy jsem pila normálně. Ale zatím co dřáv jsem nepila vůbec- včera jsem vypila asi litr...všude mám slkeničky s vodou a v kabelce flašku, snažím se je i používat- to bude časem lepší- musí být!!!! Bez toho to nejde- i když tenkrát jak jsem zhubla těch 20 kg jsem taky nepila.....ale já se budu snažit.
grejsi
Eviik
| 30. 9. 2009 23:13
Ahojky

týýýýý brďo 3,5 kila za dva dny ?!!!
Určitě tě to obrovsky motivuje viď ? Moc ti to přeju

Snad je to ale opravdu jen začátek, bo to by bylo rychle dolů - rychle zpět .

Má-li být hubnutí na pořád, prý smíme hubnout tak 0,5 -1 týdně

Jinak i já byla děsně rozežraná - a Meridka je zázrak, zatím dodržuji vše bez problémů - až na ty večery ... ty jsou pro mě dlouhý a asi je to o zvyku, že když už mi tu všechny děti usnou, relaxovala jsem u PC, nebo u knížky a baštila kde co .

Snad to brzy přejde. Uatím to zaháním zeleninkou. Třeba teď jsem schroupala jednu malou mrkvičku - to snad moc nevadí .... nebo .... je už přece jen pozdě ?

pa a zase napiš
Kobliha
Mirka72
| 30. 9. 2009 22:31
Čusínky! Nejlepší je Ferda jó ten se nedá - vyhrává Nejsem nejlepší,to ne, ale za tu dřinu a odříkání to fakt stojídíky už si nepřipadám jak velryba,ale zase ne jako delfín spíš jako taková ta běluha A víš co mě napadlo!?! měla jsi si pozvat Macha a Šebestovou a ti by ty bacily umlátili paličkou a vydrhli by ti jazyk kartáčem a bylo by to tak doufám,že ti lázen pomohla a bolest v krku ustoupí. Tak a jdu spát papa a dobrou noc Mirka
grejsi
Mirka72
| 30. 9. 2009 22:21
Ahojky Já si myslím,že jídlo je v pořádku a jak jsi na tom s pitím ? Já piju ted tak okolo 3 litrů denně. Někdy mín někdy víc.Když jdu cvičit tak za tu hodku vylemtám 1.25litru vody. Pavoučích nožek bylo nepočítaně To jsem slyšela i každý cvaknutí hodin. tak papa Mirka
veverka
Mirka72
| 30. 9. 2009 22:15
Ahojky Veveruško! Já si myslím,že děti to nějak nevnímaj a manžel to sice vnímá ,ale moc to nekomentuje Zato jeho kamarádi si všímaj až kam, až mě to překvapuje. Minule se ho dokonce jeden ptal jestli nejsem nemocná,že jsem schodila a že mu bylo blbý se mě ptát! jinak i tobě díky a přeji i tobě vysněnou metu. Papa Mirka
pipina
Mirka72
| 30. 9. 2009 22:08
Ahojky Pipiníno! Jo copak babky,ale místní slepice to nějak nemůžou vstřebata rozhovory se omezily jen na ahoj a konec ale neřešim to. Já je k životu nepotřebuju a díky za chválu. tak pa Mirka
veverka123
grejsi
| 30. 9. 2009 22:06
Ahoj veverko, já chodím na vacuwell( je to chodící/běžící pás v podtlakovém vakuu)chodím tam 3X týdně , pak jsem si naordinovala dlouhou procházku jednou týdně 2 hodiny( je to asi 12 km) Pří mé váze to nechci přehánět, ale až zhubnu aspoň 10 kg začnu chodit i do posilovny. Jediná věc která mi nikdy nešla a kterou se pokouším dodržovat, ale nejde mi to je pití- To byl vždycky můj problém, já si všude dávám skleničky a beru si pití sebou, ale prostě nemám žádnou žízeň. Občas si uvědomím že jsem za den vůbec nic nepila. Vím že bez pití to nejde.Já se budu snažit.......a tobě přeju hodně schozených kil a s tím spojenou pohodu.
Díky
Mirka72
| 30. 9. 2009 22:01
Ahojky chroupačky moje díky za pochvalu i já vám držím palce ,aby jste dosáhly vysněného cíle tak papa Mirka
Mirka72
grejsi
| 30. 9. 2009 21:48
Miruš tobě taky moc děkuju za názor, já jsem bohužel teprve na začátku a čeká mě dlouhá cesta ( počítám to tak do dubna 2010) Už jednou jsem zhubla 20 kg u Dr. Stacha na jehličkách a tak jsem si říkala že bych později zkombinovala prášky a jehličky, ale jen kdybych měla extrémní chutě. Já potřebuju dát dolů 30-35 kg a tentokrát to dokážu!!!!!!
Držím palečky a díky.
Eviik
grejsi
| 30. 9. 2009 21:40
Ahoj Eviku,
děkuju za pochvalu, i dneska to proběhlo v klidu. Jsem moc ráda že takto ty prášky fungujou a já opravdu nemám žádné chutě . Jím pravidelně každé 3 hodiny - dokonce i váha rapidně klesla,( během dvou dnů o 3,5 kg) ale já si myslím, že zezačátku je to spíše voda a to co bylo ve střevách a v žaludku ( já jsem totiž byla hrozně rozežraná)
Držím ti palečky a ještě jednou díky.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
16. 6. 2025 11:01
14513
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Remi - Mirka