Klub třicátnic - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

Myšička
lenka
| 19. 8. 2006 12:10
Kde ona ty myška vůbec je? Ani se myslím nepochlubila, kam má namířeno,ale ona nám to povykládá, až přijede. doufám, že jsme jí tu zatím vytvořili nějaké to počteníčko, zatím tři a půl stránky, tak má aspoň co číst a snad nás pochválí .
procházky a opalování
lenka
| 19. 8. 2006 12:08
Tak u nás jsou ty procházky více méně povinné, protože chodíme se psem a ten se neptá ,jestli se nám chce nebo ne Přes den to většinou obstarávám já a večer chodíme všichni. Tak jsem si pročetla taky tu diskuzi 40 a úplně jsem se zastyděla, protože jsem tam psala, že začnu s těmi jazyky a je fakt ,že jsem teda moc daleko nepokročila. Já u toho vždycky chvilku vydržím, ale pak se na to nemůžu nějak soustředit a jdu od toho. No a k tomu opaování, já se taky neopaluju, protože pioslední asi dva roky mi to nedělá moc dobře, už jsem párkrát měla sluneční alergii a není to nic příjemného. Kdysi jsem používala taky samoopalovací spreje, ale teď to už nedělám, kosmetiku si vybírám jen přírodní a myslím, že ty samoopalováky nejsou nic moc zdravého. No ale dělala jsem to tak, že jsem se osprchovala, abych měla vlhčí pokožku, pak jsem se namazala tělovým mlékem a pak mě manžel nastříkal samoopal. sprejem a rozetřel, protože když jsem si to dělala sama, měla jsem to flekaté. No ale jak říkám, teď už to nepoužívám a ani nebudu.
Chtělo by to posily,
Kalima
| 19. 8. 2006 09:49
když jste byly pryč, tak jsem tu zůstala sama.Teda přidala se Adina, ale ta psala, že internet doma nemá, takže bude asi chodil nepravidelně.
Dneska jsem se začetla do diskuzí 40-ti letých (sice už asi skončila) a moc se mi líbil příspěvek od anonymu pro tebe :Nepřemýšlej, co byś dělala, kdyby.....
Moc se mi líbil.Je fakt, že hodně lidí, včetně mne o tom tak uvažuje-kdyby.A je to opravdu na houby, protože bychom se měli radovat z toho, co je.
Tak zatím.
Nákupy
Kalima
| 19. 8. 2006 09:45
Nákupy potravin apod. děláme taky průběžně, protože taky nesnáším ty fronty lidí, kteří blázní. Chceme jít koupit nějaké vhodné dárky pro Dádu, který bude mít ve středu narozeninky.
S tím "bronzem" to bude u mne trochu těžké.Moc špatně se opaluju.Já kdybych se grilovala (což mě však nebaví) na slunku nevím jak dlouho, tak akorát se spálím nebo zčervenám.Je pravda, že po nějaké době to zhnědne, ale pak se hned sloupu.Pro mě by bylo asi nejlepší (ať nevypadám jak běloba ) samoopalovací mléjo, ale přiznám se jednou jsem ho použila a vypadala jsem jako bych se nemyla.
Asi jsem to špatně nanesla a i rozetřela.Tak co se mnou?!
Tak si procházku užij.Vy se stejně s manželem často procházíte, co? To vám závidím, protože ten můj je často v práci a když příjde v podvečer, tak se mu už ven nechce, jak je utahaný.Tak se procházíme s dětma sami nebo s babičkou. Ještě, že jsou ty víkendy a o víkendu pracuje málokdy.

Ano, myška psala, že se vrátí v pondělí.
minuly jsme se
lenka
| 19. 8. 2006 09:28
Tak já ti radím, ať jdeš na výlet a tys mezitím napsala, že budete celý den venku Tak ještě nachytej bronz, myslím,že to už letos může být poslední příležitost. Ale já mám podzim a zimu ráda, takže mě zase tolik nevadí, že léto pomalu končím. Tak já běžím, můj manžel na rozdíl od toho tvého spícího je vzhůru až moc a chce vyrazit ven
sobota
lenka
| 19. 8. 2006 09:22
Já tu jsem . Zrovna jsem studovala počasí, dneska má být ještě hezky a pak už to půjde zase z kopce, takže být tebou nákupy odložím na zítra a užiju si sluníčko na nějakém výlětě, hodláme udělat to stejné a spojíme to s nějakám oběděm. A na jaké nákupy chcete jít? Potraviny nebo něco jiného? děláte takové ty velké víkendové nákupy? My nakupujeme tak nějak průběžně, ale víkendům se snažíme vyhýbat, protože nás nebaví to množství lidí v obchodech. Jinak bedra jsou lepší, za invalidní důchod to zatím nevypadá . Zatím ahoj, dneska ještě přijdu....Myšička myslím psala, že se ukáže až v pondělí, že?
Tento víkend
Kalima
| 19. 8. 2006 09:19
Tak my o víkendu se budeme snažit být pořád venku. Teda pokud se to počasí nezhorší.
Půjdeme na procházku, zajdeme na návštěvu k tetě, která má zahradu, takže děti budou lumpačit na zahradě, my si dáme kafíčko a něco dobrého k tomu a pokecáme.Večer se chystám přečíst pár stránek z knížky (v TV jsou Hvězdné války a to mne nějak nebere.To je manželova parketa.) a samozřejmě že budu taky na Victorce.
Nerada moc plánuju, protože se mi to většinou něčím překazí.Takže já musím plánovat jenom málo dopředu.
Jste na tom taky tak nebo co naplánujete, tak to vyjde?
Dobré ráno!
Kalima
| 19. 8. 2006 09:13
Krásné slunečné ráno!!!!!
Haló,haló jste tu?
Dneska jdeme na nákupy, ale náš "taťka" stále spí, tak nevím kdy to chce stihnout. Uvidíme.

Prý má už ode dneška být zase škaredě.U nás to zatím neplatí,ale už od brzkého rána je slunečno a to nevěstí nic dobrého.

Jak máte v plánu strávit tento víkend?

Leni, co bedra, je to lepší?
dnešní den
Kalima
| 18. 8. 2006 20:58
Tak zklamaný byl napůl.Protože nevěděl přesně jaké překvapení pro něj mám, tak to nebylo tak hrozné.ZOO ne, máme je daleko, ale byl by to dobrý náhradní program.Danek je nenáročný, takže jsme skončili tam, kde si to sám vybral. Na pískovišti.Strašně se mi líbí, jak si hraje, staví bábovičky a neustále mi vykládá, že má nápad a pak něco zasype, ozdobí kytičkama nebo vyhrabe.Myslím si, že to bylo pro něj krásné dopoledne.

No a ty se dej dohromady. Vana mi taky pomáhá a pak ještě ibalgin, ale to asi nerada slyšíš,že?
Tak držím palečky, ať je ti zítra lépe.
dnešní den
lenka
| 18. 8. 2006 20:14
Tak to musel být malý zklamaný, udělala nějaký náhradní program? třeba zoo nebo tak, když bylo tak hezky. My jsme byli na procházce, ale vůbec nevím z čeho mě začalo hrozně bolet v bedrech, tak jsem se jen plížila a šli jsme brzy domů. Tak plánuju, že se ještě naložím do vany, protože teplo mi může udělat dobře. Holt už stárnem, třicítka pryč a nemoci se ozývají . Služebka byla celke dobrá, akorát jsem musela vždycky čekat, až manžel dojedná, nechtěla jsem tam sedět jako pecka, tak jsem trajdala po okolí a po obchodech- aha, jak to teď píšu, tak jsem si uvědomila, že možná proto mě teď bolí záda. A co plánuteje na víkend? Jdu do té vany a možná ještě přijdu....a kdyby ne, určitě se stavím ráno.
motorky se nevyvedly
Kalima
| 18. 8. 2006 18:13
jo,jo,bohužel je to tak.
Dorazili jsme tam a tam nikdo.Tak jsme chodili kolem a kolem, až jsme narazili na nějakého chlapíka, který nám sdělil, že dneska z technických důvodů je zavřeno.
Bylo mi to líto, protože jsem to Dankovi slíbila a teď z toho nebylo nic.Tak půjdeme asi přiští týden,doufám,že to už uskutečníme.
Mám takový dojem,že to tak nevynášelo, jak si mysleli.Měli to tam od motorek, aut až po skútry (už pro větší děti) a jedno kolo ani ne 200m za 10-40Kč.
Ta 40 byla už pro ty skútry.
A jak ty sis užila služební cestu?
dobré ráno
lenka
| 18. 8. 2006 08:26
Tak jsme se milnuly o pár minut Veknu je dneska krásně, co? Amě hned po probuzení místo toho, aby mě napadlo něco romantického , tak jsem si říkala, že musím vyprat jednu velko deku, že hezky uschne Ale asi naplánuju nějakou procházku s manželem nebo něco podobného. K těm motorkám, jak si říkala, že jsi proti tomu, aby se kupovaly, úplně souhlasím, hlavně proto, že cokolik se dá půjčit je to lepší než to mít doma, protože se pak jen kupí krámy, se kterýma později člověk neví coby. No a ta čočková sekaná je moc dobrá, dají se z toho vytvarovat i karbanátky -ani nevím, odkud ten recept mám, ale moc bych za to nedala, že jsem ho vyčetla tadyna Viktorce Tak hezký den a brzy se tu všechny ukažte!
Dobré ráno
Kalima
| 18. 8. 2006 08:18
Ještě asi spíte nebo spíše už každá pracujete. Já zapomněla, to víte co jsem na té mateřské, tak mi hold takové věci nedochází.Ale rok se s rokem slétne a takové starosti nastanou i mi.
Musela jsem zde nakouknout, ale nic se od včerejška neudálo.My jdeme se kouknout a zajezdit si (teda jenom syn) na těch motorkách.Tak tomu říkám já, protože to jsou takové ty 4-kolky, které se prodávají pro děti od 3 let, aby to s nimi mamče ve městě neměly na dlouho.
Protože jsem proti tomu kupovat takové věci dětem (mají chodit a ne si zvykat vozit si zadečky), takže je kousek od nás půjčovna (cca 1 hoďka dětskou chůzí.Takže si to musí zasloužit. ) a dopravní hřiště,kde si to může vyzkoušet a pak hurá domů, teda k našim na oběd.
Daneček vždycky tak smutně kouká, když uvidí ty děti na tom jezdit, takže mu to splním aspoň takto.
Tak já pádím ratolesti oblékat a přeji všem krásný slunečný den.K večeru se na vás těším.
Zatím ahoj
Ahojky
Kalima
| 17. 8. 2006 22:35
Tak jsi se holka měla?
Já jsem si za tu dobu pročetla skoro všechny příspěvky a témata a musím říci, že ty jsi taky pilná a všestranná holka.
Asi budeš vynikající kuchařka,četla jsem ty tvé recepty a musela jsem si je (ale nejen tvoje ) opsat a v brzké době je určitě vyzkouším.
Zaujala mne tvoje čočková sekaná, uvidíme jak se mi to povede a jak to ocení mí strávníci.
Tak dobrou noc a zítra čauky.
Budu tu až odpoledne(možná až k večeru) jdeme s e synem na motorky.
Adina
lenka
| 17. 8. 2006 20:57
Jinak ještě samozřejmě zdravím Adinu, vítám tě u nás. Co se týká té nevěry,jsme jedno velké ucho -poradíme, vyslechneme, utěšíme .
BAF, jsem tady :-)
lenka
| 17. 8. 2006 20:56
Ahoj moje mlé třicítky, tak jsem ze služebky zpátky, bohužel utahaná jako kotě, takže mířím rovnou do postele,a le musela jsem vás přijít zkontrolovat . Takže zítra v plné síle zajdu, tak tu buďte taky.
Adina
Kalima
| 17. 8. 2006 19:17
To že porušujete v práci příkaz nepoužívat internet, tak to bylo u nás taky.
Pak to však vzdali a povolili.Stejně jsme však neměli odvahu brouzdat po internetu a tak jsme to stejně dělali "tajně".
Když se sem zase stavíš, budeme jenom rády.
Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic.
Plácám co?
Jo a překročila si nám naší první stovku.
Čauky.
RE: Kalima
anonym
| 17. 8. 2006 13:59
Ahojky Kalimo, díky ráda se někdy zapojím, bohužel můj přístup na internet je mizivý, doma nemáme nechceme ho a v práci moc nemůžeme, ale zákaz stejně porušujeme.
Jezinka
Kalima
| 16. 8. 2006 20:30
Ahoj Jezinko, tak tu buchtu bych si dala s tebou.Lenča,co pekla však je s manželem pryč.Já upečeno nemám,ale můžu nabídnout dobrou Studentskou pečeť. mňam Co ty na to?
Dáme si?
Kalima
anonym
| 16. 8. 2006 19:45
Holky kočky,kde jste? já pořád čekám na tu buchtu a vy jste se raději rozutekly. Tak nejdu nikam na návštěvu a vlezu raději do postele.
Adina
Kalima
| 16. 8. 2006 17:58
Ahojky Aďo,
já sice nejsem z Brna ani jeho okolí, a za ostatní mluvit (psát) nemůžu,ale i kdyby z Brna nikdo nebyl, tak s námi si můžeš prostřednictvím Victorky pokecat také.
Je mi líto, že prožíváš těžké chvilky, ale snad se ti podaří vše zvládnout.Držím ti palečky.
Myška a Lenča
Kalima
| 16. 8. 2006 17:50
Tak holky, za tu dobu, co nám nešel počítač, jste se mi rozutekly do světa.
Tak si to užijte, ale vraťte se!
Taky 30 a 2 měsíce
anonym
| 16. 8. 2006 16:07
Ahojky holky,


hlásím se taky do klubu 30cátnic, a to už dva měsíce. Jsem vdaná, zatím bez dětí, a připadám si teda hrozně stará, procházím největší životní krizi, potýkám se s nevěrou partnera (tomu je taky čerstvých 30 let). Taky nejsem nijak zvlášť upovídaná, spíš ostýchavá, jste tu některá z Brna?? Hledá kámošku, všechny kámošky se odstěhovaly a nebo jsem se odstěhovala já od nich a zatím jsem zde žádnou nenašla. Hledám někoho s kým bych občas zašla na kafe, nebo na pivo, mám hrozně ráda pivo, a poplkala o manželech a o životě, kdo by se mnou chodil sportovat, ze sedavého zaměstnání mám problémy se zády, občas chodím na pilates, na podzim budu chodit do břišních tanců a taky do bazénu až ho zase otevřou a nemám s kým. Nebo jen tak si dopisovat a později se sejít. Tak je tu nějaká taková. Jo ještě se chci přihlásit do autoškoly a taky se mi nechce samotný. No ale nevím jak se taková kámoška hledá. tak ahoj
odjezd
lenka
| 16. 8. 2006 10:37
Tak taky hlásím, že jedu s manželem na služební cestu a vrátím se buď zítra nebo až v pátek, ale pak hned naklusám rovnou sem .Zatím se mějte.
Pa pááá
anonym
| 15. 8. 2006 21:18
Děvčata, je mi to moc líto, ale už mi to nevyjde, musím do hajan, zítra vstávám ve čtyři...
Mějte se krásně a v PO si přečtu novinky z Viktorčiny rodinky!
pokušitelko
anonym
| 15. 8. 2006 19:21
jen mi dělej chutě-ještě,že tě nemám vedle sebe.Já si teď dala krajíc chleba s kefírem- mám to moc ráda a jinak tu nemám nic.Aź zítra bude jídlo-takhle na mně.A ty mne ponoukáš s koláčem s jahodama .To je tedy kamarádka
pečení
lenka
| 15. 8. 2006 19:09
Koupenou buchtou bych tak vzácnou návštěvu nehostila . Já teda něco upeču, dělám buď ovocné táče, nebo dvojbarevnou buchtu nebo makové koláče, tak si vyber . Jo a pak jsem dělala taky výborné buchty z lískového těsta plněné jahodami a pudinkem podle receptu, který je tu v diskuzích o vaření, ty jsou raz dva hotové a výborné, doporučuju najít ten recept a určitě si to udělejte.
Ividol
anonym
| 15. 8. 2006 19:04
Já němůůůůžu, tady prší a já jsem z cukru !!!
Jezinko
ividol
| 15. 8. 2006 18:45
a co takhle zajít na nákup a nenutit mladé a neklidné do pečení pro starší a pokročilé? Já bych prosila štrúdl a mramorovou bábovku, děkujííííí
A taky prosím nějakou buchtu
anonym
| 15. 8. 2006 17:59
třeba koupenou.Já už jsem zase sama doma a nemám tu nic k jídlo.Miule to byl meloun s hořčicí,teď ani to.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
cudlik
15. 4. 2024 17:44
70217
helena.07
15. 4. 2024 14:30
11772
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video