Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Klub třicátnic
DiskuzePřidat názor
Myšička
lenka
| 19. 8. 2006 12:10
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Přes den to většinou obstarávám já a večer chodíme všichni. Tak jsem si pročetla taky tu diskuzi 40 a úplně jsem se zastyděla, protože jsem tam psala, že začnu s těmi jazyky a je fakt ,že jsem teda moc daleko nepokročila. Já u toho vždycky chvilku vydržím, ale pak se na to nemůžu nějak soustředit a jdu od toho. No a k tomu opaování, já se taky neopaluju, protože pioslední asi dva roky mi to nedělá moc dobře, už jsem párkrát měla sluneční alergii a není to nic příjemného. Kdysi jsem používala taky samoopalovací spreje, ale teď to už nedělám, kosmetiku si vybírám jen přírodní a myslím, že ty samoopalováky nejsou nic moc zdravého. No ale dělala jsem to tak, že jsem se osprchovala, abych měla vlhčí pokožku, pak jsem se namazala tělovým mlékem a pak mě manžel nastříkal samoopal. sprejem a rozetřel, protože když jsem si to dělala sama, měla jsem to flekaté. No ale jak říkám, teď už to nepoužívám a ani nebudu.
) samoopalovací mléjo, ale přiznám se jednou jsem ho použila a vypadala jsem jako bych se nemyla.