Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Klub třicátnic

Diskuze

internet
lenka
| 15. 8. 2006 16:47
Tak to je fakt zajímavé, že většina z nás je ukecaných jen na internetu, ještě že ten internet někdo vynalezl, jinak bysme si asi nepokecaly koukám, že píšete, že přijdete až večer, tak já taky mizím a večer se zastavím na kafe, tak dejte některá vařit vodu, jo?
Ahoj
ividol
| 15. 8. 2006 11:48
zdravím mladší Viktorkya zjišťuju, že s tou komunikací jsme na tom stejně. V životě jsem nebyla tak ukecaná jako na netu! Na "živo" radši víc poslouchám, než mluvím, ale tady se fakt pletu do všeho jak vidíte. omluvte babičku 50osmičku a těšte se na důchod, kdy začíná teprve ten pravý život ! Nazdááár
Dnes jsem tu naposledy :-(
anonym
| 15. 8. 2006 11:27
Dneska sem ještě příjdu, ale zítra odjíždíme do Prahy a na Šumavu. Stavím se zase večer. PApÁÁÁ!!
Daneček Je už Panna!
anonym
| 15. 8. 2006 11:23
Kalimo,
Tak jsem se koukla a Daneček je rozhodně už Panna.
Každý rok je to jinak, při těchto přelomových datech se to musí zjistit konkrétně pro ten případ.
dnešní den
lenka
| 15. 8. 2006 10:39
K těm kilům si přišla tak, že šly náhodou kolem ní a skočily na ní....jinak si nedovedu vysvětlit, že neví, jak k tomu přišla. Mě dnesk čeká nějaké to chození po úřadech a zařizování, takže se tu objevím někdy odpoledne. To je sranda, jak si si hlásíme, že nebudeme u počítače . Ale na druhou stranu by bylo podivné, že tu pár hodin nejsme a mohly bychom po sobě vyhlásit celostátní pátrání .
Leni.
Kalima
| 15. 8. 2006 10:31
k tomu tvému příspěvku o 280 kg ženě.Nechápu.
Je to síla, že neví jak k tomu vlastně přišla.Já když mám 2 kg navíc, tak si toho všimnu.(nic nedopnu)

Jo, holky, dneska k nám na návštěvu přijede bratrancův syn se svojí holkou.Příjdou se podívat na Jiříka, takže se zde ukážu až večer,z toho vyplývá, ještě se vrátím!
Myško,
Kalima
| 15. 8. 2006 10:27
tak Daneček je 23.8.2003 ve 22,56.
V horoskopech je někdy 23 udáváno jako lev a někde už je to panna.
Neumím to určit, neboť tyto věci jsou pro mne španělskou vesnicí, i když se mě lehce dotýkají.
já a PC
Kalima
| 15. 8. 2006 10:24
Zdravím vás holky,tak k tomu PC.
My s manželem se o PC zatím "hádáme", ale začínám uplatňovat "každý chvilku,tahá pilku".
Chceme to taky vyřešit druhým počítačem.
Včera jsem ho od PC dostala pod záminkou, že musím zaplatit přes internet složenky, a už jsem byla na Victorce.
Prokoukl mne, ale už mne tam nechal.

Chtěla bych nás 3 vidět sedět někde u kafča.Na netu nám to jde,ale venku u toho kafča by bylo asi ticho.I já patřím k těm ostýchavějším.Trvá mi to déle než ostatním.,to manžel je pravý opak.Ten je ukecanej až hrůza.Je jedno, jestli venku či na netu.
manžel a PC
lenka
| 15. 8. 2006 09:27
Tak já s manželem v toto problém nemám, každý máme svůj počítač, takže se o něm nemusíme přetahovat. a jak už jsem psala v Co nás štve, tak manžel mě občas oslovuje Viktorko a když vidí, že si tu čtu, tak se ptá, co je nového u splavu
na Viktorce jako doma
lenka
| 15. 8. 2006 09:17
Myšáku, já jsem to samé, co ty....na netu kecám o sto šest, ale na veřejnosti jsem spíš tichá, ne že bych byla nesmělá, ale prostě nějak nemám potřebu mluvit. Nikdy jsem nebyla ten typ, co by chodil každou chvíli s kámoškama někam na kafe a řešil takové ty problém světa, přitom tady mě baví kecat o čemkoli. Asi je to tím ,že je tu každý anomyní, takže si nemusí dělat starosti s tím ,co může nebo nemůže říct,je tu prostě uvolněný a otevřený a je tu taková až domácká atmosféra.
Závislost na internetu
anonym
| 15. 8. 2006 09:08
Holky, jak jsem se koukala na diskusi kolegyň "nad 55", tak se tam některá zmínila, že manžel ji nerad vidí u PC...
U nás to taky tak je! Když nebyl počítač, zas mu furt vadilo, že pořád píšu dopisy...prostě mám komunikační úchylku a on to vůbec nechápe , ale jak vidím, je to všude stejné. A u vás?
Oni ti chlapi nějak nemají asi potřebu tolik plkat na netu v diskusích a chatu. Já zas neumím moc komunikovat "naživo". Ne, že bych neuměla mluvit. Ale na veřejnosti se pomalu osměluji a než "rozvážu", trvá to hodně dlouho. Na netu je to hned.
Když jsem nastupovala do nového kolektivu (škola, zaměstnání), trvalo mi několik let, než jsem se zapojila do rozhovorů. A na diskusích na netu tam tu bariéru nemám.
discovery
lenka
| 15. 8. 2006 09:07
Discavery i Spektrum jsou myslím jediné kanály , na kteé se občas dívám. Jsou tam zajímavé dokumenty, minulý týden jsem se dívala na dokument o žena, která vážila 280 kg a už ani nevylézala z postele. Nechtěli jí už udělat bandáž žaludku, protože byla tak tlustá, že říkali, že to nejde. Nakonec se jeden doktor našel, ale nemohli jí ani napcat d auta, aby jí k němu dovezli. Když jí pak operoval, tak si pod sebe musel dát tří židličky, aby na ní dosáhl....no hrůza, ani ta sama žena nedokázala vysvětlit, jak tu tloušťku mohla nechat zajít tak daleko -prý se to stalo ani neví jak.
Vodnáři nejsou špatní!!!
anonym
| 15. 8. 2006 09:01
Kalimo,
ještě k tomu Vodnáři. Nezoufej, Vodnář je moc prima znamení! Jen u našeho Jiříka se mu tam těch planet nakupilo příliš mnoho a vzhledem k ostatním tam nejsou moc dobře postavené. U vašeho Jirky to tak asi nebude. Ale každý máme něco. Výlevy zlosti má myslím ve 3 letech každé dítě. U toho našeho jsme čekali, až z toho vyroste. A furt nic. Ale zlepšuje se to. Už se u záchvatů aspoň nepočůrá a nepoblije...:-/
A co se týče Danečka, jestli je Panna nebo Lev, to se dá lehce zjistit. Přesný datum a čas, a víš to.
Dobrou noc
Kalima
| 14. 8. 2006 22:08
Všimla jsem si taky.
My Discovery nemáme, ale když jsme měli UPC, tak jsem Discovery taky rádi sledovali.Kromě toho i Spektrum bylo super.
No tak já se taky loučím.Takže dobrou a čauky zítra.
televize
lenka
| 14. 8. 2006 22:03
Já jsem nějak uvízla u televize . dívala jsem se na Discovery, občas tam jsou zajímavé dokumenty. Všimly jste si, že holky 55 pokořily tu avizovanou tisícovku? Nějak se mi už chce spát, tak jdu do poslete, abych tu zítra na vás byla svěží a plná síly
Myšičko
Kalima
| 14. 8. 2006 21:50
neboj, neboj. My si s tebou jenom pohrajeme a pak tě sníme.

Víš, že jsem si to ani neuvědomila?
Jsi ještě vzhůru? Lenka to už asi zabalila.
ikonky
anonym
| 14. 8. 2006 20:49
Kalimo a Lenko,
vy jste obě kočičky a já jsem myška...
Bojím, bojííím!!!
adresa
Kalima
| 14. 8. 2006 18:49
Nic si z toho nedělej.
Taky to není nic lehkého.Šílená slova.
ikonky
Kalima
| 14. 8. 2006 18:47
Další dobrý tip. Ty jsi studnice skvělých nápadů.
Proklikat se je dobré slovo. To dělám poslední dobou pořád, teda pokud se dostanu na cizojazyčné stránky, kterým nerozumím.Jsem zvědavá a tak klikám a klikám a klikám.Nakonec to zavřu, protože se nikam k zajímavosti nedostanu.
Stejně je ten internet skvěle vymyšlen. Takové věci jdou mimo mne.Pár drátků a funguje to.

Ty ve své práci používáš internet?
My ho v práci měli, ale moc nebyl čas ho používat.Ze začátku ho měli jenom někteří, pak jsme se zbytek postavili za to, abychom ho měli taky, ale neznalost a kupa práce nám ho stějně nedovolovala požívat. Te'd na mateřské se ho aspo'n naučím využívat a pak mi to možná i k něčemu bude.
anonym jsem jááá
lenka
| 14. 8. 2006 18:42
Nějak blbu, nejdřív špatná adresa a pak vystupuju jako anonym .
špatná adresa ikonek
anonym
| 14. 8. 2006 18:40
Tu adresu jsem zadala špatně, je to:
http://www.gabrylandia.com/…FAnimate/GIF.asp?…
ikonky
lenka
| 14. 8. 2006 18:36
Tu ikonku se nech, já jsem sijen dělala srandu . Pokud někdy budeš ikonku ale chtít změnit, protože už tě třeba nebude bavit, nechala jsem se inspirovat Karin, který uveřejnila tuhle adresu, kde ji jich hodně http://www.gabrylandia.com/…FAnimate/GIF.asp?… to v italštině, tak to musíš náhodně proklikat.
Jezinko,
Kalima
| 14. 8. 2006 18:35
ty konkurentky jsou myšleny v dobrém slova smyslu. My vás taky máme rády a nedáme na vás dopustit.
Rády (a to myslím, že můžu mluvit za všechny) se k vám stavíme a popovídáme si s vámi.
koníčky
Kalima
| 14. 8. 2006 18:31
Abych nezapomněla, taky ráda cestuju.
Jak jsi na tom ty? Kde jsi byla, bylo tam moc fajn a kam by ses chtěla podívat?
Mě se hodně líbilo v Anglii a pak tady doma kousek od nás na Horní Bečvě.Hezké zážitky,výšlapy do okolí,příjemní lidé, to dělá divy a můžeš být třeba jen na chatě.

Taky jsem se stavila podívat k holkám a zrovna tam jezinka radila kde najít ikonky.Mám ji změnit?
Vůbec jsem netušila, že to na internetu existuje. Jo, ještě se budu asi hodně divit, než tomu příjdu na kloub.
Vy kočky obě!!!
anonym
| 14. 8. 2006 18:31
Já vám dám na zadek-jaké konkurentky.Máme Vás rády stejně jak na naší diskusi.Já si u vás vždycky připomenu,jaké to bylo a je mi tak fajn,že to mám za sebou .A taky člověk zjistí, že máte stejné starosti jako jsme měly my.To proto, že mnohé " babči" závidí mládí,ale ty starosti už zapomněly.Když jim to připomenu, tak začnou argumentovat " možnostmi".To mne vždycky rozčílí a tady se přesvědčím, že správně.
ikonka a vůně
Kalima
| 14. 8. 2006 18:20
Tak toho jsem si vůbec nevšimla. Ale jak tak koukám, ta moje má zelené oči a ta tvoje je raději zavřela, takže není důkaz, že je to ta samá.
Žádná jiná z našich uložených se mi nelíbila jako tato.

Skvělé, díky za radu. To vyzkouším taky.

Ještě jsem neodpověděla na otázku mých koníčků. Takže mám ráda hory, tudíž turistika (na kterou teď nemám čas. Jenom co Jiřík povyroste a někam zajdem ), ráda čtu knížky (u kterých teď usínám ), začínám s internetem (o což se dělíme s manželem), filmy (stejné jako u knížek) a snažím si zvedat sebevědomí-jazyky,sport (připadám si jako stále na začátku, teda na tom začátku stále jsem, protože pohodlnost je stále silnější.Ale jak to tu tak pročítám, tak aktivita "našich konkurentek" mě zahanbuje. Půjdu do sebe!
Ale dám se zlákat na cokoli zajímavého. Proto jsem se ptala i vás.
vůně
lenka
| 14. 8. 2006 18:07
Tak jsem ti našla ten článek, tam je to vysvětlené:
http://www.victorie.cz/…vonavy-byt.aspx.
Já používám meduňkovou esenci, výborné je to dát i do vany, stačí dvě tři kapky a krásně to voní, nebo to přidám to vody, se kterou umývám podlahu, takže to doma hezky voní.
žehlení
Kalima
| 14. 8. 2006 17:55
Leni, tak poraď jakou esenci a ta se dává do vody do žehličky? Já taky nepoužívám aviváž (děti jsou alergické ).
Žehlení je moje slabost. Na to mám chuť tak 3x do roka a toho pak musím zákonitě využít. To mě pak nezastaví nic.
Teď mě to čeká taky, ale bez chuti.
Narozdíl od žehlení však ráda věším vyprané prádlo (pere pračka, takže od toho jsem ušetřena ).Mám ráda vůni vypraného prádla a pak ještě toho venku usušeného. Teda pokud zrovna někdo někde neco venku nepálí.
U nás zatím nepršelo, ale obloha je taková všelijaká.Takže kdo ví, co ještě bude.
ikonky
lenka
| 14. 8. 2006 17:50
A ještě jsi jí k tomu obarvila chlupy dožluta, tak to už se vůbec nedělá .
ikonky
lenka
| 14. 8. 2006 17:49
Teda Kalimo, i ty jedna, tys mi sebrala moji kočičku a maskuješ jí čepičkou, abych si toho nevšimla .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
1. 7. 2025 11:38
14595
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
1. 7. 2025 11:13