Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

anonym
| 12. 11. 2012 16:43
Ahoj.. já myslím že nemám problém s touhle dietkou vždyť kromě vodového dne jsem nikdy nějak netrpěla hlady,dokonce jsem si kolikát dost pochutnala třeba hlíva ústřičná orestovaná na ol.oleji a smíchaná s rýží..mňaaaam..Já se jen nemůžu donutit začít..TOPOL ptala jste se na míry..trošku se stydím ale mám téměř 120kg na mých 160cm..(tak a ted to všichni vědí..) Ted jsem rozhodnutá začít po Vánocích protože kdybych začala ted určitě bych to přes svátky porušila..tak snad se někdo do té doby najde,nějaký ten "spolutrpitel"..tak se mějte hezky..
anonym
| 11. 11. 2012 13:18
Dievčence, dnes som dlhší čas stravila na stránkach http:/jak-jsem-zhubnul.webnode.cz , ktoré mi doporučila priateľka z inej diskusie. Myslím si, že stojí za to si prečítať skúsenosti mladého muža Tolyho, preto že, všetko čo píše o tom, ako rozmýšľa človek, ktorý vie, že by mal schudnúť, všetky dôverne poznáme. Aj ja veľakrát zľahčujem a ospravedlňujem svoje žravé orgie, keď si upečiem koláčik, alebo udusím mňamku z tekvice, zemiakov a p. Všetko by bolo asi aj dobré, len keby som si porciu k obedu a večere, rozdelila na viac malých porcii počas celého dňa. Nehovorím už o mastnom chlebe s cibuľou, ktorému niekedy neodolám. Anet a Leňulko, možno by vám to vyhovovalo. Daisy, prečítaj a daj svoj názor.
..Magda
| 11. 11. 2012 14:13
TO topol: pěknou neděli Miluš, mrknu, a když tak se připomenu, jestli to dnes nestihnu, zase od zítřka jdu na brigádu do svýho bývalého podniku, tak to budu dost unavená, uvidíme ..

Pěkný zbytek neděle všem .
..Magda
| 10. 11. 2012 09:31
Pěknou sobotu, děvčátka vy mne nakonec přitáhnete , ..

Užívejte pěkné soboty .
anonym
| 10. 11. 2012 08:56
Dobrý deň všetkým. Leňulko, začni hneď zajtra, lebo čím dlhšie sa človek na niečo chystá, tým horšie. Ty už vieš, tak ako aj ja, že to funguje, len treba dodržiavať to, čo sa píše. Inovácie / ako som to ja skúsila / sa nevyplatia. Podľa toho, čo píšeš, usudzujem, že si o hodne mladšia ako ja, ale myslím, že to vôbec nevadí. Aspoň Ti pôjde chudnutie rýchlejšie. Napíšeš nám svoje miery, ale len ak chceš? Mne sa toto stravovanie páči aj preto, že nemusím vymýšľať, čo budem variť a vždy je tu možná alternatíva. Mám rada sladké a od cesta a práve tu sa nemusím vzdať nadobro všetkého, ale naopak, teším sa na deň, keď si pochutím na čokoláde a zákusku a viem si to vychutnať. Držím Ti palce a teším sa na Tvoju spoločnosť. Je dobré mať spolutrpiteľov, ľahšie sa prekonávajú ťažkosti, keď sa máš s kým podeliť a kto Ťa podrží aj vtedy, keď zliháš a neodsúdi Ťa, lebo vie, aké to je.
anonym
| 9. 11. 2012 22:30
Ahoj všem..:)najde se někdo kdo by se mnou chtěl trošku pohubnout..? Už jsem jednou tuto dietku zkoušela.Je to asi sedm let..tenkrát se mi podařilo shodit skoro 20kg..časem jsem si přestala hlídat co baštím a do toho mimčo a rázem se to všechno vrátilo.. Teďka se nemůžu donutit začít znova..Ozve se někdo se stejným nebo podobným problémkem..?
anonym
| 9. 11. 2012 09:23
Anetka, druhá kniha je na ďalších 90 dní. Ďalej som chudla, ale pomenší. Je sa rovnakým princípom, ibaže častejšie. Po pol roku sa mi znevidelo, že váha, akoby stála, tak som začala špekulovať a našla som si stránky - Miro Veselý - schudnime.ako.sk. Bol tam výborný kolektív a jedlo je osvedčené / podobne, ako na -ste to, čo jete./ Začala som aj ja tak jesť a pribrala som. Ženy písali, aby som vydržala, že je to len reakcia tela na začiatku, ale že postupne to pôjde dole. U mňa sa to neosvedčilo. Táto 90-dňnová a spôsob delenej stravy je pre mňa asi lepší. Každý organizmus je iný a preto je asi aj toľko rôznych osvedčených diét. Každý si musíme nájsť to, čo nám najlepšie sedí. Držím palce. Daisy, ja som bola včera v hore. Dubáky som nedoniesla, ale hodne suchohríbov, rídziky a bedle. Bola to poriadna štreka na bicykli a po hore. Dnes som úplne odrovnaná, ale šťastná. K obedu mám hríbové rizoto, kurací vývar. Prajem vám obom pekný deň a zdravíčko.
..Magda
| 9. 11. 2012 13:58
TO topol: Pěkný pátek , Miluš, dnes byl na houbách i můj mužskej, ale moc jich nedonesl nechtělo se mu jít za nimi hodně daleko . Ale pořád rostou , udělala jsem vepřové na houbách, přidala i pár sušených a je to vynikající a je i na zítra k obědu . .

Pá pá a přeju pěkný víkend ..

anet tobě přeji abys to v pohodě zvládla , určitě to zvládneš držím palečky .
anonym
| 8. 11. 2012 12:46
děkuju za odpověď:)
jojo, tohle chápu, ty principy, rozdělení a tak...jen jsem si nebyla jistá s tím pečivem v bílkovinovém dni:)
a ještě mám jeden dotaz (omluvám se, že se tak vyptávám):D
po uplynutí těch 90 dní, jak jste se stravovala? řídila jste se i dál tímto plánem, akorát ne pouze tak striktně? A jak se vám povedlo udržovat váhu?
anonym
| 7. 11. 2012 10:56
Ahoj, Anet. Naozaj som si dopriala v sacharidový deň zákusok / 2ks punčového = nemá maslovú plnku/ a horkú, varovú čokoládu - tá je povinná, lebo obsahuje priaznivé látky. Chlieb, alebo pečivo / celozrnné/ 1ks ješ aj v bielkovinový aj v škrobový deň so zeleninovým šalátom . V bielkovinové dni môžeš jesť tvaroh / sú rôzne druhy, ja som si dávala Cottage, ale aj klasický / 250 g = na 2x/. Vitam. dni = ovocie - môžeš nosiť so sebou aj rôzne semená / slnečnicu, tekvicu, mak, orechy, sezam/ a keď by si mala hlad, tak budeš žuvať. Dôležité je piť, aspoň 2 - 3l vody, lebo odplavuje z tela škodliviny. V uhlohydrátový deň = cestoviny, osuch, pizza. Je to vlastne princíp delenej stravy a keď si človek zvykne je to ľahké.
anonym
| 6. 11. 2012 16:38
Moc děkuju za odpověď:)
ještě bych se vás chtěla zeptat co večeříte například ve sladkém dni, jestli opravdu kus dortu a tak podobně, jak jsem našla na internetu, moc se mi tomu pořád nechce věřit
a pečivo jíte jen v sacharidový den?
anonym
| 6. 11. 2012 16:01
Anetka, ja som schudla za pol roka 16 kg. Prvý mesiac to boli 4, potom 4 a tie ostatné už šli pomenej, ale ten pocit stál za to, ibaže ja som mala 61r. a pri výške 162 cm som vážila 93kg a obvod pása 174 cm. Neviem si predstaviť pri Tvojej výške -10kg. Viem, že dievčence chcú byť, ako modelečky, ale nezabudni, že zdravie máš iba jedno a nič Ti nemôže byť vzácnejšie. Každý na to príde zvyčajne až vtedy, keď ho stratí. Ja som mala vďaka nadváhe, veľa problémou a viacero z nich sa mi upravilo, keď som zmenila stravu / migrény = od detstva,/ Keby pre nič iné, tak pre toto sa mi oplatilo schudnúť, ale myslím si, že najdôležitejšie bolo, že som zmenila svoje zmýšľanie a životný štýl. Všetko treba robiť z mierou a zlatá stredná cesta je vždy najlepšia. Prajem Ti, aby sa Ti v živote darilo. Daisýk, veľa zdravia.
anonym
| 5. 11. 2012 17:08
Dobrý den,
je mi 20let, měřím 170cm a vážím 66kg, chtěla bych shodit tak 10kg, ty jsem měla ve druhém ročníku na střední a cítila jsem se tak nejlépe. To já budu dodržovat postup dnů i jednotlivé potraviny v rámci dne, snažím se i pravidelně cvičit(záleží jak to škola a práce dovolí) ale minimálně 2x týdně se donutím + každodenní procházka se psem:) šlo mi hlavně o to, jestli je velký problém v tom, že večeře nebude stejná jako oběd.
Dneska mám první den, tedy bílkovinový. Konečně jsem se do toho vrhla, tak doufám, že to bude k něčemu vypadat:)
Mohu se zeptat, kdy jste pozorovali první výsledky?
anonym
| 4. 11. 2012 19:43
Dobrý večer. Anet, mne sa veľmi darilo s touto stravou, ale som dôchodkyňa, varila som si tak, ako bolo v knihe. Nedodržiavala som len presne tie jedlá, ktoré tam sú , tie, ktoré mi chutili som opakovala častejšie. Dodržiavala som však striedanie dni / bielkovinové, atď/ . V knihe sú vždy uvádzané aj alternatívy. Myslím si, že namiesto mäsa si môžeš dať na večeru vajce, syr, šunku = bielkovina. Na internáte je vždy ťažšie dodržiavať akúkoľvek pravidelnosť. Napíšeš, aká si? Koľko vážiš? Ak nemáš príliš veľkú nadváhu, možno by Ti stačilo obmedziť sladkosti a pridať viac pohybu. Mladý človek má iný metabolizmus, ako starší. Lepšie vám telo spaluje. Daisyk, moja váha skáče hore-dole. Keď viac chodím, tak som za týždeň dole aj dve kila, potom som pár dni doma, niečo upečiem a nezdržím sa a už je to na mne späť. Kvetka sem už vôbec nechodí? Má asi inú partiu, my sme nedôsledné a nedržíme tak prísne to, čo by sme mali. Vieme presne, čo by sme nemali, ale predsa občas zhrešíme a vždy si nájdeme pre seba ospravedlnenie a výhovorky.
..Magda
| 4. 11. 2012 21:19
TO topol: Tak tak Miluš, ale to je život a to je na tom to krásné . S tou kolísavou váhou máš naprosto pravdu i má lékařka mi řekla ve středu že mám po půl roce vždy jinou váhu a to jsem jí měla jen o jedno kg víc ..

Také si myslím, že mladý člověk má lepší metabolismu, pokud není nemocný teda , ale určitě líp spaluje kalorie , stačí rychlá procházka a má dole kilo. Já bych se mohla uběhat a nic ..

Ale to neva, hlavně že jsme jinak relativně zdravé , přej idobrou noc ..

Myslím, že Květa je na Dámě v nějaké skupině, kterou založila . Třeba zajde k nám na chvilku --- časem .
anonym
| 4. 11. 2012 13:05
ahoj všem:)
také bych ráda začala s touto dietou, ale mám takový menší problém a ráda bych se zeptala zkušenějších...pokud mám například bílkovinový nebo škrobový den, je opravdu nutné jíst to stejné k večeři jako to co jsem měla k obědu?
Jelikož studuji na VŠ, tak k obědu si mohu dát jen maso se zeleninou nebo něco jiného ( v rámci dne), ale k večeři si to samé doma neudělám...
anonym
| 1. 11. 2012 15:07
Daisy a Kvetka, želám krásny deň. U nás prší a je vietor. Chodíme na cintorín páliť sviečky. Je to tam, ako v záhrade, lebo kvety nezamrzli. My máme sviatok Všetkých svätých, tak aj syn šiel so snúbenicou do Terchovej na predĺžený víkend a my sme so starým doma sami, tak ani nevaríme a dojedáme, čo zostalo. Bavím sa na internete a teším sa na teplý kúpeľ vo vani. Zväčša sa len sprchujeme, ale keď je zlý čas, dobre padne aj vaňa. Nech sa vám darí.
..Magda
| 1. 11. 2012 20:03
TO topol**: Miluš, tobě zase hezký večer . I u nás je dušičkové počasí , mám pocit, že zítra máme svátek **památka zesnulých , ale svátek neslavíme, ani nesvětíme, do práce se musí chodit . No však svátků máme i tak dost a dost ..

Popřeji i dobrou noc a hezky se vyspinkej
anonym
| 29. 10. 2012 06:42
Daisy, posielam biely pozdrav. Vonku je krásne, tak pôjdem na prechádzku. Daisy, ani ja som nejedla tekvicu, aj keď ma švagrina niekedy ponúkala, keď dávala pečenú, ako prílohu k mäsu. Nechcela som ani ochutnať. Keď som si vlani prečítala, aka je zdravá taká červená, nielen Hokaido, ale aj taká hruškového tvaru, ktorá má vnútro mrkvovej farby, tak som začala skúšať rôznu prípravu. Pečená mi chutí najlepšie a buď s ryžou, alebo zemiakmi. Dochucujem rôzne, rasca, čierne korenie, gyros, korenie na americké zemiaky, kari. Údajne má aj protirakovinové účinky. Robila som už aj krémové polievky a jedol ich aj syn, ktorý má problém zjesť niečo nové. Dnes mám v pláne na obed tvaroh a počas dňa jablka.
..Magda
| 29. 10. 2012 09:55
TO topol: Pěný pozdrav ze severu Čech ..

Já budu vařit květákový mozeček, je to rychlé a dobré a levné ..

Uvidíme ,možná někdy časem také ochutnám . Jen když jsem jí viděla v té bílé omáčce, kterou mám mimochodem ráda , tak mi to připadalo fuj . Máma vždy říká, že jí mívali uvařenou každý den, asi na snídani, levné a rychlé ..

U nás se na střechách domů pořád drží sníh, ale alespoň máme nyní čistý vzduch ,

Pěkný den , užij si ho krásně
anonym
| 28. 10. 2012 17:36
Daisy u nás ešte sneh nepadá, aspoň kvety na cintorínoch nepomrznú. Ja som si dnes k obedu upiekla zemiaky spolu s tekvicou. Ochutila som ich korením Giros, ale len mierne - boli vynikajúce s čalamádou. Pretože sme zjedli s mužom všetko, tak som po obede urobila druhú dávku, ale s ryžou s pohankou, do ktorej som pridala pri varení jednu kocku zeleninového bujónu. Aj to bolo fajn. Sama sa divím, že som si tekvicu obľúbila na rôzne spôsoby. Ešte som nerobila koláč. Videla som to vo viacerých anglických filmoch. Elán ma zatiaľ neopúšťa a aj pri zmene počasia, nemám silné bolesti, ako som mávala. Želám všetko dobre.
..Magda
| 28. 10. 2012 19:17
TO topol: Ahojky, to je dobře , že nemáš bolesti, ale já ano. Přičítám to změně počasí, koleno mě už bolí týden a ještě trochu i kýčel, budu se muset ráno začít protahovat ..

Tekvici nebo-li dýni, to já nemusím, vlastně jsem jí ještě nejedla, i když doma se dělala často . .Připadá mi to jako bych vařila okurku ..
Ale když někomu chutná, proč ne, aspoń je pestřejší jídelníček ..

Dobrou noc
anonym
| 27. 10. 2012 08:22
Milá Daisy, trochu sme si zvykli, že sa nemusíme príliš obliekať, kúriť, ale zima je tiež krásna a je dobré, že sa u nás striedajú všetky ročné obdobia, než keby sme mali iba obdobie dažďov a sucha. Až ma striaslo pri predstave, že by sa niekoľko dní / týždňov?/ liala z neba voda. U nás už prší a tak prechádzka nebude. Stacionár smutne na mňa žmurká, aby som si ho všimla, tak ho možno poteším. Sebe urobím radosť žemlovkou s jablkami, škoricou, orechami. Cítim sa stále dobre, neberiem nič od bolesti a to je pre mňa sviatok. Želám tebe aj Kvetke, ktorá ma občas zásobuje veselými mailíkmi, veľa zdravia a slnko v duši.
..Magda
| 27. 10. 2012 16:53
TO topol: Miluš ahojky, na večeři si chci udělat také žemlovku s jabky , stejný nápad Ovšem bez ořechů, ty nemám ráda, navrch dám palačinkové těstíčko, pak si k tomu sednu a bude to pryč ..

To je dobře že jsi bez prášků a i bez bolesti, moc ti to přeji ..

U nás už sněží a je k tomu silný vítr , brr, už je to tady, do dubna :-\ ..

Tak pá užívej si soboty .
anonym
| 23. 10. 2012 19:31
Daisy, dnes som bola v hore. Syn ma zaviezol autom a domov som ťahala na bicykli 20 km. Cestou som sa zastavila u bývalej susedky, s ktorou sa máme veľmi radi a nevideli sme sa od minulého roka. Hríby som rozdala, lebo ona už nemôže chodiť / má strojček na srdiečku/. Dubáky som nenašla, ale za ten krásny záver tohoročnej sezóny to stálo. Veď hlásia ochladenie, dážď a dokonca sneženie. Prajem aj Tebe dobrú náladu a nech sa Ti darí.
..Magda
| 23. 10. 2012 20:05
TO topol: Ahojky, to je od tebe hezké ..

Ano i nás už má sněžit , vůbec se na to netěším .

Dobrou noc
anonym
| 22. 10. 2012 15:10
Daisy, krásny deň. Aj ja som mala ešte rezne z tých bedlí. Syn doniesol od snubenky vrece jablk, tak sme s mužom zavárali strúhané vo vlasnej šťave a ešte budem robiť výživu. Tento rok bola u nás nadúroda jablk, tak robím čo sa dá, keď sú zadarmo, treba to využiť. Bude zo mňa včielka Mája = robotnica. Niekedy sa mi nechce aj týždeň ani pohnúť a teraz mám obdobie , keď som akoby živou vodou obliata. Bodaj by mi to vydržalo čo najdlhšie.
..Magda
| 22. 10. 2012 17:00
TO topol: nač toho ďáblíka ? Vždyť to je super
anonym
| 21. 10. 2012 18:32
Daisyk, ďakujem za podporu, veľmi ju potrebujem. Bola som v hore - bedle, pôvabnice fialové a v smrečinách krásne suchohríby. Dubák sa nepodaril, možno sa schoval. Svine som na šťastie nevidela . Svine = všeobecne, lebo na diaľku nerozoznáš, tie čo som videla boli určite bachyňa / matka/ z tohoročnými mladými. / boli menšie ako ona/ Z blízka by si videla kly ´= kanec / samec/. Išla som ráno o 7.30 a prišla o 14 h. Také túry aspoň každý druhý deň, to by sa chudlo jedna báseň. Potom však stúpa chuť do jedla a zvlášť, keď tie hríby tak pekne voňajú. Mám aj na zajtra. Želám Ti zdravíčko a nech sa darí.
..Magda
| 22. 10. 2012 12:46
TO topol: Miluško, díky za přání, potěšilo jsi zlatá ..

Také si dnes udělám houbičky z lesa ..

Přeji dobrou chuť k obědu

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518