Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

doktorka.kveta
| 21. 9. 2012 11:18
Ruka furt bolí,zvrchu bolí,zespodu svědí,někdy mám pocit,že mi tam vlezli broučci a schválně tam lítaj a šimraj mě nožičkama,musím to hold vydržet,jiného mi nezbývá,v úterý jdu na kontrolu,doktor mi slíbil vytáhnout stehy,tak aspoň ty brouky vyženu a copak je s vnučinkou?
..Magda
| 21. 9. 2012 11:40
TO doktorka.kveta: to je ale nepřímený, no měla sis vzít k bruslím i hole na walking , měla bys oporu, ale tahle rada je asi už na nic . :-\ ..

Nějakou virozu chytla, děda měl rýmu, chodila hodně do dětských center , tak v podstatě ani nevíme kde co mohla chytnout, hlavně že se lepší , ale teplota se jí pořad drží, no nemůžem chtít zazraky , musí to prostě doma zvladnout a my s ní. V sobotu jim dojede tata , bude doma dělat víkend, tak se odvalím domu . Taky jsem to trochu chytnula, ja musím mít taky vše co vidím, ale jen ty nepříjemný věci
doktorka.kveta
| 19. 9. 2012 18:29
Ahojky holčata,obě,moc sem teď nechodím,já vím,jsem ostuda.Tak nějak si myslím,že už sem nepatřím,držím jinou dietku,vrátila sem se k dukance,tak nějak mi přirostla k srdci,teda spíš k pupíku Stejně je to zajímací,za ty necelé 4dny,co jsem byla ve špitále jsem zhubla skoro 3kg,a to jsem jedla vše,co dali,a že se nepředali i jednou noky alá chlupaté knedlíky se zelím a posypané z velké dálky smaž.cibulkou.ke sváče tvarohový koláč sypaný skoř.cukrem,moc jsem se tam taky nehýbala,jen chůze od postele po schodech ven zakouřit a zpět.Tak jak je to možné,že tolik člověk zhubne,doma si to hlídám,víc se hýbám,to určitě,nepovaluji se v pelíšku,a váha zlobí.no,raději to nebudu pitvat,nebo jen z těch myšlenek zas kilčo naberu Ruka bolí,jak čert,nejhorší je to zvečera,na noc si musím brát prášek,tělíčko celé bolavé po noci,jsem zvyklá spát na břiše a to teď nejde,polohu uzpůsobuji ruce,ráno se budím celá rozlámaná.Tak a dost hekání a vzdychání,tím si nepomůžu,všude po bytě vidím,co je potředa udělat,a já se to snažím šmrdlat 1 1/2ruky. Tak kočulinky pááá,zase se ozvu,a možná i častěji
..Magda
| 20. 9. 2012 09:34
TO doktorka.kveta: hezký den , děvčátka , já taky moc nepíšu Květo, nic se neděje . O to jsi vzácnější ..

Jasně v nemocnici ma´š tu stravu vyváženou, tak přeci musíš být vyvážená taky ne ?
doktorka.kveta
| 20. 9. 2012 11:33
TO daisy: ahojky Dajdíku,vyváženou? Hlavně hodně odváženou,my ,co toho tolik nepojíme,nám to stačí,ale chlapi si tam chodili do stánku kupovat pytle rohlíků,a zbožně očekávali návštěvy s fasungem Taky je tam u vás taková zima,tady bylo ráno jen 4°C.Sotva se v lese objevily houby,už je zas po nich,no já se teď stejně do lesa nedostanu,na kole mi to nejde,pěšmo je to daleko.Tak se zatím měj krásně a užívej si dníka jak chceš
..Magda
| 20. 9. 2012 22:20
TO doktorka.kveta: Květuš, no zatím neužíva´me , mala´onemocněla, takže jsou fofry, ale až bude líp, tak si budem výskat Momentálně jsem u dcery, její jezdí kamionem, tak není alespoň na prcka sama ..Tak proto taky nepíšu tak hodně , pěkně se vyspinkete
doktorka.kveta
| 21. 9. 2012 09:30
TO daisy: Dobré ranko,jsem tady jak strašidlo,špatně spím,v noci se budím a cestuji po bytě.Copak je malé?Když děti stůňou,je to smutný,vždy mi bylo mých holek líto,ale oni se oklepaly,a zas jim bylo brzo dobře,já to prožívala mnohem déle,jako asi skoro každá máma.Tak ji pozdravuj od tety Květy.
..Magda
| 21. 9. 2012 09:49
TO doktorka.kveta: Hihi pěkný den, určitě budu pozdravovat , díky , ..

K obědu ma´me pořa´d brambory na smetaně s koprem, mala´dostane jen tu omajdu, ten notas je na nic , nejsou tu písmenka a pak to tak vypada´, hezký den děvčatka , doufam, že dnešek bude lepší než včerejšek . Zabavit 21 měsíční dítě ke všemu nemocné, není žadna sranda, ještě že tu jsme na ní dvě . Tak zatím pa
..Magda
| 21. 9. 2012 09:50
TO doktorka.kveta: asi to bolí, viď , foukam na bebí
anonym
| 19. 9. 2012 09:45
Dobrý deň, holky. Daisy ďakujem za želanie. Kvetka, prečítala som si na Doktorke, ako si dopadla s rukou a to som Ti závidela , že jazdíš na korčuliach. Hlavne mi je ľúto, že trpíš bolesťou, ale je to aj na veľmi zlom mieste, kde je veľa kostičiek. Dúfajme, že Ti neostanú následky a všetko sa dobre zhojí. Teraz budeš mať viac času, venovať sa sebe duševne aj fyzicky. Všetko zlo, je na niečo dobré a vo všetkom, čo sa nám stane, treba hľadať tú lepšiu stránku, napr. že to mohlo skončiť aj horšie. Ja dnes chodím po doktoroch predpísať lieky na tlak a u očnej aj na vyšetrenie. O 11h idem ešte na perimeter - zorné pole. Navarené mám od včera - šošovicovú polievku / na sladko a jednu na kyselo/ a kto bude chcieť vyvarím mu cestoviny. Nech sa vám obom darí.
..Magda
| 19. 9. 2012 10:47
TO topol: I tobě pěkný den a hlavně výborné výsledky od dr. oktora ..

Květo to mjsem ti zapomněla napsat , taky mi to je líto, tak se holka drž a přeji ti úplné a brzké vyléčení ..

Mějte se pohadkově , nejdou mi čarky nad a :-\
anonym
| 16. 9. 2012 08:09
Kvetka, pozri sa na : CHceme zhubnout 30 kilo - máš tam dotaz.
anonym
| 16. 9. 2012 08:01
Dobrý deň, holky. Vrátila som sa z hodinovej prechádzkz. Bola to ozaj iba prechádzka, lebo som dlho nechodila, tak ma bolia nohy a na nejakú rýchlu chôdzu si ešte netrúfam. Raňajkovala som chlieb s kvasnicovou pomazankou a mlieko. Už dávno som túto pomazanku nerobila, hoci ju máme radi. Je pekne, tak aj mne je hneď lepšie. Včera ma bolel "celý človek", ako hovorieva moja priateľka. Nie je to pekný výraz? Dievčence, držte sa. Želám veľa zdravia.
..Magda
| 16. 9. 2012 10:04
TO topol: Miluško pěknou neděli, i tobě přeji více zdravíčka ,
anonym
| 9. 9. 2012 08:35
želám krásny deň. Kvetke peknú dovolenku - nech sa utužujú rodinné vzťahy. Čo sa týka váhy - dnes mám 86 kg, pribrala som. Daisy, ja som sa prestala nervačiť, kvôli váhe, ale je to zlé, že žeriem hocičo, lebo už to začínam znova pociťovať v pohybe, s dýchaním aj iné. Jedla som dosť sladkosti a určite mi poškodil aj zvýšený príjem cukru, tak teraz za to platím. Možno ešte tento týždeň budu prebiehať dokončovacie práce - výmena jednej steny s oknom a dlážky. Potom už budú môcť spávať tu a nebudú každý deň cestovať. Kuchyňu im prídu urobiť až v októbri, ale aj tak sa mi trochu uľaví a dúfam, že začnem znova chodiť a aj so stravou by som sa chcela vrátiť na osvedčenú 90-dňovku. Ivuš, ja mám s tou diétou veľmi dobrú skúsenosť, len som si všetko pokazila tým, že som pri nej nezostala. Chcela som chudnúť rýchlejšie a keď mi váha pár týždňov stála, začala som špekulovať až som pribrala späť 10 kg. Mala som 93 kg. 90 dňovkou som schudla za pol roka na 76kg a cítila som sa ako iný človek Pre vlastnú blbosť som si všetko skazila. Len dúfam, že znova nájdem v sebe silu, aby som sa do toho pustila. Dievčence, viem, že mi budete držať palce.
anonym
| 6. 9. 2012 14:47
Dobrý den, prosím pěkně našla bych někde pravidla rozlišovací diety? děkuji
anonym
| 6. 9. 2012 16:54
TO ivusa: Ahoj,já ti mohu jen poradit,dej si do vyhledej 90ti denní rozlišovací dieta,tam ti vyskočí spousta věciček,co ti pomůžou a taky se pak dá stáhnout knížka s tímhle názvem.
anonym
| 5. 9. 2012 08:57
Ahojky. Dnes mám volnejší deň. Po dlhej dobe som bola na raňajšej prechádzke a cítim sa moc dobre. Varím zeleninovú polievku a po obede spravím pizzu, aby bola čerstvá pre chlapca, keď príde zo školy. Samozrejme, že si dáme aj my, všetci ju máme radi. Plánujem si urobiť aj vlastnú údržbu, lebo som sa sebe skoro vôbec nevenovala, len to najnutnejšie. Vonku je veľmi pekné počasie, tak aj moja nálada je dobrá. Želám aj vám príjemný deň.
anonym
| 5. 9. 2012 11:14
TO topol: Ahojky děvy lepé,jak je?Venku hřeje sluníčko jak o závod,mohly by začít růst houbuše,odsoboty mám vééélikou dovču,zaplatili jsme si chaloupku u lesa,takové dovči já miluji,a né se pražit někde u moře Jmenuje se to tam Světlá pod hořičkami až skoro u polských hranic,ale nebojte,neemigruji,mě se doma líbí i když mě to tu taky občas sej...í Váha žádná sláva,ale držím se jí zuby nehty 85.Nějak se nemohu hnout z místa,tak to asi odložím na podzim,dost teď s dcerou chodíme na ty brusle,moc mě to baví,možná se mi dělají svaly,obléknu kalhoty,co jsem nosila před 7roky(asi ale jsou to věčné rifle,proto jsem je nevyhodila).Ale na váze se to nějak výrazně nehýbe.Pááá a užívejte si krásný dnešní den
..Magda
| 5. 9. 2012 16:36
TO Květa: Krásné odpoledne děvčátka . Ty jedeš Květuš na dovču, jo to schvaluju, někde chaloupka , a houby a táboráček , to bude perfektní relax . Jak jsme byliv j. čechách na chalupě, taky to nemělo chybu a člověk i vypadne ze stereotypu domácnosti . Jenže to nejde furt, to je to ..

Bruslení je prý výborné na zhubnutí, zpotíš se atd, takový ty rady , ale asi by ses měla potom protahovat a nemusíš to odfláknout , měla bys být štíhlejší . Jinak jsi zhubla ne ? Mělas 90 , to já furt stojím na svých 79 jkg a nic proto a ani proti nedělám ..

Taky vám děvčátka přeji příjemný den
anonym
| 6. 9. 2012 12:49
TO daisy: Ahojky Dajsí,to víš,na chaloupku se těším a to velmi moc My tam tomu vyvařování nikdy moc nedáme,2-3grilujeme(doma to nejde,jsme v bytovce)tak to si užíváme všichni,nějaká omajda z plechovky nastavená aby toho bylo víc,ale hlavně málo špinavého nádobí na mytí Ale nejvíc miluji procházky do lesa,kde to ještě neznám,no a kdyby byly houbičky,tak to bych se snad blahem počůrala,počasí je příhodné,tak snad.... Jo,bruslení je príma,hlavně mě to baví,což by mělo,jo zhubla, jsem ale znáš to,a nebo ne,ale já si stanovím cíl,a když ho po úmorné námaze dosáhnu tak chci zas další.Hamty,hamty
..Magda
| 6. 9. 2012 13:30
TO Květa: Ahojky a k té výživové poradkyni chodíš pořád , nebo na ní házíš bobek ? Já našla to nějaký house na hubnutí, mě láká to začáteční jako že tě změří a řeknou ti kolik máš v těle tekutin atd. Když tak písni .
anonym
| 6. 9. 2012 16:50
TO daisy: Ne,už k ní nechodí,myslím,že jsem to už psala,za měsíc,co jsem dodržovala její pokyny,tak jsem přibrala 2kg.Furt mě přemlouvala,že je to dočasný,prý se to změní a já vesele přibírala,tak jsme to ukončily,ale zas je fakt,že se mnou sepsala výpověď,a vrátila mi nějaké peníze zpět,no řeknu ti to po pravdě,ze 6000-2000.Ale taky mi nemusela dávat nic!Doma jsem si vyslechla připomínky od muže,musela jsem to skousnout,protože měl vlastně pravdu.Dál se v tom plácám sama,ale mám seznam potravin,které jsou pro mě vhodné,a určitých zásad se držím.
anonym
| 4. 9. 2012 09:51
Dobrý deň, dievčence. Kvetka, máš pravdu v tom, že sa nesťažujem - hlavne preto, že to, čo sa musí urobiť, tak sa musí, ako keď ideš do roboty. Dám si niečo od bolesti / najmä chrbta/ a ideme ďalej. Aj teraz, keď píšem sa v rúre pečú kuracie stehná. Ryža je už urobená - pre robotníkov. Malý je už v škole. Včera nebol, lebo po ceste autom vracal - je tam veľa zákrut a možno aj stres urobili svoje. Ja si upečiem Hokaido - mám ju veľmi rada. Syn šiel dnes na dva dni niekam do Terchovej, tak mám voľný prístup k počítaču. Ráno som oprala, tak mám ešte žehliť. Som, ako včielka Mája. Daisy, hlavne netreba strácať humor - s ním je všetko ľahšie. Ja som včera na večeru robila malemu krupičnú kašu a urobila som ju trochu hustejšiu. Keď som ju rozotierala na tanier, tak mi to prišlo smiešne, že som nemohla ani povedať, prečo sa smejem. Až po chvíli som im vysvetlila, že by ju / tu kašu/ mohli použiť namiesto podkladu pod obkladačky do kúpeľne a kuchyne. Tak sme mali veselo všetci a najmä malý, ktorý sa veľmi rád motá a pomáha pri majstroch. Je šikovný, len aby mu to ostalo aj do dospelosti. Prajem vám krásny a úspešný deň.
anonym
| 4. 9. 2012 10:39
TO topol: Krásné úterý přeji všem / oboum /..

Také se mi Miluško dělá kuře, ale v papińáku, bude na paprice s nokama , :-\ Takže oběd bude rychlý , přímo bleskový, to mám ráda , žádné zdržování s vařením ..

Na krupičnou kaši už mám také dlouho chuť, jestli nebudu moc líná večer, tak si jí taky asi udělám . Možná si dá říct i syn :-\ ..

To ti věřím, někdy se člověk směje , a ono to je vlasně jedno čemu, protože já se ráda směju , tak vlastně mi připadá směšné dost věcí . :-\ Je dobře že je kolem tebe veselo ..

Ze zatáček mi je špatně také, u nás jsou takové zatáčkové silnice skoro všude, proto když někam jedu, tak hned vyjednávám trasu . ..

Užívejte si pěkné dne .
anonym
| 2. 9. 2012 17:01
ten anonym jsem já
anonym
| 2. 9. 2012 13:14
Také vás děvčata zdravím . U nás už snad bude počasí trochu lepší . Prý září má být teplé . K obědu nám dnes uavřil synek, přírodně vepřové plecko na zelenině a bramborovou kaši . Jsem se pěkně napucla . Péct nebudu bo bych to hned snědla :-\ ..

Také vám přeji příjemnou neděli
anonym
| 2. 9. 2012 16:34
TO daisy: Ahojky,copak děláš,že se neukážeš na 50tkách?To ti věřím,mě to taky láká na sladké ale něco pečeného doma.Kupované mi už nechutná,nějak z toho cítím jen tuk a uměloviny.Je to jen sladké a obarvené,doma to má chuť takovou z čeho to pečeš.Nedávno jsem si koupila čokoládový kornout,holky to byl teda humus,bylo z něj chuťově hrozně cítit nějaký umělý prášek,no fujho,to jsou ty jejich Éčka,vyhoní to tím chuť i barvu.Jinak venku je docela příjemně 20,takže po 18hod razíme na brusle.mějte se krásně aužívejte si zbytek výkendumi když vy si ho můžete udělat klíďo uprostřed týdne.
anonym
| 2. 9. 2012 19:46
TO Anonym: Květo užij si bruslení, na dámu jsem přestala chodit, bo se mi tam špatně čte , mám nyní o hodně menší monitor a dáma má špatně dělaný diskuze a ještě ty motivy v ní . Vím že kurzorem to jde dát pryč , ale je to tam pro mě zatím špatně čitelný, i když jsem si to trochu zvětšila , ale není to vončo . Tak pozdravuj tam děvčátka a držím palečky k hubnutí
anonym
| 2. 9. 2012 20:18
TO daisy: Tak to mě mrzí,že máš takové problémy s kukadly.A co nějaká oprava ?Není možná?Nebo se ti do toho nechce a bojíš se?Tak alespoň že tady to přečteš je to tu takové čistčí i to pozadí,tak sem občas jukni a napiš jak se máš a co děláš.Pááá měj se prímově

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53