Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

anonym
| 1. 4. 2012 10:38
Prajem vám dobrý a úspešný deň. Mne sa zatiaľ darí. Som bez bolesti, absolvovala som už asi 8 km chôdzu. Teraz si popíjam kávičku s piškótami. Kvetka, Ty mi posielaš horory - pre mňa to už nie je, čo ak sa zľaknem a dostanem infarkt? Daisy, ako sa Ti darí? U nás sa ochladilo, ale mne je lepšie, akoby som bola nabitá novou energiou. Som zvedavá , ako dlho mi to vydrží. Želám vám veľa zdravia a elánu.
anonym
| 28. 3. 2012 20:00
Kvetka, stalo sa presne to, čo opisuješ. Po operácii som schudla 3 kg, ale už ich mám späť. 90 dňová prestala na mňa zaberať - telo je na ňu zvyknuté. Jedla som však aj koláče, lebo som o nich aj snívala. Jedno s druhým + to, že som nemala pohyb a kila šli hore. Tu polievku som si myslela, že by som mala lepšie, než ryžu, zemiaky, cestovinu a navyše benefit - bezproblémové vyprázdňovanie. Skúsim týždeň, dva a ak by šla váha stále hore, tak už neviem. Mám zmenené aj dávky liekov na štítnu žľazu, tak neviem, či aj v tom nebude pes zakopaný. Keď som videla to Tesco v Číne , tak som rada, že žijem tu. Neviem, či by som tam dokázala niečo zjesť - tam by sa dobre držala diéta ...? Hahaha...
doktorka.kveta
| 28. 3. 2012 20:22
TO topol: To s tím tescem to je teda humus!!!Jo a ode dneška,když si přinesu ze sklepa okurky,tak je budu kontrolovat,zda tak není zavařená taky žabička
anonym
| 28. 3. 2012 11:59
Ahoj devy, želám vám krásny dník. Kvetka, Ty si ale číselko, máš ešte také " kučeravé" myšlienky, ale mňa vždy rozveselíš.Daisy, teší ma, že má Tvoja malá takú voľnosť, slobodu. Dnes som prišla s prechádzky, zjedla som jogurt s piškótami, lebo som vyhladla. Teraz sa mi dovára cesnaková polievka so zemiakmi a s krupičkovou drobenkou / vajce s detskou krupicou zamiesené na tvrdo a nastrúhané na väčšom strúhadle./ Drobenka mi zostala zo včera - mala som zeleninovu polievku. Začala som sa stravovať polievkami a na raňajky, alebo desiatu jogurt s piškotami, alebo ovocie, alebo zeleninu. Neviem, čo to spraví ? Polievky mám veľmi rada. Skúsim obmedziť chleba. Zemiaky len 1- 2 ks do 2l polievky, aby to nebola len voda. Cestovinu a ryžu tiež len, ako doplnok polievky.
doktorka.kveta
| 28. 3. 2012 17:40
TO topol: Ahojky Miloušku,teda jak to tady popisuješ,ty ses nám nějak rozpapala .Ale to je normální,po tom co ti vzali žlučník,já jsem právě po něm taky začala přibírat,člověk může jíst více potravin,které mu před tím nedělaly dobře,nemáš po nich bolesti a snášíš je.Hlavně si dej pozor kočulenko,ať nezačneš přibírat.Nechci ti radit,ale vím to z vlastní zkušenosti,a také vím,že ty jsi ten typ,který chce hubnout,být fit.Jde o to,aby si se pomaličku nedostala s kilama nahoru.Pak by si byla zbytečně nešťastná,víš,jaká je to pak dřina,dostat jedno mizerný kilčo dolů.Prosím,hlídej se Seš mi moc blízská svým smýšlením,názory a svou vitalitou,jsi taková neznámá kámoška na dálku a dokonce ze zahraničí.To se mám,tak se opatruj a ještě ti posílám na čélíčko a tvářičky.Páá K
doktorka.kveta
| 27. 3. 2012 14:21
Tak už jsme z procházky zpátky,jsem docela unavená,venku je teplo,ale fouká,bolí mě kopýtka ale jsem spokojená,holky už i v lesíčku je jaro,krásně kvetou sasanky a po letech jsem zas viděla podběl.No,prostě paráda,všem doporučuji.
anonym
| 27. 3. 2012 17:17
TO doktorka.kveta: my včera prohlížely s malou sedmikrásky :-\
doktorka.kveta
| 27. 3. 2012 17:49
TO daisy: Ty taky a fialky.No prostě je jaro,co si budem nalhávat,hlavně aby to moc nelezlo na chlapi a mi pak nemusely do těch kytiček!
doktorka.kveta
| 27. 3. 2012 11:09
AAA,děvčata už jsou rozkoukané Miloušku a co vaříš dobrého a zdravého ty?Chystáme se po o na ráznou/tz.žádné courání/prochajdu,samozřejmě i se psem,to by ani jinak nešlo.Tak počítám,že mě večer budou bolet kopýtka Chceme vyrazit do lesa,no doufám,že tam je už sucho,ne jako minule,přišli jsme zaflákaný až ke kolenům,pes samé bláto,mokrý a v kožichu lopuchy.Už jste někdy vytahovaly z dlouhých chlupů lopuchy?Príma práce,ještě že je takový truhlík a drží.Pááá K
anonym
| 27. 3. 2012 12:48
TO doktorka.kveta: ano vytahovala, ale už je to dávno a naše Daisynka byla dalmatin, tak srst byla krátká :-\
..Magda
| 27. 3. 2012 09:59
foto Krásný den děvčata. tak já budu mít zase brokolici a brambory s máslem . Chlapi dostanou karbanátky, maso jsem už umlela . Včera bylo krásně . Ukážu vám jak se bavila včera má vnučka ..

Květo, ano to je ono, ovšem je špatné, že Dubí proslavily tak tyto děvy A pořád tu někde jsou a večer jsou ve výloze . ..To že jsme byli průmyslové městečko , to už ani nevíš viď , no to se nedá nic dělat . Je pravda, líp se pamatuje to špatné :-\ .

Užívejte si krásného dne
anonym
| 27. 3. 2012 08:49
Dobré ráno, ženičky moje. Kvetka, tak to bolo aj u nás. Najskôr muž neveril, že sa mi podarí schudnúť, ale, keď to už bolo vidieť, akoby sa ani veľmi netešil. Hovoril síce , že je to fajn, ale akoby to nešlo zo srdca. On jedáva, veľmi striedmo, ale stojí už dlho na jednej váhe - má veľké brucho a ja tiež. Hoci som schudla, všade je to znesiteľné, ale ten žalúdok to všetko kazí. Som typ jablka. Konvalinky ani u nas ešte nekvitnú, aj ja ich mám veľmi rada / mám rada všetky kvety a celú prírodu/ a mimochodom ďakujem Ti za pekné príspevky, ktoré od Teba dostávam. Daisýk, aj Tebe želám príjemný deň.
doktorka.kveta
| 27. 3. 2012 08:36
Dobré ránko.kočulenky,ještě jste se nevydadaly?Vstávat a cvičit!Hi hi hi!Tůdle,že jo?Co se bude dnes vařit k obědu?Já pro muže hovězí na česneku s bram.knedlajzem,pro sebe krůtí tvarohovou nádivku s dušenou zelení.Tak zatím pááá.K
anonym
| 26. 3. 2012 19:42
Kvetka, úprimne sa s Tebou radujem. Určite to ešte pôjde dolu, keď sa to už rozbehlo. Rob všetko tak, ako doteraz. To, čo sa Ti osvedčilo. Ako pôjdu kila dolu, aj pohyb bude ľahší a všetko spolu Ti určite prinesie želaný výsledok - hlavne veľa zdravia. Daisy, aj Tebe želám zdravíčko a šťastíčko.
doktorka.kveta
| 26. 3. 2012 20:14
TO topol: Moooc díky za podporu,moc si toho vážím,opravdu Akorát se mi zdá,že mému mužskému to nejde pod fousy a to doslova,má plnovous Nijak se nevyjadřuje,ale občas ode mne ochutnává co si klohním za dobroty.Přitom mi nepřipadá,že bych ho nějak v jídle šidila. Zatím K
..Magda
| 25. 3. 2012 11:05
Krásný slunenční den, jsem přišla popřát .
doktorka.kveta
| 25. 3. 2012 11:15
TO daisy: AAA,Dajsíček se nám vzbudínkal A kdy budeš vytvářet nějaké hodnoty?Takle se toho blahobytu teda nedočkáme
anonym
| 25. 3. 2012 13:28
TO doktorka.kveta: Květo , hihi já už dovytvářela, když jsem byla v pracovní procesu , možná se ti někdy dostal do ruky, hrneček který jsem vyrobila
doktorka.kveta
| 25. 3. 2012 16:48
TO daisy: ÓOOO,tak to pardon tak to je v pořádku,tak to má být,kázeň musí být Já už mám ty kámošky nějak popletený,jsem myslela,že jsi už v důchodě!A nebo seš akční důchodkyně?Já jdu na noc,už mě to s......e,v takovým krásným počasí,a léto s dovčou daleko
anonym
| 25. 3. 2012 20:39
TO doktorka.kveta: Květo, já jsem ti myslím, už odpověděla , ano jsem v důchodě a užívám si zasloužilého odpočinku, 40 let práce , stačí, :-\ občas když zavolají z podniku, tak vypomohu, ale necpu se jim tam , ale když jim to někdy všechno omarodí, tak zajdu na pár dnů , někdy to je pár dnů, někdy pár měsíců . Většinou tak jednou do roka se ozvou . Hlavně že podnik
pořád jede . Pracovala jsem v českým porcelánu v Dubí ..

Dobrou noc děvčata .
doktorka.kveta
| 26. 3. 2012 17:03
TO daisy: Ahojky Dajsíku,ty naše pracující holka !Jen choď,aspoň příjdeš mezi jiné lidi,dozvíš se něco nového,nějaké drbky,a nakonec,každá kačka dobrá .Hele,Dubí,není to jak tam jsou ty šťopky?I když tady u Turnova je taky jedno.Jo a jak jde hubnutí,mě teda/musím zaklepat,néé raději zamlátit/se daří.Měla jsem takový sen,každé kilčo pod 90 dobrý a povedlo se,jupíííííí Zatím mám 87 a teď jsem už na výsost spokojená,jedu dál v klidu,nebudu nic kolem diety řešit a hlavně žádné nervíky a možná,že se to ještě sníží.No a když ne,houby se stane,život jde dál 4usíky K
anonym
| 25. 3. 2012 08:40
Želám vám krásny deň, nech sa vám všetko darí . Kvetka, ja jedávam cottage aj samotný, aj na chlebíčkoch a nemám problém, ale každý sme iný. Mám ho rada aj klasický tvaroh. Jedávam ho s rôznymi bylinkami, řeřichou, petržel, cibulka,pažítka. Neviem si vysvetliť to, že priberám, keď sa hodne pohybujem a ani sa neprejedám. Že by to mohol mať na svedomí ten žlčník, ako si to spomenula?
doktorka.kveta
| 25. 3. 2012 10:13
TO topol: Ahojky všem dvěma Paráda,zas je krásně,i když by mohlo přes noc trochu sprchnout,ale to by bylo moc přání najednou.Milčíku já to s tím cottagem asi přehnala on je teď na mě asi dost tučný,je v něm přeci smetana! Ale já zastávám názor,že jednou za čas ta hnačka nevadí,člověk se víc vyčistí,a pokud to není nějaká nemoc tak se to dá snést.Hlavně aby byla po ruce ona místnůstka a byl na to čas!
anonym
| 24. 3. 2012 17:52
Ahoj, holky. Dnes som vzorová. Jedla som cottage, macesy, zeleninový vývar, piškóty s jogurtom, jabĺčka a dlho som bicyklovala - no skratka krásny deň. Aj vám želám všetko dobre.
doktorka.kveta
| 24. 3. 2012 19:20
TO topol: Ahojky holčiny zase jeden krásný den za námi,a zítra doufám další ořed námi Mili jsi pro nás inspirací Já jsem si dnes dala v práci k snídani taky cottage a zachvíli jsem cottagovala no přímo letěla ... Ale to je dobře,v posledních dnech jsem s tím měla trošku problémy Pak jsem na to koukala,bodejď ono po ránu na lačno smetanu to asi není to pravé ořechové

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
17. 6. 2025 08:35
14515
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53