Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

anonym
| 24. 3. 2012 10:11
Dobrý deň a ďakujem za povzbudenie. Želám vám zdravie a veľa radosti v týchto krásnych dňoch. Daisyk, máš pekné logo. Ja to neviem - možno ak bude syn niekedy doma a bude mať náladu, že by mi s tým pomohol. Teším sa na vaše príspevky.
doktorka.kveta
| 23. 3. 2012 22:04
Jo a odteď tady mám myšáčka se sýrem.Páá
anonym
| 23. 3. 2012 15:57
Dievčatá zdravím vás. Daisy, priam cítim vôňu toho Tvojho chlebíka. Ja som si dnes kúpila maces - máme ho so synom radi, ale tento je starý a tvrdý, no čo už, musím ho nejako zjesť. Nechodím teraz každý deň sem, lebo keď ma syn rozrobenú robotu v počítači, aby som mu náhodou niečo nevymazala. Hodne sa snažim chodiť a aj bicyklovať, len cvičiť s gumou sa mi zatiaľ akosi nedarí - som lenivá. Váha šla o dve kila hore, mám 81 kg. Som ako na hupačke. Želám veľa zdravia, radosti z detí, držte sa.
doktorka.kveta
| 23. 3. 2012 17:18
TO topol: Ahojky Topůlku,nic si z té váhy nedělej,neřeš to,ono se to spraví samo,až příjde ten pravý čas.Nezapomeň,že tvé tělíčko prodělalo zákrok,musí se s tím srovnat,zvyknout si,že ti něco v těle chybí.\a až to pochopí,a uklidní,tak to zas určitě půjde.Snaž se na to nemyslet,neřeš žádné hubnutí,jez to co ti vyhovuje,a dělá tělíčku dobře a uvidíš,že to půjde Páá K
..Magda
| 23. 3. 2012 17:32
TO topol**: no ahojky konečně jsi zavítala mezi nás . :-\ to je dobře , je jasné, že práce má přednost , . jsi dobrá s cvičením, váhu budem mít stejnou,** Květo ty jak ? Já jsem vysoká 168 cm a váha, ta mi lítá, dvě kila jsou pohyblivá , jen a´t se nehejbou příliš ..

Dnes jsem byla na menší procházce, zakončila jí u maminky a nyní tu sedím s mokrými vlasy, musím se zkutůrnit. Už jsem celá rozvrkočená ..

Přeji krásný pátek !
doktorka.kveta
| 23. 3. 2012 18:29
TO daisy: Ahooj ,jsem venčila Élišku,mladý jeli do teska nakupovat,tak za odměnu mi koupili 2nízkotučné bílé jogurty a hořkou čokoládu,ale tu sní dědek ,protože to není dietní .Váhu prozradím v neděli,to se budu vážit a měřit,jako miminko v porodnici Ale dnes jsem neodolala a vlezla do kalhot,které jsem navlíkla ke kolenům,teď to jde až nahoru,tak tam nějaká změna bude doufáááám
..Magda
| 23. 3. 2012 19:31
TO doktorka.kveta: no vida, dobrá zpráva, jinak k té hořké čokoládě , ta má nízky glytemický index jestli to píšu správně , pár kostiček ti neublíží , a cucej to
doktorka.kveta
| 23. 3. 2012 22:03
TO daisy: No to je fakt,když já teď nemám na sladký chuť,ale ona určitě přijce krize,tak se bude hodit.No a už přeji dobrou,ráno vstávám v 4.50hod jdu na denní,vůbec se mi nechce,kór jestli bude krásně a já tam budu čumákovat do 18.No co nadělám,peníze jsou potřeba!
anonym
| 23. 3. 2012 22:13
TO doktorka.kveta: krásnej myšáček, ať ti to zítra uteče pá , dobrou
doktorka.kveta
| 23. 3. 2012 12:41
Ahojky Dajsíku,teda ten je !Hele,to mi připomíná,když jsem ho pekla poprvé,a vyndala aby vystydl,šla jsem někam pryč,a když jsem se vrátila měla jsem ho celý dokola ořezaný,zbyla jen ta prostřední střítka .Teď se ofrňujou a už o něj nestojí,já ho teď při dietě nesmím Tak se na pekárnu/jako na vše/práší.No možná někdy...A co ty jak hubneš,ty to tolik nepotřebuješ,tak ti to velkou hlavu nedělá co? čusíky K
doktorka.kveta
| 22. 3. 2012 07:20
Dobré ránko,děvčata,tak jsem se přikulila z noční,takže teď je klid,nikdo mě nevystrkuje od počítače,tak jsem si to tu chtěla proštudovat,a ono tu nic není .No jo,ono je to jaro,a vy pobíháte venku a užíváte si sluníčka .Tož teda já si půjdu lehnout a až se vyspím tak si vás tady zkontroluji.Tak se zatím mějte a pro mě dobrou
..Magda
| 22. 3. 2012 10:23
TO doktorka.kveta: Květuško hezký den, Topol,tobě také . Kde nic není ani čert nebere , hezky se do jara vyspinkej
doktorka.kveta
| 22. 3. 2012 17:28
TO daisy: Teda Dajsíku a Topůlku,vy asi lítáte povenku a vůbec nekomunikujete .Zas je krásně,a až na člověka vyjde dovča,tak se určitě strefí do ošklivého počasí.Taky to je nápad muset si teď už nahlásit v práci dovolenou na léto.Vždy 8-10dní,pravidelně se strefíme,když je ošklivo,prší a je zima .Ach joo,nemáte se vy líp,prostě si řeknete teď je hezky a můžete vyrazit! Tak čusík a ozvěte se K
..Magda
| 22. 3. 2012 17:40
TO doktorka.kveta: Květo, buď ráda, že ti dají dovolenou v takovém rozsahu , já měla k dispozici jen 4 dny, které jsem si mohla vybrat jak jsem chtěla já . Jinak jsme si dovolenou vybíraly podle podniku ..

V pekárně se mi vrtí chlebíček, pěkně celozrnný , akorát mi teď nasadil kluk brouka do hlavy, prý mi to na energii bude stát 30 kč, ho asi kopnu ..

To by snad ani nechutnal, kdyby byl tak drahý :-\
doktorka.kveta
| 22. 3. 2012 19:14
TO daisy: Vidíš,to mě ani nenapadlo,když jsem pekla,že se k tomu musí připočítat elektrika.Mě to trvalo asi 3hod.než se upekl,nevím jak to trvá tobě,když se podařilo sehnat mouku v akci,nebo i někdy přímo směs na chleba tak se to snad pořád vyplatilo néé?Ale domácí je domácí!A když jsem si ho ještě posypala nahoru semínkama,bůůůů to bych si dala,já bych ožrala hlavně ty čerstvé patičky.
..Magda
| 22. 3. 2012 21:40
foto TO doktorka.kveta: Květo pohoda klídek prej to bere málo, tady máš odkaz , jé odkaz hodím až z mozily, ale až zítra , radši ukážu chleba , dobrou noc podívej kolik má patiček
doktorka.kveta
| 19. 3. 2012 16:55
Ahojky Daisíku a Milčo,užíváte si sluníčka dokud je?Já jsem dopoledne hlídala vnučku,byla moc hodná,je to ještě miminko.Vzala jsem ji na prochajdu do parku ale tam je zámecký rybník a od něj to hrozně foukalo.Přišlajsem domů docela vymrzlá.A kočiny jak vám jde skoro-jarní hubnutí?Mě nic moc,stojí mi váha,no ještě mám čas,vážit a měřit se budu v neděli.Tak zatím páá K
..Magda
| 20. 3. 2012 12:52
TO doktorka.kveta: krásný den, jak stvořený pro procházky s kočárkem. V loni jsme také jezdili, letos ještě pořád jezdíme, ale už kočičku také necháváme běhat někde po lese. Zrovna včera , jsme se honily, malá vydrží hodně , víc jak já její babička ..

Jinak váha - ta si dělá co chce potvora , momentálně stoupá ..

Půjčila jsem si v knihovně knihu od stop obezitě , tak tam je fůra receptů, ani to nevypadá, že by to lezlo hodně do peněz, tak normálka . .Možná vyzkoušíme . Ono to je opravdu jednoduché, sníst tolik kolik vydáme energie , ale to chce i pevnou vůli, nejlepší je na jídlo nemyslet , a jen se hýbat :-\
doktorka.kveta
| 20. 3. 2012 19:01
TO daisy: Ahojky Dajsíku,to se ti to vykuluje na sluníčku,když nemusíš do rachoty co? Ale budiš ti to přáno .Nedavno jsi posílala svou fotečku a vedle tebe bylo motorizované dítko,to byla vnučka?No jestli ano tak to je pěkňoučká princezna.Bodejď by pak babuli neproháněla,když na to má motorku
anonym
| 20. 3. 2012 20:13
TO doktorka.kveta: Květuš ano, to je naše první kočička Je to zlatíčko, ale znáš to 15 měsíců :-\ takže štrachá , štrachá a pro změnu zase štrachá a celý den se nezastaví, kde ty děti berou tu energii, jen na to koukám a jsem unavená Dobrou noc
doktorka.kveta
| 20. 3. 2012 20:31
TO daisy: Když oni to jsou takový zlatíčka! Ale to hlídání je už jiné než když jsme se staraly o své děti.A hlavně ,když už jich má člověk dost,může je zas vrátit jejich rodičům! Dobrou,hezky se vyspi
..Magda
| 21. 3. 2012 10:11
TO doktorka.kveta: krásný den, máš pravdu s hlídáním, ale já už tolik nehlídám jako když bylo mrně malinké, to se vzal kočárek a maminku jsme nechaly, aby si doma dělala co chtěla , nyní její maminka chce být všude s ní .
Ale co jsem chtěla napsat , včera - snídaně , káva s mlékem ( sušenou smetanou ) + krajíc chleba s marmeládou , ..Oběd těstoviny s vejcem a uzeninou + půl sáčku uvařených zelených fazolek ..+ večeře 1 rohlík a vaječná pomazánka , 2 večeře uvařené fazolky , jen tak , ráno, 1.5 kg dole ...

Náhoda ? Dnes si zopakuji , i když skladba jídla bude jiná , zkusím dodržet časy a zeleninu :-\ ..

Hezký den děvčata
anonym
| 19. 3. 2012 16:51
Ahoj, vím že to sem zrovna moc nepatří, ale spousta lidí je bez práce nebo hledá nějaký přivýdělek. Já nabízím skvělý přivýdělek, stačí mít doma internet a telefon, vše se ovládá přímo z domova a pracovat můžete kdy máte zrovna čas. pokud by to někoho zajímalo tak se koukněte na http://www.cinnostdoma.cz/zsprace
Tatu
| 20. 3. 2012 09:50
TO lala58: To víš že to sem na beton nepatří, tak si ty své nabídky vetkni do zádě. Beztak to bude nějaké letadlo, nebo podobný podfuk. V nejlepším případě sběr kontaktů od důvěřivých lidí.
anonym
| 17. 3. 2012 09:47
Daisy, Kvetka, želám vám krásny deň - taký u nás je - slnečno. Želám vám veľa trpezlivosti so starkými - viem o čom to je, ale hlavne už sama na sebe pociťujem najmä zábudlivosť, ťažšie chápanie aj bežných vecí. Bojím sa, aby som sa nedožila vysokého veku, straty pamäti, bezvládnosti. Veľmi si vážim ľudí, ktorí sa starajú o starých ľudí. Čo sa týka chudnutia, určite je to tak, že telo si zvyka na určitý systém a potom už nereaguje tak rýchle, ako na začiatku. Začínam chodiť, ale ide to ťažko, cela sa vraciam ubolená - dúfam, že sa to po čase zlepší. Kvetka, takú žravosť som mala po roku prvýkrát. Mám 2 kg navrch, ale nevidím to ako tragédiu. Ludia sa trápia, s oveľa horšími starosťami - ideme ďalej. Počasie nám praje. Držím vám palce a želám hlavne veľa zdravia.
..Magda
| 17. 3. 2012 17:51
foto TO topol: u nás nádherně ,
doktorka.kveta
| 18. 3. 2012 11:11
TO daisy: Ahojky Dajsíku,no to je nádhera už bych se tam vyděla,jak se tam procházím se psem já vdechuji jarní lesní vzdoušek a psík spokojeně pobíhá a čuchá vůně po zemi.Bůůů já už chci mít dovolenou a někam do lesů vyrazit na procházku!A pak na podzim na houbičky!!Ach joo,do dovolené daleko.Páá K
anonym
| 18. 3. 2012 12:51
TO doktorka.kveta: Ahojky Květuš, ano ale až to bude zelené , to bude teprve pastva pro oči , zatím barvy nic moc, ale blíží se nám to . Ano máš pravdu na procházku se psem dokonalé, měli jsme 15 a půl roku fenku dalamtina , Daisynku . po obědě si dávám sklenku červeného, odněkud z Moravy . Jsem zvědavá kdy to dopiju , tím myslím, tu otevřenou láhev :-\ To mám na měsíce dlouhýý
anonym
| 15. 3. 2012 15:12
Dobrý deň, dievčence. Ospravedlňujem sa, že som sa chvíľu odmlčala. Trochu som pomáhala švagrinám, syn robil veľa svojej roboty na počítači, tak som ho nechcela vyrušovať a keď mám povedať pravdu, ani nebolo veľmi o čom písať. Snažím sa chodiť, ale už po troch kilometroch sa ledva dovlečiem domov. Chvíľu to ešte potrvá, kým sa dostanem znova trochu do formy. Mám celkom ochabnuté telo a čo je horšie, asi aj dušu. Musím hodne bojovať sama so sebou. Jedla som tri dni kysnuté koláče - boli vynikajúce a preto, že mám kysnuté zakázané aj po operácii žlčníka - o to viac som za tým bažala - tak som to "zožrala". Teraz už budem mať zas na pol roka pokoj. Teraz jem ovocie. Veru nemôžem poslúžiť ako vzor. Kvetka, ale aj ja väčšinou jem, ako som si zvykla pri tej 90 dňovej / len si už nevážim, ale asi znova budem/. Mne to vyhovuje práve preto, že sa tie dni tak striedajú a viem, že občas môžem aj zákusok a čokoládu, aj od cesta - čo mám asi najradšej a tiež ovocie. Len musím poznať mieru a nie tak, ako som si to dopriala. Obesiť sa preto nepôjdem - som len človek - slaboch a pažravec. Želám vám zdravie a hodne síl.
doktorka.kveta
| 15. 3. 2012 17:48
TO topol: No t o je dost,že jsi se taky ukázala,opravdu jsem o tebe měla strach,že marodíš,nebyla jsi ani vedle na diskuzi.Hlavně žejsi v pořádku,a že nejsi marodná,jinak o nic nejde.Já jsem předevčírem skončila tu dolečkovu dietu od včera jsem se vrátila zpět na 90tku.Milko,v životě by mě nenapadlo,jak to se mnou zatočí,myslela jsem si,že když jsem ji už držela,že to bude lehké ale ono je to moc těžké.za těch 14dní jsem se naučila jíst po 3.hodinách malé porce,ale častěji.Asi si tělo na to zvyklo,nebo já nevím,dnes jsem měla drruhý den ,já měla odpoledne kolem 16.hod klasický vlčí hlad.Hele.játo snad zažila v takové síle poprvé.Lítala jsem po kuchyni,cpala jsem si do pusy co mě přišlo pod ruku.No moc toho sice nebylo,protože za chvíli jsem byla plná,odříhla si a žravost mě přešla.Ale v takovým nárazu,to bylo hrozné Nevíš,co to mělo být?Stalo se ti to taky někdy?Tak zatím,a těším se

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
17. 6. 2025 08:35
14515
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53