Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

anonym
| 15. 3. 2012 10:26
Ahoj, pro ty co tady diskutovali Caro od Nestlé.O víkendu bude v Hypernově ochutnávka na nový Caro Vitality, melo by byt jeste zdravejsi a dietnejsi!
doktorka.kveta
| 14. 3. 2012 12:08
Ahojky,děvčata,jak se máte a co děláte?Jak vám jde hubnutí?Milko,kde jsi,snad nemarodíš?Daisy,co kebulka,už přestala,holky,my tu máme jít příkladem,jak jsme fit,a zatím to tu vypadá jak klub lazarů!!Tak trochu optimismu by to chtělo néé?
anonym
| 14. 3. 2012 17:33
TO doktorka.kveta: mě nic nejde, jak mě bolela hlava, tak jsem to i hned vzdala , se tu krmím mozarelou s rajčaty v kombinaci s olejem a bazalkou neuvěřitelně dobré
doktorka.kveta
| 14. 3. 2012 19:55
TO daisy: Tak to ti věřím,to je mňamka,a nevíš co je s Milkou?Vůbec se neozívá!! Chudák,jestli taky nemarodí,prý teď řádí chřipajzny.Já jsem teď držela 14dní tu mlíkovou dietu,a celkem nic,myslela jsem že to s ní nakopnu,a ono prdlačky.Takže od zítřka se pokorně vracím k té 90tce,jedu od začátku,už to nebudu řešit,hlídat,bláznit a prožívat,prostě ji budu dodržovat a občas se zvážím a změřím.Tak se měj K
..Magda
| 15. 3. 2012 10:32
TO doktorka.kveta: Květo nevím co s ní je, snad je v pořádku :-\ .

nehroť to s dietou , zkus popátrat , jiank ty stránky co jsem ti posledně dávala , hned nahoře máš napsáno 28 dní máš tam i recepty , jen se podívej je tam oranžová lišta a v ní to je psáno . Jen si na to klikni a ono ti to vyjede . Na knihu když neumíš stáhnout požádej zkušenější , já to taky tak dělám :-\ ..

Caro piju - občas - proto mi dýl vydrží, za 70 kč to musí - Albert je od nás daleko , to se mi kvůli Caru na ochutnávku nevyplatí ..
doktorka.kveta
| 15. 3. 2012 12:07
TO daisy: Ahoj Dajsíku,tak jsem po obědě,najela jsem zpět na tu 90tku a té se budu držet,ač mi to někteří rozmlouvali,že je nevyvážená,nezdravá apod.Takže jsem měla k snídani ovoce,byly tu takové zbytky tak jsem je vykrájela a nakrájela rozmixovala tyčákem,mírně naředila vodou,protože to byla pěkná kujduše.Kivi,jablka,banán a pomeranče.Byla to ňamka,podělila jsem se z celou rodinou a pomlaskávali jsme si .K obědu jsem měla pórkovou polévku s rýží a bramborem.Bramboru jsem pomačkala aby to bylo hustčí.No pěkná kejda č.2 A co se vyvařovalo u vás?Mužík s dcerou měli rýži a pečenou kotletu na houbách.Tak zatím páá K PS.už jsem to našla,proštuduji,popřípadě si knihu stáhnu,samozřejmě vše za asistence dcery,protože maminka je amatérka
..Magda
| 15. 3. 2012 13:38
TO doktorka.kveta: Květuš, tak byla dobrota , byla nezdravá krkovička s bramborem, ale udělala jsem fazolky zelené podle detoxu, dohromady - vynikající , snažím se aspoň dávat k jídlu hodně zeleniny , když nic jiného. Už aby bylo hezky nic mě tam netáhne . Venku je sluníčko, ale zima :-\
anonym
| 11. 3. 2012 19:13
WAZZUB - - nový vyhledávač, který bude platit uživatelům !!

Je to připravovaný projekt, který se má rozjet 1.7.2012 , přesto pokud se zaregistruješ už teď, můžeš na tom zcela zdarma vydělávat až do 9.4.2012 .

Registrace ti zabere pouze minutu, klikneš jenom na link a až se zobrazí stránka, kde se registruješ, doporučuji si před registrací zřídit email u Google - gmail. Vše tam chodí bez problémů, budete mít přehled a nemusíte se obávat jako někteří jedinci, že Vám bude někdo spamovat váš email.
Registrace zcela zdarma zde:

http://signup.wazzub.info/?lrRef=bad7d

To je všechno. Na tvůj uvedený email, ti potom přijde aktivační email
Ten potvrdíš a už se můžeš pod svým emailem a heslem které sis zadal při registraci, přihlásit do své kanceláře - back office!
Kde máš vlevo nahoře svůj referenční link, pod který se mohou registrovat zájemci, které oslovíš. Dále tam máš svůj dolar faktor, ve kterém vydíš svůj aktualní výdělek a dále vidíš své registrované lidi v první linii a kontakt na ně.

Pokud ti nepřišel aktivační email, máš pod přihlášením do kanceláře - funkce pro znovuzaslání emailu, hesla, nebo spojení online na support wazzubu, kde se řeší technické problémy.

WAZZUB- SEN SE STÁVÁ REALITOU !!
..Magda
| 11. 3. 2012 10:47
Děvčata pěkný den i když u nás podmračeno - zamračeno ...

Zítra začínám držet - detox stravou - uvidíme jak se s tím srovnám
doktorka.kveta
| 11. 3. 2012 18:37
TO daisy: Ahojky,co to obnáší ten detox?To budou asi samý ňamky co ?
..Magda
| 11. 3. 2012 22:20
TO doktorka.kveta: Květo, na snídani to je nastrouhané jablíčko s mrkví a mleté vlašské ořechy , někde je na stažení kniha , kouknu ,http://www.lahkechudnutie.sk/..tady to je - kouknu a vidím ..

Dobrou noc
doktorka.kveta
| 12. 3. 2012 18:54
TO **daisy Ahojky,no juknu na to,už ten začátek je velmi lákavý,zkoušela jsem na to kliknout a nechce se mi to znázornit,že tam nemá být to slovo TADY ?
doktorka.kveta
| 12. 3. 2012 21:36
TO daisy: Ahoj,tak jsem to asi našla,ale nenašla jsem žádný rozpis jídelníčku.To jsi si stáhla na uložto celou knihu? Páá K
..Magda
| 13. 3. 2012 13:13
TO doktorka.kveta: ahojky Květo , na ploše počítače mám, mám knihu , určitě j snadno najdeš , dej do googlu , kniha na stažení a detox stravou , určitě ti něco vyjede co bude kniha . Jenže mě včera šíleně rozbolela hlava, jak to asi skončilo si umíš představit
anonym
| 13. 3. 2012 15:03
TO daisy: Ahoj Daisíku,co že tě bolela palička? Nenafoukalo ti někde při procházce?A nebo a to mívám já,když málo piju.Tak se opatruj,na tu dietu se juknu ale až zítra,protože jsem boží vemínko a s počítačem to moc neumím,musím říct dceři,ale večer jdu na noční tak až zítra.Tak zatím páá K
topol
| 10. 3. 2012 17:47
Holky, dobrý deň. Cibulka, neverím, že by pomohol, akýkoľvek preparát, sú to len vyhodené peniaze. Jediné čo pomáha, prirodzenou cestou spevniť prsia aj celé telo je cvičenie. Prsia sú sval a tuk. Nájdi si na nete cičenie na spevnenie prsného svalu a začni cvičiť. Každá žena, ktorá má deti a kojila ich, zaplatí za to tuto daň. Preto mnohé ženy odmietajú kojiť. S prechodom sa to zvyčajne zhorší. Podľa mojich skúsenosti majú výhodu chudé ženy, ktoré neskôr trochu priberú. Pleť sa im napne, prirodzenou cestou sa vyplnia aj vrásky, aj prsia tukom. Niekedy je lepšie mať pár kil navyše a u Teba sa mi zdá, že tých kil, zas až tak veľa nie je. Záleži asi aj na tom, v ktorej časti tela. Ja to mám väčšinou v oblasti žalúdka a to je zabiják. Kvetka a Daisy, ja som akasi bez nálady. Týždeň ma boleli kríže, nechodila som von. Dnes som bola trochu, ale ešte stále je nálada pod psa. Želám vám, aby sa darilo lepšie.
doktorka.kveta
| 6. 3. 2012 16:42
Ahojky děvčata zdravím všechny,teď jsem se vrátila z prochajdy,pěkně jsem vymrzla.takže jsem si uvařila kávičku s jedním sacharinem a hubeným mlékem a srkám abych se trošku zahřála.Jak vám jde hubnutí?Já se snažím držet,a dodržovat,vážit se budu až za 8dní,tak jsem na to zvědavá,jo a taky měřit,tak to budu moci porovnat,protože jsem si to konečně začala zapisovat.Tak zatím K
topol
| 6. 3. 2012 09:57
Želám vám pekný deň. Anoným, možno by stačilo, ak by si zamenila biele pečivo /chleba/ za tmavé, večer nejesť po 19 hodine, nemaškrtiť, pridať pohyb. Možno by bolo dobré, keby si napísala čo robíš a ješ celý deň. Tie vývary sú veľmi dobrá vec. Ľahko sa dajú nahradiť instantnými, pre ich ľahkú prípravu. Nevýhodou je , že obsahujú dosť konzervačných prípravkov. Uvarené doma, vieš, čo tam dáš. Zamrazené si môžeš kedykoľvek zohriať. Zhodiť 6 kg je možné za 1-2 mesiace. Vylúčiť zo stravy cukor a všetky sladkosti + sladké nápoje. Dobrá je delená strava, ktorá sa dá ľahko dodržiavať. Aj do školy si môžeš pripraviť ovocie, zeleninu, aj obložený chlebík - záleží čo do neho dáš. Ide jar, nebude núdz a o reďkovky, šalát, uhorky, paradajky, paprika a p. Aj na stránkach Ženy .cz je veľa dobrých rád. želám Ti, aby sa Ti to podarilo.
..Magda
| 5. 3. 2012 12:06
Krásný den, já dnes nastartuji svůj metabolismus , karbanátkama a vývarem :-\ Ve středu jdu nakoupit do Interšpáru , tak podle výběru vyberu i sobě nějakou tu očistnou stravu . A co ten detox stravou ? :-\
anonym
| 5. 3. 2012 00:09
Zdravim damy :) procitala jsem tuto diskuzi, ale nejak jsem nenarazila na to, co me presne zajima. Vim, ze je to individualni, ale za jak dlouho jdou videt nejake vysledky? A jake? Plus - myslite, ze bude problem, kdyz k obedu vynecham ty vyvary? Mam 60kg, takze slibovanych "az 25kg" urcite hubnout nechci :) stacilo by tak 6kg. Zaujala me spis ta ocista organismu, pravidelnost, nastartovani metabolismu a hlavne - ze si budu varit! Studuji a pracuji, casu moc neni a ja setrim tam, kde je to nejhorsi - 2 tydny bez tepleho jidla, hrozna zivotosprava :( tak vam budu vdecna za odpovedi. Dekuju
topol
| 4. 3. 2012 08:23
Dobrý deň, dievčence, nech sa vám tento deň vydarí a prinesie vám len radosť. Daisy, trochu Ti závidím, tu Tvoju spoločníčku, ale myslela som to v dobrom. Ja som mala včera dusenu mrkvu, petržel a reďkovku. Keď to už bolo hotové, pridala som tam kúsky tofu. Bolo to dobré. Zjedla som k tomu 4ks mini sucharov. Bola som hodinu chodiť . Prišla som nabitá energiou - s chuti som sa pustila , ako Kvetka do upratovania a prania. Dnes von nejdem, hoci je veľmi pekne. Bolia ma kríže, asi som ich v noci zachladila.
doktorka.kveta
| 4. 3. 2012 09:22
TO topol:Ahojky Milko i tobě přeji krásný den!Už tu začíná vykukovat sluníčko,doufám,že se to nepokazí,chtěla bych po obědě zase vyrazit s kočárem a se psem ven.Včera jsme byly taky já,2dcery,vnučka a pes,jen škoda,že je ještě mokro a bláto a musí se jezdit jen po silnici,já bych už nejraději jela někam do polí a do lesa.Včera jsme byli s mužem taky na větším nákupu v Kauflu,tak jsem si nakoupila ovoce,zeleninu,tvaroh a jiné zdravé mlsoty.U nás je malý výběr a docela draho Tak se Mildo opatruj,nepřeháněj to s tím venčením ať nenastydneš .Jo,a co dělá žlučníček,nezlobí ?Pá K
doktorka.kveta
| 3. 3. 2012 11:14
Ahojky děvčata,přeji krásný skoro jarní den .Taky u vás svítí sluníčko?Tady je až podezřele krásně a tak určitě máte príma náladu,já tedy ano,a nedám si ji ničím a nikým skazit Jak jde dietkování?Já se snažím držet,nic neskazit.Po ránu mě trochu chytala mlsná,tak jsem se pustila do uklizení špajzky,aspoň jsem přišla na jiné myšlenky,no a u toho jsem zjistila,co doma máme a co potřebujem koupit.A protože jsem včera čas věnovala vnučce,tak dnes se musím věnovat psu,po o asi vyrazíme ven.Tak se mějte a užívejte sluníčka
topol
| 2. 3. 2012 11:37
Dobrý deň a slnko v duši. Prišla som z hodinovej prechádzky, som unavená, ale šťastná. Aj včera som chodila. Kvetka, sojovú a iné dobré , zdravé pomazánky si kupujem v "Zdravienke". Majú tam veľa dobrých vecí. Čo sa týka časteho striedania diét - moja skúsenosť ? Je to nesprávne, lebo telo sa ešte nestačí prispôsobiť a už má znova zmenu. Zo zeleniny si snažím vybrať tie, ktoré sú pre mňa najmenej zaťažujúce: mrva, petržel, červená repa, paradajky, paprika, uhorky, tekvica, fazuľové struky a rôzne listové šaláty, reďkovka. Daisy, najhoršie čo môžeš urobiť je hladovanie. Ráz za čas -to áno. Ak si zvyknutá na kávu a zrazu si ju nedáš, tak telu to chýba / asi ako cigareta/, máš ťažkosti z abstinencie. Ja pijem kávu, ale slabšiu. Už viackrát som sa chcela odučiť a nahradiť ju čajom, ale asi to celkom nejde. Včera som pozerala : Ste to , čo jete a aj dnes ráno reláciu Dr. Oza. Aj tam hovorili, že je dôležité jesť všetko, lebo telo si potom berie čo potrebuje zo svalov, namiesto, aby spalovalo tuky. Držím vám palce.
doktorka.kveta
| 2. 3. 2012 13:41
TO topol: Ahojky,jdu jen na skok,venku je docela fajn,tak jsem si zamluvila vození,a pak i večerní koupání,takže se ozvu možná až večer.Páá a hezky hubnětě!!K
..Magda
| 2. 3. 2012 14:10
TO topol: ahojky děvčata , no abych ten včerejšek upřesnila , já včera nehladověla, jedla jsem celý den tu zeleninovou polévku , musím napsat na tvrdo je hnusná , první talíř je ještě dobrý, ale sedmý , to už bylo na mě moc . Také já polévku nemusím, ale jsem chtěla začít správně . ..

Dnes mi zatím hlava nebolí . Také jsem si ráno dala kávu a k obědu segedýn a knedlíkem . za včerejšek jsem i přibrala , sice jen kilo, ale přeci , asi to není pro mě, tahleta strava :-\ ..

Musím hledat dál . :-\ Tak zatím ahojky
doktorka.kveta
| 2. 3. 2012 20:20
TO daisy: Čusíky,už jsem se dotáhla domů a mám toho plné kecky.Myslím že budu mít zítra namožené svaly na nohách a budu chodit jako bělička ha ha ha nes jsem jedla.S:ovocný jogurt,sv.tvaroh,o.vařené kuřecí maso s fran.hořčicí,sv.zelenina,več,2vejce na tvrdo.A jsem plná a spokojená,uvidím za týden,až se zvážím

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53