Diskuze
Zpět na výpis diskuze
90 denní rozlišovací dieta
DiskuzePřidat názor
anonym
| 15. 3. 2012 10:26
0
0
Reagovat!
doktorka.kveta
| 14. 3. 2012 12:08
..Magda
| 11. 3. 2012 10:47
topol
| 2. 3. 2012 11:37
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Chudák,jestli taky nemarodí,prý teď řádí chřipajzny.Já jsem teď držela 14dní tu mlíkovou dietu,a celkem nic,myslela jsem že to s ní nakopnu,a ono prdlačky.Takže od zítřka se pokorně vracím k té 90tce,jedu od začátku,už to nebudu řešit,hlídat,bláznit a prožívat,prostě ji budu dodržovat a občas se zvážím a změřím.Tak se měj 
K
to musí - Albert je od nás daleko , to se mi kvůli Caru na ochutnávku nevyplatí
.K obědu jsem měla pórkovou polévku s rýží a bramborem.Bramboru jsem pomačkala aby to bylo hustčí.No pěkná kejda č.2
byla nezdravá krkovička s bramborem, ale udělala jsem fazolky zelené podle detoxu, dohromady - vynikající , snažím se aspoň dávat k jídlu hodně zeleniny , když nic jiného. Už aby bylo hezky nic mě tam netáhne . Venku je sluníčko, ale zima :-\
Jak jde dietkování?Já se snažím držet,nic neskazit.Po ránu mě trochu chytala mlsná,tak jsem se pustila do uklizení špajzky,aspoň jsem přišla na jiné myšlenky,no a u toho jsem zjistila,co doma máme a co potřebujem koupit.A protože jsem včera čas věnovala vnučce,tak dnes se musím věnovat psu,po o asi vyrazíme ven.Tak se mějte a užívejte sluníčka