Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

sakrte
| 29. 2. 2012 20:07
Zdravím všechny
Narazila jsem na tuto diskuzi náhodou, tak jsem si řekla, že musím přidat pár svých zkušeností. Zkusila jsem už mnoho diet, včetně kurzu Stobu. Tam jsem sice zhubla, ale jakmile kurz skončil, kila šla opět nahoru .
Už jsem byla zoufalá, ale náhodu jsem narazila na internetu na výživového poradce a po třech měsícíh pod jeho vedením 10 kg dole !!!
Jsem nadšená
doktorka.kveta
| 1. 3. 2012 10:52
TO sakrte@seznam.cz: Ahoj,tak to moc gratuluji!!nechtěla by si nám tu něco o tom napsat?Mě by to docela zajímalo.K
sakrte
| 3. 3. 2012 13:25
TO doktorka.kveta@seznam.cz:
Ahoj. Mám výživovu poradkyni . Se vším mi radí. Musela jsem sice něco investovat, ale nemám na to, abych hubnula jen tím, že se budu nějak omezovat v jídle apod. Pokud chceš napiš mi email a já ti na ni dám kontakt.
doktorka.kveta
| 3. 3. 2012 19:13
TO sakrte@seznam.cz: Ne,díky,jednou jsem to už zkusila,a nedopadlo to dobře.Čert vem ty prachy,co jsem mu za jeho"rady"zaplatila,ale blbce ze sebe dělat už nemíním!!
..Magda
| 29. 2. 2012 11:31
Hezkou středu děvčata, no já snídala zatím jenom černé kafe se sušenou smetanou, zatím hlad není . Ale oběd ten teda bude , vaří synek, já dělám jen knedlíky z kynutého těsta ...Ale bude to bomba , opravdu játrová omáčka na slanině .tak toho nesním hodně, ale už si začnu připravovat zeleninu na polévku, má se jíst před jinou stravou, aby si organismus zvyknul . Myslím, že mám doma vše , takže zítra tu budu bědovat , že mám hlad , ale ani to kafe asi nebudu moci , to mě mrzí , bude mě bolet hlava . Ale mám Caro , no není to ono . Zatím se loučím
doktorka.kveta
| 29. 2. 2012 18:52
TO daisy: I tobě ahojky,sice pozdě ale dobrou po chuť k obědu!Knedlík bych oželela,ale omajdu ,tu jooo To zvládneš,hlad mít nebudeš,vždyť si můžeš dát svačinky,ovoce,zeleninu,sušené ovoce nebo různá semínka.A já teda kafčo piji rozpustné,nebo si tam dám 1sacharin a odtučnělé mléko.Jinak to Caro taky není nejhorší,to víš ta chuť je jiná,ale na ní si zvykneš.Jo a taky jsem zkoušela u nás prodávali meltu v sáčkách.Ta jde taky no musíš si najít,co ti bude chutnat.
..Magda
| 1. 3. 2012 10:56
TO doktorka.kveta@seznam.cz: pěkný den děvčata - Květo dnes tu sedím u očistné polévky, měla bych vydržet celý den, nastartuje se látková výměna v těle či co . Neptřebuju zhubnout šílený kila, ale pět dole , to by bylo fajn Je fakt tu polívku můžu bez nějakýho omezení , na výživového poradce , pokud nějakého chceš najdi si rovnou Havlíčka Na netu je i jeho jídleníček na dva dny a dá se to :-\
doktorka.kveta
| 1. 3. 2012 11:34
TO daisy: Ahol kočko,musím ti říci,že jsem ze sebe velmi zklamaná,a zároveň se za sebe stydím Dnes jsem se vážila,kilo navíc Takže bych řekla,že se mi ta 90tka moc neosvědčila.A ještě kevšemu celou tuto dietu mám problémy s pr...y.Víš co myslím viď?Milka sice říkala,že to přejde,ale nepřešlo,a je to horší.A tak ode dneška jedu zas tu mlíkovku,ta se mi osvědčila,po ní hubnu.Je na 14dní,pak se po týdnu zvážím a uvidím. Páá K
..Magda
| 1. 3. 2012 13:16
TO doktorka.kveta@seznam.cz: musím Květo napsat, nejvíce jsem kdysi hubla z vajec a neměla ´měla jsem žádné problémy, ani zvýšený cholesterol a ani jsem neměla jo jo efekt . Vydržela mi váha až do mých 50 let, pak jsem začala mít problémy se štítnou žlázou a kilka se mi tu v těle hromadila, mršky jedny , až jsem narostla do takové hmotnosti . Nyní nechci zhubnout příliš, také mám už svůj věk, v 19 století by mi říkali stařenko
anonym
| 1. 3. 2012 16:18
TO daisy: Já si myslím,že by každý si to měl v hlavě srovnat co a kolik chce zhubnout,občas tady čtu na různých diskuzích,že mají 55kg a chtějí zhubnout o 10,přitom měří170cm.To asi je přehnané .Já to nebudu nějak hrotit,každé kilčo pod 90 je pro mě takový malý zázrak .Akorát nevím,jak mám po té 14dnové pokračovat.Koukala jsem na tu rýžovou,no uvidím,zatím to nebudu řešit na to je čas.Páá K
..Magda
| 1. 3. 2012 16:31
TO doktorka.kveta@seznam.cz: to je pravda, také se tomu občas divím, mě by stačilo 5-6 kg. A to mám skoro 80 při výšce 168 , takže nic nehrotím .Ale ta děvčata jak prosí o rad jak zhubnout z 55 kil , si říkám počkejte až budete starší , také jsem byla tak hubená teda štíhlá :-\ i po dětech , no a stejně jsem se tomu nevyhla :-\ bolí mne hlava , přemýšlím o tom, že si dám na večeři něco z uhlohydrátu , fakt to asi nedám
doktorka.kveta
| 1. 3. 2012 16:55
TO daisy: Koukám,že jsem baba sklerotická,předtím jsem se nepřihlásila No,hlavně,že jsi mě poznala.Hele,a ty jedeš podle nějaké diety a nebo jen omezuješ a jíš zdravě?Já mám na sobě vyzkoušeno,že když mě bolí palice,tak jsem málo pila.Dřív jsem to nemívala,až teď,jak se snažím víc denně pít,a pak jeden den piji míň,tak mě začne pobolívat.
..Magda
| 1. 3. 2012 17:37
TO doktorka.kveta@seznam.cz: Květo zkusila jsem dnes první den dr. Haey , ale piju dost, už mám v spbě konvici šípkového čaje , dva vařáky obyč. vody . To už mám v sobě 2.5 litru tekutin . Ale neměla jsem ráno kávu ..

Mám pocit že to už nevydržím ,asi si něco dám, chlapi mi tu pořád čarují jídlem před nosem
doktorka.kveta
| 2. 3. 2012 11:24
TO daisy: Ahojky kočko,já jsem znova koukala na tu tvou dietu,mě to připadá hrozně složité.Přitom těchto diet dělených je tu víc.No,uvidíš,jak ti sedne.S těma vůněma mi povídej,včera jsem jen pro muže vařila brambory a smaž.řízek,přitom já měla celý den po 3hod.mléko.Ale jsem dobrá,ani jsem neolízla
topol
| 29. 2. 2012 09:59
Dobrý deň, dievčence. Včera som jedla, tvaroh s řeřichou a moje miny suchary so sojovou nátierkou. Dnes mám : mrkvu, petržel /aj vňať + řeřicha/, bielu reďkovku - som udusila chvíľočku / bez korenín, iba trochu vegety - tá zelená vňať to trochu dochutili. Dodala som k tomu ryžu / zostala od včera/ - celkom sa to dá zjesť. Potrebujem si zvyknúť na nové chute. Plánovala som súrovú zeleniny, ale potom som si to rozmyslela. Teraz si popíjam zelený čaj. Von som nešla - je silný vietor. Pozriem si tu Hayho diétu.
doktorka.kveta
| 29. 2. 2012 18:43
TO topol: Ahojky Milko,tady dnes počasí docela fajn,vypadá to už jako předjaří.Trochu foukalo,mírně mžilo ale bylo 12plus.Milko,jak děláš tu pomazánku ze sojy?
doktorka.kveta
| 28. 2. 2012 16:03
Ahoj holky,jak je?Dnes je tady bláznivé počasí,jako na apríla.Ještě nepadaly trakaře a jinak už padalo vše Copak dnes baštily naše dietářky?Já k snídani pomelo,kafčo s mlékem,k obědu brambory na sucho pečené se zeleninou a opět salát s řepou a křenem.Před chvílí jsem měla opět pomelo,musím toho využít než se na něj vrhne zbytek rodiny.Tak zatím páá a koukejte se ozvat K
doktorka.kveta
| 27. 2. 2012 19:04
Ahojky,já bych chtěla taky najet na nějakou dietu ,třeba tu,co dneska držela Milka tu knedlo-zelo-vepřo .Ale místo knedla bych si dala brambory
topol
| 27. 2. 2012 17:36
Dobrý večer, holky. Veru som si pošmákla, mala som jazyk až za ušami. Mäso som ani nejedla, ale knedľa bola kysnutá a to mám zakázané. Veru som sa poučila. Už je dobre. Tie hrozienka som jedla ráno a bolesti som dostala až poobede, ale nech to bolo čo chcelo, oboje radšej vynechám. Kvetka už si sa vážila? Daisy, vychutnávaš si ešte posledne dni, alebo sa už pripravuješ?
..Magda
| 27. 2. 2012 18:23
TO topol: mám hafo času a myslím, že najedu na Hayovu dietu, to se musí první tři dny jíst jenom polévka zeleninová , a neomezeně
doktorka.kveta
| 27. 2. 2012 19:35
TO daisy: Ahoj Daisko,co to chceš držet za dietku?Jak se to jmenuje celé? Chtěla bych se podívt co to je zač?
anonym
| 27. 2. 2012 20:00
TO doktorka.kveta@seznam.cz: Než ty se přikulíš tak jsem si ji našla,no nic moc,při mém štěstí bych z toho teda zase tloustla
topol
| 27. 2. 2012 14:04
Holky, ahoj. Zabiť ma je málo, jak som blbá. Zjedla som dve knedle so šťavou z pečeného mäsa. Teraz mám bolesti a vzala som tabl. na trávenie. Kvetka, mala som mať vit. deň. Ráno som zjedla struhané jablko s hrozienkami. Možno som nemala jesť ani hrozienka - sú tam zrnká, alebo aj to surové jablko - asi by bol lepší kompót. Na svojich chybách sa učí najlepšie. Desiatu som mala banán. Asi by bolo lepšie, aby som dnes už radšej nič nejedla.javascript:void(0) Daisy, len si ešte vychutnaj ham, ham, . Neber si príklad zo mňa. Dlho sa držím vzorne a zrazu mi v hlave zabliká / nenažranosť/ . Pečené mäso s dusenou kapustou a knedľou som nerobila asi rok. Kedysi som to mala veľmi rada, ako asi každý . Nestálo to za to.
anonym
| 27. 2. 2012 15:31
TO topol: Milko,a pochutnala sis,šmakovalo?Určitě alespoň máš ponaučení pro příště. Já si myslím že to bolení máš spíše z těch hrozinek,jestli byly tužší,špatně si je rozkousala a to tě v bříšku tlačí.Ty knedlajze,ty to nebudou ty jsou měkké a po dvou by tě to tak nebolelo.Banán ten je v pořádku.To určitě ty hrozinky!!Jo jo chybami se člověk učí,
..Magda
| 27. 2. 2012 17:00
TO topol: no nevím knedlík s masem, to bys z toho neměla mít bolení bříška :-\ , nevadí, žes to porušila, však se zase pěkně vrátíš ke svému papání , také si myslím, že spíše ta zrníčka z hrozinek , to ti udělalo neplechu v bříšku :-\
..Magda
| 27. 2. 2012 12:45
Děvčata krásný sluneční den, jsem přišla popřát, dnes mám špagety s omáčkou a s masem . Na večeři připraven jogurt pěkně smetanový s rohlíkem . Blíží se mi 1 březen
doktorka.kveta
| 27. 2. 2012 12:56
TO daisy: Ahojky,u nás celkem taky slunečno.Teda s tím obídkem nevím,nevím!Ale joo,jen si užij,dokud to jde.Taky to mohlo být ještě horší! A už si se rozmyslela,co to od 1.3.bude za slávu?
doktorka.kveta
| 26. 2. 2012 17:15
Takže,děvčata poslední písání,protože jdu na noční,takže se za chvíli musím chystat.Milčíku,hele,že ty celé odpoledne lítáš povenku?Jestli ano,tak to nepřeháněj,jsi pár dnů po operaci,a stále někde číhají bacily.Tak ať něco nechytneš!Daisy,ty si asi užíváš poslední dny,dalo by se říci hodiny všech nezdravých,nehezkých, ošklivých ale dobrých ňamek,tak si užívej ať máš na co vzpomínat Mějte se fajn K
..Magda
| 26. 2. 2012 13:33
Děvčata pěknou neděli . Hodně zeleninky a kde je nějaká vláknina ? Hlavně se asi musí držet s pohybem , prý svaly spotřebují hodně , tak to chce ten sport a nebo denně chůze, rychlejší tempo a 10 000 kroků :-\

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
9. 8. 2025 12:44
14812
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
8. 8. 2025 17:47