Diskuze
Zpět na výpis diskuze
90 denní rozlišovací dieta
DiskuzePřidat názor
topol
| 26. 2. 2012 12:17
0
0
Reagovat!
doktorka.kveta
| 26. 2. 2012 12:29
0
0
Reagovat!
topol
| 24. 2. 2012 09:25
doktorka.kveta
| 23. 2. 2012 14:36
topol
| 23. 2. 2012 09:40
..Magda
| 23. 2. 2012 10:44
topol
| 21. 2. 2012 20:06
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Dnes mám ovocný den k snídani jsem tyčákem rozmixovala jablko,pomeranč,banán a kousek ananasu.Vzikla z toho hustá kaše přidala jsem trochu vody a bylo toho 1.l.Takže měla z toho celá rodina vitamínovou pecku.K obědu se mi rozpékají jablka plněná dia borůvkovou marmoškou a posypané ořechy a skořicí,tu já miluji.A co se kuchtí u vás?páá K 
.Ale pak bude volno a půjdu až ve středu na den.Tak bych prosila,jestli byste nějak nemohly zařídit aby v pondělí a úterý bylo pěkné počasí,alespoň jako dnes vítr by mi tolik nevadil,narazím čepici
Takže jestli máte nahoře nějakou protekci,chtěla bych objednat lepší počasí
Koukám,co jste baštily k obídku,já měla špagety se zeleninou,hodně lesních houbiček a k tomu nakrájená rajčátka.Jsem docela napjatá,už se mi blíží den vážení ,29.mám vodoucha a hned druhý den se chci zvážit.Už teď jsem napnutá jak struna
Zatím
?I když do zahraničí 
Přitom vidí,jak vypadám,jak by mohla jednou vypadat,když se nebude krotit.Chvíli to drží se mnou,dokud byla doma,ale teď nastoupila zase do školy a začala to flákat s jídlem a je líná si večer připravit na druhý den sebou do krabiček jídlo.Raději si něco koupí.
Málo jí,pak ponocuje a u toho pije enerpití a šustí pytlíkama.Nedá si říct,hold je dospělá,má svou hlavu.Ale hlavně je líná si něco chystat
..A protože chodíš do práce, tak ti posílám hodně energie - samozřejmě pozitivní 
nejsem popolucha
,pohybu si ještě užiješ až až.Já už jsem taky natěšená až bude jaro takové to silné vše oschne a já vyrazím se psem do lesa sbírat klíšťata