Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

topol
| 20. 2. 2012 20:41
Kvetka, dnes mi vybrali stehy, všetko je OK. Jem piškóty s jogurtom, acidko, čistý zeleninový vývar, rizoto / ryža + zelenina z polievky/, jablčný kompót, banán, tvarohy. Veľa toho zatiaľ nie je.
doktorka.kveta
| 20. 2. 2012 22:10
TO topol: No a co váha?Určitě jsi něco zhubla?Pochlub se!Je zajímavé,že tady skoro nikdo nechce prozradit svou aktuální váhu.Přitom se nemáte za co stydět!To já bych měla být zahanbená,že jí tady každou chvíli píši!
topol
| 20. 2. 2012 19:30
Kvetka, čo sa Ti máli? Veď Ty si hviezda. Už to musí byť na Tebe aj vidieť. Čo mužíček, kupuje ovocko?
doktorka.kveta
| 20. 2. 2012 20:00
TO topol: Teda hvězda jo?To asi zrovna néé,spíš perla,prože občas pěkně perlím.Mužík teď nekupuje,ale já jsem dnes neodolala a koupila si 2 pomela a dvoje ředkvičky.Já mám hhrozně ráda syrové ovoce a zeleninu ale vždy přes zimu si dávám často zeleninu vařenou,protože mě zahřeje.A co ty jak ty a papání? Co bebíčko,lepší se to?
topol
| 19. 2. 2012 17:46
Kvetka, prečo sa musí zapíjať obed vývaro, to veru neviem nenašla som v knihe vysvetlenie. Keď sa mi zdalo, že mám dosť, tak som vývar vipila asi o pol hodinu . Môže to vadiť ? - neviem a ani si nad tým hlavu nelámem. čo sa týka presladeného ovocia - snažím sa vyberať také čo najmenej a keď už, tak si ho občas dám , keď mám veľku chuť na sladké. Máš sušené slivky, jablka,výborné a zdravé je aj godji / godži/. Ja som jedávala tie pomleté semena + orechy, nakrájané slivky / skrátka, čo máš doma. Pridala som olivový olej, citr. šťavu - vznikla z toho príjemna kaša, ktorá aj dobre chutila. Niekedy som citron nahradila pomarančom - podľa vlastnej fantázie a chuti. Už si sa vážila?
anonym
| 19. 2. 2012 20:37
TO topol: Já jsem to taky nikde nenašla s tím vývarem ale je fakt že jsem upustila od chleba to by toho už bylo moc.A s tím pitím taky počkám,nebudu ho pít hned po jídle pak toho je moc a je mi těžko .Vážila jsem se a mám stle 92.Nějak mi to stojí ale já to držím 19 dní a před tím ještě 14dní jsem držela tu svou,co mi vyhovovala.takže zatím 6kg za měsíc a 3dny.Ta si myslím,že to docela jde.Tak nevím teď mi to vlastně týden stojí.
doktorka.kveta
| 19. 2. 2012 22:28
TO Anonym: Ten anonym jsem já .Jsem trdlo, zapomněla jsem se přihlásit!
topol
| 19. 2. 2012 08:16
Ahoj, dievčence. Kvetka, chodiť do roboty s kručiacim žalúdkom je samovražda. Možno aj každá diéta je plánovaná pre bežný typ života , ktorý predpokladá, že v noci spíme. Keď ideš do nočnej určite by si si mala stravu upraviť. Nemám osobnú skúsenosť ako, ale určite si musíš zobrať aspoň jedno sýtejšie jedlo. Ja jedávam syr Cottage, ak by si si k nemu dala nejakú zeleninu, ktorú máš rada napr: papriku, alebo strúhanú mrkvu, možno rukolu, pór. Keď sú škroby, určite si môžeš zobrať rizoto so zeleninou. Keď máš cestoviny - tie sú chutné aj studené, alebo rôzne osuchy, knäkebrot a p. Vždy môžeš mať nejaké ovocie. Tak, ako to teraz robíš, nie je div, že Ťa bolí žalúdok - možno aj od hladu. Takto by si určite dlho navydržala a ani by Ťa to nebavilo. Aj pri snahe o chudnutie dávam na prvé miesto radosť zo života a aj z jedenia. Ja sa snažím si jedlo vychutnať. Napríklad som si všimla, že minule po nočnej si spala a niekedy po 13 hodine si písala, že si ideš niečo pripraviť. To znamená, že si celé dopoludnie nejedla. Preto si myslím že / i keď nie som odbornik/ smelo môžeš v noci jesť - ako som písala - Máš vtedy prehodený denný režim. Netýraj sa, ale sa snaž život čo najviac spríjemniť, aby si ho prežívala v radosti.
doktorka.kveta
| 19. 2. 2012 12:59
TO topol: Ahojky,máš pravdu,musím to s tou noční vypilovat,ale já nejsem celou noční vzhůru,od půlnoci do 4,hod mám volno a odpočívám.Nedá se tomu říct,že spím,na to jsem moc rozcapená a zvyklá na svojí postýlku,spíš bych řekla,že si narovnávám záda a relaxuji.A zjistila jsem,že mi stačí jen hrst nějakých semínek/dýně,slunečnice/,nebo pár kousků sušeného ovoce/křížaly,švestky,meruňky,brusinky/ty brusinky jsou teď můj hit,moc mi chutnají a bříško se sklidní. :-\ Akorát že to sušené ovoce je proslazené.Myslíš,že si ho mám raději promýt?
doktorka.kveta
| 19. 2. 2012 14:43
TO topol: Jinak dnes bílkovinový den,můj oblíbený,anšto jsem masařka!Ráno jablko,mandarinka,pak spánek po noční.Oběd halda vařené zeleniny a k tomu kuřecí prsa na hořčici s naloženou sladkokyselou zeleninou.Teda bez chleba a zapila jsem to 3dcl ředěným kuřecím vývarem.A vidím všechny svaté.Milko,proč se musí v bílkovinový den zapíjet oběd vývarem?
topol
| 18. 2. 2012 11:54
Ahoj, holky, Kvetka, ja som nemyslela, že by som sa aj po doliečení stravovala, ako v nemocnici. Tam som bola 4 dni. kedy som dostávala len výživy a pila trochu čistej vody, lebo som vracala. Ale po prepustení domov sa vlastne ešte liečim a nemôžem jesť veľa a hocičo. Ja som pozerala stránky - Vitarianstvi - čo spomínala Hela. Tam sa mi páči ich spôsob stravovania a našla som aj článok, kde sa vysvetľuje, čo pomáha chudnúť = stresový hormón. Vyplati sa tam nazrieť. Ešte som toho veľa neprečítala, ale určite budem. Dnes som napr. jedla, r: piškóty s repíkovým čajom, asi po 2 hod. banán, po 2 h cottage / asi 2 PL/. Teraz som obedovala asi 3PL rizota / celozrnná rýža + hrozienka + zelenina zo včerajšej polievky a do ryže som pridala kusok zeleninovej kocky /. Ak si zvyknem na tieto malá porcie, možno po dvoch - troch hodinách ? Podľa Hely by to tiež mohlo fungovať. Základ delenej stravy samozrejme dodržiavam stále bez problémov - veľmi mi vyhovuje. Daisy, syn neni doma a ja neviem presne ako to funguje, tak mi prepáč, keď sa teraz nezapojím.
doktorka.kveta
| 18. 2. 2012 13:24
TO topol: Ahojky,tak to se omlouvám,já jsem se lekla,že chceš jíst jen piškoty a banány.To by ti to zachvíli lezlo nosem.Musíš s tou stravou pomalinku,radči řidčí,hlavně nic ostrého,kyselého a kořeněného.Až za delší čas.Já hodně dlouho nemohla celá jablka vadila mi ta slupka,tlačilo mě to a nemohla jsem ji strávit.Ale ty seš holka šikovná ty na to přijdeš co si do kušničky můžeš dát. páá K
..Magda
| 18. 2. 2012 14:27
Děvčata dobrý den, jinak není co omlouvat , já se přeci nezlobím, jen jsem dala odkaz . Musím říct, že vás mým jídlem nebudu rozčiovat , pořád slavíme narozeniny, dnes druhé, radši nebudu psát co jíme
doktorka.kveta
| 18. 2. 2012 17:00
TO daisy: Ahojčáá !Raději mě to ani neříkej co za nezdravé dobroty baštíš,mohla bych si pocintat klávesnici Já mám už druhý den nějakou krizi,furt mám pocit,že mám hlad,bolí mě až žaludek,dnes ještě ke všemu jsem vařila rodině k obědu španěláky s knedlíkem.Ty knedlíky mě nechávají v klidu,no ale ta omáčka s tím masem .Oni bouchali ajá měla rozpečená plněná jablka,které mám mimochodem ráda.Dnes jsem při obědě velmi zamilovaně koukala na muže ,jo ale jen kvůli jeho jídlu Tak pro dnešek končím jdu na noc do rachoty.Páá kočiny
..Magda
| 18. 2. 2012 18:22
TO doktorka.kveta@seznam.cz: čauky Květuš, a´t ti uteče noční a vyděláš hodně penízků . Ještě zítra a začnu myslet na to co jím Dobrou noc
..Magda
| 17. 2. 2012 13:57
Děvčata prosím o hlásek, jde to jenom jednou týdně, musíte mít mobil, a nic se neplatí, jen vám přijde na váš mobil, kod a ten vložíte do tabulky , pokud nedáte , nezlobím se , http://soutez.doma.nova.cz/majjda01, je to na Nellu Ederovou . Díky
topol
| 17. 2. 2012 11:58
Srdečný pozdrav a blahoželanie . Kvetke za 3 kg a Daisy za 60 Dg. , každé deko, ktoré zhodíme zo seba, nám pomôže, aby sme chodili vyrovnanejšie a hrdšie./pyšnejšie/. Ja sa pomaly zotavujem, polihujem, jem piškoty, jogurt, banán, veľmi malé porcie. Ak to pôjde, rada by som pri tých malých porciách aj zostala. Ak by sa mi žalúdok trochu zmrskol ?
..Magda
| 17. 2. 2012 13:37
TO topol: vítám tě zpět z nemocnice . No já nevím, jak dlouho to vydržíš, v nemocnici to jde samo , že člověk nemá hlad
doktorka.kveta
| 17. 2. 2012 20:52
TO topol: Ještě jeden pozdrav !To koukáš Mildíku,jak ti to tady opečováváme co?Milko,to nemyslíš snad vážně,že by si jedla jen to ,co v nemocnici.Holka to by si podle mě brzy skolabovala.Oni ti v nemocnici nevysvětlili,jak se máš stravovat po operaci? :-\
doktorka.kveta
| 16. 2. 2012 14:09
Ahojky kočko,díky,že jsi se ozvala .Já jsem dnes ráno trošku experimentovala.Banán,1/2manga jablko a kivi jsem rozmixovala tyčákem naředila vodou a mám teda měla jsem z toho 1l výborného pití .Vypija jsem asi3dcl a se zbytkem jsem šla za mužem aby ochutnal jakou jsem si udělala ňamku na snídani.Nejdříve to očuchal a než jsem stačila zareagovat,tak mi to ten dobytek všechno vypil A to jsem to měla ještě na zítra!Ani jsem se nenamáhala mu něco říkat,hlavně že si hošík pošmáknul a to měl před tím 1/2l fazolačky a fakt husté.Jinak k obědu jsme měli společně brambory,on s uvařeným uzeným a já fazolové lusky na kyselo.Tatík vypadl do zaměstnání a já s mátovýčajíkem teď budu chvíli relaxovat u počíta če.Až mě začne bolet za krkem,tak asi vyrazím tak na hoďku se psem koulovat se ven.
..Magda
| 16. 2. 2012 16:07
TO doktorka.kveta@seznam.cz: dávat mužskýmu ochutnávat ..

To je jasné, že nic nemáš .
doktorka.kveta
| 16. 2. 2012 16:32
TO daisy: Copak jsem mohla tušit,že můj drahoušek,který vegetí na řízkách a bůčku se dá na mé vitamíny !Aby se mi z toho tak osypal,to bych se utloukla smíchy
..Magda
| 16. 2. 2012 21:29
TO doktorka.kveta@seznam.cz: no to máš dobré, můj by mi to nechal . Ten je na vitamíny, tak vcelku, jabko, pomeranč, mandarinka atd. Rozmixované ani omylem . Dobrou noc
doktorka.kveta
| 15. 2. 2012 16:42
Jo čokoládičky se děvence zachtělo!Tak to ti zrovna nezávidím.To já si půjdu uvařit kafíčko a k tomu si dám cigárko! Já jsem teda véééliká kuřajda víš a teda zatím to ani nechci řešit.Tak co je zdravější čoko nebo cígo?
..Magda
| 15. 2. 2012 19:36
TO doktorka.kveta@seznam.cz: ti nepovím , já jsem nekuřák
doktorka.kveta
| 15. 2. 2012 19:54
TO daisy: No vem si to takhle,jak ty si pošmákneš na čokošce,tak já si pošmáknu na cígu Jak se ti dnes vegetilo v tom překrásném počasí?Jistě jsi po obědě vyběhla v krátkém triku a kraťáskách do přírody Tak to jsi jako já .Já jsem hodinku cvičila aerobik venku na sněhu.
..Magda
| 15. 2. 2012 20:40
TO doktorka.kveta@seznam.cz: to by byla moje smrt - snad Já si užívala domov s dcerou a vnučkou, to bylo lepší než aerobik . Společně jsem si i zacvičily, věnovala mi 5 minut soustředění, na 14 měsíců- krása Vůbec byla dnes docela mírná, nelítala mi tu tak, nechala se i chvilkama zabavit . Můj z ní je vždy na prášky a musí potom odpočívat . Nic nevydrží Popřeju ti i dobrou noc . Ještě máme před sebou dvoje narozeniny, a pak už bude březen a začnu, asi budu počítat kj a nebo ten detox od Mančiginové . Já zapomněla jak se autorka jmenuje
doktorka.kveta
| 15. 2. 2012 22:18
TO daisy: Takže kočko,docela jsem se nasmála,já mám taky malinkou vnučinku ale je jí jen 2měsíce.Zatím se jen rozkoukává,ale občas se už i usměje.Nojo ta vaše už je šídlo,člověka to dokáže oddělat a umordovat.A vůbec,chlapi nic nevydrží! Už se těším až začneš držet dietku,člověka potěší,když se vtom bude plácat taky někdo jiný než on.Ale kolik že to vážíš,nevím jestli si to tady už nepsala a jsem líná to hledat :-\
..Magda
| 16. 2. 2012 12:32
TO doktorka.kveta@seznam.cz: Ahojky Květo, já jsem Magda Vážím dneska 80 kilo to ta čokoláda včera ..

V troubě dnes francouzské brambory , se salátem . ..

Ráno káva a dala jsem si dnes k ní krajíček chleba s ramou brr , nechutnala mi, ale byla jsem líná roztírat máslo ..

Momentálně se těším na oběd, byli tu mladí s malou, tak šlo vše na stranu . Takže i oběd se posunul . Můj se už nemůže dočkat , no já také ..

U mě je nejhorší večer . Tam jedu jak lokomotiva, do ledničky, z ledničky . :-\

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik