Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

doktorka.kveta
| 14. 2. 2012 16:09
A protože mám ovocný de,tak zrovna svačím.Od oběda je daleko a mě vyhládlo!Takže mám jablko a 2 silnější měsíčky manga.Nakrájela jsem si to na malé kousky aby mi to déle vydrželo stejně to nakonec zbaštím.
..Magda
| 14. 2. 2012 17:54
TO doktorka.kveta@seznam.cz: našla , našla, jinak je to obyčejný bochánek, jako hm bochánek s rozinkami . A dělit se musím, mám tu dva mužský :-\ Jinak není to nějak málo co ty papáš ?
doktorka.kveta
| 15. 2. 2012 07:50
TO daisy: Ahoj,huráá už jsem z noční doma a tak než půjdu do peří tak odepisuji No myslím,že bochánek už to má odbyté a je po měm.Ne,jím dost,tak to má v ovocný den být,já tam nenapsala snídaně-jablko,mandarinka ,dopoledne kafe se sacharinem a odtuč.mlékem,oběd 2rozpečená jablka plněná mangem,brusinkama a posypané oříškama vše v troubě rozpéct pak byla ta sváča a k večeři jsem měla v práci nastrouhanou mrkev s jablkem a trošku nakrájeného ananasu.Jak vidíš teda čteš bylo toho kopec a to nepočítám čajíky pak nemám lítat čůrat.A copak si měla ty dobrého a zdravého? Tak a jdu daduškat páá K
..Magda
| 15. 2. 2012 10:56
TO doktorka.kveta@seznam.cz**: **Květo, pěkně se vyspinkej, já ti ani nevím, ale někde jsem ztratila 60 dkg , jenže máme nějaká ta kilka pohyblivá, uvidíme, vážím se jednou za týden, spíše bych potřebpvala se protahovat a posilovat břicho, v zákmu svýho zdraví, někdy mne to chytne a cvičím až chlupy lítaj A pak na to kašlu , tak zatím Dnes mám v sobě zatím kafe se smetankou a zelený čajík a hlad zatím nemám . :-\
doktorka.kveta
| 15. 2. 2012 13:27
TO daisy: Už jsem vzhůru,oběd se mi dělá,mám dnes svůj oblíbený den-den masařky .Hele,ty mi něco povídej,že málo jím!Kde máš nějaké jídlo okolo toho kafína ty?Já počítám,že dnes budu obědvat velmi později protože jsem docela dlouho chrupčila.Ovařuji větší kousky míchané zeleninky a pak jí dám zapést do trouby se sýrem/samozřejmě nízkotučným/ Měla jsem ještě připravenou šunku,ale pak jsem si uvědomila,že to nemohu míchat dohromady.Tak ji nechán až na večeři.Stejně si myslím,že i to je špatně,že bych měla mít i k večeři sýr. A jak valčíš ty a oběd?Ty jsi asi už po o co A asi kafíčkuješ?Tak jak jsem ještě nerozkoukaná,tak jsem četla,že se ti ztratilo 60kg,tak jsem si říkala,páni ta je teda dobrá !Jinak já zatím sport moc neřeším,pokud to jde,chodím na 1-2hod. se psem na procházky.tak 3-4krát týdně.Zatím páá nebo bude zelenina rozvařená.
..Magda
| 15. 2. 2012 16:18
TO doktorka.kveta@seznam.cz: o a nyní jsem dopapala čokoládičku, sice jsem trochu rozdala, ale jen trochu 60 kg ztratit, tak tu už nejsem K obědu jsem měla bramborový guláš, sice tam byla uvnitř nějaká uzenina, ale jen na ten pocit , že tam je . Miluju bramborový guláš, asi si ho dám i na véču :-\ Ovšem nevím kdy si ho dám. Mám teď plnou pusu od sladkého, musím to zapíjet :-\
doktorka.kveta
| 14. 2. 2012 09:48
Dobré ráno Všem,kdo hubnete i když zrovna nehubnete.Dnes mám ovocný den v téhle zimě to není žádná výhra kdyby bylo venku teplo byla by tato dieta osvěžující a tak alespoň v poledne na oběd si rozpeču a naplním jablka posypu skořicí a oříškama.Na večeři bude asi strouhané jablko s mrkví a ananasem.Holčiny,ženy děvčata nebo i chlapi nepřidá se ke mě někdo??
..Magda
| 14. 2. 2012 10:44
TO doktorka.kveta@seznam.cz: Květo, já se přidám ale až v březnu . Jinak krásný den, jsi v práci ? :-\
doktorka.kveta
| 14. 2. 2012 12:29
TO daisy: Čauky,teď jsem přišla z knihovny a mám zmrzlý stehna až mě brní.Do práce jdu na noční 18-6.00hod.No a pak mám volno a jdu až v pátek na den.A co ty o tobě nic nevím aspoň myslím,že nevím.Kdyby si chtěla tak u holek na 30-40kg dolů někde mám mailíka .To aby to bylo intimčo ha ha ha.Až v březnu?To já už budu mít 45kg Upozorňuji,že teď mám 92.Srandičky,***ky
doktorka.kveta
| 14. 2. 2012 12:42
TO doktorka.kveta@seznam.cz: P.S.Jo a už si uvažovala,kterou budeš držet,doufám,že jsi hubeňour máš 60kg a chceš zhubnout 3kg.To by mě asi z toho omyli!
..Magda
| 14. 2. 2012 14:41
TO doktorka.kveta@seznam.cz: Květo, mám 79-80 kg, při výšce 168 cm a při věku 60 let Jinak já mám také svou diskuzi , děvčata nad 55 Takže ty ještě musíš pracovat a ještě na směny . No lepší chodit do zaměstnání, než být na pracáku :-\
doktorka.kveta
| 14. 2. 2012 14:59
TO daisy: No to s tvou váhou to není tak horký!Podívej na mě!Ale co nadělám,tak s tím radči něco udělám!Dobrý co?A tak co držíš,myslím za dietu,nějakou určitou nebo jen omezuješ?
doktorka.kveta
| 14. 2. 2012 15:25
TO doktorka.kveta@seznam.cz: Holky všech zemí pište a nestyďte se,když nás bude víc,nebudem se váhy bát nic!!
..Magda
| 14. 2. 2012 15:38
TO doktorka.kveta@seznam.cz: momentálně držím v ruce bochánek z pekárny a uvažuju jak ho vylepšit Máš 92 , hm musíš hlavně jíst pravidelně, ono to vypadá jako vtip, ale není .
doktorka.kveta
| 14. 2. 2012 15:51
TO doktorka.kveta@seznam.cz: Jsem pako,poslala jsem ti zprávu ale někam jinam! Takže hledej šmudlo!
topol
| 12. 2. 2012 09:18
Dobrý deň všetkým. Vítam aj Anonýma a Kvetku. Dlhšie som nepísala - už ma nebavilo písať len sama o sebe. Pipa, ďakujem za účasť, v pondelok idem na operáciu, tak sa ohlásim až o niekoľko dní. Kvetka má pozná z iných stránok, ako Milku. Pipa, neviem, čo vieš o prekyselení- dá sa veľa dozvedieť na stránkach : Prekyselenie organizmu. Druhý diel knihy nie je tiež na stránkach: www. chudnime.kiga.sk ,ako aj prvý diel? Keď mám vitamínový deň, jem rôzne ovocie, na aké mám chuť. Ja som dlho jedávala ráno banán, lebo ma najlepšie zasýtil. Zeleninu si robím rôzne, ale obľúbila som si dusenú koreňovú. Prípravu som písala / zalistuj si do zadu. Brokolicu mám rada aj urobenú na pare /ale len tak, aby zostala chrumkavá , namám rada blatovú, ani keď ju dusím/. V bielkovinový deň si dám na ňu mäkký alebo nastruham tvrdý syr + cesnak. Používam ju aj keď mám ryžu, alebo zemiaky / vtedy len zaliatu sladkokyslím nálevom/. Anoným, Kvetka Ti napísala, čo sa týka vajec správne, ale osobne si myslím, že za jedenkrát sa svet nezrúti, keď by si mala večeru inú, ako obed. Podľa Tvojich otázok si myslím, že presne nevieš o čom je to. Pozri si a môžeš si to aj stiahnuť na hore udanej stránke, ktorú som napísala. Tam sa dozvieš všetko a navyše nemusíš rozmýšľať, čo budeš variť, je tam bohatý výber. Teším sa, že tu nebudem sama, že sa môžme navzájom povzbudzovať a tešiť z dosiahnutých výsledkov. Kvetka, som veľmi rada, že sa budeme stretávať aj na týchto stránkach. Ohlásim sa, keď prídem z nemocnice.
doktorka.kveta
| 12. 2. 2012 11:22
TO topol: Dobré dopoledne,Topůlku držím pěstičky,neboj,vše dobře dopadne.Jinak koho to zajímá:dnes mám k obědu dušenou kapustu s bramborou k večeři 1/2 porce oběda.K snídani byl banán a mandarinka.Jo a teď jsen si vzpomněla k obědu přidám krajíček česnekového chleba.A pak děj se vůle Boží,co mi to udělá s bříškem.I k když se to lepší.No a na zítra se budou chystat těstoviny,možná s rajčatovou omáčkou nebo zvolím špenát,který má dnes zbytek rodiny k obědu.
..Magda
| 12. 2. 2012 16:23
Dobrý den všem. Posílám na stáhnutí dietu , je jen potřeba zjistit jestli se vejde . :-\ http://www.uloz.to/x6uf5Bd/b-hrobat-m-poljansek-90-denni-rozlisovaci-dieta-pdf Mám jí také tak uloženou na liště v počítači, jen se začíst . ..Topol k operaci, držím palečky aby vše dobře dopadlo
doktorka.kveta
| 12. 2. 2012 16:45
TO daisy: Ahoj,ty taky držíš 90tku,nebo o ní přemýšlíš?Na Tvůj odkaz jsem jukla,já mám ztažený podobný a i v slovenštině.Ta mi připadá lepší,i když v češtině ji mám i s jídelníčkem.
..Magda
| 12. 2. 2012 17:56
TO doktorka.kveta@seznam.cz: nedržím, jen jsem připravená na všechno
doktorka.kveta
| 12. 2. 2012 18:16
TO daisy: Kurňa já snad nenajdu nikoho,kdo mi pomůže s těma hnusákama kiloušema zatočit!!
..Magda
| 12. 2. 2012 21:05
TO doktorka.kveta@seznam.cz: v únoru nic nedržím, bo jsou oslavy . Pak se z nich musím vzpamatovat a začnu asi až na jaře, jen nevím s čím, jako kterou si vyberu . Mě asi nejvíc vyhovuje, jíst vše v pravidelných od sebe vzdálených intervalech . A ještě počítat KJ . Vím že mohu sníst 6500 kj denně .
doktorka.kveta
| 12. 2. 2012 22:28
TO daisy: To počítání jsem taky zkoušela na 5000-5100kj.Ale já mám asi smůlu,že to hubnutí vydrží jít dolů tak 1měsíc pak se zastaví no a já nemám tu trpělivost držet to dál.A tak polevím a polevím až zjistím,že už zase jím stejně jako před dietou.Joo na to já jsem dobrá.A časem jedu zase novou od začátku holt jsem dobrá!!
..Magda
| 13. 2. 2012 10:19
TO doktorka.kveta@seznam.cz: Hezký den, jo jo, počítání, je nejlepší, jen to málokdo vydrží . Já jsem s počítáním jednou zhubla 9 kilo, to bylo pěkné , :-\
doktorka.kveta
| 13. 2. 2012 19:15
TO daisy: Ahojky,jsem doma ze zaměstnání a tak odepisuji.Počítala jsem,vážila taky,dcera to se mnou táhla taky a největší prča je že manžel to držel občas s náma,ale opravdu jen občas a hubnul taky.A my s holkou to dodržovaly skoro poctivě a hubly jsme jako on.Ty chlapi,mají to ve všem lehčí!Páá K
anonym
| 1. 2. 2012 14:58
Web plný slev, vyberte si i Vy vaši slevu na míru. Výběr z neskutečných možností :)
http://ehub.cz/…cripts/click.php?…
topol
| 28. 1. 2012 13:23
Dobrý deň. Ja mám dnes vitamínový deň. Mala som trochu problémy so žlčníkom, tak som nechodila von ani necvičila, ani nejedla. Dnes je to už lepšie. Pipa, som zvedavá či s manželom chodíte na prechádzky, alebo aj inak športujete? Ak chceš, napíš, aký typ postavy máte, prípadne koľko kilo. Je to anonýmne, tak sa nemusíš báť. Vieme si aspoň porovnať úbytky - a vám sa to krásne rozbehlo. Koľko máte rokov?
anonym
| 29. 1. 2012 20:21
TO topol: jeste dotaz ja uz nejak v ten vitaminovy den nemuzu videt jabka.Nemas nejaky dobry recept na brokolici nebo nejakou zeleninu co bych si mohla dat ve vitaminovy den?diiiiky muj zaludek ti bude vděcný
anonym
| 1. 2. 2012 11:41
Ahojte tak jsem pročítala na netu tuto 90 denní dietu a líbí se mi. Dnes začínám právě se mi vaří na oběd 3 vajca. mám okurek a kedluben na odpoledne.
chci se zeptat když mám vajíčka na oběd můžu mít kuřecí maso na večeři? píší že na večeři to samé ale poloviční porce, ale ja už vajca nechci :D mam chut na maso, ale to musim jit koupit odpoledne.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53