Diskuze

Zpět na výpis diskuze

90 denní rozlišovací dieta

Diskuze

anonym
| 26. 1. 2012 12:47
Zdravím vás všechny.Na dovolene jsem se dověděla o této dietě.Hned po návratu jsem začala i s manželem dodržovat jídelníček. První 3dny byly náročné.Hlad hlad hlad Dnes je to 11dní a cítím se skvele.Mám dole 4kila a manžel 3.Neporadíte někdo v tom jestli v bílkovinový den si manžel může dát ke snídani jogurtové mléko?Byl tak zvyklý každý den a prý mu chybí. Myslím teda že mu chybí i bůček ale ten doma nemáme a do obchodu prý nemůže pááááč má deprese když vidí tolik skvelýho jídla a nemůže si dát .Mejte se držím všem palce ať jdou kila dolů
topol
| 27. 1. 2012 10:02
TO Pipa: Zdravím Ťa Pipa aj Tvojho muža. Myslím, že máte obaja veľké šťastie, že sa takto môžete navzájom podporovať, blahoželám k zhodeným kilám. Určite si v bielkovinový deň môže dať svoj obľúbený nápoj. Myslím, že až tak veľmi sa neprehreší / keď má naň chuť a mal by stále na mysli/ a nemá to tak veľa kalórii. Ja som si tie prvé týždne nosila pri sebe sušené ovocie a semená. Keď som dostala chuť, zjedla som pár kúskov a zapila hodne vodou. Vaše výsledky vás určite nabudili, držím palce. Keď si zvyknete, tak vám to ani nepríde, že držíte nejakú diétu, ale je to o zmene životného štýlu. Keď príde chuť vtedy, keď nemá - treba sa niečim zamestnať, aby sme nemysleli na jedlo. Aj večer mám vždy doma pukance a keď je najhoršie, tak si hodím pár do pusy. Všetko je to zvyk.
anonym
| 29. 1. 2012 20:19
TO topol: ahoj nooo podporovat mas videt ty obliceje kdyz uvarim ty "dobroty" porad slysim a kde je maso to je podpora.Kazdou chvili neni neco na jidlo? pohybu moc nemame.Ja jezdim s autem a manzel sedi cely den v bagru.ale jezdime na ctyrkolkach a tam se clovek taky celkem zapoti.Na jiny aktivity nemame cas.jsem rada kdyz jednou za tyden zvladnem ty motorky.Chodila jsem pravidelne na spinning coz bylo teda uuuple uuuzasny sice jsem moc nehubla ale neskutecne me to bavilo.ted mi to casove proste nevyjde.cos e tyce postavy tak ja ti ani nevim..existuje neco jako koule?? ja vzdycky pribiram tak nejak celkove.Pred 15 roky jsem vazila 55kg a postupne jsem se dopracovatla na nynejsich 86..vlastne uz 82 pri vysce 170.manzel pri vysce 185 na100.Je nam obema 34roku.Divala jsem se na net a pokracovani knizky je jen ve slovenstine?Musim ji nekde objednat.Za chvili dozari manzel tak mu sdelim dobrou zpravu ...ze si dneska mohl dat svoje mlicko coz nestihl, takže az za 4dny .Jinak s tim zlucnikem to te lituju.Mame tonejak vrozeny v rodine a vim co to je kdyz zlobi.mela jsem taky problem s pekyselenim zaludku ale co jsem v "ramadanu"..jak rika jeden nas znamy tak nic takoveho neznam.
topol
| 24. 1. 2012 13:28
Vrátila som sa z dlhej prechádzky - 2hodiny. Zaujímavé je, že sa necítim nejako zvlášť unavena . Dnes mám vitamínový deň. Zjedla som banán. Na desiatu 100% ananasový džus. Asi zostanem ostatok dňa pri džuse. Môže nahradiť jedlo.
topol
| 22. 1. 2012 18:17
Na inej diskusii som písala ako sa dá sklbiť varenie diety a ostatných členov domácnosti - mäsožravcov. Práve tento spôsob stravovania je veľmi výhodný. Základ sa varí spoločne, napr.: keď mám bielkovinový deň - mäso môže byť rovnaké / pre seba mám zväčša hydinu alebo rybu , ale aj hovädzie/. Rozdiel je, čo si dám na tanier. Chlapi majú mäso + ryžu /zemiaky alebo cestovinu, knedľu/ a zeleninovú prílohu / červenú repu, čalamádu, uhorky a p./ Ja si zoberiem mäso so zeleninou. Keď mám škrobový deň - dám si ryžu + zelenina a ostatní si dajú čo chcú. Keď sú uhlohydráty / od cesta/ ja si dám na pizzu zeleninovú oblohu a chlapom dám slaninku, klobásku, syr a p. Rovnako tak aj na cestoviny. Keď mám vitamínový - ten je najľahší. Chlapom urobím čo si rozkážu a ja mám ovocie súrové, varené alebo pečené, alebo zeleninu. Polievky varím tiež a dá si kto chce. Keď mám bielkovinový a škrobový deň, pijem mäsový alebo zeleninový vývar. Niekedy varím viac polievky - dám zamraziť. Ušetrí sa tým čas a energia / plyn, elektrina aj čas, ktorý môžem využiť pre seba, alebo rodinu. Varenie mi nikdy netrvá dlhšie ako hodinu a sme všetci spokojný.Každý má to čo chce.
anonym
| 22. 1. 2012 17:24
Dnes som mala: desiata banán, obed varené zemiaky + lečo, večera dusená zelenina s chlebíkom. Pohyb bol len dom. V noci napadol sneh a do toho pršalo, ráno sa mi nechcelo do takého terénu.
anonym
| 21. 1. 2012 15:00
Dnes mám bielkovinový deň. Mám dusené kuracie prsia s červenou kapustou, krajček chleba a hrnček zeleninového vývaru. Večera len mäso s kapustou. Ráno prechádzka hodinu a pol. doma bicykel a ráno guma.
topol
| 20. 1. 2012 10:20
Dnes je vitamínový deň. Mám varený kompót z jablk, na tanier pridávam škoricu, orechy, mandle, semená, hrozienka. Včera u nás veľmi pršalo, vonku som nebola. Cvičila som doma, guma, bicykel, rotana. Dnes sa začína vyjasňovať - skúsim ísť aspoň na hodinovu prechádzku.
topol
| 18. 1. 2012 20:11
Zatiaľ sa mi darí. Je dole ďalšie kilečko. Počasie dnes bolo skoro jarné, prechádzka príjemná, bicykel doma tiež.
topol
| 16. 1. 2012 11:47
Pekné počasie trvá, tak som bola hodinu a pol chodiť. Dnes mám vitamínový deň. Upiekla som si v remoske štyri jablka s medom, orechami, sušenými slivkami a hrozienkami. Trochu som si pomaškrtila. Na večeru bude zelenina a medzi tým veľa čaju a občasne bicyklovanie. Ešte v posteli som si ráno zacvičila. Mám radosť, lebo príde aj syn z nemocnice.
topol
| 15. 1. 2012 18:41
Unás bol dnes krásny, slnečný, zasnežený deň, ako stvorený na prechádzku. Bola som vonku vyše hodiny, celá som ožila. Obed bol zemiakový guľaš, bez mäsa. To isté bolo na večeru. Medzitým hodne teplého čaju, jedna káva. Zatiaľ v pohode.
topol
| 14. 1. 2012 14:30
Dnes som mala na raňajky banán, obed cesnakový osuch + čaj, večer bude punčový zákusok, a kúsok horkej čokolády. Teraz mám kávu + 5ks. piškót. Mám prehodený deň, lebo som pre syna robila osúchy a vedela som, že keď mi budú voňať, tak neodolám. Zajtra si spravím zeleninu so zemiakmi.
..Magda
| 14. 1. 2012 23:17
TO topol: pěkný večer , skoro půlnoc, přeju ti abys vydržela 2 kg dole, to je krásné dobrou
topol
| 13. 1. 2012 11:16
Dobrý deň. Dnes, budem mať rybu so zeleninou, chlebom a 3dcl vývaru. Dopoludnia som mala banán, veľa čaju. Po obede bude čaj, káva a večera syr Cottage s chlebom. Asi som 2kg schudla, len nech to vydrží.
topol
| 12. 1. 2012 16:31
Ahoj, Daisy. Si naozaj milá a vážim si Tvoje pozvanie, možno ho niekedy využijem. Ja som dnes na vitamínoch a preto, že bol pekný, slnečný deň , využila som to na dve dlhé vychádzky a dobre mi to padlo. Ešte si zabicyklujem pri telke. Dnes som ako včelička. Keď nejde váha stále dolu, to nič. Ja som od 1. 1. , ako na húpačke, preto ani nepíšem. Veľa robí aj voda. Keď sa to ukáže trvalejšie, potom napíšem, ale cítim sa v pase menej nafúknutá, ľahšie sa zohýbam. Som zatiaľ trpezlivá a netlačím na pílu, ako sa hovorí. Trpezlivosť ruže prináša - mne by mohla odniesť pár kil.
topol
| 11. 1. 2012 17:04
Daisy, práve som sa vrátila z tých stránok + 55. Tam to ale naozaj žije. Chcela som získať trochu prehlad, ale stihla som to len do 10.1. Je toho mnoho, ale vyzerá to zujímavo, naozaj priateľsky, skoro rodinne a to je dobré. Občas mrknem, lebo chodím aj na iné stránky a sem, niekedy sa stane, že dlhšie nemôžem. Dvakrát sa mi stalo, keď som niekde v diskusii napísala , že s niečim nesúhlasím, alebo mám na to iný názor, tak sa mi dostalo nadávok preto, že som Slovenka a mám si chodiť na naše stránky, tak neviem, uvidím. Tam kde teraz chodím je tiež dobrý kolektív, ale občas sa nájde niekto, čo sa pokúsi to narušiť. Tu to minulý rok tiež bolo čule, potom to zamrelo, tak som sa pokúsila stránky oživiť a podarilo sa. Uvidíme, ako nám to pôjde ďalej. Ja mám hlavne záujem o výmenu skúsenosti v stravovaní a pohybe, zdravý životný štýl. Chudnúť zdravo a vydržať pri tom. U jedného zaberá iné, ako u druhého - každý sme iný a jedinečný, preto si myslím, že je veľmi užitočná, výmená skúsenosti. Teším sa
..Magda
| 12. 1. 2012 10:25
TO topol: Hezký den, no však nevadí , nu u nás se také zastavilo pár děvčat, které měly jiný názor na věc, vše se vždy vysvětlilo ku spokojenosti všem. Jinak my se i scházíme , Já jsem například ze severních Čech . Jelo se už dvakrát na jižní Moravu - do Lednice, tam máme skvělou kamarádku , vlastně když jsem se poprvé potkaly, tak jsme zjistily, že jsem opravdu stejné jako na diskuzi a máme se všechny rády . Nejsou to jen slova, je to tak . Prostě pokud se zastavíš a prohodíš pár slov, sama si uděláš názor, nechci tě lanařit, jen si myslím, že jsi sympatická a že se k nám hodíš i s tou stravou My si tam rády povídáme, o chlapech / našich / o ženskejch / o nás / o dětech / našich / a o vnoučatech / našich / Nu a letos se setkáme v severních čechách v Liberci, Na národnost nekoukej, však já jsem češka také jen tím, že jsem se tu narodila . Tak hezký den přeji jinak dneska se mi váha zastavila , nu něco s tím budu muset udělat :-\
anonym
| 11. 1. 2012 08:53
Daisy, vďaka za pozvanie - pohľadám to, nikdy nie je na škodu výmena názorov a životných skúsenosti. Ja mám 84 kg / 162cm, ale som typ jablko. Ostatné telo by bolo v pohode, ale mám žalúdok typický pre muža - pivára. / Som po otcovi/ . Dnes sa ukazuje slniečko, tak chcem ísť von. Na obed mám uhlohydráty. To je všetko v pohode, není treba dlhé varenie. Všetkým želám príjemný deň.
..Magda
| 11. 1. 2012 10:27
TO topol: Hezký den přeji, tak to máš postavu jak má dcera , ta je také jablko . Po mě není . Pořád dceru nutím do nějakého hubnutí, i když jsem ráda, že je zdravá, ale ta obezita je opravdu nemoc a narodila se jí v roce 2010 dcerka, tak chci aby byla fit a mohla za ní běhat jak srnka, která se nezadýchá , nu snad k tomu někdy dojde . Užij si procházku a oběd , já vařím francouzské brambory , kolem masa to jen bude letět . Tak to asi bude i dietní, no záleží kolik si dám na talíř . Jinak váha mi pořád krásně klesá, sice jen pomalinku, ale pořád, tak jsem ráda . Jinak naše diskuze se jmenuje děvčata nad 55 , to pohledáš, máme nejvíce příspěvků .-
topol
| 10. 1. 2012 08:57
Daisy, tie semená nie sú v knihe, ale ja som si prečítala veľa stránok o zdravom stravovaní a semenami dostanem do tela všetky vitamíny a minerály v prirodzenej podobe. Nemusím míňať peniaze na umelé z lekárne. To potrebuje každý bez ohľadu na to či chudne, alebo nie. Keď ich zomelieš a pridáš do jedla, zjedia to aj deti, najmä teraz v zime. Olivový olej obsahuje mimo iné aj Omega 3 mastné kyseliny, citronová šťava rozpúšťa usadeniny aj v klboch - má to všestranné výhody. Ja mám dnes škroby . Rozhodla som sa pre ryžu so zeleninou. Ráno som zjedla banán a idem trochu bicyklovať a rozcvičiť svaly. Nech sa Ti aj naďalej darí, nie je dôležité akým spôsobom schudneme, ale koľko.
..Magda
| 10. 1. 2012 17:46
TO topol: Ahojky máš pravdu , hm chci tě pozvat mezi nás do + 55 , ale pokud se ti nechce, nemusíš, jen si tak říkám, že se k nám hodíš . Já toho dneska snědla až se stydím, ale pochutnala jsem si a to je důležité . Horší je , že 18 jdu na kontrolu se štítnou a nechci slyšet ty řeči od paní doktorky, ale ta už se poslední dobou směje , když jí líčím mou chuť k jídlu, jen , aby byla stejná , jako dříve . Nu a váhu mám hroznou 81 kg na 168 cm výšky , jak je člověk starší jde to ztěžka dolů , v mládí jsem takové problémy neměla :-\
topol
| 9. 1. 2012 15:41
Sašule a Katka - vitajte. Som veľmi rada, že nás bude viac. Katka ja som držala viac, ako tých 90 dní, len som mala veľké oči a bola som netrpezlivá. Tie prvé kila šli dolu, ľahko, ako i Tebe, ale postupne to šlo pomalšie a po pol roku sa mi zdalo, akoby kila zostali stáť, tak som hľadala alternatívu . Aj som našla, ibaže spočíva v inom spôsobe stravovania a keď som na to nabehla, tak som pribrala, lebo môj metabolizmus už bol nastavený na tento typ. Preto som sa aj ja k nemu vrátila a som rada, že môžeme potvrdiť, že je dobrý a účinný. Je to vlastne na princípe delenej stravy. Ja by som napísala recept, ktorý používam už vyše roka. Je to Avicenová metóda na regeneráciu organizmu. Pol roka každé ráno nalačno zjesť 1,5PL panenského olivového oleja, 1PL medu a 1PL citronovej šťavy. Postupne sa pečeň i žlčník zbavia zvyškov cholesterolu, zmiznú gastritídy, zápchy, zlepší sa trávenie a metabolizmus tukov. Ja som k tomu ešte pridala zomleté semená ľanu, mak, sezam, slnečnicu, ale pozor!! ľanové semeno musí byť vždy čerstvo zomleté, lebo na vzduchu rýchle oxyduje / do 15 - 20 min./ a stáva sa potom pre organizmus jedovatý. To su rady Dr. Subotiča = nájsť na googly. Telu tým dodáme, veľa potrebných vitamínov a minerálov bez toho, aby sme míňali veľké peniaze za prípravky z lekárne a pritom nemajú žiadne vedľajšie účinky.
anonym
| 9. 1. 2012 09:57
Zdravim vas Odo dnes som tiez zacala s dietou. Raz som s nou uz schudla 9 kg, ale nedrzala som ju cele 3 mesiace. Citila som sa vyborne, tato dieta vobec nie je o hlade, jedla sa daju vyborne kombinovat. Svojou hlupostou som pribrala tie zhodene kila spat. Preto som sa rozhodla pustit sa do tejto diety opat. Tak nam budem drzat palce, nech tie kila idu cim skor dole
anonym
| 9. 1. 2012 09:41
Ahoj děvčata, pročítala jsem si již včera vaše příspěvky a rozhodla jsem se to zkusit, dneska začínám s 93/173 a doufám, že nějaké to kilko shodím. Držím všem palce. S pozdravem Saša
topol
| 9. 1. 2012 08:38
Dobré ráno, Daisy. Nejaký veľký hlad nemám. Na začiatku, som určite cítila hlad, ale pila som a aj stále pijem nesladený čaj / striedam chute, aby sa mi nezunoval./ Mám vo fľaške vodu, aby som vedela, koľko vypijem. Keď je vitamínový deň, zo začiatku som si ovocie rozdelila na viac porcii a jedla som asi každé dve hodiny. Nastrúhala som si mrkvu, kaleráb / kedluben/, alebo som si aj k obedu robila rôzne zeleninové šaláty. Je to len zvyk. Aj dnes mám vždy pri sebe orechy, tekvicové jadierka, slnečnicu - pre prípad, že by som mala chuť, tak jem semená. Po týždni Ti to už ani nepríde a výsledok je strata na váhe, ale aj zdravšie telo. Ja som sa tak zbavila mnohoročných migrén, upravil sa mi cholesteról, zlepšili pečeňové testy a za to to stojí, nie? Dnes mám bielkovinový deň. Budem mať tvaroh, ktorý si rozdelím aj na večeru. Na obed k nemu vypijem mäsový vývar. Do tvarohu sa dá pridať nakrájaná pažítka, řeřicha - alebo na sladko - čučoriedky, alebo iné drobné ovocie, alebo na jemno postrúhaná mrkva / bude z toho pomazánka + 1 krajček tmavého chleba. Ja som tak vlani schudla za pol roka 16 kg.
..Magda
| 9. 1. 2012 21:57
TO topol: pěkný večer, ajéje, to není pro mě, semínka, ale držím ti palečky a všem ostatním , abyste vydržely , když už jste se na to daly. Já nyní po Vánocích se snažím jen dodržovat pravidelné jídlo a také to jde dolů , Od 1.1 mám dole už dvě kila , tak ještě 3 a budu spokojená a pokud se mi to zastaví , přidám pohyb a omezím trochu večeři, možností je hodně . Ano zdraví především hlavně v této době, k nezaplacení - Dobrou noc
topol
| 8. 1. 2012 09:52
Dnes mám vitamínový deň. Ráno som zjedla zomleté rôzne semená - ľanové, sezam, slnečnica, mak, orechy - spolu s olivovým olejom, citrónovou šťavou a medom. Desiatu som mala jablko , ale hlavne pijem čaj a vodu. Na obed mám kúpenú červenú a bielu dusenu kapustu /zelí/, Popoludní mám naplánovanú strúhanú mrkvu s citrónovou šťavou a večera asi jablkový kompót so škoricou.
..Magda
| 8. 1. 2012 18:17
TO topol: ahojky - fakt ti to stačí k jídlu ? :-\ Nemáš hlad , dojídáš se něčím ? Mě to připadá hodně málo :-\

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53