Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
cizrna
sylvik
| 6. 5. 2008 14:04
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Vendy - s kterou jsme si občas dobře poklábosily o Zdravé výživě -
ale k věci - při minulém nákupu jsem si koupila Instantní pohankové vločky -
Udělala jsem si je jako kaši se "sojovou rýží" a jako přílohu jsem měla rajčatový salát - moc mi to chutnalo, ale ráda bych obohatila Receptář a tak prosím.zda máte nějaký vhodný typ na užití vloček či osvědčený osobní recept -
Vendy co se týče tatínka,četla jsem si tvé příspěvky,držím mu obrovské palce.Možn to bude znít hloupě,ale neuvažovala jsi i léčiteli?Nebo spíše on?Také jsem se zapomněla zmínit,že tady Paříži je několik obchodů,kde se prodávají skvělé čerstvé zeleninové a ovocné šťávy.Je to skvělé.

..jasne,ze se k nam muzes pridat, ale posledni dobou se tu to moc nehybe, obcas ale nejaky ten prispevek nekdo prida...jak popisujes svuj pribeh, tak ti uplne verim, ono zmenit napr uzeniny za ovoce a zeleninu je pro telo sakra zmena...ja se take snazim vyhybat tomu vsemu co rikas, maso nejim, jen obcas ryby- tresku, lososa..caje take miluji bylinkove, zelene, pu erh aj.kvasenou zeleninu kupuju, ale i jenom treba zeli apod..obilniny jsou na dennim poradku, ale k lusteninam jsme si jeste nenasla tu pravidelnou cestu, obcas,. ale ne pravidelne...a co kozi jogurty?? ja co mam zkusenosti, tak ve francii je zdravych obchodku hafo, ale u nas uz take, lepsi se to kazdym dnes...
Jednoho dne jsem zašla do knihkupectví,kde jsem si posléze zakoupila knihu o makrobiotice.Popisoval to pán,který se díky ní vyléčil z rakoviny.Kniha mě samozřejmě nadchla a kupovala jsem si další a další o zdravé výživě.Úplně jsem změnila svůj dosavadní život a stravu.Vyřadila jsem veškeré živočišné výrobky,pšeničné výrobky,cukry,čaje kromě bilynných,kávu....Nahradila obrovským množstvím čestvé zeleniny,ovoce(bio),luštěnin,řas,sojových výrobku,obilnin,bylinných čajů,kvašené zeleniyn a čerstvé vody.Začala jsem cvičit jogu a lehce meditovat.Za 3 měsíce ksem zhubla 20 kilo všechny mé zdravotní problémy byly pryč a já se cítila jako nikdy předtím.
.
, vsude chodi volne, probihaji po stajich, vsude cisto a vonelo to tam!! zadny ,,kozi,, puch, naopak...pani Dobrovolna(majitelka)byla moc vstricna, provedla nas statkem, popovidala o historii i o tom jaky to je ,,ocistec,, zadat o evropske dotace, rikala ze ted min dva roky si musi dat pauzu, nez vymysli zase nejaky projekt, ze kdyz clovek neco chce a zada, ze je to celodenni urednicina...