Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
Candys
vagabonde
| 27. 3. 2008 16:32
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

,
.
- čerstvé je to přeci vždycky super.
Další radost je, že jak jsem od dětství byla zvykla pít čistou vodu, popřípadě čaje s medem, tak mi to vydrželo doteď - i když ten med dávám spíš, jen když jsem nachlazena. Ale zase jsem se stala dost závislá na kafi s mlékem, toho piju nezdravě moc.
A taky jsem začala jíst jeden čas hodně uzeniny, ale to už je tedy definitivně pryč.
, tak nejdříve tě tady mezi námi moc vítám, je fajn, že jsi se zapojila do diskuze
.
..ale ja myslim, ze se nadlabnes tam, ze tam urcite varit budou, loni to tak bylo..takze se tam chystas z PA na SO??
Sám říká, že bude držet dietu, ale když jsem mu navrhla odlehčení stravy,víc ovoce a zeleniny a vyškrnutí fakt těch nejhorších věcí, tak mu to taky moc nejede a přitom to není zas tak hrozná dieta...Vlastně skoro vůbec...
. U nás ve městě se teď staví nový Mc Donalds´, aby tam rodiče mohli své děti vodit za odměnu ....opravdu smutné. Není potom divu, že děti mají od ranného dětství zcela špatné stravovací návyky, následkem čehož trpí alergiemi, ekzémy či obezitou. Zrovna dneska mi kamarádka učitelka v mateřské školce vyprávěla, že když mají děti ke svačince, či obědu něco zdravého, třeba luštěninové pomazánky..tak to houfně vracení a dožadují se hranolků s kečupem. A rodiče si pak ještě chodí stěžovat jaké "blafy" to těm chudáčkům dětem dávají, že za něco takového odmítají platit. Tohle prostě opravdu nepochopím ......
.