Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
pro Lenku
vendy
| 16. 1. 2008 20:01
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
dříve jsem ho dost kupovala, ale pak jsem se dočetla, že je přibarvováno, plné éček a celozrnnou mouku většinou vůbec nevidělo ! Když už musím, tak většinou kupuju grahamové pečivo, nejraději si však peču sama...ale je nás doma 5, děti už toho snědí docela hodně, takže se kupovanému pečivu stejně tak úplně nevyhnu....

. Pokud k tomu pořídíte i mlýnek na zrní, tak
. Plenky chci zkusit taky ty biobavlněné, jsem na to zvědavá...Každopádně ze začátku je prý dobrý se určitě papírovkám vyhnout.
Jenže jen s ekoplenkami by se člověk nedoplatil.
), ze je to nahnedene karamelem, aby to proste vypadalo, melo barvu...ale urcite to neplati o kvalite BIO, to je jiste to spravne celozrnne, to si pecou sami, ale zase je pro hodne lidi tezko dostupne..a co se tyce postriku, tak to je si myslim jasne, ze kdyz se pouziva chemie, tak bude u klasickych i u celozrnnych rohliku apod..proste nejlepsi je proste kupovat bio, aby se tomu clovek vyhnul, anebo proste se pecivu vyhnout..ja preferuji jen biovlocky (zitne, pohankove, ovesne, jecne, spladove)a pecivo mi vubec nechybi!
..treba ty bio merunky stoji neco malo pres dvacku, takze cenove je to stejne, jen proste sahnout priste lepe...ted jsme se musela smat jak jsou ty diskuze taky o hubnuti, tak tam holky pisou ze si dali ,,jen,, suseny banan..to je fakt vtipny, to klasicke je proslazene ze si na tom zuby muze clovek vylamat a je to takova kaloricka bomba az hruza..a ony to jedi kdyz hubnou no des.

.
. Jasne, ze neni mozny mit na miminko vsechno Organic, ale pro dobry pocit je fajn mit alespon par kousku na to uplne male mimi.
, když jsem objednávala někdy na podzim, tak tam měli dodací lhůtu za dost dlouhou dobu a jak jsem odeslala e-mail, tak v krátku mi přišla odpověď, že už mi zboží mohou dodat obratem...