Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
ještě dekorativní kosmetika
Petrance
| 25. 11. 2007 20:03
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Už dlouho jsem přemýšlela, že bych měla i dekorativní kosmetiku vyměnit, ale po jedné zkušenosti s řasenkou jsem to vzdala Oboje stránky s výrobky vypadají dobře - škoda, že ty barvy nejsou lépe zřetelné. Které číslo máš těch stínů s perletí a řasenku máš kterou??Mám tmavě hnědé vlasy a oči jenže nevýrazná víčka,která právě potřebují zvýraznitMně by se líbily stíny hnědé s perletí, ale ne rezaté, můžu mít i tm.fialové, ale zase s perletí.Tak asi mám vybráno co si budu přát pod stromeček
Do Prahy se dostanu těžko, takže bych to asi riskla přes net
a to mě totálně odradilo. Jinak ted taky v praze v tom novem Palladiu otevreli prvni Body Shop v CR, ja znam Body Shop z Anglie a ta jejich kosmetika je taky o neco lepsi, nez konvencni, nevim, asi nebude uplne prirodni, ale urcite neni testovana na zviratech.
a když jsem zkoušela řasenku od Lavery, tak ty řasy tak pěkně nezvýraznila jako klasická řasenka třeba od MaxFactor. Dívala jsem se i na stíny od Lavery ale jsou matné a já potřebuji s perletí, protože jinak vypadám mrtvolně
My zase krémy od Lavery máme moc rádi. Vede vyrovnávací krém měsíčkový(ale ten je na mě teď málo mastný, tak se těším na ***ový krém od Hádka) a když máš ráda krém na ruce od Lavery z řady Basic, tak mají i denní krém a ten podobně příjemně jemně voní - ale je spíš na léto, je také málo mastný. No a z té řady Basic u nás ještě vede balzám na rty. A teď jsem koukala, že na Biosféře mají akci, že objednáš 1 a druhý dostaneš zdarma

No