Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
hrách
sylvik
| 11. 11. 2007 15:00
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.
. Je to kousek před Drážďanama. Je tam i další velikánský komplex (jméno nevím) ve kterém je oddělení potravin a mají i bio věci, tam ho taky nemají a dokonce je tam i Reformhaus což je vyloženě krámek se zdravou výživou (přímo v tom komplexu) a ani tam ho za celý rok neměli... Nevím, proč je takový problém s celým zeleným bio hrachem, když ostatních luštěnin je všude dostatek bez problémů.

S Vendy jsme občas něco probraly a i dnes jsem si pročetla její deníček -
-
Já jsem odmala zeleninové dítě. Můj muž vyrostl na poctivé moravské kuchyni . kde se i zelí zahušťovalo jíškou - a tak jednou když mi řekl, že on fazolové lusky nejí
- jsem mu vysvětlila že je ale na talíř dostane - protože děti kazit nebude, chvíli na to divně koukal a když si je děti chválily jak jsou dobré udělal gesto - přidal jim ze svého a příště si spiklenecky šeptali - zase nám dáš ze svého- viď
Tak jste mě těmi klíčky tak nalákaly, že jakmile nyní dojím svou milovanou Hokkaido (vařím si ji v páře, jsem na ni asi závislá, už mi i zežloutly ruce, nevím, jak přečkám zimu
.

..tak snad jsem dost popsala moje pozitivni zazitky z jogy(bylo ot i tim ze nas tam bylo malo a clovek se soustredil jen na sebe a hlas cvicitelky)a ja jdu ,,utuzovat,, mozek