Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
											bio

zuzu

| 23. 10. 2007 21:26

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 , i já si myslím, že je fajn, že už se bio výrobky dostaly i do hypermarketů, tam si jich  jistě všimnou i lidé co do malých bio obchůdků vůbec nechodí, a také je moc fajn, že se stále rozrůstá jejich sortiment. Ale v hypermarketech se prostě necítím dobře...no leda bych to Tesca šla opravdu v noci, kdy je tam minimum lidí
 , i já si myslím, že je fajn, že už se bio výrobky dostaly i do hypermarketů, tam si jich  jistě všimnou i lidé co do malých bio obchůdků vůbec nechodí, a také je moc fajn, že se stále rozrůstá jejich sortiment. Ale v hypermarketech se prostě necítím dobře...no leda bych to Tesca šla opravdu v noci, kdy je tam minimum lidí  ale to jsem zatím nezkoušela.
  ale to jsem zatím nezkoušela.  .
 .

tak sme si rekli,ze alespon vyzkousime tu organic radu vyrobku,teda zatim jen to musli
tak sme si rekli,ze alespon vyzkousime tu organic radu vyrobku,teda zatim jen to musli tam sem mela brigadu pred vanoci na pokladne a malem sem se psychicky zhroutila
tam sem mela brigadu pred vanoci na pokladne a malem sem se psychicky zhroutila
 mne to vazne moc chutna,jedina nevyhoda je ze to neni cesky vyrobek,ale zas jednou za cas jako mlsnou snidani
mne to vazne moc chutna,jedina nevyhoda je ze to neni cesky vyrobek,ale zas jednou za cas jako mlsnou snidani a silene me bavi klohnit to bahynko vzdy pred sprchou(o no to jde i dopredu do krabicky,ale me bavi si to delat vzdy zovu cely
 a silene me bavi klohnit to bahynko vzdy pred sprchou(o no to jde i dopredu do krabicky,ale me bavi si to delat vzdy zovu cely tak s lavovou zemi mam jen vyborne zkusenosti Vendy
tak s lavovou zemi mam jen vyborne zkusenosti Vendy