Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
											biohypermarket

lenka

| 17. 10. 2007 19:44

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 Já tam chodím téměř denně a dočítám si diskusi, co tam píšou pekařinky. Jsou hrozně šikovný, dávaj i fotky, co upekly (taky jsem něco dávala) a když potřebuju poradit, zeptám se a vždycky rády odpoví. Je tam spousta výborných, a hlavně vyzkoušených receptů. Sama jsem si vytvořila vlastní soubor čísel receptů, které tam doporučují, že jsou nejlepší
  Já tam chodím téměř denně a dočítám si diskusi, co tam píšou pekařinky. Jsou hrozně šikovný, dávaj i fotky, co upekly (taky jsem něco dávala) a když potřebuju poradit, zeptám se a vždycky rády odpoví. Je tam spousta výborných, a hlavně vyzkoušených receptů. Sama jsem si vytvořila vlastní soubor čísel receptů, které tam doporučují, že jsou nejlepší  Něco už jsem zkusila, na další se chystám. Ale manžel toho moc nesní a já bych zase neměla sladký, tak spíš zkouším celozrnný rohlíčky a tak. Na ten kvásek se taky chystám.
  Něco už jsem zkusila, na další se chystám. Ale manžel toho moc nesní a já bych zase neměla sladký, tak spíš zkouším celozrnný rohlíčky a tak. Na ten kvásek se taky chystám.
 .....všechno co tam vaří je moc dobré , tu bramborovou palačinku taky často kupuju - mívají i s marmeládou nebo tvarohem a ovocem. Kdo je z Brna a okolí, tak určitě zajděte:
 .....všechno co tam vaří je moc dobré , tu bramborovou palačinku taky často kupuju - mívají i s marmeládou nebo tvarohem a ovocem. Kdo je z Brna a okolí, tak určitě zajděte:
 , už jsem si vytiskla ty co mě nejvíce zaujaly a hned je začnu zkoušet. Láká mě pečení z kvásku, už jsem to jednou zkoušela a podařilo se, jenže příprava kvásku je dost pracná, zabere to dost času ....ale přesto se do toho asi zase pustím
 , už jsem si vytiskla ty co mě nejvíce zaujaly a hned je začnu zkoušet. Láká mě pečení z kvásku, už jsem to jednou zkoušela a podařilo se, jenže příprava kvásku je dost pracná, zabere to dost času ....ale přesto se do toho asi zase pustím  Ale jde vidět,že pekárna nadchla spuostu lidí.No nic jdu se na to vyspat.Tak dobrou.
Ale jde vidět,že pekárna nadchla spuostu lidí.No nic jdu se na to vyspat.Tak dobrou.

ale milacek se pro to taky nadchnul,tak vyber surovin nechava na me
ale milacek se pro to taky nadchnul,tak vyber surovin nechava na me
 . Máslo jsem ještě na žádný chleba nepoužila, dávám většinou špaldovou, žitnou nebo pšeničnou celorznou mouku, vodu, olivový olej, trošku jablečného oceta, sůl, chlebové koření nebo kmín, někdy přidávám lžičku medu a pak podle chuti semínka nebo třeba sušené rajčata. No a samozdřejmě sušené droždí. Držím palce ať se ti pečení daří - doufám, že nás budeš průběžně infromovat
. Máslo jsem ještě na žádný chleba nepoužila, dávám většinou špaldovou, žitnou nebo pšeničnou celorznou mouku, vodu, olivový olej, trošku jablečného oceta, sůl, chlebové koření nebo kmín, někdy přidávám lžičku medu a pak podle chuti semínka nebo třeba sušené rajčata. No a samozdřejmě sušené droždí. Držím palce ať se ti pečení daří - doufám, že nás budeš průběžně infromovat  . Je to hrozne inspirativni mesto, pokud mate treba domecek jako ja, tak tam vsude uvidite spoustu napadu na rekonstrukce starych domu, na zahrady, podzimni dekorace...maj to tam proste vymazleny, vsechny hospudky a kavarny jsou udelany vkusne, vse ze dreva, no nadhera! A je tam obrovsky obchod Botanicusu, kde by clovek cuchal vune cely den
. Je to hrozne inspirativni mesto, pokud mate treba domecek jako ja, tak tam vsude uvidite spoustu napadu na rekonstrukce starych domu, na zahrady, podzimni dekorace...maj to tam proste vymazleny, vsechny hospudky a kavarny jsou udelany vkusne, vse ze dreva, no nadhera! A je tam obrovsky obchod Botanicusu, kde by clovek cuchal vune cely den