Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
											Stojí za přečtení

Biopavla

| 6. 10. 2007 14:35

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 (mouka, maso,pecivo, napoje, sladke vyrobky)..nejvic me zaujalo ze budou nabizet i ovoce a zeleninu, tak na tu se tesim..od 10.10 to inzeruji, tak tam vyrazim na pokuk
 (mouka, maso,pecivo, napoje, sladke vyrobky)..nejvic me zaujalo ze budou nabizet i ovoce a zeleninu, tak na tu se tesim..od 10.10 to inzeruji, tak tam vyrazim na pokuk ..jinak holky chtela jsem se zaptat, kdyz u tu mluvime o zdrave strave a ekologii, nejste nekdo clenkou treba SZ? (snad to neni tak hloupa otazka)
..jinak holky chtela jsem se zaptat, kdyz u tu mluvime o zdrave strave a ekologii, nejste nekdo clenkou treba SZ? (snad to neni tak hloupa otazka) .
.

Já budu o vodě psát až zase začnu s Měsícem.
Já budu o vodě psát až zase začnu s Měsícem.
 , ale kkupuji si naklicene mungo apod..nepletes si to, Albio je taky OK, jen si musis objednat z menu, kdezto tady si to nakombinujes jak chces, takze samoobsluzna restaurace..pak ti to jen zvazi..takze co si das je na tobe..kramek mam taky moc rada..ted se chystam u nas ve meste na nakup, tak jsem zvedava, co zase noveho objevim
 , ale kkupuji si naklicene mungo apod..nepletes si to, Albio je taky OK, jen si musis objednat z menu, kdezto tady si to nakombinujes jak chces, takze samoobsluzna restaurace..pak ti to jen zvazi..takze co si das je na tobe..kramek mam taky moc rada..ted se chystam u nas ve meste na nakup, tak jsem zvedava, co zase noveho objevim ..snad jeste to hezke pocasi, jako dnes
..snad jeste to hezke pocasi, jako dnes - takže mělo tam být  "teda" - a "vyhrála"
 - takže mělo tam být  "teda" - a "vyhrála" 
 .....
 .....

..me take nekdy udivuje, co lide jedi, ale zase naopak je videt hodne lidi, kteri uz premysli nad tim co strci do pusy, treba ty dozinky me prekvapili jaka ruzna ,,smes,, lidi tam byla..ted se tam chci jet podivat na vege.den, ktery pripada na 1.10, tak snad to vyjde..jinak fajn, ze jsi zase zpet..uz se tesim az napises neco do denicku
 ..me take nekdy udivuje, co lide jedi, ale zase naopak je videt hodne lidi, kteri uz premysli nad tim co strci do pusy, treba ty dozinky me prekvapili jaka ruzna ,,smes,, lidi tam byla..ted se tam chci jet podivat na vege.den, ktery pripada na 1.10, tak snad to vyjde..jinak fajn, ze jsi zase zpet..uz se tesim az napises neco do denicku