Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
Ahoj, holky.
anonym
| 25. 11. 2008 08:11
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Ale rostlin. mléka mám moc ráda - kupuju si hlavně rýžové a ovesné. To sójové mi moc nechutná a navíc mám sóju poměrně často ve formě tofu nebo sojovky, kterou používám na vaření. Občas si taky koupím sojkyšku (chutná mi ale jenom meruňková). Původně sem si myslela, že bez mléčných výrobků nevydržím - ráno sem jedla jogurt s vločkama, dost často pak sýry. Ale zvykla sem si hodně rychle a teď už si dám sýr jenom občas třeba na kváskový chlebík. Ale i tak se ho snažím nahrazovat luštěninovýma pomazánkama.

taky už sem si říkala, že tady ta diskuze nějak ochladla. Tak to musíme zase rozjet ne? Já se na biopečení určitě chystám, ale ještě jsem to úplně nepromyslela. Nemáte tipy na něco lehkého nepečeného? Určitě toho nebudu dělat hromady,abych nebyla v pokušení. Spíš si udělám zásobu bio sušeného ovoce a jinak budu jíst normálně.
.
. To bylo řečí když jsem si vytáhla svůj domácí kváskový chleba, luštěninovou pomazánku a zeleninu ! Ale já s tím problém nemám...bohužel oni jo !
Taky si myslím, že nejsem zas takový extrém (jím i maso, asi tak jednou týdně, buď rybu, nebo bio kuřecí, baštím ovčí jogurty a sýry, peču sladké moučníky se slady a obilnými sirupy atd., miluji džem - teda samozřejmě bez cukru 
Ale zatim je malej jeste malej, tak to drzim na uzde. Ale stejne by mu nejradsi nacpali cokoladu, zmrzlinu apod.
Pro kazdem nasem setkani je to doslova boj, tchyne se kazdou minutu pta muzu mu dat tohle a tamto (kolac, buchtu, susenku...) a kdyz ji reknu ze ne, tak zacne mlvit k malymu Chudacku muj malej, ty nic nesmis, hlady te trapi...