Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
											pro Vendy

Dasa

| 3. 9. 2007 11:11

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 .  Ale chce to určitě najít místo, do kterého se takový dřevěný domeček hodí. Vzpomínám si, že když jsem byla poprvé v Rakousku tak jsem tam tyto dřevěné domky hrozně obdivovala.....
.  Ale chce to určitě najít místo, do kterého se takový dřevěný domeček hodí. Vzpomínám si, že když jsem byla poprvé v Rakousku tak jsem tam tyto dřevěné domky hrozně obdivovala.....

Potřebuji
Potřebuji
 , je to tam moc hezky, ty lesy, rozhledny, jak tam jezdi ty motokary, ted nevim jak se ta rozhledna jmenuje, ale vim, ze kdyz jsem tam byla, tak me v Usti dostaly ty husty lesy..snad to v HK najdes, opravdu jsem koukala
 , je to tam moc hezky, ty lesy, rozhledny, jak tam jezdi ty motokary, ted nevim jak se ta rozhledna jmenuje, ale vim, ze kdyz jsem tam byla, tak me v Usti dostaly ty husty lesy..snad to v HK najdes, opravdu jsem koukala jak to maji vybyvene, bohaty sortiment..ja se dnes chystam do Prahy, ikdyz je seredne
 jak to maji vybyvene, bohaty sortiment..ja se dnes chystam do Prahy, ikdyz je seredne , tak treba tam zase neco objevim, skoda jen ze je zavreno v jidelne v Country Lifu..pa a hezky prsici vikend
, tak treba tam zase neco objevim, skoda jen ze je zavreno v jidelne v Country Lifu..pa a hezky prsici vikend Chápu
Chápu