Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
Angelwoman
Evi
| 24. 8. 2007 08:59
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Já do toho pronikám pomalu, ale asi začnu s tím tofu, jáhly a bulgurem
Biojogurtky jsou ňamky, ty kozí jsem teda ještě nezkoušela..Řasa mě láká, jen si ještě nejsem úplně jistá využitím-budu poctivě studovat 

..jak pise Vendy, hodne receptu na tofu najdes na netu..koukni tady na tu stranku, je tady toho ke cteni strasne moc:
..ja z tech jahel delala i sisky s makem, ale spise je pouzivam naslano, proste do toho neco zamicham..jestli muzu poradit do ,,zacatku,,tak si kup sojove mleko, to vlastne neni mleko, ani kapkou, ale rika se to tak, jsou to vlastne sojove boby v tekutem stavu, muzes pouzit na pripravu kasi k snidani, treba kdyz si koupis kukuricnou polentu, tak das 4-5lzic polenty a zase 1:2 polenta: soj.mleko, 2min povaris a mas kasicku jedna basen
..zkus take kozi jogurty
..zkus take rasy, jen tak kousek primichat do jidla, ja pouzivam Nori platky..jeste premyslim co napsat, ale ja osobne jsem zacinala s biokucharkou Hanky Zemanove, takze bych Ti ji doporucovala zakoupit, at mas nejakou inspiraci..
. Úroda ze zahrádky bohužel nestačí ....

, ale přesně jak píše Biobobi, třeba tě to navede na úplně jinou cestu.....říká se že všechno zlé je pro něco dobré .....i když vím, že v tuhle chvíli tě to asi moc mrzí ...
Manžel na to moc není,takže asi nic.
byla jsem hodně smutná. Ale teď zpětně to vidím tak, že bysme neměli vlastnoručně postavenej baráček, dvě krásný děti a spoustu jiných věcí. Takže všechno zlý je k něčemu dobrý