Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
caje
zuzu
| 10. 8. 2007 13:00
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Já popíjím všechny možné zelené od Oxalis, nejsou sice bio, ale věřím jejich kvalitě ... Ačkoli na různých stránkách čajomilců Oxalis docela kritizují, prý nejkvalitnější čaje jsou přímo z čajoven, ale jsou děsně drahé...
Já miluji zelené a pak Pu-Erh, toho vypiju moc
. Pytlíkové si vůbec nekupuju. Jaký zelený biočaj si kupuješ? Ty od Sonnentor? Ještě jsem je nezkoušela, chystám se na to. Od Sonnentor mám moc ráda čoko Rooibos 
Nedávno jsem začala kupovat i biokoření, ale bohužel nemůžu sehnat všechno, co bych chtěla. 

..jeste mi slecna prodavacka poradila zeleny hrach, ze pry je vyborny a nemeni barvu, takze je to i pekna podivana, tak jsme zvedava, zatim varim nejvic jen cervenou cocku, co vy?..jinak ta nahrada vajec Vajahit, jak jsme o nem diskutovaly stoji 38kc..tak se brzy pustim do te pohankove sekane
tak chci taky vyzkouset..ale nejradsi mam mango
Ale pak už to bylo dobrý a já neměla chuť se přejídat, takže jsem jedla všechno, nehlídala jsem se, ale nějak jsem se nepřejídala.
. Ale teď v lednu jsem se do toho pustila a 11 kilo mám dole, ještě bych tak osm potřebovala
Teď jsem teda na mateřský, ale vždycky už vyhlížím, jestli už jde na oběd a kdy už půjde domů