Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
šťávy
Petra
| 2. 8. 2007 17:23
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
, taky třídím odpad, používám ekologické čistící přípravky, např. na univerzální čistič od Ecoveru nedám dopustit, je super
V
Zdi budou natřené včelím voskem, jako izolace ovčí vlna a všude kolem vůně dřeva. Už se moooc těším.
)ale naucit na to ,,chlapy,,v domacnosti, aby seslapli petku a hodili ji do tasky da zabrat..jinak aromalampy taky pouzivam..stejne ty PET lahve to je boj, tahat to ve skle by me nebavilo, ale zase to ma taky sve klady..slyseli jste jak Bursik chce zavest to trideni odbadu, bioodpadu? fajn, ze se neco deje, ale chtelo by to vetsi osvetu..planuju si koupit(v knihovne asi mit nebudou
)tu knizku jak vysla od odpadech, myslim se to jmenuje Kam s nim?? podilela se na tom moderatorka z CT1 s nejakymi odborniky, tak by me docela zajimalo co tam je za info..jinak se taky snazim mit kolem sebe hodne zeleneho, kyticky, chodim na zahradku, zalivam ty nase skvosty
Ale joga mě vždycky tak nějak srovná.
Moc tě obdivuji za to,že i když si takhle mladá,tak se tak staráš o svoje zdraví.To je obdivuhodné.Když jsi vzpomenu na sebe,že moje strava spočívala v litrech koly a u MCDonalda jsem bývala častěji než doma......Takže moc tleskám.
To je naštěstí pryč.
,mam brusle
, chodim do posilovny- tam laskuji s rotopedem a s dalsimi ,,zenskymi,,stroji, ty panske posilovaci na ruce moc nemusim..koupila jsme si min.tyden balon, tak doma,,skacu,,
Já mám teprve malý kuličky 
je fajn vědět, že je nás více - těch kterým není lhostejné své zdraví a zdraví svých blízkých 
Dočetla jsem se,že vojteška patří ke skupině zelených ultravin,které jsou zdravý nesmírně prospěšné.Navíc je velice dobrá,chutná podobně jako zelené fazolové lusky.