Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
špaldová káva
lenka
| 31. 7. 2007 13:26
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Holky,mohla bych vás požádat o zápis toho,co tak asi jíte?Moc by mi to pomohlo,snažím se stravovat zdravě,ale nějaký chybičky tam určitě budou.
Já se snažím mít v jídelníčku hodně obilovin a hodně celých zrn,hodně luštěnin,které vařím vždy s mořskou řasou,hodně ovoce,zeleniny,štˇávy,semínek
. Ach jo, kdyby jim ti rodičové přivezly raději nějaké ovoce
. Nějakou zeleninu jsem tam měla svoji z domu, a když jsem třeba nakrájela čínské zelí, tak se děti hnedka seběhly a po zelí se jen zaprášilo. Takže myslím, že kdyby kuchař připravil v těch horkých dnes místo omáčky nějaký salát, tak by to děti jen uvítaly (alespoň tedy některé). Moje dcera za mnou chodila téměř při každém jídlem s tím, že je jídlo příliš ostré a slané - doma solíme velmi málo, a ta přesolená jídla se mi zdála téměř nepoživatelná ......
..a hlavne snidam vlocky, menim to, pohankove, spaldove, zitne, jecne, sojove, ovesne, jahelne, z quinoi bio a pridavam susene ovoce(nej ze svoji susicky anebo kupovane biofiky, rozinky, merunky, ale vse jen v bio kvalite)a primicham jogurt, ten taky menim, nejcasteji bily, sojovy, kozi(st.pierre, nebo ten v modro-bílých obalech
Taky bych vás chtěla poprosit o pár tipů na zdravou snídani,já jsem s fantazií už u konce.
..a ovoce a zelenina, z toho se jim zveda zaludek, to dat ji broskev tak se zblazni. ale cokolady ty muze..njn je to spatny..a kde jsi byla na tabore??
párky, párky a zase párky, samé bílé a sladké pečivo, knedlíky, přesolené polívky - téměř žádná zelenina a ovoce
, tak predem dekuji..
.