Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
											Vendy - další recept

lenka

| 2. 5. 2007 22:40

0

0
						Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
 , ale moc ty susene mleka nejsou doporucovana, to vis, cim mene upravovany, tim lepe..ja kupuju normalni sojove mleko tekute
 v krabici, je drazsi, ale zase ho nevypiju tolik, vydrzi mi krabice treba tyden a spis ho pridavam do pohankove, kukuricne kase..koukala jsem v Intersparu a tam ho maji, ryzove i sojove kolem 30kc, coz uz jde..jinak slunecnicova seminka jsou zdrava, ono ktera semena nejsou, ze? ja mam jeste radsi dynova, ty pridam kdyz varim treba testoviny nebo ryzi do te vody, co v ni varim, oni se pekne namoci a ty enzymy se lepe uvolnuji..take jsou dobra konopna seminky a pak klasika, lnene, sezamova, alfalfa(semena vojtesky prodava Coutry life)..jak pises ty jahly na sisky, tak jsi mela koupit i biomak

a myslím, že na první pokus to nebylo špatné 
..cena preci neni vzdy to rozhodujici..
 ! Velcí chlapečci bývají ještě vybíravější...ale věřím, že mu šišky zachutnají, mám to vyzkoušené na manželovi, který se ofrňuje nad tofu, ale zdravější alternativy klasických dobrot (pokud jsou chutné), tak baští. 
 ! To je k vzteku!

Tak ji s manželem zkusíme o víkendu dát už ven, snad nepřijdou mrazíky. Mám jich tak deset, tak asi všechny ani dávat nebudu. Taky jsem o dýni četla, že je moc dobrá, viděla jsem ji ve zdravé výživě asi dvakrát, ale ani jednou mi nepřišla moc čerstvá, tak jsem si řekla, že to zkusím sama