Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
											dýně

lenka

| 27. 4. 2007 08:55

0

0
						Reagovat!
											zdravím nejen Bio holky, ale všechny co pracují na svém zdraví

anonym

| 24. 4. 2007 06:08

Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Nasadila jsem homeopatika, tak doufám, že nepodlehnu úplně. Ikdyž teď tu sedím atupě zírám na obrazovku a ruce se mi vůbec nemohou rozeběhnout po klávesnici. Musím sebratu všechny síly a jít chvíli ven načerpat nějakou energii.

taky jsem byla z první návštěvy bioobchůdku nadšená, teď už jsem se tam rozkoukala a vím co kde najdu, ale při každé návštěvě tam vždycky objevím něco nového 
  Bylo tam tolik věcí, o kterých jsem slyšela nebo četla a ještě více těch, které vůbec neznám. 
  Naštěstí je to celkem v centru města, jen zastrčené v postranní uličce, takže tam budu jistě častým zákazníkem. 
. z tofunézy dělám moc dobrý dip ke smaženým či pečeným jídlům - tofunéza se smíchá s troškou shoyu a nastrouhanou bílou ředkví daikon, může se ještě zakápnout umeoctem. Moc dobré a pomáhá na trávení.

, ale treba ktery miluju jsou pohankovo- spaldove a taky doporucuju grahamove(to jsem mela spagety), ted jsem si oblibila i quinou, pripravuje se jako ryze a chutna moc dobre, jsou to mensi zrnka nez ryze, ale fakt vynikajici..dnes jsme si koupila i vlocky z quinoi, tak jsem na ne zvedeva, jak budou chutnat v jogurtu..holky nevite jak na ty placky susene v susicce? je tam na to specialni plat, ale nemam s tim zkusenosti a v navodu to neni, jak pripravit treba ty placky, z jakyho ovoce..diky
 !