Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio strava a vegetariánství
DiskuzePřidat názor
UHT
Biopavla
| 19. 3. 2007 13:15
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
). Je to určitě dobrý vklad do života
.
!
papa Martule
, vyměnili jsme si spolu pár meilíků, je moc sympatická ! Zuzu tak to se možná jednou na nějakém takové výletě nebo exkurzi potkáme
..jsou to takove male cerne pecicky, jako sezam..no dale to byl stanek PRO BIA, tam jsem se dala do reci s mladymi holkami jako ja a rikala jsem ze jsem clenka a ze bych rada se ucastnila i aktivne nejakych akci, tak pry si me najdou
)ten skoncil 3
..druhy byl syr Mandava a 1. zakysany napoj(urcite ho znate, je v zelenem stojacim obalu)je take moc dobry..
a je moc zdrave.takze holky pokud vahate, po ochutnani, doporucuju
.
My nejsme zrovna rodina,která kupuje nejlevnější zboží a na etikety koukám,než něco koupím.Jen moje peněženka prostě nemá na tu "bio" kvalitu.Když vidim kilo rajčat za 100 nebo za 50,tak prostě koupim ty levnější,samozřejmě,že nejsou nahnilý nebo tak podobně,ale nejsou z bio zahrádky.Víš,já si ale myslim,že nějak tu zeleninu a ovoce ošetřovat musí,asi to hlídaj,ale ochraňovat před škůdci a plísněma přece nějak musí.My pěstujem zeleninu na zahrádce,ale konzumujem ji jen sezoně,na uskladnění nezbyde.Jablka dostáváme od manželovo rodičů.Kompoty a zavařeniny taky.Ale ostatní a během roku nakupujem v krámě.Nikdy nekupuju to jo levný,to mi připadá podezřelý.